| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:37
- Nahlásit
Ta vořešice pod náma zase hárá max ji miluje i tak a co teprve teď. Sedí tady, kničí a otravuje. Říkala jsem té osobě, ať ji nechá vykastrovat, když máme barák plnej psů a ona má jedinou fenu a nechce štěňata. Prý je už stará a hárat už nebude Neví, o čem mluví. Stejně jí jde jen o peníze. Leze mi na nervy. Ještě že s ní chodí jen kolem baráku, že mi za těma jejíma vůněma Max neuteče moc daleko. Teď tady budou zase všichni psi vyvádět
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:38
- Nahlásit
Radka
Hledám ty pravidla a hele
No prosim
Musím si to potom přečíst, ale teď jedu pro děcko do školy a pak do Brna. Tak ahoj zítra
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:44
- Nahlásit
maxim
A já valím domů
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:09
- Nahlásit
Dobré ráno
Dneska jsem tu první
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:41
- Nahlásit
maxim
Dobré ráno , co že tak brzy ?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:53
- Nahlásit
Dobré ráno!
Sunny byla včera na sonu a vypadá to, že čeká jedno obr miminko.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:23
- Nahlásit
cafina
Ahoj, tak to je teda nic moc zpráva, ale třeba to bude něco jako u nás. Měly být 4 a nakonec jen 2 kluci jak buci . Tak se třeba pan doktor taky přehlídnul a budou aspoň 2.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:43
- Nahlásit
Radka
Moc bych si přála, aby byly nakonec 2 právě kvůli porodu, ale fakt tam bylo jen jedno. Na sono půjdem ještě týden před porodem, to už by měla být vidět kostra a hlavně se musí uvážit, jestli je vůbec schopna ho sama porodit. V 28.dnech má 5 cm!
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:53 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit
cafina
Tak to budu moc držet palce. Ty i vet. o štěníkovi víte, tak už nezbývá, než věřit, že všechno dobře dopadne a Sunny i štěník budou v pořádku.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:14
- Nahlásit
Všem přeji hezký den
cafina
Budeme moc držet palce, aby vše dopadlo dobře.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:35
- Nahlásit
Tak si představte, že jsem musela to svoje mladší děcko nechat včera v nemocnici. Strašně jí bušilo srdce, tak jsme jeli na pohotovost a oni si ji tam nechali. Snad to bude jenom něco lehkýho, ona s tím svým vegetariánstvím si moc neprospívá, říkala to i paní doktorka. Teď jí tady doma chystám věci, navymýšlela si toho dost, bude tam až do středy, takže má pěkný prázdniny.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:39
- Nahlásit
maxim
šmankote, co se děje. Držíme palečky, aby bylo vše v pořádku
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:44
- Nahlásit
Bubacek
Díky.
Já myslím, že to bude tím, že špatně jí, málo spí a málo pije. A navíc ten gympl jí dává zabrat, je čerstvě zamilovaná, tak snad je to tohle všechno dohromady. Kdyby si dala aspoň říct s tím masem. Ale ona nebude jíst nic, co žilo.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 11:08
- Nahlásit
maxim
myslím, že máš pravdu, je toho na ní moc a organismus se nejspíš bouří. Doufám, že když nejí maso, tak pojídá aspoň vajíčka a jiné bílkoviny, jako je např. tofu. Jestli né, tak si nejspíš zadělává na pěkné problémy do budoucna. Zkus poprosit doktory ať jí třeba trošku postraší.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 11:30
- Nahlásit
Bubacek
Radka
Děkujeme
maxim
Taky držím úpalce, ať je vše v pořádku. Myslím, že má Radka pravdu, že by ji mohli doktoři trošku postrašit, třeba by si dala říct. Nebo domluvit konzultaci s nějakým dietologem.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:08
- Nahlásit
cafina
domluvit konzultaci s nějakým dietologem.
To není špatnej nápad
Strašit jsme ji už zkoušeli, na chvilku povolila, ale bylo na ní vidět, že ji to deprimuje, když dělá něco proti svému přesvědčení. Tak radši zkusíme toho dietologa.
Radka
Vajíčka jí a taky sojový maso.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 16:25
- Nahlásit
maxim
já od mala přestal jíst maso a jak jsem se blížila k dospělosti, tak jsem ho začla jíst, ale je fakt, že salámy a paštiky jsem jedla. Žádné problémy jsem neměla. Přeji ať je to vpořádku.
cafina
přeji ať je to v pohodě.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 19:07
- Nahlásit
Šárka
mělas to dělat raději naopak, jíst maso a nejíst salámy a paštiky... mám kámošku co dělá ve výrobně takových lahůdek a když mi jednou vyprávěla co všechno jde do lahůdkových dietních párků, tak se mi zvednul žaludek .
maxim
Vajíčka jí a taky sojový maso.
Tak aspoň to. Tělo potřebuje bílkoviny a ty z mrkve nezíská . Držím palec ať jí máš brzy doma .
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 20:27
- Nahlásit
mě to vůbec neva co tam jde(pokud to nejsou vajgle...) já maso moc nejím kvůli chuti.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 20:45
- Nahlásit
Radka
když mi jednou vyprávěla co všechno jde do lahůdkových dietních párků
no, já se po podobném vyprávění rozhodla, že jsem vlastně vegetarián, i když jím ty párky... a navíc je v tom hodně želatiny na klouby, psům to vyvřujem naschvál v prasečích nožičkách, takhle tam vrzneš trochu koření a zblajzneš to jako párek...
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 22:04
- Nahlásit
Ahoj, tak se tu někdy taky alspoň na rychlo stavím!
Mám pořád hrozný frmol, za necelý měsíc mám soutěž v břišních, takže jenom tančím a vymýšlím chorošku, pořád to vylepšuju, te´d to už jenom dodělávám k dokonalosti. Mám z toho hrozně fajn pocit, nejde mi ani o tu výhru, ale to vědomí koilk jsem toho pro tanec udělala.... jenže času moc nezbývá, trénuju 3krát týdně s lektorkou a jinak tančím sama, do toho mám ještě 2krát za týden sbor a pokud máme zrovna agi,k snažím se jim dát vždycky přednost, Godíček je totiž opravdový talent, jsem na něj pyšná! už si úplně přestavuju budoucnost, jak budeme vymetat všechny závody a pěkně vyhrávat, je totiž naprosto úžasný, má to v genech. Jinak se omlouvám, že skoro nestíhám psát a objevím se jednou za půl roku, ale mám te´d na ostatní věci hrozně málo čřasu a ještě do toho škola... ale nestěžuju si, spíš naopak, konečně něco dělám pořádně, to jsem nikdy před tím nedokázala
cafina
No teda, tak to budu držet palečky, a´t se všechno povede bez problémů... kéž by byli alspoń 2
maxim
to vegetariánství mi připomíná nedávnou bouřlivou diskusi s holkama, kámoška to prostě hroznhě přehání, jenom uslyší slovo ůmasoů už je to totální hnus a bůhví co ještě a moje nejlepší kámoška se k ní hned přidala, že bude taky vegetariánka, tak jsem ji pak pěkně před všema spražila a myslím, že vefetariánka fakt nebude. Ještě znám holku, co je veganka, to už je prostě totálně hrozný, vždy´t to se ani nedá vydržet! Taky to je na ní hodně poznat, vypadá děsně nezdravě, púořád má nějaký problémy.... no radši tzo nebudu komentovat, ale jednoduše je to hrůza... ježiš, já jsem se tu něják rozepsala....
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 19:36 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
papillon_girl
Páni, ty seš teda aktivista
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 09:15
- Nahlásit
Hezké nedělní dopoledne!
Edánek se včera pochlapil a složil RH-TA (hledání v sutinách). Moc se snažil, i když ne úplně všechno nám vyšlo. Ale měla jsem z něho dobrý pocit, že všechno dělá rád a po každé disciplíně si užíval odměnu. Jen jsem se musela potom smát, protože se z toho večer po*ral - totéž se mu stalo už na jaře. Edík je prostě duše citlivá
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 09:51
- Nahlásit
cafina
Ahoj
Moc gratulujeme
protože se z toho večer po*ral
Hele, hlavně když ne při zkoušce, ne?
Jak se ti dnes vstávalo do práce s hodinovým kreditem?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 09:56
- Nahlásit
maxim
Díky!
Hodina navíc byla fajn, protože jsem přišla pozdě večer domů, byla jsem na oslavě Soniných narozenin. Ale poslední dobou nějak špatně spím, v práci to je fakt na palici.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 10:10
- Nahlásit
cafina
Je to blbý, když se člověk do práce dvakrát netěší
Já jsem dřív do práce chodívala ráda, škoda že to už není pravda.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 10:22
- Nahlásit
Včera jsme byli na houbách. Něco málo jsme našli, bylo to dost probraný. Maxovi se v lese moc líbilo, byla jsem překvapená, jak dobře zvládal různý nástrahy, co nemohl přeskočit, to podlezl Vždycky si našel tu pro sebe nejlepší cestu. Myslím, že by z něho byl dobrej sutinář
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 10:51
- Nahlásit
maxim
Jak se naskytne něco jiného, tak půjdu. Tady to zřejmě bude jenom horší.
Myslím, že by z něho byl dobrej sutinář
Já jsem Sunnynku měla párkrát na sutinách a byla suprová, ničeho se nebála, všude vlezla a šmejdila. Malí pejsci jsou na to moc šikovní. Eda ten všude zapadne a ve všem vidí nějaký problém.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 11:14
- Nahlásit
cafina
Je škoda, že tam, kde by člověk čekal lidi pohodový a laskavý si místo toho hážou klacky pod nohy
Malí pejsci jsou na to moc šikovní
Škoda, že jsou takoví křehcí. Člověk má o ně strach, že si něco zlomí.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 11:49
- Nahlásit
maxim
Teď mě rozesmála paní, co hledá pejska. Útržky z popisu: černý, má jen bílé chlupy na podprsence, na krku kožený pásek a ten obojek s dírkami
|