Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Jezevčíkové
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 19:46 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

tak přidávám fotku loveckého jezevčíka chlzinka

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 08:54
- Nahlásit

leila
tam by nidko nedostal ani mě

PetraR
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:42
- Nahlásit

blanulinka1
Jsme z Brna.
Drzime palce na pristi stredu. Pejsci z Valentinky jsou fajn, teda alespon co jsem na vystave mela moznost zazit. Opravdu moc pratelsti, drepla jsem si k nim a malem me svalili, jak na me vsichni naskakali
Moc se mi libi psenicna barva Frgy a Fanynky.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:02
- Nahlásit

PetraR
tak až někdy pojedu k rodičům, tak se můžeme domluvit na nějaké prochajdě Bydlí v Bílovicích n.S.
Jóóó o Frgyně mi ani nemluv...v sobotu si tak hlídala "svoje auto", až mě hryzla Zákeřňačka Sem Kačce chtěla vypnout rožnutý světla a jak jsem strčila ruku do okýnka, tak jsem to schytala do zápěstí...ale jakmile šel nejdřív pamlsek a pak ruka, tak už to bylo v pohodě...jezevčík jezevčíkovitej Jo jo, Valentíni jsou mazlové umlazení... Nikdy mi nestačí ruce, když tam přijedeme na návštěvu Byly jsme tam minulou sobotu po cvičáku, no nakonec se nás tam sešlo vícero a když jsme počítali jezevčíky tak i se štěndama jich bylo 18 Plus dva velicí a 6 lidí Dobrej blázinec

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:04
- Nahlásit

Béďa a její nejvíc nelepší kamarád Bassinek

PetraR
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:41
- Nahlásit

blanulinka1
To musi byt super Skoda ze jste tak daleko. A jj, kdy jsi nekdy jela smer Bilovice a mela cas, tak dej urcite vedet!

PetraR
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:42
- Nahlásit

blanulinka1
a mmch. co mas co strkat ruky do Frgyauta se nediv

PetraR
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:47 - Změnil/a: PetraR
- Nahlásit

Nejlepší kamarád

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:25
- Nahlásit

PetraR
a mmch. co mas co strkat ruky do Frgyauta
no jo...já vím...jednou je to jezevčičí auto
PetraR
jedeme tam v červnu 15. - 17. , ale v sobotu jdeme na svatbu, takže nevím, jak na tom budeme v neděli se vstáváním a následně odjezdem do Prahy..., ale pokud by se zadařilo, tak by jsme je mohly vylítat

leila
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 14:12
- Nahlásit

blanulinka1
taky ptom celou procházku se mnou nemluvila a jak mi zezhora nadávala to víš je to lovecký pes a kdoví kdy se s ní půjde na posed jinak do jezevčíkového auta nemáš co strkat ruce na slovákách je většina psů uvázaná u auta mno a tak prokličkovat mezi auty velká sranda ale jak má člověk oběd jak ho hned mají rádi jenom panáčkují od jednoho známého, Hořínka nevím jestli ho znáš chs od Zrzávky, tak měl fenku zavřenou v kleci a šel někma na oběd fenka se to naučila otvírat mno a pořád zdrhala k noře mno tak jsme jí chytli a chvíli měli u auta měli jsme tam myslím párky mno a jak si pro ní páneček přišel o5 jí zavřel do klece ona si zase otevřela a né zdrhy k noře ale k našemu autu

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 15:16
- Nahlásit

leila
No to se jí nedivím...Já bych hore vylezla natotata , ale dolů, dolů by kvůli mě museli asi přijet hasiči... Jednou jsme si s bandou lidí vyrazili na týden čundr na Slovenskej Ráj...no...první plošiny jsem zablokovala asi na půl hodiny v obou směrech... Ale po dalších 2 a pár žebřících a řetězech jsem se nějak záhadně přemohla a šlo to...Ale od té doby to mám zase zpět a lozit dolů e pro mě fakt horor Jo jo,jezevci jsou sfině úplatný jakmile máš nějakou mňamku, tak je jim všechno ukradený...se třeba stav na hlavu, ale kus žvance vždycky vyhraje

leila
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 16:06
- Nahlásit

blanulinka1
tak to já výšky ráda a naši psy taky ale když ona se zrovna válela v takové voňavé věci my když jsme měli ještě trabanta a bretoňačku to byla teprve sranda trabant byl na dovře Bretoňačka na střeše a jezevci na kapotě jj to ju ale máme i jednu a ta žvanec ani moc nemusí ale jak máš v ruce něco co se alepoň trochu podobá hračce tak nedá pokoj a to má skus jako pitt z ní to dostat nejde můžeš s ní dělat kolotoč zvedat jí do výšky páčit jí to a nejdeto a nede

leila
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 07:30
- Nahlásit

blanulinka1
tak jakpak jste norovaly my na noře nebyli radši jsem šli zkoukout agi ale už musíme jít páč slováci se bílíží a pes letos nebyl v noře musíme zrchlovat se potvora pomlu plíží a nechce štěkat kvůli tomu jsme prohráli Memoriál vysloužila sme mohli dostat putovní pohár tak snad letos

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 07:59
- Nahlásit

leila
Na noře jsem nakonec nebyly, neboť kolegyně v práci kupuje a prodává byt a zrovna ten den, co jsem měla jet, měla na původní byt 3 zájemce a tak si brala volno ona...Teď přemýšlím, jestli půjdeme tuto středu, nebo to raději nechám až na podzim...jestli to v půl roce ještě není moc brzo... Ale v sobotu jsme na výstavě dostaly VN (bez umístění, jeilkož jsme byly samy v kruhu )

fromeli
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 08:10 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Michellky nejlepší kámoška

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:20
- Nahlásit

fromeli
to vypadá taky na povedenou dvojičku
Bass byl v sobotu s náma v Budějcích...a jak jsem zjistila, ostatním jezevčíkům se moc nepozdává...jeden ho dokonce chtěl sežrat...tomu říkám celkem odvaha...Chudák Bass, bylo mi trochu líto, protože ne všichni malý jsou v pohodě k velkejm, někteří páníci to dost zanedbávají... Celkem se mi líbilo, jak Bass bral všechny drsňačky jako Béďu... "He he Bedřich pojď si hrát"...a ony nic... Taky si ji celkem hlídal...Běda se k ní, nějakej cizák drzej, přiblížit...tohle je "jeho holka"

fromeli
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:32
- Nahlásit

to vypadá taky na povedenou dvojičku
blanulinka1
to jo, Michelle má pak úplně slepený "vlasy" u uší, jak se ožužlávaj

leila
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 13:53
- Nahlásit

blanulinka1
tak to vám gratuluju a o nejlepšího dorostence se nešlo?? nevím jak to tam chodí mno já bych začla s norováním tak 4,3 měsíce před tím než by jste chtěli složit zkoušku ale v půl roce to bude brát spíš jako hru my jsme měli chelzinku ve 4měsících na slovákách na noře mno a tak jsme jí probíhali na prázdno, jestli to nemáte daleko určitě bych jezdila ale zatím jenom asi probíhat naprázdno a nebo lišku až do třetího kotle

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 13:59
- Nahlásit

leila
o nejlepšího dorostence se nešlo?? Jo tááák to netuším , ale my toho měli stejně plný brejle, bo jsme v půl paté ráno vstávali a asi ve dvě jsme přišli na řadu...A mezi těmá "módníma plemenama", by to stejně asi byla jen ztráta času... No s tou norou uvidím...ještě se rozmyslím... so středy čas...musela bych někam za Slaný..z Phy, což není zas taková dálka...

