Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Kříženec pitbulla a kanárské dogy
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 13:48
- Nahlásit

žanda
souhlasim s tebou,pochybuji,ze by si normalni clovek takove stene vzal a vychovaval ho,ja tedy ne,i kdyz mam zkusenosti s molossy(brazilsky fila,nem.doga),chudaci psi,jestli to uskutecni,tak je mi tech psu opravdu lito!

Anu
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 13:56
- Nahlásit

mám takové obavy,že někdo -ta holka-dá inzerát ve dvou variantách za a) prodám pitbula bez PP
za b) prodám kanárskou dogu bez PP
ty psi jsou (dle fotek)tak podobní,že laik (neboť normální zdraví člověk,který má pud sebezáchovy) by to poznal a nekoupil, tak oni to nepoznají.
Kolik je inzerátů zlatý retrívr (a je to labrouš a zlaták)

moll
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:02
- Nahlásit

georgescu
tak kamarádce poraď, ať nevyrábí další plemeno, ale ať si pořídí amstafa - ti jsou mohutnější než pitové a jemnější než kanárské dogy a mají zvladatelnou povahu. třeba by ji to mohlo uspokojit. moll

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:02
- Nahlásit

nemethova5
proč by jí to neprodali??určitě jim svůj záměr nesdělí...a pokud je jinak pejskařka...tak bude mít pesinu brzo doma..

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:04
- Nahlásit

moll
jj AST vřele doporučuju...je to mazel
ale fakt se obávám,že slečna bude chtít to co si vybrala...

Anu
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:05
- Nahlásit

já si myslím,že to je tak málo početné plemeno (zatím) a natolik náročné,že se majitel bude zajímat trochu víc,jaké má úmysli a tak,třeba ji to sám rozmluví....můžeš je spočítat na rukou,sami si to předají.U těhle plemen ještě ten obchod není tak rozjetej,jak u jiných,psi nejsou v módě a většinou je vlastní lidi co opravdu prověřují do jakých jdou rukou...

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:11
- Nahlásit

Anu
mno obávám se že při jejich cenách se jí to povede...stačí normální IQ...pominu-li úchylku na křížení a psa pořídí,věř mi....protože nikdo nemá naspáno co chce se psem dělat...a pokud jí fenku koupí např.přítel či rodiče tak smůla...

brut
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:11
- Nahlásit

Anu
Pokud si slečna koupí fenku, tak po čase může říct, že se jí nepodařilo fenku při hárání uhlídat...a jsou na světě malý pitdogy

Anu
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:15
- Nahlásit

tak nám všem holt nezbyde nic jiného,než se slečny zeptat kde bydlí a vyhýbat se.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:18
- Nahlásit

Anu
mno to sem se ptala ale georgescu mi neodpověděl...takže se zatím můžeme bát všude,bezva...představuju si to jako Garf...malilinký štěndo po 2 měsících sežere pána..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:19
- Nahlásit

no mate pravdu,rikam,slecna to nema asi v hlave v poradku,bude zamerne krizit psi terminatory a pruser je na svete,to zas bude mit TV NOVA o cem mluvit,radsi si to nechci ani domyslet!

Anu
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:22
- Nahlásit

bude mit TV NOVA o cem mluvit
a v tomhle případě bude mít pravdu.Bude o čem mluvit.

viky
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:35
- Nahlásit

nemethova5
Anu
NOVA je schopna ji tu fenu sehnat, aby meli o cem mluvit

georgescu
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:38
- Nahlásit

moll
To není tak jednoduché. Samozřejmě by mohla najít plemeno, které by ji vyhovovalo, ale ona je prostě tak poprděná z toho svýho psa, že chce za každou cenu jeho štěňata. A když už je bude teda plodit, tak to chce s nějakým jiným psem, který se jí líbí.
Jinak nepředpokládám, že by chovateli dogy řekla úplnou pravdu, co s ní zamýšlí. Ona ví, že by ji potom tu dogu nikdo neprodal. I když to tak z toho co tady o ní píšu nevypadá, tak úplně blbá není. I když ...

Anu
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:38
- Nahlásit

no vidíš to mě nenapadlo.Hned jim jdu psát,že za 20tisíc budou mit bezva článek.Díky. To nějaké decko co přitom zakousne je už jen taková nicotná daň

georgescu
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:40
- Nahlásit

Ještě jsem se chtěl zeptat, máte přehled, kolik stojí taková kanárská doga? Protože pokud to bude vysoko nad její finanční možnosti, tak druhá varianta je křížení s argentinskou dogou. Ale je pravda, že ceny netuším ani u jedné z nich.

sarax
Bydlí na okraji Prahy, směrem na Průhonice.

viky
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:40
- Nahlásit

georgescu
boze a proc si nesezene nejakou peknou fenku pita, muze mit stenika po svym pesanovy a pri tom zachova rasu a nebude produkovat nejaky mutanty

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:41
- Nahlásit

Anu
to by museli přitlačit,ceny těhle s PP se pohybujou i podstatně vejš
georgescu
toho sem se bála, a měla to na mysli...že nebude blbá úplně...nemůžeš jí napsat at se tu zaregistruje a diskutuje s náma??

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:42
- Nahlásit

tak do tyhle debaty ja zasahovat nebudu, jen si trochu ohreju polivcicku ...
Anu
že za 20tisíc budou mit bezva článek
hmm, rekl bych, ze televize clanky nevydava ...

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:43
- Nahlásit

georgescu
tak blízko??mno to nebudu vycházet ven radši

myslím že cena 20000kč je málo...dle mýho odhadu může jít podstatně vejš i kolem 50000kč co jsem slyšela....

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:44
- Nahlásit

Jirikovo

georgescu
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:45
- Nahlásit

viky
Já bych řekl, že křížení jejího bezpapírového pitbulla s čímkoliv je stejně nebezpečné. Stejně nikdy pořádně neví, z čeho ten její pes vznikl, takže jakékoliv křížení, třeba i s jiným pitbullem je podle mě risk.

sarax
Bohužel. Je teď nemocná doma a tam nemá internet.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:45
- Nahlásit

georgescu
pohybuje se to od tech 20 000kc.zalezi take na chovateli,jakou si da cenu.argetinska doga,dalsi takove plemeno,ktere neni pro uplne zacatecniky,pokud chce molosse krizeneho s dogou,tak at si poridi bandoga,to je krizenec molosse s pitbulem,je to pekne plemeno,ale nevim,ji do rukou s takovym uvazovanim?

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:47
- Nahlásit

georgescu
škoda a kdy bude na netu??že bychom tu diskuzi doposouvali až k jejímu návratu na net...at se nám vyjádří....

moll
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:48
- Nahlásit

a co si ji pozvat na přednášku z genetiky a vysvětlit jí (pokusit se), že když dá dohromady dva super psy, tak výsledek nemusí být dvojnásobně super pes, ale naprosté .....
názorné příklady (použitelné i jako test inteligence), že moc dobrých věcí dohromady nemusí být ku prospěchu věci:
1. pejsek a kočička pekli dort: jak to dopadlo
2. a. einstein + super modelka: případné děti budou: a) krásné po mamince a chytré po tatínkovi nebo b) krásné po tatínkovi a chytré po mamince.
snad si kámoška vybere tu správnou variantu a pochopí, že nejde správnou cestou

georgescu
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:49
- Nahlásit

nemethova5
Tak to já si myslel, že je to podstatně víc a že právě cena by ji od toho mohla odradit. Takhle těch 20 000,- Kč někde sežene (půjčí si) a poté ji v tom už nic nezabrání.
A jak jsem již psal výše, problém je v tom, že ona chce zásadně štěňata od toho svého pitbulla, ze kterého je úplně celá mimo.

sarax
Tak to opravdu nevím, ona má ty zdravotní problémy trochu dlouhodobějšího rázu, ale já ji to rozhodně vytisknu, ať si má doma co číst.

viky
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:50
- Nahlásit

georgescu
ja myslela, ze ho s PP - nevim sice proc, ale myslela jsem si to

Syska
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:50
- Nahlásit

moll

Syska
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:51
- Nahlásit

georgescu
Určitě jí to vytiskni a pak se ozvi, co na to říkala...

georgescu
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:52
- Nahlásit

viky
To jsem psal hned na začátku, že pitbull je bezpapírový.

moll
Ano, to by mohlo třeba trochu pomoci, ale znáš to, je to přesně ten typ člověka, který si řekne, že tohole se mně stát nemůže.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání