| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 12:54
- Nahlásit
Biluška
Kdžtak bych věděla za 14 kč/kg od Krnova.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:19
- Nahlásit
Mucholabka
No tak proč neřekneš? . Proč krmím drahým vetamixem a za chvíli mě ti čokli sežerou úplně Nebuť škrt a naval info
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:28
- Nahlásit
Biluška
Týpek co mi to domlouvá je teď na Šumavě, až na Šumavě začne sněžit, tak se vrací domů, já mu vrátím psa a domluvíme se na mase.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 15:31
- Nahlásit
Biluška
Uvidíme, jak to bude vypadat. Dám vědět.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:33
- Nahlásit
KEISSA
No uvažuju, že bych tě zneužila s tím Vetamixem. Mám teď dost jiných zásob, takže sama objednávat nebudu. Vzala bych ale asi kapr/sumeček a lososa. Bylo by toho tak 10 kg max. Možná i míň... Dám ještě vědět.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 06:53
- Nahlásit
pawLINka
OK dej vědět tak do příští středy počítám že tam pojedu tak středa -pátek ještě nevím přesně.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 06:54
- Nahlásit
pawLINka
jakej je ten kapr/sumeček je to mleté jsou tam kosti ?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2009 12:22
- Nahlásit
Zdar všem...
Prosím potřebuji vědět, jak se vaši psi tvářili poprvé na syrovou rybu. Jelikož ten můj trubka, nad tím ohrnul... Nebo je na to nějaká speciální úprava?
Kuju
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2009 09:37 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
KEISSA
Jsem to předtím přehlídla...
Jsou to takové kousky - zbytky. Ale oproti pilinám je to lepší - neobsahuje to tolik vody a není to úplná sr.čka. S těma kostma ti nevím, ale myslím, že určitě jo - je to ryba.
Pumpa
Radši to hoď do tématu o syrovým - http://www.cz-pes.cz/diskuse/2_8192_0.html
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 16:37 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Tož vypadá to nějak tak. Jsou to kusy o velikosti cca dlaně a menší. Normálně odřezky hovězího. Není teda krvavě červené jako z obchodu, ale sem tam trochu nahnědlé. Ale nesmrdí. Žrali to syrový a když jsem i kus nechala proběhnout papiňákem, taxe krásně krájelo, tže žádná guma.
|