Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1593 . 1594 . 1595 . 1596 . 1597 . 1598 . 1599 . 1600 . 1601 . 1602 . 1603 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
kkathy
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 10:43
- Nahlásit

Denisa
na Chocholouška -

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 10:44
- Nahlásit

kkathy
přesný číslo není ještě známo, jsou nějaký výjimky... co se ještě budou asi dohlašovat.
ano, dnes je uzávěrka, kterou hodlám prodlužovat neb ještě pár míst volných bude... nebo jako náhradníci
zatím také vysvětluji po mejlech 2 stěžejní problémy boxíkářů -
a) nemají košík (vysvětluji kdy je nutný a kdy ne)
b) neví zda se jejich pejsek nepopere když poběží s druhým (vysvětluji, že poběží sami)
to jsou ti statečnější, kteří se se svýma obavama svěří a zeptají se

kkathy
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 10:46
- Nahlásit

Denisa
statečnější, kteří se se svýma obavama svěří - to je jako bys věděla, že taky košík nemáme, ale báli jsme se zeptat

ola
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 10:46
- Nahlásit

Denisa
kkathy
Jó, tak kdyby se kynologická osobnost brala podle ňuňání a muchlání, tak je můj manžel superkynolog. Přesně jak píše Denisa, někdy fakt nechápu, co všechno dospělýho chlapa napadne. Jeho první slova, když přijede po týdnu domů jsou :"Tak co princezničky moje, nebyla na vás panička škaredá, vařila vám masínko...?" Mě coby strhaný samice si sotva povšimne! (jestli si tohle přečte, tak jsem bez auta! )

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 10:55
- Nahlásit

kkathy
vy už jste někdy běželi že jo?
záleží s kým se domluvíte, že byste běželi v páru - je to na domluvě s majiteli - pokud to není třeba ofiko závod kde to mají daný - já to řeším tak, že pokud druhej pes nemá, taky nedávám, pokud má, taky dám. A dávám i cvičně, aby právě na náhubek byla zvyklá - s ním běhat.
ale taky můžete běžet sami - je to trénink, takže si můžeš vybrat sama
ola
právě! Marťan vypadá navenek jako drsný mačo pačo a ve skutečnosti... cha chááááá

kkathy
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 11:07
- Nahlásit

Denisa
ola
No já jen aby u toho nekynologickýho stolku nakonec nebyla řeč jen "jejich" o boxerech

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 11:14
- Nahlásit

Teda, teda co se to tu neprobírá
Je fakt že Ondra se vesměs s Tíňákem taky chlubí, ale jinak dělá I tak ale jistěě bude rád za nějaké ty "nekynology" a jak jde o motorky a podobné tak kort - takže ho hlasím do party drsňáků a rezervuji předběžně pána číslo jedna (Martina) a pána číslo 2 (Zdeňka) na pokec

Týjo, to už bych se po těch svých oblečcích už měla asi taky podívat což??? Jéje, to zase bude něco

ola
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 11:25
- Nahlásit

Paja s Tinou
po těch svých oblečcích
Ty to máš dobrý, protože šatičky na tebe jsou jako na panenku, tudíž cena za materiál vyjde tak na cca 120,- Kč!
Jak jsi dopadla s Týnou a těma bouličkama?

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 11:26
- Nahlásit

Ty vado
Takovejch stránek přes noc
Sem se dnes naštvala zase.Chystáme svatbu ma zámku v Lukách.Všechno bylo nachystané a naplánované.No a budoucí novomanželský pár se rozhodl(po dvou měsících práce) že svatba bude jinde a že to máme předělat že to zaplatí.No a jak dlouho na to máme?Dva týdny. Jsem se stím včera patlala do tří do rána.Takže do pátku to musí bejt vymyšlené.A to si ještě přejou různé mořské potvory.Takže do pátku vymyšlené a příští tejden se to všechno musí sehnat a upravit uplácat atd...

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 11:28
- Nahlásit

Denisa
Meilík

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 11:37
- Nahlásit

Ola,
jo, jo, že by tak levně? Zase neblázni, takovej protek nejsem
Já už našttěsstí asi do obchodů nemusím. Má sestra šije, takže doma již nějaké ty róby mám...ikdyž obnovit by to už asi chtělo. Jen mám momentálně většinu věcí ve sklepě v pytlích, tak budu muset doufat že se nám tam nevyskytli žádné myšky a že ze mě nebude princezna Koloběžka - abych pak nešla, nejela půl napůl...

Ada,
to jsou ale novomanželata!!! Ale ty to jistě zvládneš!!! Alespoň že to zaplatí!

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 11:41
- Nahlásit

Paja s Tinou
Co já.Já jo.ale celkem lituju těch v kuchyni co to připravují.Si pěkně máknou.

bubu
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 11:57
- Nahlásit

Ada
že svatba bude jinde a že to máme předělat že to zaplatí
no tak to je stejně to nejpodstatnější, a ty to zvládneš! Nekomplikované věci umí každý blbec, inteligent zvládá chaos a výzvy!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 11:57
- Nahlásit

Ada,
to si asi určitě máknou, ale jistě to bude svatba na kterou nizapomenou - ani ty a co že jim to naservíruješ z mořských potvor?

Cituška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 11:58
- Nahlásit

dobré poledne

od rána se nějak nemůžu zastavit, ale mám dotázek - plánujete někdo vrh štěňátek tak, aby byly k odběru cca před prázdninami? Mám velmi vážné zájemce na fenečku a paní pracuje ve školství, tudíž si chce štěňátka ty dva měsíce volna užít

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 12:01
- Nahlásit

Tak si tu dneska fotím pánské spodní prádlo, ale modela mi žádného nedodali ... to se to pak blbě tvaruje
a z kolegů se taky nikdo nehlásí...ach jo

kkathy
Člen
- Nahlásit

Cituška
Ta paní psala včera i mě Respektive na mail CHS z Nechyby.
My jestli budem mít štěňátka po Agí, tak budou k odběru nejdřív v půlce prázdnin tipuju. A Chs z Nechyby bude mít štěňátka k odběru tuším k dubnu nebo květnu, tak nějak to vychází.

Ada
Člen
- Nahlásit

Cituška
Tu paní jsem odkázala na nějaké CHS.Psala mi že jí někdo doporučil nás.Tak jsem jí dala pár odkazů.

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 12:05 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

bubu
Paja s Tinou
No snad se to zvládne.Už mi stoho jde hlava kolem.Ale zdárně se to blíží ke konci.Pak jsou na řadě Ti v kuchyni.Asi mě nebudou mít moc rádi.Maj tam toho hodně a jídla budou celkem složité.
Ale ještě se to musí probrat s šéfíkem.Toho taky trefí.Ale náš zákazník, náš pán.

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 12:12
- Nahlásit

Ada
díky za mejlík, pak odpovím...
Paja s Tinou
no mně to přišlo velmi vtipné s těma našima hochama, tak jsem to tu bonzla

ad paní a štěňátko - mně taky psala
to jsem zvědavá co si z toho pak vybere, já být jí, tak z toho mám pak v hlavně guláš co kdo komu kde a jak a tak...

jinak u nás furt telefony na štěnítka a už vím proč, musím na stránky napsat do štěňat, že momentálně žádné nemáme... oni si to totiž nepřečtou dál a hned volají... se musím ještě hodně učit

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 12:15
- Nahlásit

Denisa
jj
Corleona
Jsem paní dala odkaz i na vaší CHS.Snad to nevadí.Paní se jevila jako že fajn člověk.

kkathy
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 12:16 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit

Denisa
co kdo komu kde a jak a tak... - nebój, ona guláš mít nebude, jestli poslala všem stejný mail

Prozraď aspoň přibližně aktuální počet přihlášených? 5 ? 10? 20? 100?

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 12:21
- Nahlásit

kkathy
však já nepsala, že paní bude mít guláš, JÁ bych měla!
jakože přibližně, jakože nemusím přesně jo? tak jakože přibližně žádnou... víc než 20 a míň než 100

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 12:27
- Nahlásit

Denisa
No jsem zvědavá na Balůa, co tam vyvede za vylomeninu.On má takové nápady že nad tím zůstává rozum stát.

kkathy
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 12:29
- Nahlásit

Denisa
víc než 20 a míň než 100 -

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 12:29
- Nahlásit

Ada
mno, nech bejt, myslím, že bude mít zdatnou konkurentku, že nevíš koho myslím... ač 4 léta, rozoumkem štěňátko... hádej, hádej, hadači!

kkathy
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 12:30
- Nahlásit

Ada
takové nápady že nad tím zůstává rozum stát - a neni on boxer ?

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 12:31
- Nahlásit

kkathy
až to uzavřu, tak ti to na candrbálu pošeptám do ouška!

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 12:35
- Nahlásit

Denisa
kkathy
No je on boxer.
Že by nějaká zlat'anda?Ale která by to tak mohla být?Nechám se podat

blažena
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 12:35
- Nahlásit

Cituška
Ada
kkathy
mě teda žádná paní zájemkyně učitelka nepsala

<< 1 ... 1593 . 1594 . 1595 . 1596 . 1597 . 1598 . 1599 . 1600 . 1601 . 1602 . 1603 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání