| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 00:21 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit
Tak tohle je fakt ftipný....
OKOLO 16.05.2008 OČEKÁVÁME NAROZENÍ ŠTĚŇÁTEK ! ! přijímáme předběžné záznamy, vaše návštěva je vítána
Předpokládáme lehčí konstituci, zdraví a dobrou fyzickou zdatnost.
Štěňátka budou vhodná do rodiny jako společníci, ale především pro pracovní využití v oblasti sportovního výcviku (služební výcvik, agility, dogtrekking...). Oba rodiče jsou pracovně vedení.
matka: Agnes Gatang
- rotvajler, nar. 28.05.2004
otec: Marcus z Koláčkova ranče »
- beauceron, nar. 10.03.2004
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 00:25
- Nahlásit
JO, a ještě tam má být, že to spojení je plánované
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 00:45
- Nahlásit
Mel
jj mooooc pěkný...taky by mě zajímalo co na to chovatelé
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 07:16
- Nahlásit
Víc mě bere za srdce:
... fena bez PP, rodiče s PP, vhodná na chov ...
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:03
- Nahlásit
Mel
náhodou to budou krásný štěňata, kdybych pořizovala psa, tak si takový klidně vezmu, jenom škoda, že nebudou fousatý ale i když kdoví
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:08
- Nahlásit
Mel
já myslím, že třeba na sportovní kynologii to můžou být fajn psi
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:20
- Nahlásit
Amir
no, štěňátka jsou krásná všechna, o tom žádná
Já jsem si rodiče prohlížela, ani jeden mi nepřijde zrovna typickým představitelem plemene (na rovinu, jsou celkem oškliví), nejsou uchovněni, otec nemá rtg... Tomu já říkám pořádná šlechtitelská práce
mac1
určitě, k tomu mají mega předpoklady, rodiče nemaj složenou ani jednu zkoušku....
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:29
- Nahlásit
Mě zůstává rozum stát nad tím s jakou drzostí tohle dovedou lidi nabídnout.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:31
- Nahlásit
Mel
OKOLO 16.05.2008 OČEKÁVÁME NAROZENÍ ŠTĚŇÁTEK ! ! přijímáme předběžné záznamy
Patrně máme s Biluší konkurenci
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:10
- Nahlásit
Tak mi to nedalo a nechala jsem jim tam taky vzkaz. Mě by jenom zajímalo, co na tyhle jejich experimenty říkají chovatele obou "super" rodičů
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:12
- Nahlásit
Mel
Náhodou pes je pěknej - taky je to strejda mojí fenky , ale jinak souhlas. A taky mě rozesmálo to "pracovní vedení"
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 12:10
- Nahlásit
Mel
na rovinu, jsou celkem oškliví), nejsou uchovněni, otec nemá rtg
hele a vsaď boty, že jejich děti budou pěkný a budou zdravý a budou mít i čistý nohy, to je totiž zákon schválnosti, to akorát my máme 3/3 po uchovněných, papírových rodičích
P.S. a co ty s tím svým škaredým vořechem se zapojuješ do takových diskusí?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 13:47 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Mel
Hmm, drsny, to nekomu pekne hrablo, ne??
edit: Ah tak, ono v tom maji uz praxi, viz. druhy pes Cid
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 13:58
- Nahlásit
Mel
Hele,já byla o víkendu u našich.Jejich sousedka si na základě naší Abby pořídila fenku GR.Dovezli si ji v 5. týdnech (teď jí je 6).Fenka je čistokrevná,protože oba rodiče jsou s PP.Mají několik psů s PP,na kterých chovají štěňata bez PP,protože se jim je nechce uchovňovat.Fenečka bude mít hodně chlupů a bude tmavě zbarvená (říkali chovatelé).Byla celá od hovínkek,ale na tom přece není nic divného.A stála jen 4 tis. Takhle se dělá byznys.Naštěstí ji snad nechají vykastrovat,protože pochybuju,že by je nějaký dobrák nenakecal,aby měla štěňátka.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 19:38
- Nahlásit
Hm, s touhle holčinou (Leptospiroza) jsem si kdysi psala kvůli venčení, přišla mi rozumnhá, tohle je ale síla... A to se mi na ní líbilo, jak neřešej, že Agnes má na výstavách šílený posudky.No, evidentně fakt neřešej.
Pavliii
Jsme na dogtrekku potkali ségru tý tvojí, Arku, šla s náma mid...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 19:43
- Nahlásit
Jak jsou ty jejich webovky?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 19:48
- Nahlásit
Mucholabka
takhle
|
duli
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 19:56
- Nahlásit
a ja debil budu pristi tyden solit nehorazne love za papiroveho bosika.......to asi zrusim a zamluvim si stene z tohoto perspektivnihi spojeni....a jeste usetrim....
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 20:01
- Nahlásit
Lucie od Arta
A to se mi na ní líbilo, jak neřešej, že Agnes má na výstavách šílený posudky.No, evidentně fakt neřešej.
No konkrétně pro exteriér těhle štěňat je to naprosto šumák. Možná je to ale důvod proč se nepouští do papírových.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 20:03
- Nahlásit
Ty vocle......
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 20:07
- Nahlásit
Smečka
no právě...
hele, lidi, myslíte, že ten bosík je chovnej? že se tak chluběj tím krytím...u toho by mohl bejt docela průšvih, ne - být ten pes chovný, teda...u klubu a tak...
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 20:08
- Nahlásit
Lucie od Arta
Jééé, ségra Darča
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 20:11 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
Pavliii
jojo, šikulka, krásně ťapala, zatím jen 42 jak my, ale za rok se určitě sejdem na startu longu...jsou tam někde kousek, od Ostrova nad Ohří...vůbec, tam (v Kruškách na dogtrekku) bylo bosíků hafo...
|
duli
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 20:21
- Nahlásit
Lucie od Arta
Jméno Pohlaví Barva RTG Rok nar. Uchovnění Plemeník Zkoušky Tituly Bonitace Svod Foto
Marcus z Koláčkova ranče pes ČP 2004 Ne Ne Ne Ne Ne Ano Ne
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 20:24
- Nahlásit
duli
ty jo, u bosiku se to takhle nekde da najit? u nas (angl.kokr) teda ne...to je dobry.tak to jo.ze bych teda svymu kokrovi, kdyz ho nahodou neuchovnim (z lenosti, podminky jsou u nas supr jednoduchy) nasla nevestu? Treba pudlici - nelinalo by to, bylo by to lehci konstituce nez kokr...na agi supr...zapremejslim o tom.pak sem hodim inzeratek
|
duli
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 20:28
- Nahlásit
Lucie od Arta
maji to na klubovych strankach...seznamek psu a fen....ale treba to nemusi byt aktualizovane...cemuz neverim pac to docela sledujou(teda alespon mi to pripada)......
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 20:31
- Nahlásit
Lucie od Arta
Nojo, vona je takovej správnej pesan , jsme spolu byly na beauceroním táboře a za měsíc jedem na bc víkend...
Koukala jsem na to, že jich tam bylo asi 8? Mě by to taky docela lákalo, ale 40 by na nás asi bylo moc
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 20:32
- Nahlásit
Lucie od Arta
ono i rotvíci mají svojí databázi...
a neřešej posudky na výstavách, bo ta čuba si je asi zaslouží, když se mrkneš na bonitační kód, tak to podle něj žádná krasavice není...
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 20:38 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
Mel
fšak jo,tak jsem to myslela, jako že jsou smířený s tím, že na tomhle chovat nebudou, páč to není žádnej přínos chovu. takže to pořešili po svým . já taky nemám exteriérově bůhví jakej zázrak---ale pokud se z něj fakt nevyklube šampion se supr povahou (krevně je pravda nepříbuznej na dost fen tady), tak nevidím důvod, proč by měl mít štěňata, psů je už tak dost, natož pak těch bez PP...u kokrů je to obzvlášť hrůza, o rotvíkách moc nevim.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 22:19
- Nahlásit
Mel
určitě, k tomu mají mega předpoklady, rodiče nemaj složenou ani jednu zkoušku , to ale vůbec nic neznamená , jednak nevíš proč nemají zkoušky a jednak ,víš ,jak je to s heritabilitou pracovních vlastností ?
|