| Autor |
Zpráva |
Radka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 11:57
- Nahlásit
maxim
Podle ultrazvuku prý 4, ale uvidíme . Už se nám to blíží .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 12:36
- Nahlásit
Radka
Těším se s tebou
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 13:15
- Nahlásit
maxim
Tak já se i trochu bojím . No už jsem si zjišťovala směny Marcely, veta už mám taky zajištěného ... co kdyby. Porodní bedna stojí v rohu, ale Ája do ní vlezla jen jednou, když jsem ji přinesla. No uvidíme ...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 13:33
- Nahlásit
Radka
Ája do ní vlezla jen jednou, když jsem ji přinesla.
Zatím nemá žádnej důvod, tak co by se namáhala
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 13:38
- Nahlásit
Ahoj holky, přeji hezký den
Radka
Musím ti oznámit óbrovskou novinu.
Mám óbrovskou radost.....Čoky se začala hárat. Hurááááááááááá
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 14:11
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj, jsem Ti říkala, že to příjde ... super .
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 19:57 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
Ahoj!
Dneska jsme s Bowem a kámoškou vyšly na atletický stadion, Bowčovi se prvně vůbec nechtělo a pořád mě táhl domů, ale nakonec byl hrozně rád. S mou pomocí se dostal do potoka a plaval jako šílený, potom vyletěl z vody a letěl na stadion, tam si s náma hodil několik koleček, vyválel se v trávě a prohnal se po písčité ploše na Voleyball, potom se proháněl za nějakým tenisákem... prostě šíleně nadšený, zpátky to vzal zase přes potok, ale už se jenom přebrodil, v tom místě bylo zrovna hrozně málo vody, a to se mu líbilo, když i on v tom mohl chodit... nakonec mě doma asi hopdinu otravoval s novým extra skáíkacím míčkem, co jsem mu koupila na výstavě za zkoušky, púotom nám míček někam zapadl a Bowam se tvářil děsně ukřivděně, jako bych za to mohla , konečně jsem vyžila příležitosti a když jsem mu ten m,íček našla, zase jsem ho schovala nebo by Bow asi chytl infarkt... asle to spíš já, protože jsem ho celou dobu proháněla po bytu, taková naše oblíbená hra.... fakt jsem si v tu chvíli připadala, jako bych měla doma Borderku a ne ladného motýlka...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 08:49
- Nahlásit
papillon_girl
Vy se teda nenudíte
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 18:23
- Nahlásit
no teda, co se dějě, dneska skoro nikdo...
baile
Dneska mi přišly na mail moc zajímavé propozice neofic agi závodů ČIVAVA CUP. Je to pro pejsky do výšky 25cm a hmotnosti 3,5kg je tam několik kategorií. Pro pejsky závodníky budou překážky sníženy na 25cm, jinak se běhá podle řádu. Možná by se do té velikosti vešli i Sunnča s Maxem... Mám sem hodit propozice???
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 22:55
- Nahlásit
Sunny - V1, CAC, CACIB
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 22:57
- Nahlásit
papillon_girl
Je to pro pejsky do výšky 25cm a hmotnosti 3,5kg
Tak do téhle velikosti se určitě nevejdou
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 23:34
- Nahlásit
Tak já jsem ti ty propozice poslala taky. Netušila jsem, že už je máš.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 08:44
- Nahlásit
papillon_girl
Ahooj! To zní dobře. Určitě sem hoď propozice. Akorát taky nevím, jestli se tam Andy vleze. Na výkonostňáku má sice napsaných 25 cm, ale obávám se, že když ho měřili, tak byl trošku přikrčenej (takže má možná 26 cm). A když ho vážím na lidské váze, tak se jeho váha pohybuje někdy mezi 3,5 a 4 kg Tak nevím, jestli to uznali. Byl by tam obr
|
baile
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 08:48
- Nahlásit
papillon_girl
A kde se to koná? Jestli to je někde na moravě, tak by nebylo špatný se tam jet aspoň podívat. To bych tam vzala mamku, ona čivavy zbožňuje.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 08:58
- Nahlásit
papillon_girl
Tak jsem si to našla na netu, ono to je až ve Dvoře Králové, ach jo, proč je to tak daleko.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 09:00
- Nahlásit
Dneska tady nikdo není? No teda teda. To všichni běháte venku v dešti?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 09:47
- Nahlásit
baile
Už jsem tady
|
baile
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 10:16
- Nahlásit
maxim
hurá, už jsem chtěla odejít
|
baile
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 10:18
- Nahlásit
maxim
Jestli nám bude takhle pršet i zítra, tak to bude katastrofa. Andy v děšti nechodí, natož aby měl běhat. Nemluvila jsi s cafinou, doufám, že pojede a nenechá nás v tom samotné.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 10:22
- Nahlásit
baile
Cafina je dneska v práci, tak snad nám dá vědět Taky doufám, že pojede, motýlci jsou odolní, tak už je Sunny určitě v pořádku.
