Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Lebeda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2008 23:22
- Nahlásit

Tak povídejte, přehánějte. Maxík už víme, a co zbytek? Maxíkovi i všem ostatním už dopředu gratulujeme. My se jdeme zítra historicky znemožnit. Takže večer, ahojky.

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 11:55
- Nahlásit

wami
Melzí skáče pěkně vysoko Ta nebude mít se správnou výškou překážky problémy.
A zpívá moc hezky. Max taky někdy vyje, ale ještě se nám ho nepodařilo vyfotit, protože se u toho všichni mlátíme smíchy

Lebeda
Ostatní tady budou asi až v pondělí.
Držíme palce a napiš, jak jste dopadli

Bubacek
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 12:31
- Nahlásit

Lebeda

Ahoj, tak Čoky v konkurenci 4 fen (celkem 5 fenek) V3 a v posudku od pana rozhodčího má napsané 10 měsíční drzá fenka, atd. Mohu konstatovat, že pan rozhodčí výbornými i tituly šetřil a padalo hodně velmi dobrých.
My, ale máme obrovskou radost s úspěchu Čoky.
Další výsledky nechám na každém, aby se pochlubili sámi.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 13:09
- Nahlásit

maxim
gratuluju!!!! Max je fakt borec a panička taky, bez té by to nezvládl...
wami
krása!! Meluzínka je teda pořádná sportovkyně, už se těším, jak nám to jednou nandate na závodech

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 13:10
- Nahlásit

Bubacek
Super, jste šikulky... já bych se v takové konkurenci bála, že budeme 5. a ještě k tomu třeba i to VD

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 13:13
- Nahlásit

wami
Ty jsi z Krnovského cvičáku?? V jaké dny trénujete???

baile
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 16:17
- Nahlásit

maxim
Ahoj, tak v pátek mi ta trenérka o tobě nic nenapsala. Pak jsem se jí ptala, jak to teda bude a ona mi říkala, že by tě vzala, ale už má k sobě napsaný 4 lidi, které v ten pátek bude trénovat a jelikož bude mít teď nový štěně, tak ho bude brát s sebou a víc jak 4 lidi by nechtěla mít. Prý bys mohla chodit k holkám, co jsou po nás (kolem 18h), učí to ta Lucka, ale chtělo by to se domluvit.

baile
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 16:22
- Nahlásit

maxim
Dnes jsem potkala cafinu, dělala nějaký zkoušky (tuším BH) se Sunnynkou. Tak snad jí to dobře dopadlo. My jsme jen na chvilku mrkli a pak jsme zase utíkali domů učit se.

Dneska se venku ani nedá moc chodit, jaký je tam horko. V úterý má být prý ještě hůř podle předpovědi.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 19:58
- Nahlásit

Tyyyyy, ho!!! To bylo vedro... Byli jsme s Bowem na přehradě a na šlapadlech... Bow byl úplně šťastný a proháněl se tam po louce jako šílený, zdálo se mi, jako by hledal překážky, ale asi už mi z toho agi taky hrabe... Potom se tam začal válet jak blásen, naštěstí tam nic nebylo, ale tráva byxla čerstvě posekaná, tak si to užíval.. takže nakonec supr den, u vody se dal přežít.... Snad cafině vyšla ta zkouška, to muselo být v tom vedru něcoo

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 20:03
- Nahlásit

baile
já se v těch zkouškách vůbec nevyznám, nevíš, jak je to s tou BH???

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 20:21
- Nahlásit

už jsem to vygooglila... to je zajímavá zkouška, hodně praktická, to holky v poho zvládnou, určitě

Lebeda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 20:43
- Nahlásit

Bubacek

10 měsíční drzá fenka

tak to je bomba, to se mi líbí. Který šprýmař vás posuzoval? K V3 gratuluji, doufám, že Adélka to zvládla, moc ji zdravím a tebe taky.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 20:51
- Nahlásit

maxim

tak jsem se domnívala, že slavný Řím dnes padne i se všemi ovacemi po závěrečném koncertu tanečního oboru a můžu říct, že děcka zmobilizovaly své síly a podaly bezkonkurenční výkon, který mě vynesl na výsluní a dostal mě do pozice uměleckého gigantu ve Vítkově. Jen César o tom ještě neví, ten se nacházel mimo kulturní dům. Pravda spadl mi kámen ze srdce. Ještě v pondělí a úterý pro školy. Ale to už bude v poho.

wami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 20:57
- Nahlásit

maxim
Ta nebude mít se správnou výškou překážky problémy.
jo, je gumídek...
a s tím zpíváním - námto občas vyje všechno ale je fakt, že Melzí zpívá sice vysoko, ale moc hezky...

papillon_girl
Meluzínka je teda pořádná sportovkyně, už se těším, jak nám to jednou nandate na závodec
no, to si ještě chvilku počkáte a jestli se sebou něco neudělám (což je trochu nereálné ), tak to nandávání zas taková sláva nebude...

Ty jsi z Krnovského cvičáku?? V jaké dny trénujete???

ne, já trénuju v Horní Suché, do Krnova jsem jela jen na ty klubovky...

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:29
- Nahlásit

papillon_girl
baile
Musím vám to říct, cafina tady bude asi až ve středu, zkoušku složily i v tom hrozným vedru

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:30
- Nahlásit

Lebeda

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:46
- Nahlásit

maxim
hurááááá!!!!!! cafino gratulujuuuuuuuuu

wami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 23:26
- Nahlásit

maxim
zkoušku složily i v tom hrozným vedru
tak to cafině moc a moc gratuluju! je to super!

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 08:32
- Nahlásit

Dobré ráno přeju

Bubacek
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 08:51
- Nahlásit

maxim

Krásné dobré ráno,

u nás je sice pod mrakem, ale teplo. Po výstavě jsme to vzali směrem do Jižních Čech a mrkli na miminka Phalenků a přijeli jsme okolo 23:00hod. Moc se nám tam líbil jeden pejsek . Dokonce nám přišel naproti.

Lebeda

Který šprýmař vás posuzoval? pan Karel Hořák a za gratulaci děkujeme.

Cafi, gratulujeme v takovém vedru, jste jedničky.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:01
- Nahlásit

Bubacek
Dokonce nám přišel naproti.
Tak to je určitě dobrý znamení

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:18
- Nahlásit

Tak kde jste kdóóó

Bubacek
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:51
- Nahlásit

maxim

Jsem tady

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:58
- Nahlásit

Bubacek
Po výstavě jsme to vzali směrem do Jižních Čech a mrkli na miminka Phalenků
ahojky, mi včera Tomík poslal fotečky ale já už neměla čast psát protože volala babička že jí je špatně a nakonec skončila v nemocnici
Takže se chci zeptat teď, ale abych něco nevykecala... to bylo jen na čumendu a nebo přibude do smečky?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 11:19
- Nahlásit

Fajka

volala babička že jí je špatně a nakonec skončila v nemocnici - tak to je mi moc líto a přeji brzké uzdravení

to bylo jen na čumendu a nebo přibude do smečky? - chtěli bychom, aby přibyl do naší smečky. Více popovidáme jinde.

Radka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 11:22
- Nahlásit

Ahoj a dobré poledne všem. Nestíhám, zítra přijede na kontrolu šéfová, tak dodělávám resty.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 11:24
- Nahlásit

Bubacek
OK

Radka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 11:25
- Nahlásit

Bubacek
Jo Katko abych nezapoměla...na dni papillona se bude bonitovat,takže to sfouknem tam.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 11:27
- Nahlásit

Radka

super a moc děkuji za dobrou zprávu.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:18
- Nahlásit

Radka
Ahoj
Honem připomínám spot PRAKTIK 2x , než zase poběžíš těžce dřít

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání