| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:53
- Nahlásit
georgescu
no ono se to nekdy vysplha opravdu i do tech 50 000kc.,ale pokud ma moznost po financni strance nema problem,tak by ji nezastavilo,kdyby ji chovatel dal cenu 100 000kc.ty a nema ty zdravotni problemy s hlavou(mineno ironicky),ten jeji super pes je nejaky perfektni,ze to chce zkrizit a nevi,co z toho vyjde,opravdu by potrebovala prednasku z genetiky,jinak si nedovedu predstavit,ze toto by vymyslel normalni clovek!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:55
- Nahlásit
georgescu
třeba jí odradí cena???
ale jak o ní píšeš tak se fakt obávám že to udělá a bydlím dost blízko...se budu bát a mýho malilinkýho amstafíka aby mu neublížila...jako fakt
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:56
- Nahlásit
georgescu
Možná by jsi jí mohl vytisknout i nějaké jiné diskuse na téma psi s PP nebo bez, popř. množení psů a přebytky v útulcích.....
Myslím, že jedna probíhající je na štěňatech...to by jí mohlo na chvíli zabavit a možná by si vše rozmyslela ( nebo by se po přečtení i v tomhle nesmyslu utvrdila)....
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:57
- Nahlásit
georgescu
dvouletý pes není ještě dospělí, tudíš problémy s ním můžou teprve začít. Já měla am.buldoka-fenu necelých 6let a nikdy nic až jednou se rozhodla zabít, druhou fenu se kterou vyrůsala, BO tervueren,už jsem to tu popisovala
ta holka je blázen nic víc nic míń
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:58
- Nahlásit
Petra
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:59
- Nahlásit
tedy já nevím, ale to by nevymyslel ani turek takovou kombinaci nebezpečných! plemen
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:00
- Nahlásit
brut
a obě feny s PP tudíš v uvozovkách v pořádku
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:02
- Nahlásit
Petra
mno ale obě dvě plemena celkem ostrý...stejně jako v tomto případě...takže mimča budou predátoři....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:02
- Nahlásit
Petra
přesně tak.....
Jimmi
Turek asi ne, ale jedna slečna ano...
|
georgescu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:03
- Nahlásit
nemethova5
No právě jsem myslel, že cena ji odradí. Třeba 50 000,- Kč by na ni již bylo moc, ale jestli se ji podaří sehnat dogu za 20 000,- Kč, tak v tom případě do toho pujde.
Jinak ten její pes je podle mě normální, není nic extra, ale ona se do něj prostě zamilovala a chce jeho štěňátka.
brut
Ona je naprosto spokojená se svým psem bez papírů, takže diskuze o papírových nebo nepapírových psech by ji nijak nepřesvědčila.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:04
- Nahlásit
sarax
Tak to už k vám nepojedu...ještě by mi tahle potvora chtěla sežrat Bruta a kdo by mně pak chránil před bezdomovcema......teda snad slečně georgescu vysvětlí nesmyslnost křížení...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:05
- Nahlásit
brut
mohla bys juknout na sraz?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:06
- Nahlásit
brut
hele zas tak blízko to není....
georgescu
mno to je dílo...zkus zjistit jestli by fakt nebyla ochotná s náma podiskutovat....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:07
- Nahlásit
georgescu
Jj, taky znám pár takových....ale tady jsou někteří dost přesvědčivý, tak možná ( kdyby se jim povedlo takovou zbloudilou dušičku napravit, tak by hned získaly tyhle diskuse nový náboj )............................
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:10
- Nahlásit
brut
souhlas..myslím že kdyby se rozjhodla sem napsat možná by jí někdo přesvědčil....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:13
- Nahlásit
Jimmi
Jukla a odpověděla...
georgescu
zkus jí přemluvit, aby si vše přečetla...
|
Santino
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 16:31
- Nahlásit
Teda lidicky kanarska doga je nahodou skvelí pes co to tu o ni říkate,mam tři naprosto bezproblemový,je fakt že hlídači jsou nekompromisní,ale na prochazce sem s nimi nikd neměl problem,nikd by žadnhopsanenapadsly,mslim že hodne zaleži na tom kdo toho psa jak vchová.
Jinak k te slečně co chce křížit toto plemeno s pitbulem,ona chce snad vtvořit nové?To Ma tolik zkušeností a zna perfektně genetiku?Vyřid jí že pes není vhodný tvor k jejím rozmarům.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 16:40
- Nahlásit
Santino
ona to nebere jako rozmar....prostě se jí ti psi líběj....
georgescu
jak s tou cenou::kolik myslíš že je ochotná investovat???
|
Santino
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 16:46
- Nahlásit
sarax
jako kříženci se jí líbej ?Dle meho to je rozmar ,mít psa bez pp a jeste ho chtit křižit s jinym a nic o nich nevedet,to je rozmar.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 16:55
- Nahlásit
Santino
Nerozčiluj se, není první ani poslední.....
A rozmar to možná je, ale já znám taky lidi, co kříží dvě plemena a o štěňata je obrovský zájem...jsou to hrozní mazlíci a budulínci...tak proč by tahle slečna nemohla dělat něco podobného? Žádný zákon ani nic jiného jí to nezakazuje..
|
Santino
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 17:06
- Nahlásit
brut
Ja se nerozciluji za to my ta osoba nestojí .No a o jaka plemena jde?To je možne že je o něj zajem,stejně tak jako o RR,ohaře ,PjRT a podobné,jsou to plemena ktera trd letej protože se líbej,a pořidit si psa jen proto že se m libí a nic moc o nem nevedet to m nepřijde zodpovedné.
At si slečná dělá co chce ,ja ji to nezakazuju,je to jen její věc Tak at se ta slečna odstěhuje na Mallorcu tam by s toho udelala vynosnej byznys ,čím mín se tam pes podoba nakemu jinemu tim tam ma vyšší cenu.TAK ZDAR BEZHLAV0MU KŘÍŽENÍ
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 17:11
- Nahlásit
Santino
Jde o boxera a rotvíka....psi jsou opravdu super ( teda vzhledově) , povahově zatím taky, ale já je moc nesleduju, takže to nejsem schopná odhadnout.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 18:28
- Nahlásit
Santino
plne stebou souhlasim,nerikam,ze kanarska doga,nebo jemu obdobny malerqin jsou spatny,ale ta slecna to nema fakt v hlave v poradku,jak jsem psala,at si poridi bandoga
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:00
- Nahlásit
georgescu
tak co kamarádka...ukázals jí to????
nemethova5
evidentně ta slečna nechce bandoga a ani nic jinýho...chce štěnda od svýho pittbula a doginy....takže jiný plemeno nemá smyl doporučit..je rozdíl zda nakonec skříží pita s dogou nebo bandogem??protože tak tvojí odpověd pobere třeba....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:33
- Nahlásit
Moc zdravím a mám dotaz trošku mimo dané téma...jaká plemena považujete za nejagresivnější??? Vím, že agresivitu lze i vypěstovat, ale mě zajímá ta, geneticky zakódovaná. Nebojte, nehráblo mi, nechci si pořídit "bojového" psa, jen by mě to zajímalo, v plemenech se moc nevyznám.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:36
- Nahlásit
Gája
nejagresivnější znám kokry a jezevce...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:38
- Nahlásit
Gája
jaká plemena považujete za nejagresivnější???
Sousedovic malou černou pudlici. Kdykoliv naše čuba vyleze z baráku, tak po ní ta pudlice startuje. Brzy ji asi nakopnu, protože učím fenu, aby se psů nebála a tahle malá mrška nám to pěkně kazí. Ale jasně, že s tvým dotazem to nemá nic společného.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:43
- Nahlásit
sarax
Ti to určitě nemají v genech, nebo že by jóóóó???? Já se ptám hlavně proto, než jsem začala číst tuhle diskuzi, tak jsem nevěděla, že kanár. doga existuje, natož jak vypadá. Potom jsem si našla na netu pár charakteristik tohoto plemene a je to velmi, velmi zajímavý pes, ale rozhodně by se mělo budoucímu majiteli vydat zvláštní povolení vlastnit toto plemeno...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:05
- Nahlásit
Gája
tak třeba tě ujistím že kokr má gen agresicity...hlavně teda zlatej kokr
a za sebe nejsem pro vydání povolení...nechápu proč:
Povaha: Tento pes má vážný vzhled a pozorný pohled. Má mimořádné vlohy ke hlídání a tradičně k vedení a ovládání stád dobytka. Jeho temperament je vyrovnaný, je sebejistý. Hluboký a pronikavý štěkot. V rodině je mírný a ušlechtilý, velmi oddaný ke svému pánovi, ale vůči cizím je nedůvěřivý.
Velmi sebejistý výraz, vznešená povaha a trochu si udržuje odstup. Je-li v pohotovosti, jeho počínání je velmi rozhodné a pohled ostražitý
ujištuju tě že jiný plemena jsou na tom hůř....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:18
- Nahlásit
sarax
vždyť já ti přece neodporuju, když jsem chtěla původně domů kokra k dětem, tak mi to pár lidí rozmluvilo...stačí??? Ale vážně jsem myslela plemena méně známá a tzv. "bojová". Ptáš se proč povolení??? Je to jen můj názor a ty se bát nemusíš, tobě by povolení dali, mně spíš jde o to, že takové pejskánky, vlastní dost často existence s nízkým sebevědomím a velmi slaboduché.. Prosím a neber si to osobně....A co se týká případného zranění, od kokra bude trošku jiné, než od zmiňované dogy, ale možná se pletu..
|