Já ani nevím, jestli by Max v dešti běhal. On se za deště naučil aportovat ale dneska ráno na vycházce se netvářil moc nadšeně, nevyznám se v něm
|
baile
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 10:53
- Nahlásit
maxim
Ještěže se mi to agility přesunulo z pátku na čtvrtek, jinak bych dnes nemohla jít a neměla bych na sobotu natrénováno.
Dneska budu většinu času asi na počítači, když je tam tak hnusně. Dokonce jsem chytla někde rýmu hrůza.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 11:19
- Nahlásit
baile
A mě pořád bolí ty záda. Ještě by mi na ně mohlo napršet a to by byl konec. Stejně jsem si je nachladila v těch Hruškách, pořád tam pršelo a byla mi zima, i když mi Jana půjčila bundu.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 11:24
- Nahlásit
Dobré skoropoledne všem
maxim
Děkuji za fotečku! To jste teda spáchali za mými zády
baile
maxim
Hlásím, že Kytka teprv dnes ráno o dost lepší. Včera jsem ji vzala s sebou do Hrušek, aby mi ji Eva prohlédla. Hned před cvičákem ji krapet zvalchoval jeden belgoň, pak ji Eva prohmatávala, prostě byla jak PUK, jenom prasknout, chtěla jsem si s ní udělat aspoň tunel, abych jí udělala radost, prošla ho krokem a mířila k brance. Eva řekla, že to není nic ortopedického, že má hematom ve svalech na bederní páteři, mám pokračovat v aplikaci léků a ty závody zkusit a nechat ji běžet, jak bude chtít. Myslí, že v sobotu by to mělo být už dobré. Včera jsme byli plavat i s Edou, tak to si náramně všichni užili, i když jsme byli před 8h ráno, voda byla jak kafe. Dneska konečně pokrok, sama za mnou vyšla po schodech do patra, a když už se tam zjevila, tak jsem zajásla a řekla jí hopinky na postel a skočila tam bez kviknutí. Tak jsem ji moc pochválila a pohrály jsme si.
Tudíž hlásím, že jedem, i když mám špatné tušení, že běhat nebude, ale aspoň to zkusíme..
|
baile
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 11:27
- Nahlásit
cafina
Huráá Bez tebe by to nebylo ono. Kdo by nás tam uklidňoval.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 11:48
- Nahlásit
baile
Tentokrát mě ale budete mít na starosti, Jak Sunny nikam nepoběží, tak budu hromádka neštěstí
|
baile
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 12:07
- Nahlásit
cafina
My tě psychicky podpoříme. Jestli bude zítra pršet, tak tam budou dvě hromádky neštěstí - protože my na dešti neběžíme.
Maxim, bude to na tobě nás utěšovat
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:09
- Nahlásit
baile
cafina
Maxim, bude to na tobě nás utěšovat
Tak to abych běžela první a utěšila vás svými DISKy Protože jinak nevím, už dnes jsem co půl hodiny na záchodě
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:22
- Nahlásit
cafina
mpb - nádherný štěnda
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:19
- Nahlásit