| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 18:30
- Nahlásit
HOLKYYYY POMOC
Teď jsem byla v Kamilkové zahradě a asi umřu!!! Já nevím po kom chci štěňátko
Takže buď:
http://www.australskyovcak.euweb.cz/auo_pes_elites unshinechemins.htm
a
http://www.australskyovcak.euweb.cz/auo_fena_laver ton.htm
nebo
http://www.australskyovcak.euweb.cz/Auo_pes_chupa. htm
a
http://www.australskyovcak.euweb.cz/auo_fena_aneli _PF.htm
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 09:18
- Nahlásit
younglady
No, pokud chceš jen cvičit,tak je to asi celkem fuk. POkud ti jde o přínos do chovu, tak první spojení bude hodně nepříbuzné na ČR. Po Chupovi už je tu naopak spousta vrhů...A nevim jak velká je naděje na fenečku, pokud ještě nemáš zadáno...Vcelku bývají zadané brzo. Já teda ještě budu muset pokoukat pořádně po pejscíh teď v Letňanech. Má tam být spousta aussinek a popovídáme i s paní chovatelkou (Svěží vítr) a pujdem jí ukázat našeho drobka. ;)
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 10:44
- Nahlásit
Vážené- my budem mít taky štěníky ale až na prázdniny..........maminka red trikolor a tatínek taky asi red......
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:40
- Nahlásit
KEISSA
a máš nějaké webovky???
Sterkule
u obou vrhů už mám fenečky zamluvené v Kamilkové zahradě jsem úplně první na jakoukoliv barvu a ve svěžím větru jsem první na red fenečku Jinak nejsem chovatel, chci parťačku pro moji malou a pro mě, kámošku na sport a tak
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 13:19
- Nahlásit
younglady
týjo,tak to se mi líbí ti první 2
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 13:32
- Nahlásit
younglady
Ježiši, to se ti nedivím! Ta černo-merle-bílá je absolutně nádherná fenka, ani koukat se na to nemůžu!!!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 14:25
- Nahlásit
EngieB
Šepi je super! Já krásná a mooooc šikovná. Nejvíc bych si přála, kdyby vyšla bluemerle bikolora jako je ona, ale to je tak malá šance, že ani nedoufám
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 15:36
- Nahlásit
Sterkule
já tam chci taky najít paní chovatelku, jen nevím jak jí poznám :/
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 09:31
- Nahlásit
younglady
stránky máme :www.natrobohemia.estranky.cz,ale bohužel ted nemám moc času takže tam spousta informací chybí.Brown má už zkoušky?ZM,ZZO,BH,ZOP,ZPU,na jaro zkusíme nějaké IPO ataky nějakou stopařskou ale to se ještě uvidí.Ona je spíš postelová než pracovní.
|
Svezi vitr
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 21:35
- Nahlásit
Svěží vítr
Zdravím všechny, na tuto debatu jsem náhodou narazila a objevila jméno mé chovky
Bohužel, naše Evička (Laverton Bilitis) pravděpodobně vynechala hárání a štěňátka nemáme. Ale jelikož jsou někteří opravdu velmi fajn zájemci ochotni počkat, tak budeme Evičku krýt v červenci.
Otcem štěňátek bude pes Ch. Elite Sunshine Chemins Cathares import USA. více o tomto spojení se můžete dozvědět na našich stránkách ( www.svezivitr.cz ) v sekci štěňata.
Ke krytí Pirátem. Na Piráta jsme se jeli tisíce kilometrů podívat a doslova nám vyrazil dech. I ve svém věku je to impozantní Pan Pes s velkým Pé... takže s námi putovalo zpět štěňátko po něm - náš Casanova for Fresh Wind Chemins Cathares, který opravdu svého otce nezapře, protože je mu podobný v každém ohledu. Pokud dopadne vše dobře, bude časem k dispozici ke krytí. Tudíž linii Piráta máme a Evičku krýt Casanovým otcem nebudeme. Navíc Pirát má hodně robusní hlavu a naše Evča taktéž, nebyl by to asi úplně ideální pár.
Elitte se k Evě hodí daleko více
Jinak, kdokoli se bude chtít na naše miláčky přijet podívat nebo je vidět na cvičáku, je vítán! Přivítáme každého milovníka tohoto skvělého plemene. Pokud by jste měli kdykoli jakýkoli dotaz, napište, ráda se vám jej pokusím zodpovědět.
P.S díky Wami za hezká slova !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 22:59
- Nahlásit
Svezi vitr
Sem se prve dívala na vaše pěkný stránečky hlavně na Majlu to je krasavice
Akorát teda jak sem na ty vaše stránky vlezla hned to na mě plivnulo nějakýho vira
|
Svezi vitr
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 10:14
- Nahlásit
Svěží vítr
Už jsem problém stránek projednávala s webmasterem. Není to vir, jen nějaký javaskript či co, já tomu nerozumím, máte nastavené určité zabezpečení vašeho PC a on to nepovoluje, ale nemusíte se obávat, vir to není ! Jakmile bude mít webmaster čas, vychytá to. Stejně jako doplní a opraví texty a konečně se vrhne i na fotogalerii. Zatím jsou stránky ve výstavbě.
Nějaké fotky najdete na www.aussies.wz.cz a spousta fotek je www.ifauna.cz v sekci moderované diskuze s názvem fóra Australský ovčák a sport
Chtěla jsem se zda vložit foto, jen jsem nepřišla na to, jak se to dělá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 10:19
- Nahlásit
Svezi vitr
Aha tak to jo, já se jen lekla, taky nejsem žádnej PC odborník spíš sem měla strach, aby vám to neodradilo lidičky
Tady v tom tématu je návod jak vkládat
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html
|
Svezi vitr
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:56
- Nahlásit
Tak první pokus o vložení fotky....
|
Svezi vitr
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:59
- Nahlásit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:05
- Nahlásit
Svezi vitr
|
Svezi vitr
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:18
- Nahlásit
Mě to nejdééééééé
už tam byly čtverečky a zase nic
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:41
- Nahlásit
Svezi vitr
čtverečky tam jsou pořád ale fotky to nezobrazuje
Zkuste nějakou fotku z jinýho webu nebo třeba tu stejnou co sem vložila já...
|
Svezi vitr
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 21:43
- Nahlásit
|
Svezi vitr
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 21:44
- Nahlásit
Prostě to nejde Asi mám něco špatně nastaveno v PC
|
Svezi vitr
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 21:46
- Nahlásit
|
Svezi vitr
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 21:48
- Nahlásit
[imgs] [/imgs]
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 22:09 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Svezi vitr
když se klikne na ten čtvereček s obdélníčem trojúhelníčkem a kolečkem (čtvrtý zleva) tak ten text v tom okně co se objeví se musí smazat a do něj se vloží ta adresa obrázku. Z některých webů jako třeba estranky to ale nejde. Vyzkoušejte si vložit jakýkoliv obrázek odsud z galerie..
|
Svezi vitr
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:05
- Nahlásit
|
Svezi vitr
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:06
- Nahlásit
ach jo, tak to nechápu, snažila jsem se tady dát fotky z webového alba picasso a ze svých stránek a nešlo to.
Tak to budu muset nejdřív tu danou fotku asi vložit sem do galerie
|
Svezi vitr
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:14
- Nahlásit
Naposledy to zkouším a jdu dělat něco užitečného.
Měla by se zobrazit naše Kofinka.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:23
- Nahlásit
Svezi vitr
Kofinka je krááásnáááá
|
Svezi vitr
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:30
- Nahlásit
děkujíííí hurááááá
A tady naše Evička
|
Svezi vitr
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:32
- Nahlásit
No stačilo, nebudu to tady zahlcovat fotkama. Ale vytvořila jsem si galerii Svěží vítr a postupně tam vždycky něco přihodím. Díky moc za pomoc při vkládání
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:49
- Nahlásit
Svezi vitrnazdar ivano!jak se dari,koukam,ze jeste misto borderek mas i australaky a bosika,asi od jarka,ze?jinak stranky mas moc pekny,divala jsem se.dana a harley
|