Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Bubacek
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 18:22
- Nahlásit

Tak my už máme také uklizeno. Huráááá

cafina
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 18:57
- Nahlásit

Tak se mějte všichni krásně!!
Já mám zítra budíček ve tři, jedu podpořit kamarádku na závody do Ostravy, vrátím se pozdě večer a v neděli mě tu zas máte, neboť jsem opět v práci. maxim Žiju na plný kecky

Tak pa, pa

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 20:57
- Nahlásit

Tak včera jsme byli venku čtyři hodiny a dneska čtyři a půl hodiny. Bolí mě nohy!!! V lese jsme viděli srnce, vůbec se nebál,ani psa, šel až k nám, pořád postával a hrabal a otíral si parůžky o strom. Už jsem si říkala, jestli nemá vzteklinu.

baile
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2008 08:32
- Nahlásit

maxim
To bych měla docela strach, kdyby se kousek odemě promenádoval srnec.
Já byla včera 5 hodin ve městě, hrůza, byla jsem víc unavená, než kdybych byla na celodenním výletě. Ale zase jsem si koupila kalhoty a halenku na státnice, lehkou bundu na ven a sluneční brýle

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2008 10:00
- Nahlásit

baile
Já jsem měla taky strach, ale byla se mnou kamoška, velká milovnice zvířat a tak zatímco já bych utíkala a křičela pozor vzteklina, ona zůstala stát jako očarovaná, tak jsem musela taky čekat. Alespoň se mi ji podařilo odradit od toho, aby šla k němu blíž, vyhrožovala jsem, že ji může trknout. Zbytek cesty jsme najednou slyšely samej divnej zvuk, Max se zastavoval, koukal do lesa, vrčel a štěkal, kamoška vypravovala příběh o napadení kancem, no fakt sranda, nemají oni teď někdy selátka?
Výlet byl boží až tady na ten úsek začarovaným lesem

Nakupovat oblečení je pro mě mor, teda jenom když něco potřebuju. Protože to zaručeně nebudu moct nikde sehnat. Zákon schválnosti u mě funguje na 100%

baile
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2008 10:39
- Nahlásit

maxim
no, je to možný, že se zrovna rodí malá kančátka , protože nás jednou vyhodili z pole, že rušíme malé zajíčky, tak v tuto dobu bude hodně mladých, nejenom zajíčků.
To mě taky jednou strašila Saša, když jsme šly cestičkama směrem na cvičák - že tam prý jednou kolem ní proběhlo divoké prase, naštěstí nemělo mladé, tak nijak neútočilo.

No přesně tak, když jde člověk něco nakupovat, tak to za boha nemůže koupit. To se mi stává pravidelně. Včera jsem to ale nechtěla vzdát, mamka mě psychicky podporovala (ona totiž narozdíl ode mne ráda nakupuje), tak mě dotáhla ještě do posledního obchodu, a tam to bylo. Byla jsem pak úplně vyřízená. Město ze mě úplně vysává energii.

maxim
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2008 11:02
- Nahlásit

baile
Tak to máš dobrou mamku. To já šílím, když jdu s děckama něco nakupovat. Pořád si nemůžou vybrat a mě to ničí, protože mně se líbí všechno a jim nic.

Jedu k tatíkovi, má pro mě spoustu úkolů.
Tak večer nebo zítra, to tu bude i cafina

cafina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 08:19
- Nahlásit

Dobré ráno!!
Tak už jsem zas v práci, s sebou mám jednoho redbulla a několik ibalginů a doufám, že všichni dneska půjdou do zoo na medvědy a mě ušetří vysvětlování, že štěňátka, ani malé pejsky pro děti do bytu nemáme.

baile
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 08:57
- Nahlásit

cafina
Ahoj! Dneska je pěkně, tak snad to zoo zvítězí

Včera jsem byla na Zetoru na obranách, jsem si to dokonce mohla s Andym zkusit, zpočátku se figuranta bál, ale pak už se s ním i o hadr přetahoval.
Zato grifonek Conny, to byl zabiják! On vůbec nešel po hadru, ale šel po krku toho figuranta

cafina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 09:02
- Nahlásit

baile
Úplně si Connyho dovedu představit! Měli by ho zařadit mezi "bojová plemena"

baile
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 09:10
- Nahlásit

cafina
To jo Figurant se ho snažil naučit, aby se zakousnul do toho hadru, ale on ne. Bafal na něho, Zuzka říkala, že by nikoho nekousnul, ale radši bych se k němu nepřibližovala, vypadal hrůzostrašně.
No ale musím uznat, že největší zabiják byl knírač od Ilonky (paní, která vede poslušnost). Kdybychom se k němu přiblížili, tak by nás všechny porafal.

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 10:45
- Nahlásit

cafina
baile
Ahoj holky.Dneska jste mě předběhly

cafina
Tak se jdu pochlubit, jak se snažím dodržovat tvoje nařízení. V pátek jsme byli s kamoškou na vycházce, zajímavosti z ní jsem tu už popisovala baile, ale pro tebe mám něco jiného. Na rybníku byla nějaká veselice, spousta lidí, kamarád tam měl mladýho pastevce a malýho postaršího protivnýho papillonka, tak si říkám - šance pro mě. Ochotně spolupracovali, udělali hlouček a my s Maxem jsme trénovali poslušnost. Pastevec byl nevycválanej, ale zvládl přivolání a Max hezky ležel odloženej, pak ho přišel očuchávat, tak jsem mu vysvětlovala, že i tak musí zůstat odloženej...
A včera jsem teda zašla u tatíka na to hřiště. Byly tam dvě děti, pár dospělých, cvičili jsme na chodníku těsně u toho hřiště, pár lidí ještě kolem nás prošlo a řvalo tam nějaký dítě, Max v pohodě. Potom na procházce ještě pár cyklistů, taky v pohodě. Na větší frmol jsme se nezmohli, to bychom asi museli na Svoboďák...

baile
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 11:25
- Nahlásit

maxim
Tak to vás chválím! Po státnicích taky začnu pořádně trénovat, abychom se před váma pak nestyděli, že neumíme být poslušní

baile
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 11:28
- Nahlásit

maxim
Jinak dnes máme šťavnatou naloženou opečenou krkovičku s knedlíkem. Mňam

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 11:30
- Nahlásit

baile
No jo, zase maso. Ale co udělám já? pro toho malého býložravce?
Jinak si myslím, že Andy je poslušný, pokud nebudete chtít dělat nějaké zkoušky, tak to úplně stačí. Je to zlatíčko

baile
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 11:39
- Nahlásit

maxim
Jé, tak to mu vyřídím, bude rád

baile
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 11:41
- Nahlásit

maxim
Jinak vegetariánské jídlo děláme: zapečené těstoviny s brokolicí, žampiony, vajíčko a hlavně hodně nivy

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 12:02
- Nahlásit

baile
No ale problém je, že to moje děcko je sice vegetarián, ale nesnáší dušenou nebo jinak tepelně upravenou zeleninu
Což je trochu jakoby neřešitelnej problém, co?
Ještě tak smaženej květák. Někdy bych ji s chutí uškrtila.

cafina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 12:29
- Nahlásit

maxim
Ahoj, velice chválím pilné studenty!!
Ještě vyzkoušej:
1) ukázat míček, schovat, udělat chůzi na vodítku i s obraty, ukončit základním postojem, pochválit slovně a krátkým pohlazením, odpoutat vodítko, udělat chůzi bez vodítka - už jen cca 30 kroků rovně, čelem vzad, pár kroků,a pak velká odměna. 2) trénujte sezení při odhazování míčku na vodítku.
3) trénujte sednutí před tebou s míčkem v tlamě

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 12:43
- Nahlásit

cafina
trénujte sezení při odhazování míčku na vodítku.
To trénujeme. Zbytek si vytisknu a dnes to podle toho uděláme

Po každé trénovací vycházce sedí Max doma asi deset minut u batohu a toužebně kňučí, on dobře ví, že je tam schovanej ten míček a dožaduje se ho
Co jinak dnes v práci? Proudí lidi do té ZOO nebo k vám? Měla by sis na okno vylepit cedulku : JSEM NEOBLOMNÁ, JDĚTE DO ZOO.

cafina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 12:58
- Nahlásit

maxim
Pořád se něco děje, teď konečně soukám do sebe oběd a mám kolem sebe několik hromádek papírů, které na mě toužebně čekají.
Mimo jiné jsem přijala 3 německé ovčáky (z různých míst, od různých majitelů) - asi mě mají rádi a chodí jen, když jsem v práci - ty zase teda postupně vracím.
Už jsem odmítla 3 zájemce o koťátko a 2 chtěli kočku holku - nemáme na skladě.
Venku je nádherně a já tu sedím za tou naší výlohou, bůů

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 13:47
- Nahlásit

cafina
No jo, to už tak bývá, že když je venku nádherně, sedíme v práci a sotva máme volno, zatáhne se a je hnusně
Já po těch čtyřech dnech volna budu mít problém se zítra donutit jít do práce Ale zase se můžu těšit, že mě čeká jen trénink agi a to dva dny po sobě a žádná němčina
Jenom začínám mít obavy z těch závodů, protože mi připadá, že nic neumíme. Asi to budu brát tak, že tam budeme spíš jako kulturní vložka, aby každej viděl, že se dá jakž takž vycvičit i "gaučák" Což vlastně jasně předvede Sunnynka.

cafina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 14:09
- Nahlásit

maxim
To, že Sunnynka cvičí víc, neznamená, že tam bude lepší. Pilně trénujte a uvidiš, že štěstí přeje připraveným

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 14:31
- Nahlásit

cafina
Tak my teda jdeme pilně trénovat podle návodu. Pojedeme asi na přehradu, tam budou lidi a jede se mnou Libor, tak může pomáhat s odložením, Max ho má rád tak bude mít co dělat, aby k němu neutíkal
Až se vrátím, ještě tady budeš, tak podám hlášení

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 17:15
- Nahlásit

cafina
Tak jsme se s Alčou na té přehradě potkali Všiml si nás František, teda spíš Maxe, jinak bychom se asi minuli
Musím Maxe moc moc moc pochválit, bylo tam milion cyklistů a milion dětí a on se choval naprosto vzorně To je taky forma tréninku, ne? Napřed jsem si říkala, že když byl tak hodnej, bude mi to stačit a nebudu ho otravovat poslušností, ale nakonec před odjezdem jsme přece jenom něco potrénovali, šlo mu to dobře a na finále jsem ho odložila a Libor ho volal, moc krásně, jak to dokáže jen amatér Maxiku, no pocem honem ke mně a podobně a Max ležel, ani se nehnul. Dostal velikou pochvalu

cafina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 17:25
- Nahlásit

maxim
Jé, to je náhoda! Tak doufám, že tě pozdravovali. Já jsem jim říkala, že tam taky jdete a že mají pozdravovat, když tě potkají, ale že se to fakt podaří, na to bych určitě nevsázela
V odložení jste určitě pokročili! Mám velkou radost
Já mám v hlavě bzukot a vidím se v posteli. Snad už to tu nějak doplácám, a pak šupky dupky do hajan. A zítra zas do práce

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 17:34
- Nahlásit

cafina
Já vím, žes jí o nás říkala Však pozdrav od tebe vyřídila. A náhoda to teda byla fakt velká

Seš nemocná? nebo jen přepracovaná?

cafina
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 17:41
- Nahlásit

maxim
Málo spánku a velké vypětí =

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 17:51
- Nahlásit

cafina
Ty se jednou fakt zničíš
A jak dopadla kamarádka včera na závodech?

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2008 18:02
- Nahlásit

cafina
Jedu do Brna pro to svoje toulavý děcko. Tak se pořádně vyspi a ahoj zítra

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání