Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 17:30
- Nahlásit

Markét
Předpokládám, že Charley má při tom tentýž výraz jako naše Fee.
Buggině je taky jedno, kterou část těla u Fee použije, ale jak říkám, vždy u toho musí v hubě hlušit slepičku!

Lenda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 17:43
- Nahlásit

ola
Trochu se to zlepšilo,ale do vánoc to asi bude hlavně o víkendech houstnout.

Lenda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 17:44
- Nahlásit

ola
V týdnu to je vlastně hustý furt,jen kolem oběda je to lepší.

Krista
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 19:19
- Nahlásit

Zdravím, tak tady je aktuální foto malého nevyfotitelného ďábla...

Cituška
Tak to je super, že to není na operaci
ola, Artroza
Ať se děckám brzo daří dobře

ola
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 19:24
- Nahlásit

Krista
Vypadá moc pěkně!! A co na ni Meggi?

Krista
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 19:36
- Nahlásit

ola
Kupodivu v pohodě Jen ze začátku měla tendence vrčet, ale už dobrý a blbnou spolu. Jak ji vezme Meggina, toho jsem se bála nejvíc, protože je to rozmazlenej jedináček...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 19:40
- Nahlásit

Krista

Markét
Cha chá - u nás vede Cilla, když ojíždí Charley čumák a ručičkama se jí drží za uši - To muší bejt u váš hrožný HROM-BE-SO !!!

Markét
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 19:42 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Tommy Gun
HROM-BE-SO !!!
Nerosumím!

Ola
Buggině je taky jedno, kterou část těla u Fee použije
To Cillince ne, ta jde jedině na hlavu, ostatní části těla ji nezajímají. Prostě labužnice....

Krista
To krásnej prďous

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 19:47
- Nahlásit

ola
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 19:56
- Nahlásit

Krista
Jak ji vezme Meggina, toho jsem se bála nejvíc, protože je to rozmazlenej jedináček...
Ó jak tě chápu. Já týden před dovezením Bugginy trpěla jak zvíře. A pak vlastně ještě první týden taky. Fee ji kotrolovala na každém kroku. Teď jsou holky nerozlučná dvojka. Jen občas z okna pozoruju, že když někdo lichotivě hovoří u plotu k Buggině, tak jí FeeBee mazaně šlápne na hlavu, že malá zmizí pod podezdívkou a je po konkurenci!

Tommy Gun

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 20:08
- Nahlásit

ola
někdo lichotivě hovoří u plotu k Buggině, tak jí FeeBee mazaně šlápne na hlavu, že malá zmizí pod podezdívkou a je po konkurenci! - to známe - u nás je to pořádná rána tlapou mířená na temeno. Pořádnej pohlavek.

Ada
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 20:38
- Nahlásit

Sem musela malého obšoustníka zavřít do klece.On se asi zbláznil.Leze za ní jak vocas. Celej den je jí za zadkem.Zkoušel to zepředu z boku i ze zadu.
Jsem o něho už začínala mít strach.Aby to sním nešlehlo.

Cituška
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 21:06
- Nahlásit

Ada

ola
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 21:40
- Nahlásit

Co je s Corleonou? Že ona spolkla v té Paříži šneka?

Ada
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 21:42
- Nahlásit

ola
Taky jsem si říkala že tu nějako chybí.

ola
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 21:45
- Nahlásit

Týýý jo, jsem byla přiložit do kotle a buflo mi to do xichtu. Nejen, že vypadám jako Luis Armstrong, ale místo obočí si budu muset nalepit nějakýho krtka nebo co!

Ada
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 22:00
- Nahlásit

ola

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 22:01
- Nahlásit

budu muset nalepit nějakýho krtka nebo co!
s "krtkem" místo obočí bys vypadala blbě.

ola
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 22:09
- Nahlásit

Tommy Gun
bys vypadala blbě
Koni!

Cituška
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 22:10
- Nahlásit

Tommy Gun
ola

hehe, oba jste koníčci, ještě že jsi nezačala hořet

děcká, jak se tu přidává nový forum???

ola
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 22:15
- Nahlásit

Cituška
ještě že jsi nezačala hořet
Já jsem azbestová!

