Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Australský ovčák - ch.s.?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Brandy
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:11
- Nahlásit

no já nejsem žádnej expert,ale osobně bych brala to třetí spojení. Ale záleží, na co hlavně aussíka chceš.

younglady
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:18
- Nahlásit

Brandy
agility, dogdancing, poslusnost, stopy, flyball, pripadne i paseni, ale to spis asi jen pro nej na vyziti

Brandy
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 19:10
- Nahlásit

younglady
já mám v plánu ten dogdancing, frisbee , vlastně skoro všechno, co píšeš ty, ale třeba na agility se budu blbě dostávat na cvičák . Já viděla tu fenku, Chuckie , několikrát na frisbee a líbí se mi , i povahově ,ostatní nevím. Já když jsem si vybírala štěňdo, tak jsme se byli nejdřív dívat u chovatelů na rodiče a potom 3 x na mimina, než jsem si definitivně vybrala .Prostě to podlě mě chce navštívit chovku a udělat si obrázek, jaký jsou rodiče, v jakým prostředí žijou atd.

younglady
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 21:11
- Nahlásit

Brandy
no tak v neděli se jedu podívat do Puella Fera, pak se chci podívat do Bohemia Acro a do Severní věže, snad mi to vše vyjde, přeci jen Severní věž mám přes celou republiku :/
Odkud jsi?

Sterkule
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:16
- Nahlásit

younglady
Všechny ty spojení jsou kvalitní. Já osobně bych nejspíš volila spojení druhé. Líbí se mi malý Chupíci.I vzhledově i povahově. Ze třetího spojení se mi taky líbí Chuckie, určitě je to super fenka a z prvního spojení bych asi vybírala až naposledy, protože mám ráda trochu jemnější hlavy než má Wapeeh, ale možná mi to přijde jen na fotkách, osobně jsem ho nepotkala.
Bude to asi na tobě

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 22:09
- Nahlásit

Sterkule
Brandy
tak dneska jsem se byla na Chupiho a Fiti podívat a jsou oba výborní, vůbec všici psíci v Puelle byly sladcí Pořád mě pusinkovaly Fiti se mi mooooooc líbí

Sterkule
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:34
- Nahlásit

younglady
To je super, že se ti líbili. Jsou opravdu sladcí. Já už se pár dnů snažím marně dostat na jejich stránky a pořád mi to nejde. Nevim jestli je chyba u nich a nebo u mě.
My plánujem také druhého australáčka, tak koukám na plánované vrhy a příští týden se pojedem podívat na štěňátka do Ganden Monge.

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:46
- Nahlásit

Sterkule
no stránky jim nefungujou
Gander Monge? To neznám, hodíš link?

Sterkule
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:54
- Nahlásit

younglady
Super, aspoň vím, že neni chyba ve mně. Snad brzo začnou.
Už sis vybrala spojení ze kterého bys ráda prcka a nebo pořád váháš?
URL

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 17:38
- Nahlásit

Sterkule
no asi půjdu do Fiti a Chupachupse, ale jeste se chci podívat na jiné

younglady
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 00:30
- Nahlásit

Sterkule
Brandy
KEISSA
Všechno je jinak, změna plánu - potřebuju znova poradit... Severní vež, kteří byly moji favoriti nebou mít štěňátka, tak jsem musela vše přehodnotit. Pomůžete znova???
Tak teď bude vrh v Puella Fera, Fiti se mi moc líbí, ale jelikož chci s ocáskem, tak bych si musela vybírat z 3 denních krysiček a to nevim
Druhou tam mám Diandru, kde možná vrh ani nebude.
Takže teď mám tři favority a to:
Svěží vítr - fenka Laverton Bilitis
Ganden Monge - fenka Amy Mladá Živá
Z Kamilkové zahrady - fenky Burning Heart Puella Fera a Anneli Wildrose Puella Fera
Moji favoriti jsou teď Svěží vítr, co vy na to?
Můžete mi dát k nim nějaké reference???

KEISSA
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 05:57
- Nahlásit

Asi bych si vybrala z Kamilkové zahrady jejich fenule jsou polosestry té mojí a jsou užasné v povaze.Ale u ausíku bych klidně vybírala i z třídeních mimin jelikož oni jsou všichni osobnosti.A ještě k tomu ocásku- já jsem puvodně nechtěla ani ausíka a už vubec né psa bez ocásku ale od té doby co ji mám tak vím že další ausík bude též bez ocásku.

younglady
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 08:26
- Nahlásit

KEISSA
No já jsem prostě ocásková no, i knírače už sme brali s ocáskem
Do Kamilkové zahrady se pojedu snad brzo povídat, moc se mi líbí obě holky, tak jsem zvědavá. Hlavně pak záleží na tom, s kým bude paní krýt.

Brandy
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 11:32
- Nahlásit

younglady
Ahoj ! já bych počkala, ještě co vyberou za krycí pejsky.Ale nad Kamilkovou zahradou jsem taky uvažovala, když jsem si hledala štěníka. Jo a já jsem chtěla aussíka buď s ocasem, nebo aby se narodil bez něj, nechtěla jsem ho nechávat kupírovat.A nakonec se mi Brandy narodila přirozeně bezocasá, takže jsem měla jasno )

younglady
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 12:47
- Nahlásit

Brandy
takže dva body pro Kamilkovou zahradu No u mě zatím vede Svěží vítr Ale jsem na tom stejně jako ty - buď přirozeně dlouhý a když už krátký, tak jedině, že se s tím tak narodí

Brandy
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 20:41
- Nahlásit

younglady
no ale teď jsem koukla na Svěží vítr, a jestli bude krýt tím Pirátem, tak teda ... ten pes se mi strašně líbí, našla jsem si ho asi před rokem na internetu a obdivovala ho. Jestli po něm budou v ČR potomci, jen dobře

wami
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 22:45
- Nahlásit

younglady
Evičku znám, je šikovná...
Jak jsem tu nekde ukazovala Agassiho, je taky po ni, a je to jeden z nejsikovnejsich psu, co znam...

younglady
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:42
- Nahlásit

wami
no mě se moc Evička líbí A jsou po ní i červený štěňátka a já bych chtěla červenou holčičku

Sterkule
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 11:38
- Nahlásit

younglady
Z Ch.S. Svěží vítr mám aussíka právě já. Dokonce přímo Evičky synka a jsem s nim naprosto spokojená.A i s ocáskem.
Z Ch.S. Ganden Monge znám fenku ze spojení Amy a Shadowa a teda ani exteriér a ani kyčle a zdraví nic moc, ale třeba je to jen vyjímka.

younglady
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:45
- Nahlásit

Sterkule
No vypadá to, že Evička bude nakryta krááááááásným blue merle psem, jen ješte nevím jeho jméno Evička je prostě sladká, už se těším, až ji uvidim na živo.
Ganden Monge je zatím u mě poslední. Bude to stejné krytí - Amy + Shadow.
Mám to srovnané takto:
Svěží Vítr
Diandra
Puella Fera
Z Kamilkové zahrady
Ganden Monge

Sterkule
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:21
- Nahlásit

younglady
Blue merle? Já myslím že Red merle Vím to, chceme totiž sestřičku a nebo bratříčka k tomu našemu

Mar
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 14:24 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

Brandy
a jestli bude krýt tím Pirátem,
hodíte sem někdo jeho foto? díkec

Sterkule
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:22
- Nahlásit

Mar
můžu to zkusit,ale na vkládání fotek jsem antitalent,tak to ber v úvahu.

Sterkule
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:24
- Nahlásit

Mar
povedlo se, tak ještě něco.

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 18:47
- Nahlásit

Sterkule
nene bude to blue merle pes, posílala mi jeho fotku, ale jelikož ještě není na stránkách tak to zatím neprezentuji dále

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 18:49
- Nahlásit

Sterkule
ale věř mi, že je stejně krásný jako Pirát ;)

Sterkule
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 08:38
- Nahlásit

younglady
Takže ze dvou krycích psů nakonec vybrán třetí. Už Vím který, jen jsem nevěděla, že to je zrovna on. Mám jeho fotky. Taky moc pěkné zvířátko. Tak uvidíme, co se narodí.

younglady
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 08:43
- Nahlásit

Sterkule
jj modlím se za červenou fenku

younglady
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 08:58
- Nahlásit

Sterkule
kamarádka se nakonec rozhodla pro blue merle chlapečka a taky uvažuje o Svěžím větru

Sterkule
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 11:29
- Nahlásit

younglady
No tak to je skvělý, to budem všichni jedna rodina

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání