| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:31
- Nahlásit
No potěš...
Nepomohl by článek o ROTOBULOVI? Bylo to kdysi v PPČ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:31
- Nahlásit
Anu
S tím krokodýlem jsi mi připomněla ten vtip o zvířátkách v lese, jak se chystají na výlet a lev to celé organizuje a domlouvá se se zvířátky a žába po něm vše neustále opakuje a napodobuje ho. Lev ji několikrát okřikne, ale žába pokračuje dál. Na závěr schůze zvířátek lev povídá: "Takže vše je domluvené, každému je vše jasné, tak se tu uvidíme zítra ráno, moc se na vás všechny těším. A ještě jedna věc, ta držka zelená zůstane doma - NIKAM NEPOJEDE!!!!"
A žába se tak posmutněle rozlídne po ostatních zvířátkách a říká: "Jéééé, to je škoda... A on se krokodýl tak strašně těšil."
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:35
- Nahlásit
georgescu
Šikovná, podnikavá slečna...to teda tady ještě nebylo.
Zkus jí dát přečíst nějaké starší diskuse typu : pes s PP nebo bez PP.
Třeba po přečtení uzná, že je tohle křížení nesmysl...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:35
- Nahlásit
ona uz ma vyhlidnutou konkretni fenu ?
to by mně taky zajímalo...to už je jako hotová věc??
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:36
- Nahlásit
Garfield
tak dodle mi nedělej. Furt se musím jako tvářit,že pracuji.
georgescu
však to zařízení taky není pro ni.To bude pro budoucí majitelé štěnat.I když myslím,že za můj patent bude ráda a já ji ho draze prodám.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:36
- Nahlásit
wami
Ta je krásná...takový rodinný mazlíček
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:37
- Nahlásit
Ehm, tohle je ted malinko OT, ale musim priznat, ze nektere kanarske dogy maji trochu problem, hm, no, s nohama...? Tenhle musel cele mladi rajtovat na klade...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:40
- Nahlásit
Hele lidi poraďte mi sčím mám zkřížit mého hyperaktivního basenjiho? Že by lenochod? Docela se mi líbí.Obě to jsou tak krásná zvířatka,tak proč od nich nemít střed.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:41
- Nahlásit
Rodinne zviratko hraje fotbal (zatimco kluci hadam dohrali)...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:43
- Nahlásit
wami
To je humus. Přední tlapy má jak žába ropucha. Dokonce to vypadá že má na tlapách i blány. Fuj a je hnusně osvalenej, křivě.
|
sarax
Člen |
- Nahlásit
wami
mno pokud se skříží něco s těma nohama do O s píťou...to bude faakt krása
zajímalo by mne odkud slečna je...ať vím kam nechodit
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
georgescuA nepomohlo by třeba,kdybys jí dotáhla k veterináři,aby jí to osvětlil,když má tak debilní nápady?wami
Kde jsi proboha sebrala tu strašnou fotku,to je snad ze psích zápasů??!!Myslím tu první,to je děsný..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
tu prvni fotku nekdo hazel kdysi na moderovanou ifaunu do diskuze o biglech...
Ale google ti vyhodi i horsi veci, ale ty bych sem fakt nedavala...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:50
- Nahlásit
Ikdyž mimo téma, vtip který napsala Garfield o zvířátkách mi připomněl:
Přijde zajíček do zeleniny a říká: Máte tunu hrášku? Prodavač: Nemáme! Králíček přijde druhý den a říká: Máte tunu hrášku? Prodavač: Nemáme!!! Tak to chodí skoro týden až si prodavač řekne, dobrá, udělám mu tu radost a koupí tunu hrášku. Zajíček přijde a ptá se: Máte tunu hrášku? A prodavač hrdě: Máme! A zajíček: to je kuliček co?
Jinak si myslím, že jediný co by mohl pomoct, je opravdu kamarádku dotáhnout k počítači a ať si pročte tuto dnešní diskuzi!!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:55 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
georgescu
A zase trochu vazne...
Dalsi "inspirativni" fota (a to vybiram ty nejsnesitelnejsi... )
A dost, ja na to fakt nemam zaludek...
|
georgescu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:56
- Nahlásit
Syska
Já ji tuhle diskuzi celou vytisknu, ať to sama vidí ...
sarax
Není zas tak jednoduché sehnat kanárskou dogu, kromě toho je to i docela drahá záležitost, takže zatím to není úplně hotovo, ale jak ji znám, tak je vždycky něčím posedlá a udělá cokoliv, aby si ty své myšlenky splnila.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:57
- Nahlásit
Jinak si myslím, že jediný co by mohl pomoct, je opravdu kamarádku dotáhnout k počítači a ať si pročte tuto dnešní diskuzi!!
Syska
Já zas myslím,že to nebude nic platný,jsou prostě lidi,který neslyšej na nic..Už to,že má tak "skvělej nápad"mluví za vše.wami
Ale google ti vyhodi i horsi veci, ale ty bych sem fakt nedavala...
wami
Ani je netoužím vidět,už takhle mám dost..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:58
- Nahlásit
wami
Tak ti pěkně děkuju..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:59
- Nahlásit
wami
To je strašný...já bych ty lidi fakt střílela.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:59 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
davidkova renata
Ani je netoužím vidět,už takhle mám dost..
Ja taky...
Ale jestli to nekomu pomuze odradit dotycnou osobu od podobnych nesmyslnych pokusu, tak dobre.
Ale jinak koncim, uz se mi obratil zaludek a nemam na to...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:00
- Nahlásit
davidkova renata
Ale třeba jí k tomu ještě nikdo nic neřekl a tahle diskuze by jí mohla otevřít oči, když ne, tak nepomůže fakt nic...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:00
- Nahlásit
georgescu
no tak muzeme doufat, ze potencionalni majitel doginy bude mit rozum
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:02
- Nahlásit
Syska
Ale třeba jí k tomu ještě nikdo nic neřekl a tahle diskuze by jí mohla otevřít oči, když ne, tak nepomůže fakt nic...
Jasně,každej prostředek je dobrej,já jen,že jsem spíš pesimista,lidská blbost je neomezená,ale to asi víte i beze mě..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:06
- Nahlásit
davidkova renata
To jest svatá pravda...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:59
- Nahlásit
georgescu
tak třeba nebude mít na doginu prachy a bude klid ne??nebo chce bez PP???
ale i tak to nebude levný...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 13:22
- Nahlásit
teda takovehle ZAMERNE krizeni je podes...
ja mam krizence jezevcika se spicem....a i takhle kombinace neni zrovna nic moc (kdyz se spoji palicatost jezevcika s ostrosti spice...) to co vznikne z tohohle krizeni me teda dost desi
jinak vorisci jsou fajn
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 13:31
- Nahlásit
nechapu,jak nekdo chce skrizit zamerne tyto dve plemena????co chce vyslechtit psiho TERMINATORA???obe dve plemena jsou velice tvrde,ostre a maji dost velky potencial!!kanarska doga,nebo jemu pribuzny malerqin jsou opravdu psi osobnosti,znam pana z dolni lutyne,co je chova,a ma zkusenosti,tak by to mel te slecne opravdu rozmluvit!
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 13:35
- Nahlásit
třeba budeme doufat,až si bude kupovat tu dogu a řekne chovateli na co ji kupuje,že si zaklepe na čelo a psa ji nedá.Kdyť tu jichj je pramálo.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 13:39
- Nahlásit
že křížit dvě plemena-učelně jen pro to abych mohla říct,mám štěnata je blbost a hnus- to víme tady všichni- tím asi kamarádku neoslníme,ale pokud je takovou milovnicí psů- pit může mít cca 8 štěňat- u kanár. dogy to asi nebude jiné- možná o jedno víc-míň- .....co s těmi zbývajícími 7 štěňaty- ? Najdou se takoví "borci", co si psa vezmou a budou umět s ním po celý jeho život žít a ovládat ho?(tím nemyslím šopunout do kklece a možná občas nakrmit) není to malinko už předem podepsaný ortel smrti pro většinu těch psích mimin,jen co malinko odrostou? POkud tedy opravdu někomu záleží najít páníka, co takovouto kombinaci zvládne bez problémů............
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 13:44
- Nahlásit
Anu
ja si myslim,ze ji to normalni chovatel neproda,kanarska doga je malopocetne plemeno a taky jeho cena je dost vysoka!georgescu
kamaradka se asi diva na akcni filmy,ne?protoze normalni clovek by toto nevymyslel,doufam,ze se ti to povede ji to rozmluvit,protoze opravdu nevim,co by se delo,kdyz by po takovem spojeni dostal laik takove stene do ruky,radsi si to nepredstavuji,protoze mi naskakuje husina!
|