| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 18:01
- Nahlásit
maxim
Měli jsme tu ráno, teďka je tu docela dost mráčků, doufám, že jak se budu vracet večer z břišňáků začne pršet
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 10:02
- Nahlásit
Ahoj holky, kde jste kdo?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 10:42
- Nahlásit
maxim
Dobré ráno!!
Jsem musela rozdýchat ráno jednu "paní", co mě očastovala těmi nejhoršími vulgarismy a málem jsem dostala nakládačku (musela jsem se bránit čtečkou, co jsem měla zrovna v ruce, a prchnout na vrátnici), nakonec ji uklidnili až strážníci. Jediné milé, co na mě křičela, že jsem vychrtlina, to mě teda potěšilo
Co přihláška na zkoušky? Posláno?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:13
- Nahlásit
maxim
cafina
Ahoj, jsem tady. Měli jsme od rána interní audit.
cafina
To snad není možné, cos paní provedla ? Teda kdyby někdo vynadal do vychrtlin mě, asi bych to brala jako kompliment
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:27
- Nahlásit
cafina
Radka
Teda kdyby někdo vynadal do vychrtlin mě, asi bych to brala jako kompliment
Však ona to jako kompliment brala
cafina
Měli by vám zaplatit kurs sebeobrany
Přihlášku jsem poslala a protože jsem tam nenašla nikde propozice, ještě jsem mu volala, což bylo dobře, protože oficiální mailová adresa prý nefunguje, tak jsem mu to posílala na osobní.
Přišlo mi legrační, že mě varoval, že přednost mají členové, když bude plno a pak si teprve vzpomněl, že na tu sobotu mají zájemců naopak málo
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:38
- Nahlásit
Radka
Když ono to v té plejádě sprostých slov moc lichotivě neznělo. Nechtěla jsem od ní vzít psa, kterého našla v jiném městě a chtěla ho u nás zanechat. Porušila bych zákon i naše předpisy, což samozřejmě nemůžu, a "paní" to jaksi nechtěla pochopit a navíc byla krapet vznětlivá..
maxim
No to je celý on! Jako bych ho viděla. Ale jsi šikovná, že sis poradila!
Doufám, že se to baile taky podařilo..?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:38
- Nahlásit
cafina
Nechtěla jsem od ní vzít psa, kterého našla v jiném městě a chtěla ho u nás zanechat.
Nechápu co lidi vede k tomu, sbírat po ulicích psy ? Asi bych řešila psa který by běhal někde po dálnici uprostřed polí, ale sebrat ve městě psa a odvézt ho do jiného města do útulku.... . Znám několik psů co se stylem ráno vypustím, večer zavřu ,, venčí ". Není to dobře, ale na vesnici to taky není nic mimořádného...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:23
- Nahlásit
Holky, opět dřepím v práci. Tento týden si připadám jako zaměstnaná
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:48
- Nahlásit
maxim
Holky, opět dřepím v práci.
Jsi chtěla chodit do práce, nebo néé . Nevím jestli ti to pomůže, ale taky sedím v práci
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:13
- Nahlásit
Představte si, že do dneška mi měli dát vědět, jestli mě do té práce vezmou nebo ne. Už jsem to nevydržela a zavolala tam a řekli mi, že uchazečů bylo moc, tak se rozhodnutí protáhne do konce týdne Natahují nás pěkně na skřipec.
Nejhorší na tom je, že už mám rozjednaný i něco jinýho, řekla jsem jim, že dneska budu vědět, jak to dopadlo a dám jim vědět. Zítra. Tak teď nevím
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:41
- Nahlásit
maxim
Nejhorší na tom je, že už mám rozjednaný i něco jinýho, řekla jsem jim, že dneska budu vědět, jak to dopadlo a dám jim vědět. Zítra. Tak teď nevím
No nevím jak ty, ale já bych jim řekla, že jsem volná a pak bych si vybrala to lepší a nebrala si moc servítky. S tebou se v práci taky nikdo mazlit nebude. Navíc, jedná se jen o pár dní...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 17:44
- Nahlásit
Hle, Maxík reprezentant: URL
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 19:17
- Nahlásit
cafina
Téda, čím jsme si to zasloužili, že jsme na hlavní stránce?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 19:21 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
pro Majku:
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 22:38
- Nahlásit
paillon_girl
Eliško, mockrát ti děkuji. Je to opravdu hezká fotka.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 12:49
- Nahlásit
Tak ženský, kde jste kdo ?
Já myslela, jak si tady počtu a nic.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:21
- Nahlásit
ahojte, je tu ještě někdo?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:46
- Nahlásit
Ahoj ahoj
Radka
Tak jsem myslela, že máš dovolenou, když se tady nehlásíš, ale ty určitě čekáš, až otevřu novej den, ne? Odhalila jsem tě na celymsvete
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:57
- Nahlásit
maxim
Ahoj, když tady se to poslední dobou pěkně fláká. Jsme tu max. my dvě a ty se ozveš až kolem poledne....
Včera jsem těžce nestíhala, ale dnes už to bude lepší. Dovolenou jsem chtěla, ale nedostala
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:04
- Nahlásit
Radka
No a to počkej příští týden. V pondělí a ve středu budu bývat v práci, to se sem vůbec nedostanu, pokecáme jedině ty zbývající dny
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:08
- Nahlásit
maxim
Co to máš za práci bez internetu . Nebo budeš tak vytížená, že na mě nebudeš mít čas ? Jako tohle je hnus velebnosti!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:11
- Nahlásit
Radka
Ani nevím, jestli tam na těch komplech mají internet. A asi budu i dost vytížená, to víš, nová práce, novej program, budu mít co dělat a navíc musím dodržet přísloví o tom novým koštěti . Ale jenom se tam zaběhnu, hned prozkoumám co a jak
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:14
- Nahlásit
maxim
A kde teda budeš dělat ?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:30
- Nahlásit
Radka
Zatím mi nevolali z té firmy, kde jsem dělala pohovor, takže zatím v jedné firmě u nás na ulici. Dělají to stejný, co jsem dělala dřív, majitel mě zná z původní práce, takže když zjistili, že toho mají moc a přerůstá jim to přes hlavu, vzpomněli si na mě. Sice je to zatím jen na poloviční úvazek, ale třeba to časem změní na plný. Když se mnou budou spokojení. Uvidíme.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:02
- Nahlásit
maxim
Tak aspoň něco a když to máš navíc v ulici, tak pohoda, přeběhneš i v teplákách
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:03
- Nahlásit
Radka
Začíná se v sedm, tak možná poběžím i v pyžamu...
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:07
- Nahlásit
maxim
A v kolik končíš ... to by možná fakt stálo zato. Ušetříš čas s převlíkáním
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:21
- Nahlásit
Radka
To je fakt, protože budoucí šéf říkal, že tam můžu být tak dlouho, dokud tam někdo bude. Tedy ještě někdo kromě mě A už jsem od tam viděla odcházet zaměstnance i v sedm večer
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:43 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit
maxim
Tak to je jasné, když budeš v práci stačí pyžamo, to fakt nemá cenu se převlíkat. Venčení Maxe se v pyžamu taky dá. Já tak běžně venčím, ale teda jen ráno a jen o víkendech. Já musím do práce dojíždět a to jde v pyžamu blbě
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:51
- Nahlásit
můžu se zas přidat do pokecu chvilkama...?
špillonka už má doufejme vše zlé za sebou, a tak zase fungujeme a běháme a řádíme...
po operaci sice byla strašně dlouho děsná cíťa, ale už je tryskomyška zase zpátky...
|