Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Ovčák v bytě?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
EngieB
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:09
- Nahlásit

handula
ze neuklidi drobky, ktery mu odpadaj at uz z buchty nebo rohliku
Spíš uklidí drobky, co popadaj mě

EngieB
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:10
- Nahlásit

viky
Ale musíš se fakt hezky ztratit, jo? V žádným bordelu a tak, my jsme dlouhosrstí a byťáci!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:14
- Nahlásit

EngieB
nemyslím to vůbec špatně, to neee.
já tím myslím to, že někdo cvičí záchranařinu jako sport. Ona má fenu která je nasazována při vyhledávání skutečně ztracených osob v praxi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:15
- Nahlásit

EngieB
Ale musíš se fakt hezky ztratit,

a co fakt hezky ztracený klíče?? To by taky mohlo bejt???

EngieB
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:15
- Nahlásit

PetraK
No to máte teda štěstí!
Jako většina si myslím, že i když to dělají jako sport, tak v dušičce mají tu naději, že když se povede pes a zvládne to psovod, že by jednou...

viky
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:17
- Nahlásit

EngieB
V žádným bordelu

no neboj precejc se nepolezu ztracet do bordelu, mam umyto hlavu

a co fakt hezky ztracený klíče??

neee voni by je schvalne nenasly a jak bysem se dostala k Fefinovi ?

EngieB
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:17
- Nahlásit

PetraK
Mají balíšek? Jako? Jinak niiiic niiic nic!

EngieB
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:19
- Nahlásit

viky
no neboj precejc se nepolezu ztracet do bordelu, mam umyto hlavu
No úplně se mi voddychlo, já vypraný rifle. Jako domluvíme se, ztratíš se někde pěkně na mýtince, sluníčko bude svítit, ptáčkové zpívat a Kikšíček si tě najde, jo?

viky
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:20
- Nahlásit

EngieB
Jako domluvíme se, ztratíš se někde pěkně na mýtince, sluníčko bude svítit, ptáčkové zpívat a Kikšíček si tě najde, jo?

nemohla by sem se sim ztratit v hospode ?

EngieB
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:22
- Nahlásit

viky
Jedině, že bych tě tam hledala já! Jako ani balí mít nemusíš

viky
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:25
- Nahlásit

EngieB
Jedině, že bych tě tam hledala já! Jako ani balí mít nemusíš

a budes stekat za panaka ?

Bela
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:27
- Nahlásit

chudak Mahulena

EngieB
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:27
- Nahlásit

viky
Za panáka? Nee, za pinďa koládu ale i zazpívám!

Bela
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:29
- Nahlásit

PetraKna má fenu která je nasazována při vyhledávání skutečně ztracených osob v praxi.
to sa nahodu hodi aj v byte, ked sa niekto v tom bordeli, co doma pes narobil, strati

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 16:25
- Nahlásit

davidkova renatadobry den pani,napsala jste to velice krasne,jj,mate naprostou pravdu,jinak me taky p.dubovy psal,ze mit psa v panelaku je spatny,tyk ho asi privazu pred panelak,kvuli nemu,ne????jinak o tom oblecenym hajanoj jste to napsala moc dobre,ty ja ti nevim,hajanoj je taky stresovanej kdyz je v byte covece,ze jsem si ani nevsim!!!!tak to jsem spatny kynolog teda!!!
Salijinak ten pes v sustaku,to melo byt asi na me,ze???vsak vam to pani doktorko renata napsala dobre,uj pes upa spokojenej,jo a kdyz je tam tak hnusne a on ma kozich jak vatelin a celej den schne,tak by jste asi poradila co,kdyz mate tolik chytrych reci jak opice chcanek,nastesti mam doma poradek,ale nemam na to abych po sestnactce koupala,susila psa a jeste nad to cistila koupelnu,na to opravdu fyzicky nemam,abych se dostala do postele v devet hodin!
a pro ty co chteji videt batmana

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 16:30
- Nahlásit

hlavne pro pani sali,asi si mysli,ze pes celou sichtu mokry je asi vynikajici napad a potom nevim,ale do busu by me nevzal

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 16:33
- Nahlásit

Mahulenkapani,psa si poridte,pokud nejste moc pohodlna a sem-tam po psovy uklidite,to v poho zvladnete a nebojte,stresovany nebude,pač ja nenavidim psa v kotci a kecani kolem toho,jak mu je tam velice dobre,hlavne samotnemu a mam svuj nazor,ze pes v kotci strada,jakkekoliv plemeno

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 16:34
- Nahlásit

nemethova5
a kde jsi to koupila? anebo udělal sama?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 16:36
- Nahlásit

brezen2008ale ne pani,nechala jsem si to usit u pani,co sije pro jakkekoliv plemeno,hlavne pro sluz.psi,co jsou stale v blate a mokru,nevim,ale pes dost trpi,kdyz je kazdy den vystavovanej takovemu pocasi,no ale nekdo to bohuzel nepochopi,oblecek stal 1300kc.,si myslim,ze to neni moc,kdyz muj pes je obrovsky a vazi 55kilo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 16:40
- Nahlásit

nemethova5
díkys paní
a nerozčilujte se,já bych to udělal na vašm místě taky,vždyt dasty má oblek a je krátkosrstej

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 16:41
- Nahlásit

vikyja si taky myslim,ze ustajeni psa v byte nema vliv na jeho pracovni cinnost,taky mam psa v byte a nedela mu zadny problem vlezt do jakkehokoliv prostredi a kamkoliv,bohuzel,nemuzu to rict o psech v kotci,ti jsou sokovani z vytahu a veskerych mestskych cinnosti atd.,nejsou na to zvyknuti

LucieS
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 16:42
- Nahlásit

Pes, který rozebírá kotec a celé dny vyje není vůbec v cajku a psychické pohodě, ale to je panu Dubovému asi jedno, když ho to neruší doma.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 16:44
- Nahlásit

brezen2008ja se nerozciluju,ja jen,ze udrzovat jeho srst je nad moje usili,pak poslouchat pindy tipu,je mi smutno nad psem v sustaku,no tak bohuzel,ma to i kvuli zdravi a pateri,jako celou noc hlidat a mit skrz promoceny kozich,to je asi pro nektere upa normalni,ale pro me ne,musim tak delat,aby mi pesa co nejvic vydrzel a ne drzet ho jako vec davat mu do tela stuj co stuj!bezte do sustaku,vrele doporucuju pani

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 16:49
- Nahlásit

LucieSjj,presne,pry muj pes nemuze byt v zivote dobry,kdyz je v byte,cha,cha,hlavne,ze mame deset zkousek a pesa je desneee spokojeny ze je s nama,nas je doma vic,vzdycky nekdo prijde pomazli se s nim,bracha,svagrova,mala,tu ma nejradeji,malem sezral chlapa,ktery jen na malou promluvil,si prave myslim,ze pes ktery je v pohode vychovavanej a mezi lidma je dost v pohode,no a rozebirani kotce,boudy,nebo niceni pletiva,no to uz vypovida o velkych psychickych problemech,me kdyby nekdo takhle zavrel nekam do male mistnosti,asi bych taky radila a asi by se to podepsalo i na mojem psychickem zdravi

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 16:52
- Nahlásit

a jedna jeste legracni

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 17:04
- Nahlásit

Mahulenka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 17:42
- Nahlásit

Díky moc všem za vaše názory nebojím se toho že budu mít pár chlupů domá navíc měli jsme kočky celou dobu .Je mi jasné že nemá určené hranice v bytě tím páýdem bude všechnou zkoušet dokud muto nevysvětlím naštěstí je inteligentní takže vtom problém nevidím .Jen mě zajímal fakt jetsli to někdo taky tak přeučoval z kotce do bytu a jejich zážitky....příběhy zkušenosti rady ;)

Mahulenka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 17:49
- Nahlásit

nemethova5 Dík za podporů stím ,,ustájením" v kotci souhlasím ale nejsou všechny případy stejné..jen je ale smutné,že je ještě spousty lidí,kteří si myslí že když mají velkou zahradu a velky kotec tak je pes spokojen...

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 17:52
- Nahlásit

Mahulenka
.Jen mě zajímal fakt jetsli to někdo taky tak přeučoval z kotce do bytu a jejich zážitky....příběhy zkušenosti rady ;)
Já ano,nebyl to ovčák,ale šestiletý grey.Pes se z počátku bál vyjít schody,lekal se neobvyklých zvuků(spadlá lžíce na podlahu,fén,vysavač),ale tad to bylo o celkové NEsocializaci.Ale s čistotou sme problémy neměli žádné,okamžitě pochopil,že se venčí jen venku.
Jinak jsme museli hlídat ze začátku volně ložené jídlo,ale to se časem taky srovnalo.

Zany
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 18:29
- Nahlásit

davidkova renata 13;10

Super napsano, naprosto souhlasim

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání