| Autor |
Zpráva |
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 11:57
- Nahlásit
jo cena je 15kč/kg
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 12:14
- Nahlásit
Keissa - Ja tedy tech 20, ju? V kolik v Kojetine? A to budu brat sama? Co Aisha a MaggieM?
Paw - nechces se nejak domluvit s Bilu, kdyz tam jedete na plavani a vzit ji kousek? Posledne se o to hlasila.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 12:34
- Nahlásit
impact
v Kojetíně budu po 18 hod spíš tak kolem čtvrt na sedum
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 12:49
- Nahlásit
impact
My nejedem na plavání ale..
KEISSA
Ok, tak nějak jsem tam chtěla být. Takže 18,10 jsem tam
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 12:59
- Nahlásit
impact
v Kojetíně mezi 18 - 18.15
pawLINka
v Kroměříži na benzině u Duby mezi 18.15- 18.30
tel:721941714
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 13:03
- Nahlásit
PS tentokrát je to baleno sice po dvou kg ale jsou to takové placaté kostky,super se to ukládá do mražáku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 13:25
- Nahlásit
pawLINka
Aha.
KEISSA
Oukej.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 10:31
- Nahlásit
KEISSA
Tak maso jsme včera vyzkoušeli a i když jsem tomu mletému moc nevěřila (jsem zvyklá na kusovky), tak to vypadá dobře a určitě zase vezmeme. Největší výhodou je to, že se do toho dá zamíchat hafo zeleniny a psi si toho ani nevšimnou
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:20
- Nahlásit
Paw tak nejak. Ja to teda lehce prevarim, vypnu plotynku, odstavim, prihodim kopec zeleniny a necham pod poklickou dojit. A konecne mi zrudicky zerou veskerou zeleninu.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:25 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
impact
Ty to i vaříš? A zeleninu taky? Já dávám všechno syrové..
To by mě mohli políbit v řiť, abych jim to ještě vařila
A OT - chodíš na skypa? Že už několik týdnů nereaguješ?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:30
- Nahlásit
Jj, maso prevarim. Zeleninu necham jen zmeknout v tom. Na Skypa nemam cas. Mozna o vikendu.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 12:43
- Nahlásit
Já to vubec nevařím a krmím tak už spoustu let dospělce i štěnata od třetího týdne.maso nechám rozmrazit,uvařím vločky nastrouhám ,nakrájím zeleninu zamíchám .Všechno maso ke kterému se dostanu krmím syrové ,krom zvěřiny ale tu zas nekrmím vubec .
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 13:50
- Nahlásit
pawLINka, KEISSA
Hm hm, že by tedy?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 15:47
- Nahlásit
impact
Já právě nechápu proč to všechno vaříš
Dyk to musí smrdět
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2009 13:34
- Nahlásit
40kg bylo moc a 20 je málo.
Kdy bude další?
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2009 15:16
- Nahlásit
V sobotu doveze takže je možno v pondělí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2009 15:24
- Nahlásit
KEISSA
Joj, brala bych, jestli se Ti s tím sem chce. Těch 20 vezmu. Vzala bych víc, ale budu moct pak až zase po výplatě.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2009 15:39
- Nahlásit
impact
OK!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2009 15:48
- Nahlásit
KEISSA
Do kdy Ti mám dát vědět? ještě cinknu večer kámošce, jestli nechce, by si vzala tak pět deset.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2009 16:06
- Nahlásit
impact
stačí i v pondělí ráno,já ted stejně budu na výstavě takže se k počítači dostanu až v to pondělí.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2009 16:20
- Nahlásit
KEISSA
Oki, oki. Já mám v pondělí dovču zase, tak akorát upřesni, kdy dorazíš.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2009 16:22 - Změnil/a: KEISSA
- Nahlásit
Tak kolem pul sedmé večer plus mínus nějakou minutu (jako obvykle )
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 19:07
- Nahlásit
impact
bude v pondělí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 21:12
- Nahlásit
Zdechnou hlady. Pak upresni cas jeste, ju? Hodis mi to kdyztak zase domec? Pridam na benzin.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 18:51
- Nahlásit
Tak ted nevim, co si o tom mam myslet? Sedim tady uz temer hodinu a jedine, ceho se mi dostalo, je tipnuti telefonu? Opravdu by me zajimalo, co se deje. Nezlob se na me, ale takove jednani....
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 07:12
- Nahlásit
impact
Bohužel jsem řešila vážný problém takže se omlouvám maso bude ve čtvrtek kolem 19 hod.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 12:01
- Nahlásit
KEISSA
Já už tomu nevěřím. Nebudu někde sedět na patníku a čekat. myslím, že místo típání stačilo ten mobil zvednout a říct "nejde to, něco řeším, nezlob se, ozvu se". Jednou je zkažený, tak nic (jasně, to nebyla Tvoje vina), podruhý se vůbec neozveš. Já fakt potřebuju ty psy nakrmit a ne v pondělí večer, kdy je všude zavřeno, běhat a somrovat po kámoších, kdo mi odsype granulí.
Navíc jsem si teď stejně už pořešila maso jinde. Tak možná příště.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 18:47
- Nahlásit
impact
Já fakt potřebuju ty psy nakrmit a ne v pondělí večer, kdy je všude zavřeno, běhat a somrovat po kámoších, kdo mi odsype granulí.
Ty nemáš "železnou zásobu",je jedno zda peněž nebo granulí??
KEISSA nebyla snad prodejce,jen "distributor z ochoty"
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 19:49
- Nahlásit
Erin
Asi jsem pitomá, ale já bych si tohle ke svým odběratelům nedovolila. Neozvat se, típat telefony. Pořád mi jde o ty lidi a o to, aby byli spokojení. Pokud se Ti to zdá špatně, je to Tvoje volba.
A distributor z ochoty? Pokud vím, Keissa potřebovala další odběratele, aby měla nějaký minimální odběr a dodávky jí neskončily. Já jsem potřebovala maso.
Zajímalo by mě, proč to zajímá Tebe?
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 20:04
- Nahlásit
impact
Já jsem ti telefon netípla jen jsem ho neměla u sebe ,duvod už nebudu rozebírat.Co se týká masa zas tak nutně další odběratele nepotřebuji jsem schopna uskladnit pro vlastní potřeby poměrně dost masa,má ochota pramení spíš ztoho že jsem byla dost dlouho závislá na tom kdo mi doveze nebo sežene ,na tobě je bud chceš nebo nechceš jsou další
|