| Autor |
Zpráva |
Erin
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 20:25
- Nahlásit
impact
Asi jsem pitomá, ale já bych si tohle ke svým odběratelům nedovolila.
no asi jsi nikdy neokusila čekat na závoz do noci,a druhotný odběratel už není není mobilu a ty nevíš, kam to polorozmrzlý maso narveš aby nezasmrádlo.
Zajímalo by mě, proč to zajímá Tebe?
A proč ne?Píšeš to veřejně,ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:15
- Nahlásit
Erin ty jsi to sem dala jen proto, aby jsi mohla anonyme delat peklo na iFaune? V tom pripade je mi lito, ale s Tebou se nemam o cem bavit.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:46
- Nahlásit
Keissa to nevim, ale nekdo mi ten telefon dvakrat tipl, resp. zvedl a polozil. Ale to je fuk, nemam cas a ani energii se tahat zpetne za slovicka. Aspon me to dokopalo kouknout konecne po jinych zdrojich a tim padem i po moznostech rozsirit psum sortiment.
PS: Asi jsem fakt divna, ale ja si neumim predsavit, ze bych jednala takhle. Pokud nekomu neco slibim, citim se povinna to dodrzet a v pripade, ze to dodrzet nelze, v co nejkratsim case dotycneho s patricnou omluvou informovat, ev. to vyresit jinak. V praxi - mam odberatele. Pokud jim slibim ten a ten den maso a to mi nebude z nejakych duvodu dodano, okamzite je budu informovat a vymyslim a vykonam nahradni plan - sezenu maso jinak a jinde, i kdyby to melo byt na vlastni naklady. Boze, jeste, ze spolupracuji jen se stejne smyslejicimi lidmi.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:49
- Nahlásit
A pokud rikas, ze tvoje ochota prameni z toho, ze jsi dlouho byla sama zavisla, tak bys mohla vedet, jake to je, kdyz se na tebe dodavatel vyflakne. Aneb necin druhym to, co nechces, aby oni cinili tobe. Jak jednoduche.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 14:29
- Nahlásit
impact
Pokud jim slibim ten a ten den maso a to mi nebude z nejakych duvodu dodano, okamzite je budu informovat a vymyslim a vykonam nahradni plan - sezenu maso jinak a jinde, i kdyby to melo byt na vlastni naklady no to tedy sorry , jednou měl Vetamix nehodu a nepřijel , poslala jsme SMS, že maso nedorazí a tím to haslo, že bych sháněla pro jiné jinde a ještě na vlastní náklady , matka Tereza fakt nejsem . Nic ve zlém, jistě ti měla poslat sms - pokud mohla, může si stát, že to fakt nejde - , ale čekat na závoz a nemít nic jiného k žrádlu pro psy a muset obcházet kamarády a somrovat trochu granulí , no to je poněkud na hlavu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 14:47
- Nahlásit
Mac1 pockej, tak zas ne. To byl extrem - sehnat na vlastni naklady. Nastesti mam kolem sebe takovy lidi, kterym staci cinknout a v poho. Ale kdybych vedela, jako Keissa, ze ten clovek diky moji chybe fakt maso nema, tak by mi svedomi nedovolilo s tim neco neudelat. Jsem asi blba, ale jina nebudu.
A rezervu jsem nemela. Mam maly mrazak, takze zkrmeno bylo vsechno. Jiste, neni problem koupit lidsky, ofsem to by mi nekdo musel zvednout telefon a rict neprijedu. A to jsem psala sem, psala jsem tusim v sobotu nebo v nedeli sms, psala jsem v pondeli sms, volala jsem, hodinu sedela na patniku s naivni myslenkou, ze si jen zapomela foun doma a prijede.
No nic, jsem zase o zkusenost chytrejsi.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 14:50 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
impact
Erin ty jsi to sem dala jen proto, aby jsi mohla anonyme delat peklo na iFaune? V tom pripade je mi lito, ale s Tebou se nemam o cem bavit.
Hele,brzdi frajerko.Kdyby ti Erin chtěla psát na iFaunu,tak se ti i podepíše.To ,že lidi co tě tam mají moc neradi,si najdou i jiné věci od tebe,je už jiná.
Já se tě tam blbka zastávala,ale nejsem si jistá,jestli jsem udělala dobře.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 14:55
- Nahlásit
jablunka
Proč tak hustě hned? Zajímá mě to, tak jsem se slušně zeptala. musíš se do mě hned navážet?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 14:57
- Nahlásit
impact
tak se koukni vejš,jak reaguješ ty.Opravdu z toho malinko cáká paranoia.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 14:57
- Nahlásit
KEISSA
Co se týká masa zas tak nutně další odběratele nepotřebuji jsem schopna uskladnit pro vlastní potřeby poměrně dost masa,má ochota pramení spíš ztoho že jsem byla dost dlouho závislá na tom kdo mi doveze nebo sežene ,na tobě je bud chceš nebo nechceš jsou další
vs.
Už tím krmím déle a zatím kvalita dobrá akorát potřebuji zvětšit odběr aby se udržela cena.