Nové fórum - klikneš v úvodu na "zařazovací" skupinu - např. chov psů, chovatelství atd. a tam se ti ukáže "okýnko", tam nadepíšeš téma a pak normálně píšeš dotaz nebo sdělení. Snad to je trochu pochopitelné.

ola
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 22:16
- Nahlásit

Cituška
Jo, to okýnko je až úplně dole na stránce a je nad ním napsáno "Nové téma" nebo tak něco!

ola
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 07:12
- Nahlásit

Ty jo, tady nikdo!?
Jsem normálka zombie. Kuba téměř celou noc prokašlal a já ho chodila kontrolovat, aby zase neblul. Ach jo! Dnes to bude náročný den!

Krista
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 07:12
- Nahlásit

ola
Přesně, Megginka ji taky hlídá, pořád jí chodí za zadkem. Ale včera jí pustila ke mně na klín, což považuju za veleúspěch. Jenom se tam teda nacpala vedle ní, takže jsem se nehnula a byla zavalená

A taky včera přišel první rozpor. Ta malá opice na Meggi začala vrčet. Měli jste vidět tu melu. Meggi jí přiťápla packou, ale jinak jí nic nedělala. Ale Ulinka řvala, jak když jí vraždí a Megginka na ní koukala a nechápala o co jí jde, když jí vlastně ještě nic nedělá. Hrůza a děs. Tak jsem je oddělila a bylo. Jen doufám, že to prcek nebude zkoušet často....

ola
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 07:15
- Nahlásit

Krista
Jsme se trefily na vteřinu přesně!

Naše FeeBee to dělá doteď, že když se moc muchluju s Bugginou, tak mi vyleze až na hlavu. Jinak při hraní na ni Buggi taky vrčí a když se o něco tahají, tak ji Buggi kouše a štípe jak divá. Fee je fakt svatá a trpělivá. Většinou, když někdo při hře nebo šarvátkách zakňučí, tak je to ta větší.

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 08:47
- Nahlásit

Dobré ránko všem
Jsem vyvenčila ty naše obludy a potvory když jsem je pustila dovnitř zapadli rovnou do postele.
Dneska konečně zasejc snad pojedem na cvikoš(jestli dorazí figurant)Aida má nějak moc energie.A taky už i Balů začal něco dělat.Ale jak jsem předpokládala zbylo to na mě.
No nic jdu aspoň něco dělat.Od rána nám tu mlátí dělníci na baráku To zase bude den.

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 10:15
- Nahlásit

Teda poslední tejden je to tu jako po vymření.

ola
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 10:47
- Nahlásit

Ada
Jo, pěkně to někteří flákají!

Artroza
Jak je malýmu? Už je bez teploty?

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:08
- Nahlásit

ola
Ano moje řeč
Já zase muším pracovat.Ale asi to nechám na večer.Když to dnes zmáknu tak mám tejden volno.

Krista
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 12:39
- Nahlásit

ola
Tak to se máš, že s ní má Fee trpělivost. Megginka není svatá ani náhodou a trpělivá je jen do určité míry(a teda fakt ne dlouho). Ale zase jsem si myslela, že to bude horší. Včera večer jsem je vzala obě na procházku. Ulinka nechtěla vůbec jít, protože se Megginy bála. Meggča tam stála a už byla nasraná a koukala na mě s výrazem - tak sakra dělěj, nech jí tady a jdeme. Nakonec se malá nechala přesvědčit. Ovšem větší komedii nikdo neviděl Malá vlečená pomalu letěla ve vzduchu, Meggi táhl vší silou dopředu, já jí cukala a nadávala,samozřejmě to nebylo nic platný....Pak mi Ulia začala kousat boty, takže jsem se málem přerazila. Ale nakonec jsme domů dorazili v klídku, holky se zklidnily, šly pěkně vedle sebe. Za to já byla pěkně nanervy a měla jich dost...

<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání