Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Trpasličí a německý pinč...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 22:59
- Nahlásit

terted
a tady jako chůva dneska večer
Ježiš to je zlatíčko

terted
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 23:03
- Nahlásit

Dines
on na něj moc hezky dohlíží, vždycky ho šel zkontrolovat jestli je v pořádku a pak šel dál

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:42
- Nahlásit

Lola1
Ten tvůj pinčoid je ták kráásnej
Říkám furt, že černí jsou hezčí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:45
- Nahlásit

Tohle je můj první pes - malý hladkosrstý pinč Čikin. Malý pes s vélkým sebevědomím a ještě větším srdcem. Byla jsem v 1. třídě, když ho naši koupili, takže jsme spolu vyrostli. Hlídal mě jako oko v hlavě. Když mě naši chtěli dát přes zadek, tak museli nejprve zavřít psa, protože ten se jim hned zakousl do nohavice
Prostě ten nejlepší první pes jakého jsem mohla mít.
Bohužel se dožil jen 9 let, protože jsem ho musela nechat uspat... Měl problémy se zádama

terted
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:55 - Změnil/a: terted
- Nahlásit

pawLINka
byl to fešák a jak čtu tak i pořádný obranář
ony jsou hezký obě barvy když jsem dostala Tedíka, taky se mi víc líbili černí s pálením, ale teď už bych barvu neměnila

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 22:13 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

pawLINka
terted
no vidíte a já jsem chtěla zrzavou ženskou a mám černýho chlapa, ale je úúúúúúúúúúúžasnej a už bych ho neměnila.

Čikin byl fešák!

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 18:01
- Nahlásit

Přidávám kočičopsí foto, sice je to pár mesíců staré,takže teď už oba vypadají dost jinak, ale fajne

http://zwergpinscher.rajce.idnes.cz/Morph_a_hafove /#PICT9382.JPG
To video s kocourem (Terted) je mi silne povedome, akorat u nas se to odehrava v drsnejsim duchu

terted
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 18:20 - Změnil/a: terted
- Nahlásit

zwergpinscher
to bylo jen odpočinkový, hned po probuzení no a teď se moc neperou, jen lehce dneska ráno, jak je kocour po kastraci...
sem koukala jakej má i kocour obleček

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:04
- Nahlásit

napravuju úpadek pinčů.

Co pinčové, pojedete taky někdy na sraz? Tentokrát jsme tam měli příbuzného dobrmánka.

terted
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 16:38 - Změnil/a: terted
- Nahlásit

Lola1
na jaký sraz?
Na léto se plánuje sraz pinčů http://pincove.hi-life.cz/ , ale mě ten termín moc nevyhovuje...

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 23:21
- Nahlásit

terted
No přeci IX. sraz účastníků czpsa, ale bude to taky někdy v červnu.
Dnes jsme byli v č.b., nejlíp se nám líbilo na balkóně.

terted
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 09:50
- Nahlásit

Lola1
no tak v červnu to asi ne...

terted
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 18:28
- Nahlásit

tak jak se všichni máte?

Lola1
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 19:48
- Nahlásit

terted
no krásně, už se těšíme, až se přestěhujeme.
Sraz pinčů by byla zajímavá věc, ale je to výcvikově zaměřené a trochu z ruky. Ale fotky tam mají pěkné.

terted
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 20:52
- Nahlásit

Lola1
mě se na tom líbí i to, že je to výcvikově zaměřené, chtěla bych ty zkoušky s Tedísem zkusit musela bych sehnat odvoz, ale mě hlavně moc nevyhovuje ten termín
a taky by mě zajímalo, jak se snese s ostatníma pinčema, už se těším až je seznámíme

Dines
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:16
- Nahlásit

terted
Jsi tu někde?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:36
- Nahlásit

Nj, ten pinčí sraz mám z ruky i já...
Svou drahou polovičku bych na to teda neukecala. To jen kvůli pitbullům se kodrcáme rok co rok přes celou republiku :-D

Lola1
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 22:07
- Nahlásit

terted
taky by mě zajímalo, jak se snese s ostatníma pinčema, už se těším až je seznámíme
to mě tedy taky, ale když se snese s ostatníma, tak s pinčema snad taky. Máme jen dva úhlavní nepřátele, kteří zaútočili zvenku přes plot, na ty dáváme na procházce pozor.
V sobotu jsme viděli s balkonu v č.b. tří pinčí pidiblechy, byli legrační, možná to byli krysaříci. Byli tak akční, že jsem to na dálku nepoznala.

terted
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 22:12
- Nahlásit

Dines
jsem, už zase jo

Dines
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 22:15
- Nahlásit

terted
A proč nejsi na ICQ?

terted
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 22:15
- Nahlásit

Lola1
a kde budeš v Budějkách bydlet?
já teda pinče v Budějcích potkávám jen takový ty vykrmený válečky v kšírkách a na flexi žádného pinče na prochajdě nepotkáváme, ale jednou jsme myslím viděli německýho zrzatýho (teda ona se tomu říká červená)

Lola1
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:55
- Nahlásit

terted
Za Jihočeskou universitou směrem na Branišovice. Budu tam ale už od jara o víkendech, tak můžeme uskutečnit psí seznámení. Jsem zvědavá.

terted
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:25
- Nahlásit

Lola1
tak to taky nemám daleko už se moc těšíme

terted
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:25
- Nahlásit

zwergpinscher
a ani se nepochlubíš jak jste dopadli v Brně Moooc gratuluju

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:14 - Změnil/a: zwergpinscher
- Nahlásit

terted
Děkujeme
Já na to chlubení moc nejsem. Jsem dost kritická, co se vzhledu psa týče, a toho mého hlavně, ale Seťas je moc hezký pes. Vždy to záleží na rozhodčím, co se mu líbí a bohužel ne vždy to posuzuje podle standardu, těžko říct podle čeho ale se nedá nic dělat.
V Čr jsou pinči hold v dost špatné "kondici" co do vzhledu, ale mám bohužel obavu, že už i tohoto doposud poměrně zdravého plemene se začíná týkat čím dál více nemocí a dědičných vad, což dříve nebývalo...Hold inbreeding (arozhodně ne cílený) atd udělá své.... a ty povahy je to škoda, protože pinč mě nadchnul, je to super psík že zdravíme Tedíka

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:17
- Nahlásit

Chystáme se podívat na světovku do Bratislavy v říjnu, tak snad tam uvdidíme pěkné pesany bude tam kupírovaná konkurence, tak s umístěním nějak moc nepočítáme, ale spíš bych se chtěla podívat po zajímavých psech se zajímavým pedigree pač bych si časem přála ještě nějakého pindulu...pssst at to manžel neslyší

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:19
- Nahlásit

http://zwergpinscher.rajce.idnes.cz/Mezinaroni_vys tava_Brno_Duo_Cacib_7-8.2.2009/#PICT1252.JPG
Sourozenci B, Brana a Bourlivak ja a Helena bylo to fajn
Skoda ze Budejice jsou pro nas ponekud z ruky, mohli jsme se a psy seznamit

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:21
- Nahlásit

http://zwergpinscher.rajce.idnes.cz/Mezinaroni_vys tava_Brno_Duo_Cacib_7-8.2.2009/#PICT1446.JPG
Setas je na velke feny resp. na všechny ale velke ma radši
Ale dobrmanice na výstavě to pochopit nechtěla, tahle slečna na fotce by možná byla povolnější

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:23
- Nahlásit

terted
Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho jsi nechávala kocoura po kastraci v klidu? Nás to čeká tak za půl roku, ale už se děsím, možná si budu muset vzít dovolenou pač nevím jak bych ho udržela v klidu, jinak než ho zavřít v přepravce

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:26
- Nahlásit

http://zwergpinscher.rajce.idnes.cz/Mezinaroni_vys tava_Brno_Duo_Cacib_7-8.2.2009/#PICT1496.JPG
Seťas a Kivan z Pyšelky

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání