Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1593 . 1594 . 1595 . 1596 . 1597 . 1598 . 1599 . 1600 . 1601 . 1602 . 1603 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 14:53
- Nahlásit

Cituška

Už jsem to zkusila.A jediné na co jsem přiška talk jak slepit fotky.Su natvrdlá.

Cituška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 14:57
- Nahlásit

Ada

haha, já taky, zkusím to večer a pak budu volat a ptát se....jo jo

kkathy
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:13 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit

Cituška
Jsem si pro jistotu ten Photofitre ještě vyzkoušela, jestli ti neradím špatně, nikdy jsem v něm nedělala. Neni to tak špatný, jen trochu nezvyk při přechodu z Photoshopu, a trochu pomalejší no, ale povedlo se mi to, za pár minut.Sice nic moc, ale jde to.

A muj výtvor můžeš vidět zde http://www.boxersport.cz/bara.jpg

kkathy
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:19
- Nahlásit

Cituška
Jéžiš, ta už je velká To to letí.

Cituška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:22
- Nahlásit

kkathy

no jo, zítra bude mít přesně 6 měsíců

prosím, písni mi sem telefon, když tak tě budu otravovat

Markét
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:33 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

kkathy
a ženich vyhrál nějaký z "ungelťákova" ?
Etě nejní nic rozhodnuto

A v tom PhotoShopu - to musím mít přepnuto do nějakého režimu? Já to mám furt "zamčené" a vůbec mi to nejde přetahovat jako v tom PhotoFiltru... a tam se to po vložení zas hned zamkne, takže se to pak nedá překrývat podle libosti. Chjo...

Cituška
hehe, sama sis o to řekla, mailík poletí k Tobě
Již dorazil

kkathy
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:40 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit

Markét
ve Photoshopu musí akorát sledovat, jestli máš vybranou tu vrstvu, ve který je ten obázek, který přetahuješ. Nebo zapnout, aby se vrstvy přepínali automaticky, to je nejlepší.

Cituška
603963605

nebo mám icq 260097785

Artroza
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:51
- Nahlásit

Markét
ve photoshopu pouzij "nastroj obdelnikovy vyber" a "ctrl c", pak kliknes do nove zvoleneho obrazu a "ctrl v" to tam nakopiruje.....klasika

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 16:47
- Nahlásit

Tak máme poslušnost za sebou.Figurant se nekonal
Ale poslušnost mi dneska vůbec neudělala radost.Cituško Škoda že nebydlíš někde tady.Pač asi dělám vše blbě a pár rad by se šiklo.Až budeš uschopněná a cvičící musíme dát někdy spicha.(jestli budeš chtít)asi potřebuju seřvat že dělám všechno blbě a poradit jak na to.

Markét
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 17:02 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Artroza
.....klasika
Tak buď su úplně blbá, nebo je to tím, že to mám v angličtině a některé výrazy hůře chápu. Jo a mám Photoshop verzi 0.7, z roku 2002 to je asi nějaká starší verze, ne?

kkathy
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 17:29
- Nahlásit

Markét
po vložení zas hned zamkne - nevím přesně co myslíš, ale mohl by to být ten výběr vrstev (Layers)
Když vložíš víc obrázků do jednoho, jak radila Artroza (ctrl + c a + v), tak pak mezi nimi můžeš přepínat a každý zvlášt posouvat, napravo nalevo nahoru a dolu to jde jen myší,a dopředu dozadu to jde v menu
první obrázek - ukázka výběru vrstev, zakroužkováno červeně

druhý obrázek - ukázka posouvání obrázku dopředu a dozadu, překrývání

Markét
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:02 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

kkathy
Tý jo, díky! Já jsem totiž konečně přišla na svůj problém - nepřepnula jsem si pravým tlačítkem z elipsovitého výběru na obdélník. Takže jsem se divila, proč mi to nejde přetahovat. Tak teď už to jde krásně - a díky tobě už umím i měnit jednotlivé vrstvy. Jupí - asi tyto nově nabyté znalosti zúročím na pééfce

Jo a číhající Agáta z "příkladu" je bezchybná

Cituška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:08
- Nahlásit

Ada
neboj, mateřská mi brzy skončí a ráda přijedu nebo můžeš přijet na celý den ty za náma

Markét
kkathy
no mám v tom ještě větší zmatek, asi si někoho na to najmu, asi nějakého mladého schopného muže

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:09 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Zdarec - tak jsem to konečně dočetl, i když ty noční příspěvky jsem nečetl. Uf, kecálisti.

Denisa
trsy trsy... Víš co zpívaj Kabáti - "..... když se u nás chlapi poperou, tak jenom nožem a nebo sekerou .... ". Tak takhle to snad nedopadne, protože candrbál se správně jmenuje Taneční zábava přátel německého boxera .....

