| Autor |
Zpráva |
georgescu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 09:37
- Nahlásit
Ahoj, potřebuju poradit. Jak mám vysvětlit kamarádce, že křížení těchto dvou plemen není zrovna to ideální? Ona má bezpapírového pitbulla, je na něj děsně pyšná a pořád se s ním chlubí, jak je hezký a chtěla by od něj mít štěňátka. Bohužel si vyhlídla na výstavě kanárskou dogu, chce si ji pořídit a právě tato dvě plemena skřížit. Nechce to dělat pro peníze, jen chce prostě mít štěňata od dvou (podle ní) krásných psů. Na veškeré argumenty je hluchá a pořád si mele to svoje dokola. Co s tím?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 09:43
- Nahlásit
???? Přinuť ji násilím sednout k počítači, najdi nějakou starší na toto téma a ať si to kamarádka pročte....ježiš...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 09:45
- Nahlásit
To je, jako kdyby se mi líbil irskej setr a pudl a chtěla bych je zkřížit a mít od nich štěňátka, protože se mi přece tyhle plemena tak strašně líbí.....
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 09:45
- Nahlásit
georgescu
Jak mám vysvětlit
Nevysvětlíš, když si někdo něco vezme do palice. Jediné řešení zabít, samozřejmě kamarádu.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 09:52
- Nahlásit
Obávám se, že Martina má pravdu. To je jako můj bratr, který je rozhodnutý sice nekřížit, ale krýt psem se špatnými kyčlemi (pes je s PP, tak přece musí být zravý) bezpapírovou fenu stejného plemene. Navíc ten jeho pes není ani kdoví jak typický, fenu neznám... Ale zdravotní vyšetření jí dozajista nikdo nedělal
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 09:56
- Nahlásit
georgescu
Moc se omlouvam vsem lidem, jejichz jemnocit ted urazim...
Vytiskni si tuhle fotku a vysvetli kamaradce, ze pes a fena se spolu mozna snesou, ale kdyby si chtela nechat stene, tak dva jedinci stejneho pohlavi u tehle plemen (a zvlast krizenci) se s nejvetsi pravdepodobnosti fakt nesnesou. Pak jeji psi mozna budou vypadat takhle (nevim, co jineho by ji mohlo odradit ):
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:01
- Nahlásit
georgescu
hele ta kamarádka musí bejt pěěěkný pako....pitbula s dogou....pošli jí někam ....třeba do Istanbulu to jer fuk,ať si to rozmyslí...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:01
- Nahlásit
wami
To je v pořádku. Nechte slečnu či paní, ať dělá co umí, výsledkem bude jediné, že jeden z pejsků dostane nažrat. Taková poslední večeře pitbulla.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:04
- Nahlásit
Garfield
Pokud se budou zrat jen mezi sebou, bude mi jich sice lito, ale nest. Jenze slecna zrejme necha vsechna stenata, rozda, a co ja, kdyz pak takoveho milacka potkam na ulici...?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:05
- Nahlásit
georgescu
napiš mi prosím,kde ta kamarádka bydlí,ráda se tomu místu vyhnu,až to uskuteční...
Jinak známí maj pitbulku. V době harání ji zavírali v kotci. Bohužel se i přes plot podařilo jednomu kříženému jezevčíkovi ji nakrýt. Štěnata byly dvě. Už ani jedno nežije. Bitbulka je super,vyrovnaná,vychovaná,zato její štěnata zdědili její sílu a po jezevčíkovi agresivitu,uštěkanost a bojovnost......
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:06
- Nahlásit
wami
Štěňátka rozdá?
No tak kdo si vezme zdarma či za 500,- Kčs takovéhoto milého kříženečka (jak by pan Srstka řekl, hodný, přítulný, rád se mazlí, vhodný do bytu či ke starším lidem) tak se k venčení zřejmě vůbec nedostane. Sotva odnaučí štěndo čůrinkat na kobereček, tak štěňátko otevře tlamičku, udělá chlamst a milému majiteli zblajzne tělo, ani si to nestihne uvědomit.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:08
- Nahlásit
Garfield
ono to vubec nemusi bejt protivny na lidi, ale vuci psum abys to vazala k betonovymu sloupku...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:10
- Nahlásit
georgescu
Mozna, ze par facek by ji probralo.....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:10
- Nahlásit
wami
...dnešní betony houby vydrží...
|
georgescu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:11
- Nahlásit
wami
No vidíš, já to zkoušel přes nemoci, které tam můžou hrozit, ale tahle fotka by ji mohla trochu odstrašit. Ona nějak s agresivitou nepočítá, má přece toho svýho pitbulla dobře vychovanýho, je hodný a tak se přece nemůže nic stát (to jsou její slova, ne moje).
Garfield
Myslím si, že je bude prodávat za víc než za 500,- Kč
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:11
- Nahlásit
Garfield
a lidi též
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:12
- Nahlásit
Nevěřim,že nějaký košík na hubě je bezpečný.Při každé pořádné rvačce se vždycky slékne. Možná by pomohlo venčit psa v těch pojízdných klecích jak mají na výstavě
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:13
- Nahlásit
jak dlouho má toho pitbula?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:14
- Nahlásit
georgescu
a za kolik bude štěnda prodávat?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:14
- Nahlásit
Anu
V každé slušné ZOO mají klece na lvy. I když nemají lvy, mají prázdný klece. Slečna si pořídí domek se zahrádkou, na zahrádce jímku, nad jímku položí klec, do ní uloží psa - lva - žlutého kanárka a v čase venčícím zapřáhne za nějaký tank či Land rover a vyrazí s pejskem na procházku. Večer ji uvidíme ve zpravodajství TV NOVA.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:15
- Nahlásit
Nedavno jsem v autobuse potkala nejakou slecnu od nas, ktera si koupila od nejake chovatelky a cvicitelky slepeckych psu, stene NO x zlatak. Pani nakryla fenu (tusim, ze fena byla NO ), zlatakem cilene, pry pro dobrou povahu obou a pro to, ze oba meli dobry DKK. Stenata prodavala 2000 - 3000.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:20
- Nahlásit
viky
Já i kdybych nakryla Garfielda medvídkem koalou, tak cíleně dobré povahy nedocílím. To by musel být medvídek koala už několik let mrtvý, aby se jeho pasivita a nečinnost přenesla do plodu štěněčího, což je zase z hlediska biologického fujtajblové.
|
georgescu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:22
- Nahlásit
Anu
něco kolem dvou let, ale úplně přesně to nevím
sarax
jo tak to já netuším, ale jak ji znám, tak na tom určitě bude chtít i něco vydělat. Ona je taková podnikavá a docela na prachy.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:24
- Nahlásit
Garfield
Kanárská doga není tak velká,jako klasická.U nás sní jednou byl chlap na cvičáku.Teda chlap,dva chlapy. Já se výcviku dobrovolně vzdala neboť to bylo Hop a nebo Trop. Psa jsem od té doby už tak blízko neviděla.Vymysleli důmyslné zařízení,kde nejsou dveře (pravděpodobně psa slaňovali střechou).U rohu je tak 20cm vysoký a půl metrů široký proužek na kličku a psovi tím dávaj žrádlo na lopatě. Podlahu to má vysouvací.Jednou za týden mu vyčistí hovna....není to v tip,ale pravda....myslím,že by krokodýl mohl závidět,takovu poctu a strach lidi nemaj ani zněj.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:24
- Nahlásit
georgescu
no to je poznat že je na prachy...když bude dělat tohle
Garfield
z hlediska biologického fujtajblové.
odborný výraz??
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:27
- Nahlásit
zapoměla jsem dodat pointu.takže teď budou v republice dva takový....či více,dle štěnat tak pak si někdo řekněte o číslo,předám dál patent na výrobu tohoto zařízení
|
georgescu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:29
- Nahlásit
Anu
Oni sice mají malý baráček, ale zahradu nemají oplocenou a ten pitbull je zvyklý být doma. Myslím si, že tam chce mít i tu dogu a i ty štěňátka. Takže by toto důmyslné zařízení zřejmě neměla kam dát.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:29
- Nahlásit
Garfield
na druou stranu, Gafovi by se to mozna libilo...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:30
- Nahlásit
Jo a pro predstavu - kanarska doga...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:31
- Nahlásit
georgescu