A zase jsem ta špatná já. Jen jsem řekla, že ty jsi potřebovala odběratele a já jsem potřebovala maso. To je prostě mazec.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:02
- Nahlásit
jablunka
Pokud sem Erin vytáhne 11 dní staré téma a napíše mi sem a pár minut na to se na iFauně v tématu "hurá do impact" objeví odkaz na tohle téma a někdo se mě tam pokouší sestřelit, tak mě to prostě napadne, že to byla ona. Tak jsem se jí slušně zeptala, zda to psala nebo ne.
Zajímá mě to už je proto, že se nechci bavit s lidmi, kteří do mě neustále šijí. Je to ztráta času.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:06
- Nahlásit
impact
Sestřelit? Jak sestřelit? Odkud?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:12
- Nahlásit
Mucholabka
Nechtějí ji jako moderátorku na iFauně.
impact
No vždyť píšu,paranoia.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:18
- Nahlásit
impact
Zajímá mě to už je proto, že se nechci bavit s lidmi, kteří do mě neustále šijí. Je to ztráta času. možná by někdy stálo za to se trošku zamyslet nad tím, co říkají . , ale jinka možná trošku stihomam
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:25
- Nahlásit
mac1
No to já přmýšlím nad spoustou věcma. Především jak to udělat tak, aby se tahle situace neopakovala.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:31
- Nahlásit
impact
Především jak to udělat tak, aby se tahle situace neopakovala
míň sedět na netu a víc žít.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:16
- Nahlásit
impact
Na ifaunu prakticky nechodím,ale přečetla jsem si to tam a zřejmě dost přehráváš situace.
Nakrklo mě,že Keissu nařkneš z toho,že se na tebe vyprdla s masem a co teď.Je přece Tvoje starost mít něco v záloze,ale co se vlastně rozčiluju.
Myslím,že zpousta z nás co bereme z Vetamixu nejen pro sebe ,si kolikrát říkáme ,jestli nám to stojí za to.
Tak a jdu dosekat zahradu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:24
- Nahlásit
Erin
Ano, je to moje starost. Mrzelo mě, že jsem byla bez masa, i když jsem avizovala, že už nemám a i když jsem se snažila ji před dovozem znovu kontaktovat. Několikrát. A přesto se to přehodí na mě, že já jsem ta špatná.
Já mám prostě jiné hodnoty. Taky vozím maso několika lidem a nemám problémy. Protože se fakt snažím. Snažím se, aby byli lidi, kterým něco nabídnu a slíbím, spokojení.
Tak běž v klidu sekat. Já snad konečně doklepnu ten článek a vypadnu ven na pole.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:04
- Nahlásit
Sehnala jsem maso je to sice dálka a budem muset pro to zajet ale cena vypadá dobře.Jedná se o hovězí vemínka,játra,srdce,plíce,slezina vše krájené a zamražené cena se vleze i s dopravou do 10kč/kg
a nebo svalovina cena asi do 20kč/kg ja to zamražené a čerstvé přímo z jatek nevím jak je to balené pro první várku pojedem příští týden .
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:07
- Nahlásit
KEISSA
Kam pro to pojedeš?
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:18
- Nahlásit
Na vysočinu Svratka se to jmenuje ale ještě záleží jestli to bude na čem odvézt,jsou ochotní i dovézt ale opravdu hodně 500 a víc kg.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:18
- Nahlásit
KEISSA
Aha, a ty jsi někde u Kroměříže, že?
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:29
- Nahlásit
Mucholabka
jo ale pojedu přes olomouc jestli to pomuže?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:30
- Nahlásit
KEISSA
Hm, záleží kdy, i když my v posledních týdnech hrozně moc cestujeme...leda by to naši nějak sfoukli, když pojedou 13.9. z Prahy...
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:31 - Změnil/a: KEISSA
- Nahlásit
Jinak už jsme to domluvily že pojedem příští čtvrtek nebo pátek a pokud by někdo chtěl tak je možnost po trase olomouc -kroměříž dovézt.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:01
- Nahlásit
Včera jsem dovezla maso je to vařené,baleno po 2-2,5kg ,je to hrubomleté a je to klasickej odpad z jatek- hrtany,uší,vemínka,žaludky,slezina,srdce,játra,plí ce,rypáky ap.psum to jede jelikož je to vařené a voní to .cena je 20kč za balení.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 12:15
- Nahlásit
No, tak ja vcera zjistila, ze mi reznik z jatek sedava pod nosem v hospode. Teda ja vedela, ze je reznik, ale nejak jsme se nikdy nedobrali k masu pro psy. Tenhle tyden by mi mel dovezt na zkousku hovezi a veprovy odpad z jatek, kilo bratru za 15kc. Mel by mit i kruti a podobne srandy. Tak pak dam vedet, kdybyste nekdo chtel. A je ochotny mi to nasekat na kousky o velikosti, kterou si nadiktuju. Parada.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 12:21
- Nahlásit
KEISSA
Škoda, že je to vařený
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 12:34
- Nahlásit
impact
Já cííííí. Dopravu si nějak pořeším
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 12:54
- Nahlásit
pawLINka
Příští týden zkusím tu vysočinu tam by mělo být to samé ale syrové ,i když tohle vypadá dost jedle.Jinak pojedu ještě do Olomouce do skladu vetamixu tak kdyby někdo něco chtěl tak stačí napsat co a kolik.
|