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:12
- Nahlásit

Cituška
Ráda
Hi taky stím válčím.ale dnes už na to kašlu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:29
- Nahlásit

Tommy Gun
no jo, ale se sekerou umí jen Strejda...
hele, něco spešl pro tebe!

http://www.youtube.com/watch?v=PF60z0EseUo

náhodou tohle by se jako kulturní vložka na boxíkářšký ples hodilo... bychom jako zůstali u tématu - naši boxeří!

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:31
- Nahlásit

a jak mají pěkně nacvičenou choreografii

ola
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:43
- Nahlásit

Týýý jo, kulatá stránka 1600!!! Slavíme!

Denisa
Kam se ti boxéři hrabou na Tommyho a Tetinu zvedačku! To teprve bude předtančeníčko.

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:50
- Nahlásit

ola
já už slavím!

no jo, na tetu a Tommy Gun kulturní vložku jsem úplně zapomněla! to nic nepřekoná!

Markét
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:09
- Nahlásit

ola
Denisa
Du taky slavit, dám si sklenku "činčána" s ledíkem a citronem...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:12
- Nahlásit

ola

Denisa
ale se sekerou umí jen Strejda - na tom nic není - Timbersport dělá i náš Chovík - minulej tejden se pustil 3x do dveří, až třísky lítaly. Kam se na něj Strejda hrabe. Ten musí mít zuby na pile, zatím co Chovík dělá třísky poctivě svejma vošoupanejma zubiskama.

Lenda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:18
- Nahlásit

Ada
Nic si z toho nedělej,máme dělat zkoušky a dáma se rozhodla,že si už bude dělat jenom prdelky.Místo chůze u nohy si vyběhne kladinu a podobné srandičky.Prostě"temperamentní"pes.

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:36
- Nahlásit

Lenda
Jsou to potvory vyčůrané.Já dnes už měla takovou zlost že jsem toho raděj nechala.Prostě jsem Aduš zbalila a šla domů.
s tou kladinou.Mí jednou Aduš vzala roho a vylítla na vysokej žebřík.Když byla nahoře tak se na mě koukla a skočila dolů.Já jsem byla na mrtvicu a Aduš ze mě hroznou srandu.

ola
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:42
- Nahlásit

Když jsme u toho výcvikaření, co myslíte - moje ségra nastupuje do novýho zaměstnání (do domova důchodců), kde mají dva zlatý retrievry. Jsou to 4letí bráchové. Pořizovali je jako společníky pro důchodce, ale holčina, co do toho šla je v tahu a psiska čučí z kotce. Ségra (prdlá do psů jako já) si usmyslela, že je bude brát ven a trochu cvičit. Ptala se mě na rady, jak na to. Domnívám se, že je lepší, aby je cvičila zvlášť! Nejdřív jednoho a pak druhýho. Co myslíte?

bubu
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:56
- Nahlásit

ola
Nejdřív jednoho a pak druhýho. Co myslíte?
no a jak jinak? jakožeby jeden dělal k noze zleva a druhý zprava? to pak bacha při čelem vzad, to by mohlo být berany duc

ola
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 20:03
- Nahlásit

bubu
Tak jsem to nemyslela.
Ona nebude dělat klasickej výcvik. Spíš jde o to, např. zvládnout je oba na vodítku. Nejsou zvyklí a navíc na volno to nejde, protože zdrhají. Předpokládám taky, že když se s nima nechodilo ani ven, tak oba budou jak z divokých vajec. Naštěstí u nich není ani náznak agresivity, teda vůči lidem, dětem ani vůči sobě. Reakci na jiné psy neznáme. Takže mi šlo spíš o nějaký "sedni, lehni, zůstaň atd.".

Markét
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 20:08
- Nahlásit

ola
Pořizovali je jako společníky pro důchodce, ale holčina, co do toho šla je v tahu a psiska čučí z kotce.
Tak z toho mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě.... to je tak, když chce někdo páchat dobro.
Kde je ten důchoďák?
Co se týče rad - určitě by s nima měla začít po jenom, aby si je "osahala". No a pak uvidí, jak budou ovladatelní. Přeju hodně štěstí!

kkathy
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 20:08
- Nahlásit

Markét

bubu
berany duc -

mistr
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 20:10
- Nahlásit

Cituška
video depka je ta tam

Lenda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 20:10
- Nahlásit

Ada
Ona si tu kladinu dala i o zkouškách minulý týden.Byly jsme na tom cvičáku poprvé a tak si zašla,co šlo vyzkoušet.Chůzi u nohy nazvala rozhodčí právem chaos,ale dohnala to na přenášení v náručí a tak.

<< 1 ... 1593 . 1594 . 1595 . 1596 . 1597 . 1598 . 1599 . 1600 . 1601 . 1602 . 1603 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání