Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2008 23:07
- Nahlásit

papillon_girl
To bychom mohli, že? Ale to by tam musely být nejmíň čtyři...

Radka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 08:05
- Nahlásit

Ahoj a dobré ránko, koukejte jaká krásná fotka mi přišla

http://www.celysvet.cz/fotka-diskuze.php?cislo=198 6540&foto=-Ahoj%20děvčata,musím%20se%20taky%20poc hlubit%20krásnou%20fotkou.

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 10:03
- Nahlásit

Radka
To je paráda
Škoda, že jsem v Budějkách na ten stánek taky nenarazila

Radka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 10:09
- Nahlásit

maxim
byl kousek od našeho pavilonu, já jsem původně šla Marcelovi pro Brit drinky . O tom focení mi řekli až tam.

Máš dovču, nebo makáš ?

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 10:12
- Nahlásit

Radka
Mám vojno, ale rozhodla jsem se doma uklízet, tak teď přemýšlím, jestli by mi nebylo líp v práci

Radka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 10:19
- Nahlásit

maxim
No jestli toho uděláš v práci tolik co já...tak v práci je líp , doma na sezení u netu nemám čas

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 10:44
- Nahlásit

Radka
To víš, přece se nepřetrhnu...
A doma se k netu dostanu, ale jen na malinkatou chvilku, je tady pořád plno a musím čekat, až si holky vyřídí veledůležitý věci, abych mohla aspoň odepsat, pokud se tady vůbec někdo vyskytuje

baile
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 10:46
- Nahlásit

maxim
Tak co, nezdálo se ti o stavění parkuru?

Radka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 10:51
- Nahlásit

maxim
To je jako u nás, chtělo by to 2 počítač...

cafina
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 11:09
- Nahlásit

Přeji hezký den!!

maxim
Tak bohužel, Kníničky nevyšly, mají tam velké kolařské závody.
Ještě mě napadlo, že by ses mohla domluvit u Evy, že by ti nasimulovala podmínky se svojí smečkou a občas zvolala, co budeš potřebovat

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 11:18
- Nahlásit

cafina
No, nechce se mi teď Evu otravovat, má starostí nad hlavu a tak nějak mi to připadá, že je z toho celá rozhozená. Budu se snažit zítra u tatíka, najít co nejfrekventovanější místo a v týdnu si zajedeme s děckama do Rosic, tam bude taky rušněji.

baile
Nezdálo, ale nebylo by to špatný, ve snech bych to natrénovala a pak už by to šlo v reálu rychleji Jestli máš čas, popiš cafině naše včerejší útrapy, já musím uklízet

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 11:19
- Nahlásit

Radka
Taky jsem o tom přemýšlela, ale to už by pak nikdo nedělal nic jinýho, než seděl u počítače...

baile
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 11:20
- Nahlásit

maxim
teď obědvám, ale za čtvrt hoďky to cafině napíšu

Bubacek
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 11:22
- Nahlásit

Ahoj holky,

jestli chcete, tak můžete hlasovat, dala jsem do fotosoutěže na Celý svět fotečku. Dala jsem jich tam víc, ale dali tam zatím jen jednu.

maxim

Taky jsme se vrhli do úklidu.

Radka

Já myslela, že jsi doma a ty zatím poctivě makáš. Jsi šikulka

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 11:22
- Nahlásit

baile
Ňami ňami, co máte dobrýho? Potřebuju inspiraci

Radka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 11:29
- Nahlásit

Bubacek
zatím poctivě makáš
Jo, jo, sedím tady u kompu poctivě už od 7:00

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 11:30
- Nahlásit

Bubacek
Tak jsem řekla děcku, ať za mě pošle hlas a body a jak je jejím zvykem, konala dřív než myslela a aktivně poslala celých 10 bodů. Teprve potom jsme si všimly, že může být až 100 bodů. Tak to jsem moc nepřispěla

Bubacek
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 11:34
- Nahlásit

maxim

děkuji za každý hlas.

baile
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 11:46
- Nahlásit

maxim
co máte dobrýho?
smaženou brokolici s brambory . Jsem chtěla něco zdravýho, protože jak furt chodím opíkat ty špekáčky...

baile
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 11:55
- Nahlásit

cafina
Tak jsem po obědě, tak ti můžu říci, jak jsme včera s maxim stavěly parkur .
Bylo nám řečeno, že na agility přijde někdo, kdo by nás učil, ale nakonec nikdo nepřišel, tak nám nezbylo nic jinýho než si trénovat samy - a to bylo něco.
Měly jsme několik nakreslených parkurů a nevěděly jsme, který vybrat. Tak jsme vybraly nějaký pro děti, aby se dobře stavěl. No ale nebylo to tak jednoduchý, jak se nám zdálo, stavěly jsme ho asi půl hodiny, pak jsme si ho dvakrát zaběhly a vrhly jsme se na stavění druhého parkuru. To jsme ale asi neměly dělat , protože jsme si na tom hlavu lámaly pěkně dlouho, až do té doby, kdy už začala chodit druhá skupina. Už jsme to skoro chtěly vzdát, ale naštěstí přišla naše trenérka a pomohla nám to dopostavit. Tak jsme si ho i několikrát proběhly a celé spocené a unavené jsme jely domů

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:03
- Nahlásit

baile
Pěkně jsi to popsala

Včera jsem měla smaženej květák, takže žiju taky zdravě a to jsem ani neměla ty špekáčky Ale inspirace na vaření tím pádem žádná

cafina
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:05 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

baile
Tak to úplně chápu, že jste byly unavené. Když si trénuju u nás ráno, taky jsem na to sama. Teď tam už sice bylo postaveno 2x torzo nějakého parkuru, takže jsem si domyslela nějaké variace a bylo to, ale celou zimu jsem musela stavět vše sama, všechno si donést, a pak sama uklidit + cvičení se dvěma psy = totálně kaput už v 10 ráno

cafina
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:06 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
Já mám čínu, kdyby to to pomohlo

baile
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:10
- Nahlásit

cafina
No nedovedu si mě představit, jak bych sama nosila ty těžký tunely. Ještěže jsem tam měla maxim. Ve dvou se to přecejenom dá lépe a rychleji nanosit.

baile
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:13
- Nahlásit

maxim
cafina
Ještě teď trochu cítím svaly kolem páteře a ramena.
Ale byl to fajn trénink, psi nemuseli být uvázaní, Andy měl super náladu, snažil se provokovat Maxe ke hrám. Kdyby byl Andy fenkou, tak by si s ním Max i hrál, ale takhle jenom ofrňoval nos

cafina
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:18
- Nahlásit

baile
Maxík chvilku před tím fetoval Sunnynku z mého auta a kamarádil se s Badáskem, takže věřím, že ho "jen tak nějaký kamarád" nemohl uspokojit.

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:40
- Nahlásit

baile
cafina
No on se s klukama moc nekamarádí, to je pravda. Buď je chce sežrat a nebo jsou mu jedno a "ofrňuje"
Tahat překážky a tunely mi moc nevadí, proto se taky chystám brigádničit na nějaké té stavbě nebo co to tam bude. Práce v kantýně by mě unavila mnohem víc

cafina
No čínu bych si dala, ale můj masožrout odjel a nechal mě doma s mojí malou vegetariánkou. Takže abych nemusela dělat dva obědy, spokojím se i já s nějakou tou zeleninou...

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 12:41
- Nahlásit

cafina
totálně kaput už v 10 ráno
Žiju na plný pecky....

maxim
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 14:57 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

Už mám uklizeno Škoda, že to tak nemůže vydržet na věky

cafina
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 16:27
- Nahlásit

maxim
Prostě šikulka

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání