| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2012 20:32 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Monischka
Nám ta stará receptura taky nesedla...
V poslední době kupuju psům různý varianty z nový řady, a dobrý... Teď jsem koupila tuhle a zdá se, že holkám chutná a svědčí...:
http://www.happypet.cz/pro-psy/suche-krmivo/dospel i-psi/286-acana-lamb-apple-dog-18kg-doprava-zdarma /?msg=basket_product_insert|
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 12:51
- Nahlásit
ty lamb & apple taky obcas beru a sme snima spokojeny, nicmene jak psal Goor to reznuti po acane je asi castej problem i u te nove receptury, protoze co vim, tak si stezovalo vic lidi a kdyz ja dlouhodobe krmim fenu tak ji taky malinko narezava papule, a to je fena na acane obcas, pes je na ni furt a ten je furt cernej
|
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 00:31
- Nahlásit
cernej caj
....reznuti po acane je asi castej problem... pes je na ni furt a ten je furt cernej
Hipík měl na starý kolena taky krásný červený číro... moc mu slušelo...
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:53
- Nahlásit
URL a reznou vám i po téhle s bramborem?
|
Sarach
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 17:04
- Nahlásit
Ahoj, no my jsme štěňata krmili http://www.extra-krmivo.cz/krmivo-pro-psy/canine-c aviar-grain-free-puppy-dinner-5-45-kg a celkem spokojenost, vyrostli z nich krásní psi, po dosažení dospělosti jsme zkoušeli přejít na trochu levnější krmivo, tak jsme chvilku krmili K9, ale psům se zhoršila srst. Nyní zkoušíme krmit Brit Care, ale moc jim nejede, uvidíme jestli si zvyknou .
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 17:10
- Nahlásit
Lidi ted je sem oběvila něco na způsob cc ale za á držší a hlavně sou v tom dost divný příměsi ted meditujte co tím chtěl výrobce vlastně vyjádřit http://www.zoohit.cz/shop/psi/granule/nutrivet
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 17:16
- Nahlásit
danajasa
týbláho, co je to proboha "dehydrovaný plazmatický protein"???
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 17:35
- Nahlásit
lamalucniNo to bych taky ráda věděla právě psí amarouny možná
|
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 17:37
- Nahlásit
lamalucni
týbláho, co je to proboha "dehydrovaný plazmatický protein"???
no, taky sem na to koukala...
Našla jsem tohle:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Plazmatick%C3%A9_prot einy
Asi to zní "vědečtěji", než kdyby napsali, že tam přidávaj dehydrovanou krev... (???)
|
mallosm
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 17:38
- Nahlásit
danajasa
v tom krmivu bude hodne malo masa, proto tam maji vsechny ty proteiny, do toho se schovaji vsechny vedlejsi produkty... za ty penize bych toho urcite nesel.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 17:46
- Nahlásit
mallosmv tom krmivu bude hodne malo masa,No taky ale hlavně v tom rybím jsou třá hrozny (nejsou jedovatý?)nebo zelený čaj pes bé skákat celou noc podotkla kámoška prostě néni mi jasnej smysl výrobku ceny už vůbec né Hipík a Tonička a Rozinka tak kerv bych pochopila náš pes jelita i rád voní mu moc
|
mallosm
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 18:05
- Nahlásit
zeleny caj a hrozny jsou v pohode, je tam taky strasne bilkovin. za ty prachy radsi artemis.
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 02:02
- Nahlásit
mallosm
hrozny jsou v pohode
???
Z ovoce je prokazatelně nebezpečné avokádo (potvrzeno u ptáků, ale možnost otravy není vyloučena ani u jiných druhů zvířat) a hrozny s rozinkami (potvrzeno u psů, pravděpodobné u koček a fretek, možné i u dalších druhů zvířat)
Zdroj: Veterinární toxikologická databáze
|
mallosm
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 06:56
- Nahlásit
presna tak, hrozny jsou v pohode. doporucuji precist si cely ten seznam. vzdy je dulezite mnozstvi, pisi tam treba o cesneku nebo rajcatech. cesnek je prirodni antibiotikum, ve velkem muzu psovi skodi, v malych davkach velmi prispivat.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 08:55
- Nahlásit
prirodni antibiotikum, ve velkem muzu psovi skodi, v malych davkach velmi prispivat.Že já toho psa nenaučila v mládí chlastat slivovici moch tu bejt do sta let jak náš děda
|
mallosm
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 10:29
- Nahlásit
danajasa
presne tak porad to muzes dohnat.
|
Manantai
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 10:57
- Nahlásit
Byla jsem s Acanou moc spokojená, ale teď zkoušíme něco jiné, proto nemá někdo zájem o Acana light?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/22467492/Acana-Fit --Light-13-kg.php
|
Tinakris
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2013 09:06
- Nahlásit
Zdravím,
máte někdo prosím zkušenosti s Acana Dog Chicken & Burbank Potato? Mám sice vzorek, ale kromě toho, že pejsanovi chutná z toho prd zjistím.
Doteď jsem krmila Pro Pac Adult Small Breed - doporučení chovatelky - ale přišlo mi, že pejsan zhubl a postupně se zhoršila srst.
Mám dvouletého Ruského Toye.
Díky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2013 15:30
- Nahlásit
Tinakris
Acana jsou dobrý granule, rozhodně mnohem lepší než Pro pac, takže tím určitě nic nezkazíš.
|
rosta
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 18:17
- Nahlásit
Co třeba využít nějaké Americké značky, našel jsem na granule.cz třeba Annamaet, Canidae nebo Nutra Gold Holistic. Co na ně říkáte?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 19:18
- Nahlásit
rosta
Všechny jsem měla a dobrý, teda až na Canidae, po tom mi zreznul pes.
|
IvcaMegi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 13:48
- Nahlásit
Dobrý den mám dotaz u krmiva Acana puppy large breed jaké je denní dávkování pro 6tikilové dvouměsíční štěně? Zájmá mě kolik to cenově vyjde jsou granule ktere sice stojí míň ale denní dávka je třeba 250g u jiných zase 100g. Předem Děkuji
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2013 14:26
- Nahlásit
IvcaMegi
melo by to byt na pytli, na internetu malokdy to davkovani najdes...
jinak davkovani se tusim provadi podle maximalni vahy psa v dospelosti, takze asi zalezi, kolik ma ten pes pak +/- vazit.
tabulka mnozstvi denni davky a 18ti kg pytel sezenes tak za 1500 kc tak si myslim, ze to je v pohode cena
|