| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2005 15:56
- Nahlásit
Se mi porche nelíbí, tak jdu do Mitschubischi a protože je cena daná trhem a odhadcova mnohem nižší, tak si řeknu o kompromis.
Totéž je u baráků, pozemků... a bohužel už i u psů viz. RR.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Dub 2005 16:21
- Nahlásit
Na druhou stranu musím říct,že jsou mezi námi bohužel chovatelé,kteří si zájemce otypnou a až potom určí cenu.Vidí v jakém přijel autě,chytře ho vyzpovídají a tím zjistí jeho finanční situaci a neváhají si říct o nějakou tisícovku navíc.A když sami štěně nemají,doporučí kamaráda a hned telefonují "jen ho pořádně oškubej,ten má peněz dost."Takže vybírat pořádně musí jak chovatel,tak nový majitel. Endy
|
fifa
|
# Zasláno: 6 Dub 2005 16:48
- Nahlásit
[b][/b]endy
přečti si mé předchozí příspěvky, přesně o tom píšu, asi ne dost jasně Každý si ale v závěru musí rozmyslet co chce, protože "porsche" v ceně "trabanta" seženete jedině zázrakem (ty se stávejí skutečně jen vyjímečně), tím nechci říct, že trabant nedojede tam kam chcete, ale myslím, že je pochopitelné, co tím přirovnáním myslím.Jen tak mimochodem, s chovatelem bych se o ceně nebavila na místě, ta by měla být dohodnutá předem než štěnda vidím - přepokládám, že je ještě před odběrem uvidím (minimálně foto) a taky rodiče. Podle mě štěně ocení podle majetnosti zájemce jen množitel a ne chovatel a od takového štěně nechci!!! Z vlastní zkušenosti vím, že i po pouhém telefonátu se dá poznat chovatel od množitele.
|
Locco
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2005 19:48
- Nahlásit
jen strucna zprava o Bisoncich, pro ty, kteri se divali na stranky Z Podchotuci ...
pani D. mi napsala relativne mily dopis jen s ocekavatelnou mirou ironicke agrese, vymenili jsme si nekolik dalsich a trochu jsem si mineni o ni poopravil
stale nesouhlasim se vsemi metodami, ktere pouziva, ale zda se, ze jeji fenky i pres tech pet vrhu v rade netrpi, jsou pod jejim primym veterinarnim dohledem a uz budou mit pauzu
zaverem psala, ze trochu rozsiri informace na svych strankach, aby vse lepe vysvetlila
|
Vill
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2005 16:13
- Nahlásit
Tak jsem tu dlouho nebyla takže zdravím vidím že diskuze se pěkně rozjela co se tyče te ceny rtw ... pod 10000,- jsem nenašla takže celkem maras. Takže zustavam u toho že si pořidím bez pp .. fenka těch štěňat je uplně užasna a otec je takovy krasny 60ti kilovy mazlik nemužu si pomoct ale jak to tady tak čtu tak co se napiše nějake větší plemeno jako rtw apod. tak všichni začnou s jeho povahou :/ neřekla bych že jsou na tom tak strašně pravě naopak ale to už je každeho nazor že
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2005 09:53
- Nahlásit
Vill
jasně že na tom rotvíci nejsou s povahou špatně - naopak, pokud je pes po dobrých a vyrovnaných rodičích, správně se vede a vychovává, je to pak úžasný kamarád i hlídač. Jedna paní kousek od nás chová rotvíky - má dvě chovné feny a obě jsou pěkně ostré ale jen dokud jim panička nedá povel, že si smějí hrát.....To jsou pak největší mazlové na světě Jestli víš, že jsou rodiče pejska, kterého si chceš vzít (ať už s PP či bez) v pohodě, tak no problem
|
lenik
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:06
- Nahlásit
Anonymní
no poptávala jsem se, protože o boloňáčkovi nebo bišonkovi uvažuju - nejnižší cena s PP (za fenečku, barevnou) byla 9000, prozatím nejdražší 15000. ale jedna CHS mi nabídla i bílou bez PP za 4000...
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:37
- Nahlásit
lenik
Jestli ti oficiální CHS nabídla štěně bez PP, tak to není v pořádku! Všechna štěňata po uchovněných rodičích s PP, narozená v registrované chovatelské stanici, mají nárok na PP, který je nedílnou součástí štěněte a jeho kupní ceny!
|
lenik
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 16:01
- Nahlásit
daliva no já vím, právě to mi bylo divné. a ano, je to oficiální chovná stanice a navíc na svých stránkách mají napsané, že ani žádná štěňata teď nemají. na můj dotaz mi odpověděli tak, jak jsem napsala. jen jsem se chtěla informovat na ceny, protože netrvám na okamžité koupi a chci si nejdřív pozjišťovat pár informací.
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 08:33
- Nahlásit
lenik
Poradit ti můžu jen obecně - podle čeho vybírat ch.s., na co si dát pozor, na co se poptat, ale konkrétně o těchto plemenech přehled nemám. Na stránkách www.stenata.cz najdeš slušný přehled chovatelských stanic. Existuje tu na cz-pes fórum "bišonci...", zkus mrknout tam, třeba ti tam poradí přímo solidního chovatele nebo budou mít reference na tebou zvolené stanice.
|