Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Jezevčíkové
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
PetraR
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:40
- Nahlásit

blanulinka1
Tak tohle ja fakt neznam. Mam proste drsnaka (vim, vim, ty taky) Do klina leze fakt jen lidem, ktery k nam chodi casto, ktere zname, kteri jsou nas jako doma. K cizim je zdrzenlivy, ceka co z nich "vyleze"

PetraR
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:42
- Nahlásit

fromeli
Venta
zdravím

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:53
- Nahlásit

fromeli
tak to my jako účastnice...jediný v dorostech, čubinách v kruhu...to bude vostuda První výstava v Budějicích...samy v kruhu, druhá v Praze, samy v kruhu

Venta
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:53
- Nahlásit

PetraR
Ahoj, jak se oba máte?

Naši psi vítaj i opraváře, řemeslníky a i takový ty různý podomní prodavače apod. Tony by snad hračku přinesl i zlodějům. No ale je fakt, že kamarády vítaj ještě o něco víc než cizí lidi.

leila
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:54
- Nahlásit

Tak to naši jo pořád se vnucujou a když se věnujou návštěvy něčemu jinému třeba štěňátkům které míváme přes plot tak strašně nadávají nejde to utišit tak vždycky je musím zaměstnat. Ale jako myslím že to jsou na návštěvy jenom když jsme s nimi když jsme pryč a příjde návštěva k plotu tak štěkají a štěkají a vypadají že by kousli. Když příjde návštěva třeba omrknout pejsky tak křepeláci ani bíglíkové si jich moc nevšímají ale jezevci jsou pořád za nima a pozorují a pozorují jestli náhopdou se už konečně návštěva ,,neumoudří" a nepohladí je.

blanulinka1
nn na žádné takové já nebývám je to prom mě docela dálka ale budeme určitě v Buchlovicích a na Interacanisu

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:58
- Nahlásit

PetraR
možná je to tím, že je ještě prcek, nebo je prostě na tohle zvyklá od malička...u nás je "návštěvnost" celkem vysoká Ona je z každýho nadšená Na neznámé návštěvy občas, pokud se jí "nepozdávají", štěká a schovává se pod postel (hlídačka), ale jakmile, se "seznámí" tak už sedí na klíně a je děsně důležitá, že za ní přišla návštěva

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 13:01
- Nahlásit

leila
Tak zrovna Prahu mám doslova za humny, asi 12 minut pěšky A do Budějc nás jede víc, ale už se těším jak budu v sobotu ráno, ve 4 tahat Béďu z postele...a to doslova...

leila
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 13:02
- Nahlásit

blanulinka1
vy to zvládnete jste šikovní a chs Valentinka jakbysmet určitě jste si vybrali budoucího šampiona a když né výstavy tak alespoň práce nejedete se třeba mrknout na klubové blrohárání a nebo mezinároní brlohárání liška ??

PetraR
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 13:04 - Změnil/a: PetraR
- Nahlásit

Venta
Takto se vtíra Endy svou obr hlavou, Miki ne, ten fakt ceka co bude a co se z toho vyklube.
Diky za optani, mame se myslim dobre-jsme zdravi, tak si nestezujeme.
Mikca byl v unoru pokousanej, tak byl i hospitalizovanej, ale za par dni uz byl jako rybicka.
Ted se tesime na dovolene.
A vy?

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 13:05 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Michelle vítá každého, je to obecní blemcal sídliště Vypadá, že má radši lidi než psy, psy většinou ignoruje

PetraR
zdar

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 13:06
- Nahlásit

Petruš, musíš kliknout do vlastností obrázku a dát sem jeho adresu

leila
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 13:07
- Nahlásit

blanulinka1
tak mi v Praze byli loni na klubovce to byla cesta v jednom autě jsme jeli 4 + 3 jezevci a jedno jezevčí miminko do hrdce spalo pak jsme šli venčit ono se probudilo a až do prahy mě kousalo jsem měla úplně dohryzané ruce ale tak moje chyba měla jsem si vzít pro mimi hračku

to je on možná ho někde potkáváte zůstal s novými pánečky v prahze

PetraR
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 13:08
- Nahlásit

blanulinka1
Jee ty mas jezevculdu z Valentinky? Ze kteryho vrhu? Moc fajn jezevcici a to se nedivim, ze se vrhaji do klinu kazdymu. Ti maji fakt bezvadnou povahu. Jednou bych od nich moc rada chtela taky.

PetraR
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 13:12
- Nahlásit

Tak par fotek (snad se zadari):

leila
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 13:14
- Nahlásit

PetraR
jůů krásavec z jaké je chs??

PetraR
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:09
- Nahlásit

leila
Diky
A on je krizenecek, neni cistokrevny.

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:20
- Nahlásit

je krizenecek
fakt? jsem myslela, že je jen bez PP

leila
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:21
- Nahlásit

PetraR
fakt?? já myslela že čistokrevný vypadá tak když je uprvený

PetraR
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:28
- Nahlásit

fromeli
jj, je "jen" bez PP, nema prukaz puvodu. Proste vorech. Abych teda byla presna, tak neni ani pravej vorech, ale ani cistej jezevcik.

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:29
- Nahlásit

PetraR
no jo no, tak Michelle je kříženec, ale Mika bych nazvala bez PP Přeci jen je víc jezevčík

Zet
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:37
- Nahlásit

Žjóva, fórum pro jezevčíky ... že by mě to motivovalo přestat se flákat a opět se začít zabývat děním kolem jezevčíků?

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:43
- Nahlásit

uáááááá, čokoládová barvička, moc se mi líbí škoda, že jich nejni vícero

leila
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:53
- Nahlásit

Zet
tak ty se jenom flákáš ju a kolem juzevců nic krásní ospalci

Zet
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:58
- Nahlásit

leila
Jj, úplně jsem nějak vypadla z vlaku ... v poslední době moc nestíhám Prošvihla jsem uzávěrky několika výstav, zapomněla na speciálku (ač jsem slíbila, že budu dělat vedoucí kruhu), mám pocit, že už jsem i prošvihla Kunratice, kde jsem měla zapisovat na bonitaci a nenapsala jsem článek do Zpravodaje. Asi budu ukamenována

leila
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:14
- Nahlásit

Zet
mno toto tak mi speciálky prošviháváme pravidelně letos jsme byli na 2výstavách na obou jsme dostali VD v ostravě nás to dost překvapilo fenka je fakt pěkná všichni jí chválili a Kalich hledal dlouho nějakou tu chybu. Jinak na výstavy teď nějak moc nejezdíme připravujeme se na zkoušky. Letos MRK zkusíme s Dagínem znovu tak snad to vyjde a bude nám přát štěstí, pak připravujeme maďara na MBLJ a MBL tak uvidíme. Na výstavy nám moc času nezbývá a teď ho bude ještě méně čekáme 3vrhy to bude malých juzevců

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:41
- Nahlásit

leila
na brlhoh jedeme poprvé příští středu...jsem na ni dost zvědavá... Ale podle toho, jak se jí líbí všechny možný "stopičky" a třeba syslí a myší díry...No uvidíme Podle toho co říkala kačka, chovatelka, tak by se líbit mohla (pro nás je to samozřejmě ta největší jezevčičí fešanda...ale já posudky nepíšu )
PetraR
eŠkovej vrh...Štafetka Odkud teda jse? Nějak jsem to přehlídla...
fromeli
ségra té naší byla čokoládková (Špagetka Valentinka), moc hezká, říkali jí "Čokíša"

leila
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:50
- Nahlásit

blanulinka1
tak to ju uvidíte jak to dopadne myslím že Valentínci to mají v krvi třeba příští rok se potkáme na norovačkách na slovensku

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:02
- Nahlásit

leila
jsem celkem zvědavá, co na to bude říkat...

leila
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:06
- Nahlásit

blanulinka1
pak nás musíš informovat my jdeme v neděli taky letos poprvé norovat máme dvě malé fenečky které loni probíhali norou nasucho(bez lišky) ta dlouhánka se strašně líbila jednomu němci bylo to zrovna na MSBLJ. Tak uvidíme co budou říkat na lištičku na dvoře se můžou pominout když jdu se jde krmit liška(teď máme i dvě liščátka) tak jsem zvědavá co vyvedou

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:07
- Nahlásit

leila
určitě

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání