Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 08:39
- Nahlásit

ola

Pája se mnou ráno zatřásl, že jsme zaspali a má jít na sedmou! To byl ale kolotoč
Pájovi snídani a svačinu, mezitím skočit dát vyčurat Kvínku, honem štěňatům žrádlo a zároveň nešlapat do těch hovínek, fak hustý

Tak Kubíkovi už otrnulo, to je dobře, a Logik, to si ještě pamatuju

Adina
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 09:28
- Nahlásit

ola

Buggi už má sedm měsíců a má pořád pod šest kg?
není to málo?
myslím,že není ....vždyť je to ještě "mimino"

ola
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 09:47
- Nahlásit

Adina
To´s mě uklidnila.
Mimochodem - to mimino včera čmajzlo adidasku mého drahého chotě (má velikost bot 47-48) a vyvleklo ji na zahradu. Noční deštík udělal svoje. Občas fakt nechápu.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 11:01
- Nahlásit

Achoooj
Tak na Balůa to zasejc vlezlo.Leze po Aduši a dělá jak smyslu zbavenej.(no asi je smyslu zbavenej).
No a aduš se zrovna nebrání.

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 11:05
- Nahlásit

Ada

Balů bude pěknej kanec

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 11:10
- Nahlásit

Cituška
BAlů je pěknej kaňour

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 11:45
- Nahlásit

Adina
dík!
G. je hodný pacient, ale velký šibal samozřejmě.
dnes jsem G. strčila tabletku atb do krku, úplně dozadu, zavřu hubu, držím chvílu, G. funí, polkne, ještě radši držím, pustím jí hubu, G. čučí, říkám hodná a chci jí dát piškot na spravení chuti a v tu chvíli G. vyplivne ten prášek a chramst piškot...

ola
tý jo, to je tak malinká zatím? Na fotkách vypadá jak velkej pes! To měl náš Fufu a Baddynek když odcházeli 6 kg, si pamatuju jak jsem se bála, abychom je někde nepřišlápli tak to je ještě takové štěnítko muchlací, hračka na klíček...
Cituška
ty seš železná lady!

ola
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:27
- Nahlásit

Denisa
Citace : Opravdu různorodí byli psi s ohledem na velikost. Hovoří se o hmotnosti od 6 do 30ti anglických liber. Proto se na výstavách začali rozdělovat do tří hmotnostních kategorií. Nejmenší vážili 5 – 6 kg. Nejtěžší potom až 15 kg. Také dnes předpokládá standard tři váhové kategorie: lehký typ (pod 6,75 kg), střední typ (6,75 – 9 kg) a těžký typ (9 – 11,3 kg). Na výstavách však soupeří společně všechny váhové kategorie. Rozhoduje celková kompaktnost a konstituce zvířete.

Myslím, že Buggi bude ten lehký až střední typ.
No, uvidíme. Jak říká Adina, je to ještě mimino. A navíc pěknej žrout.

Adina, Stýnka, Dannie
Kolik váží vaše holky?

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:30 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Tak jsem pracně leštila okna.V kuchyni bylo hotovo a vrhla jsem se na obívák.Najednou kouknu do kuchyně a Balů sedí na parapetu a celé okno zaflákené Pozoroval listí jak lítá po zahradě.:Tak jsem ho pustila ven.Prvně běžel chytat listí a najednou koukám a on nese mojí kozačku.Ale to už jsem se ani nezlobila.To už jsem se jen smála.On měl takovou radost že má tu botu.Přitom má mraky hraček.Ale to asi není vono

ola
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:35
- Nahlásit

Ada
Tak jsem pracně leštila okna
U vás neprší???

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:42
- Nahlásit

Denisa

haha, bojím se bojím, teď jsem sbírala hovínka a utírala loužičky, zatímco za mnou běhal manžel se lžící teplého oběda a krmil mě....jenže v sobotu odjíždí, takže jsou 2 možnosti, buď to budu mít studený nebo vůbec
a to vůbec by mi moooooc prospělo!

ola
u nás už dopršelo...

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:46
- Nahlásit

ola
Cituška
U nás svítí sluníčkoSice trošku fouka ale né moc.Je tu celkem kláááásně

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 13:36
- Nahlásit

Adina
dotaz - m a i l
Díky.

ola
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 13:55
- Nahlásit

Ada
Cituška
U nás fučí a prší. Děfčata náležitě oceňují moje časté přikládání do kotle, jedna chrní na gauči, druhá v křesle. Chtěla bych se v budoucnu narodit jako můj pes! To je sice neproveditelné, ale představa je to krásná.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 14:07
- Nahlásit

ola
Taky si vždycky říkám že v příštím životě chcu bejt pes u nás doma
Nám už se tu taky začalo zatahovat a asi bude pršet

Adina
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 14:16
- Nahlásit

Tommy Gun
odpověď-mail

ola
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 14:30
- Nahlásit

Máte už někdo Zpravodaj??

Tommy Gun
Jak to, že když je Zpravodaj dán k distribuci 14.10. tak dnes, tj. 18.10. ještě ve schránce nemám nic jinýho než složenky?? Aby to nebylo jak s distribucí letáčků IKEA - šup rovnou do sběrných surovin!?

ola
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 15:59
- Nahlásit

Týýý jo, to snad není možný.
Dávám si kávičku, notuju si ve stylu Macháčka "jsem klasik, jsem totiž klasííík" a kouknu z okna... tam moje debilní psice tančí mezi kapkama deště s čímsi velkým žlutým v hubě. Rozčarovaně otřu dlaní orosené okno a zírám. Jakubova helma na kolo. Švihla jsem s hrnkem (chvíle pohody nenávratně v p*deli) a letím ven. Pozdě. Z helmy byly separovány veškeré vycpávky chránící hlavu a v místě nad pravým spánkem zeje díra jak po lobotomii! Už ze mě není klasik, stávám se masovým vrahem. Moje "FeeBeenóóóó!" muselo být slyšet až u vás! Pes nikde! Hledám, volám. V garáži slyším ze záchoda šramot. Ha, schovala se tam! Otevřu dvéře a tam... s blaženým výrazem ta bestie žvejká Zdenkovu NOVOU jelenici na mytí auta! Vrrrrrrr.... Jdu si nalít panáka! (a to jsem ji včera blahosklonně nechala očuchat všechny houna po sokolníkách -teda po jejich ptácích... ááá no po těch jejich dravcích! )

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 16:12
- Nahlásit

ola

já si to představuju a málem jsem se svým kafem teď polila...

já tu teď měla zájemce na pejska, kteří na závěr návštěvy se rozhodli, že chtějí fenečku a úplně na závěr si chtěli rovnou odvézt Kvíny...hádejte, co si asi tak odvezou?

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 16:13 - Změnil/a: blažena
- Nahlásit

ola
jupík já už mám Zpravodaj - kvásný oranžový sešitek

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 16:14
- Nahlásit

Cituška
že by si nakonec odvezli Kendíka

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 16:17
- Nahlásit

Tommy Gun
a už mám vyluštěnou i tajenku, tss i toho krásného představitele (představitelku) z šerého dávnověku jsem "dala"

ola
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 16:20
- Nahlásit

blažena
jupík já už mám Zpravodaj
No co je totok za protekci?

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 16:25
- Nahlásit

ola
žádná protekce, žádná - čestný kynologický - normálně mi dneska Zpravodaj přistál v kastlíku

Adina
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 16:32
- Nahlásit

blažena

jupík já už mám Zpravodaj - kvásný oranžový sešitek

nechápu-do Tachlovic je to dááááálava, k nám kousek - a já nemám ještě nic
jo- pošta je pošta

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 16:39
- Nahlásit

blažena
U nás ve schránce přistál akorát účet za telefon

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 16:42
- Nahlásit

URL

aneb jak papají malá zlatá prasátka - nové video- dnes poprvé granulky eukanuba

Ada
Adina
blažena
letím do schránky, já tam ještě nebyla, takže já se ještě můžu asi tak 5 minut těšit

blažena
starý pán by mi asi umřel steskem, doufám, že si odvezli nějaké přilepené hovínko na ponožce

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 16:44
- Nahlásit

ola
jé moc děkuju za obrázek bělouška, je to slaďoušek, kde jsou ty časy kdy byli kluci takový prdelky malý roztomilý.
ad adidasky, taky jsem včera po příchodu domu zjistila že Zdeňkova bota je jaksi vypreparovaná, celý jazyk v háji a aby toho nebylo málo tak jedno tričko roškubaný na cimpr campr.

Tak naše mimi má 8 týdnů před termínem už 2,4 kilo a hlavu má prý jak starosta.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 16:46
- Nahlásit

Cituška
Krásně papajíA vypadaj jako pěkní cvalíci?!
A koukám že všechny míma maj seklé ocásky že?

Adina
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 16:56
- Nahlásit

Cituška

takže já se ještě můžu asi tak 5 minut těšit
tak jak to dopadlo

<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání