| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:34 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
maxim
S tím obcházením parkuru teda nevím, co když při tom právě na něco MOC zajímavýho narazí, čeho by si jinak nevšiml a potom se k tomu bude chtít vrátit?
taky jsem se toho bála, ale funguje to, když ví, co je za páskou, tak to při běhu neřeší...
cafina
Jsem moc ráda, že to Meluzínka překonala. Snad už bude jenom dobře!!
taky děkuju - všem...
a doufám, že když je zase zpátky, jednou to v tom agi všem natřem! (to by ovšem panička nesměla být na parkuru jak slon v porcelánu )
all
koho uvidím na Intercanisu?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:38 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
Radka
Na Berousky se moc těšíme!!!
wami
to by ovšem panička nesměla být na parkuru jak slon v porcelánu
Mám podobný problém
Květinku Sunnynku
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:42
- Nahlásit
wami
No doufám, že moji maličkost a Jacka Sparrowa .
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:43
- Nahlásit
cafina
Květinku Sunnynku
to je fajn...
až tam uvidíte pobíhat zrzavou kostřičku, tak se přihlaste, já budu očumovat všechny papillonky, jestli to náááhodou není někdo z cz-psa...
ale hádám, že s sebou budu mít foťák, tak se třeba podaří spáchat nějakou pěknou fotku...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:51
- Nahlásit
Radka
No jestli se nic nezmění, tak jdeme na řadu jako poslední
Ach jo, to zase bude Max otrávenej
baile
někde vypustit.
Mohli bysme se projít jako minule, víc možností tam asi stejně není
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:54
- Nahlásit
wami
My tam taky budeme
na parkuru jak slon v porcelánu
I my máme problém, ale hlavně často bloudím...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:56
- Nahlásit
maxim
na parkuru jak slon v porcelánu
I my máme problém, ale hlavně často bloudím...
no, na to já nemám čas... já se při běhu pokouším vyhýbat se překážkám, které mi někdo neustále strká někam, kde je nečekám
bloudění už je jen třešnička na dortu
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:58
- Nahlásit
wami
No zdá se, že jsme na tom všichni stejně
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:59
- Nahlásit
Moje malá borderka URL
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:02
- Nahlásit
cafina
Pěkná
Ty fotky mi připomínají, že musím naučit Maxe stát v klidu při měření. Zaasistuješ mi na klubovce, jo?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:14
- Nahlásit
maxim
To víš, že jo!!
Včera jsme byli cvičit, Sunny běhala agi, cvičila poslušnost a při odchodu ze cvičáku se ještě chvilku honila z dalšími psy. A pak jsem Edu připla na vodítko a ona skákala okolo jako smyslů zbavená, že ho mám ještě pustit, aby mu mohla zas viset na ocase. Musela jsem se zastavit a chvilku na ni mluvit, aby se uklidnila. A to jsem měla už třetí den volno a každý den něco dělali. Je to fakt malá bordera bláznivá
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:18
- Nahlásit
cafina
pěkná fotka
koukala jsem se i na ty ostatní, jééé, já ani nevěděla, že si Verča pořídila další mrně gordoní... ještě, že je ten internetovej svět tak malej...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:18
- Nahlásit
cafina
Co naděláš. Lepší jak lenochod
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:21
- Nahlásit
cafina
Musela jsem se zastavit a chvilku na ni mluvit, aby se uklidnila. A to jsem měla už třetí den volno a každý den něco dělali. Je to fakt malá bordera bláznivá
Přesně o tom to je, oni vědí, že máš volno !!! jsou to pěkní vyčůránci . Když mě bolela záda a nemohla jsem se hýbat, byli to zlatíčka poslušná ....všiml si i můj chlap ...a teď jak je mi už fajn, jsou to zase chlupatá torpéda.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:27
- Nahlásit
maxim
To jo! Mám pocit, že jí končí ta její tříměšíční hormonální krize (hárání + faleška), protože občas už jí dobrovolně a stává se opět šílená. Tak nás čekají zase ty "veselejší" tři měsíce
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:34
- Nahlásit
cafina
Ty ženský to prostě nemají jednoduchý. A to i paničky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:18
- Nahlásit
Sakr, tady se vůbec nic neděje
cafina
Jdu dneska běhat a vrátím se asi pozdě, kdy budeš v práci, abysme se domluvily na sobotu?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:25
- Nahlásit
maxim
V práci jsem v pátek. Jsem domluvená s Vlastou, že k tobě dorazíme 5:30, jestli to bude stačit?
Jinak se moc omlouvám, ale musím zrušit úterní setkání, nějak se mi nahromadily povinnosti a nestíhám. Za to slibuji, že domluvím trénink v Hruškách, pokud možno ještě před Jihlavou.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:32
- Nahlásit
cafina
Asi to stačit bude, určitě to máš propočítaný
Trénink jsem si teda v kalendáři škrtla. Hrušky budou bezva, zase něco novýho
Tak já pádím, ahoj v pátek
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:34
- Nahlásit
cafina
Teď jsem se dívala, že přejímka je do devíti, tak snad nikde nezabloudíme
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:41
- Nahlásit
maxim
Tak chceš raději sraz v 5h?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:02
- Nahlásit
cafina
Já ti nevím. Vždycky mám velký oči, tak abysme tam nebyli zase moc brzo. Minule jsme tam byli dřív jak za tři hodiny, ne? Tak to asi bude v 5.30 stačit.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 18:24
- Nahlásit
maxim
Tak snad jo. Když tak šlápneš na plyn a my do peněženky
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 21:45
- Nahlásit
wami
hurá!!! já mám taaak velkou radost, že je Melzí v poho. Na Intercanisu budem agilitit, oba 2 dny.
Tento týden máme závody v końské hale u Olomouce, kde už jsme jednou běhali, tak byhc byla moc ráda, kdyby ta zkouška na výbornou vyšla
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 21:46
- Nahlásit
maxim
Ještě jsem přemýšlela o těch malých pejscích a sportovní kynologii... Jak by to bylo u Bowa s aportem té číńky???? to bych asi musela nechat vyrobit na zakázku, nějakou nejmíń 100gramovou
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 22:13
- Nahlásit
papillon_girl
díky (za Melzí)
no já na Intercanis taky jedu na agi, pokud nemaj kruh pro vořechy, tak vystavovat nemám co
jinak jedu v sobotu pro změnu na klubovky do Opavy, protáhnu všechny mladý, zejména s Banuškou si myslím, že to bude výborná komedie... ale je fakt, že agi s ní je takový šaškec, že se tomu řehtám kolikrát i já sama...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 22:23
- Nahlásit
papillon_girl
Na zkouškách ZZO, kde je aport, může psovod použít vlastní předmět a to samozřejmě nemusí být činka. Max taky nechce činku aportovat, vůbec se mu nelíbí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 22:36
- Nahlásit
Právě jsem na stránky přidala video z tréninku agitity, odkaz je pod datem aktualizace, takže kdo máte zájem, můžete mrknout
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 23:08
- Nahlásit
maxim
Já si vždycky myslela, že ta čiňka být musí...
Jdu kouknout na video!!!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 08:52
- Nahlásit
Zdravím vás všechny tento nový, krásný, slunný den
|