Mar3
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:41
- Nahlásit

blanulinka1
tssss,se urazím! nás si jako kámoše zabudla jóóó?

leila
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:56
- Nahlásit

blanulinka1
ahá vlastně to byli buďejky já myslela že praha to víš ale reprezentovat a třeba by se zadřilo

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:04
- Nahlásit

Mar3
vy jste "kámoši moravští obecní" ale tady je na vás teda odkaz : URL tam je o nás a vás "fšecko"
leila
tak dnesk anás čeká ta nora jsem na ni zvědavá...na prďolku

leila
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 14:13
- Nahlásit

blanulinka1
tak poak popovídej jak se jí vedlo a jakým způsobem se trénovalo a jestli tam byli nějaké známé tváře k nám jezdí trénovat skoro pouze lidi co jezdí na slováky v květnu děláme výběrové kolo a pak rozešleme přihlášky

jenufa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:46
- Nahlásit

Toto je náš Teddy:

http://www.jakal.estranky.cz/fotoalbum/nezarazene/ vychazky/12

ladkab
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:58
- Nahlásit

Taky máme doma jednoho krátkosrstého trpasličího/králičího miláčka, stáří 3 roky. Nevíte někdo o nějaké nevěstě? Jezevečků prý je mraky, ale já u nás fenečky žádné nepotkávám.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:12
- Nahlásit

leila
to bude něco pro ochránce zvířat
Tak jsme první seznámení s lištičkou zvládly myslím, že výborně...Do nory se jí ještě moc nechtělo, spíš teda vůbec, takže jsme ji nenutili , ale tu zrzku zrzavou vyštěkávala pěkně... Probíhalo to klasicky...vypustili lišku do nory, zavřeli první kotel, pustili psa do vcucu, vyštěkali před prvním kotlem, pustili lišku dál..a tak až ke třetímu kotli...Pak se šlo na rychlost. Béďa dovnitř nevlezla, ale otevřeli jsme jí noru před prvním kotlem ,tak tam stála a řvala na ni Pak pro nás vytáhli lišku z kotle, a dali do klece a tam si ji zezadu Béďa očmuchala a zase vyštěkala teď ještě musí dorůst do toho sebevědomí a bude šikulka...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:13 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

leila
jen jsem se doma musela (a Bedřicha taky) pořádně "vykartáčovat" bo tu lišku jsem cítila všude

leila
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 07:14
- Nahlásit

blanulinka1
no jo to tak bývá lištičky jsou všude cítit v autě je to děs kor po slovákách kde vlastně s nima příjde do styku úplně mno ju ochránci toho napovídaj si představ že někdo do přírodní nory pustí psa co má jenom obyč. české norovačky většinou nemá šanci ju víš co zkuste to dělat tak že s ní do nory někoho pustíte anebo otevřete k prvnímu kotli a jenom zavřete první dekl aby tam béďa měla světlo a pomalu zavírejte všechny až nebude nic otevřené ale chce to čas a nervy rychlejší je tam pustit s ní nějakého psa ona ti tam vletí za ním mno my jak jsme byli sami na noře tak jsme si s malou hráli měla tehdy 3měsíce chelzinka a my že do nory nepoůjde vždycky jsme jí podrželi když jsme psa pustili do vsuku a pak pustili ona chvíli běhala tak jsme si řekli že to bude dobrý že tam nevletí a najednou kde je chelzinka sme jí nemohly najít až se na konci ozval její štěkot mno a potom už musela být na řetězu stačilo jí pustit a byla v noře vodítka přehryzávala to jsem u tak malého mimi ještě neviděla a to se říká že dlouháni dlouho zrajou tak jsem zvědavá co nám s ní nakonec vyroste

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 16:55
- Nahlásit

leila
přidávám nové fotky
moje hlídací místečko

tady hlídám balkon

s Bassim v Lidicích

hrabu myšku

novej kámoš...taky RR

leila
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 18:27
- Nahlásit

blanulinka1
ježiši ta je krásná mno ale přece jenom standartík je standartík já dodám fotečky po víkendu budou úplně nové mimi tak bude co fotit ale ti králíci a trpaslíci jsou tak kráásní snad jednou ... teď mám v plánu pumi a pak malého černého kníra... a průběžné doplňování chovu

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání