| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 18:36
- Nahlásit
Markét
Odettka se svým handlerem (panem Blážou) zabojovala jako lev a byl z toho res. CACIB
jsem ráda,že se líbila i tvému doprovodu - je to takovej plyšák, každému leze hned až na hlavu
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 18:38
- Nahlásit
ola
jjj, super setkání, kluci jsou správní rarášci, přesně jak na fotkách, tobě v provedení "army" to teda náááramně seklo
mno a jaká byla prohlídka zámku
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 18:40 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Ted' jsem dorazila ze cvikoše.Obrany supééér
Tommy Gun
Na cvikoši jsem dostávali průběžné informace a výsledky.Ale do poslední chvíle to bylo napínavé
a body u prvního 100,97,97 sem čučela.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 18:41 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
Jaké myslíš výsledky, že by z Blavy ....
Jj, prej to bylo velmi napínavé, slyšel jsem.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 18:41 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
blažena
Tý jo! Tak to je bomba! Moc vám to přeju.
Tommy Gun
A jak mu chutnal gulášek?
Pan Míka je povoláním řeznik
To byla naše rodina, žrouti toho gulášku. A Míku samozřejmě známe, při mistráku IRO ve Veselí jsme dokonce byli na exkurzi v jeho (tankrát ještě) fabrice. A gulášek byl prej skvělej. Já nevim, já to ke snídani nežeru.
Ola
Tak doufám, že v Praze se setkáme. Hárání, nehárání, moc bych to neřešila. Hlavně rychle zašlapávat kapičky, jak mi řekla jedna zkušená vystavovatelka
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 18:43
- Nahlásit
Tommy Gun
MS - WUSV
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 18:52
- Nahlásit
Dannie
jste náramně šikovný pašandy, paní chovatelka na vás muší bejt vopravdicky pyšná
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 18:55
- Nahlásit
Tommy Gun
Manžel procházejíc okolo stánku dostal lžíci gulášku na ochutnání, tudíž neodolal. Kluci si dali drůbeží stehýnka vykoštěná - všechno prý bylo moc dobré.
Já žoudala suchou skývu a čaj, neb jsem měla podobnou turbulenci jako v tvém veselém meilu "pozor na koktejl"!
blažena
Tak to big gratulation!!!
A ty ses tak podceňovala! Teda Oddetce jsi nevěřila! Vidíš, vidíš! Já říkala, že naděje umírá poslední...
Markét
rychle zašlapávat kapičky
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 18:56
- Nahlásit
blažena
Socha už mi truní na poličce a je úúúúúúúúúžasná!!!!!! Nemůžu se od ní odtrhnout.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 18:59
- Nahlásit
ola
A já nej žrout jsem neměla v PL nic.A kolik tam toho bylo!!!!! Jsem koza,včil mě to sere.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 19:08
- Nahlásit
SIO Apalucha
Jsem koza,včil mě to sere.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 19:26
- Nahlásit
Zámek Hluboká!
Nádchera, krása, romantIka!!!
(na prohlídku jsme nešli, neb Jakub by hodinu být zticha nevydržel a minimálně do pěti minut by potřeboval čůrat! )
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 19:32
- Nahlásit
ola
tak taky gratuluju !
Apalucha
Nevím,proč ani jednu z nás nenapadlo, že bychom jely spolu a já konečně vystavila Fifina. Koulel by tam očima, že kruh by mu byl malý, navíc ve třídě otevřené by byl sám.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 19:35
- Nahlásit
corleona
Říkam že jsem koza a už jsme dvě. To je fakt velká škoda.A bylo tam i plno super stánků.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 19:53
- Nahlásit
corleona
Koulel by tam očima, že kruh by mu byl malý
SIO Apalucha
Kde jsi v PL byla?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:03
- Nahlásit
nazdarek vsici!!
tak nejdriv OBROVSKE gratulace Cipisovi k narozkam!! Doufam, ze se minimalne cpete kuratama jako Basce
a pak samozrejme gratulace vsem uspesnym !! plodny to vikend ...
u nas zajimavy vikend..... rychloprohlidka mesta nad Vajgarem byla dost poucna tady mame polikliniku, sem chodime na pizzu, tady mame kapli, tady ty ku*vy vybiraj za parkovani....no a za 20min jsme v zajezdnim busiku meli doprohlidlo
navic je to jedine mesto, kde vas v noci chodi budit mimozenstani v prvni chvili jsem si myslela, ze uz si pro me fakt prisli a ono
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:11
- Nahlásit
Artroza
Krásná, úžasná a nádherná aktualizace
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:20
- Nahlásit
ola
Byla jsem v KVP v Rybníku,šmarja to žrádlo mě tak sere.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:25 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Artroza
a nezakous se, jo? Víš, že je to úúúúúúúúúúúúúúúúpír!
Já jsem dnes dopoledna shlédla poučnou reportáž o Strančicích. Nejste prý Stránčice jakože stráně, ale Strančice, že jste jako stranou A máte slavného rodáka Kolbena. Taky tam prý máte u kaple Sv. Anny nějaký léčivý pramen. Tak abyste věděli ..
mistr
Hip Hip Cipís!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:35 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
Taky tam prý máte u kaple Sv. Anny nějaký léčivý pramen. Tak abyste věděli . - to je tam, co jezdite mejt auto ... ?
A propos - co má ten pramen léčit?
v prvni chvili jsem si myslela, ze uz si pro me fakt prisli a ono - hotový X-Files v městě nad Vajgarem co, Scullyová?
Jj, příjemně strávený víkend na Hluboké, Otíkově i v přítomnosti dvou příjemných ženštin ze středu republiky.
corleona
Jj, u nás choděj budit upejři .... Ještě, že neměl rýmišku, to by Artrozu nejdřív určitě vzbudil "sprškou" do xichtu ...
Gratulace všem úspěšným a oslavencům.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:38
- Nahlásit
Všem moc děkujeme za gratulace, jste hodný!!! Bonči to samozřejmě vyřídím
blažena
jste náramně šikovný pašandy, paní chovatelka na vás muší bejt vopravdicky pyšná
tentokrát já ne, teď to byla jen Bončina zásluha
ola
Gratulace!!!!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:43
- Nahlásit
corleona
my vime my vime
chodime tam vencit...
dlouho jsem ten pramen pila, pak jsem si precetla navod, ze se s tim maji potirat oci
ad Kolben- je zde momentalne vystava, takze slaaava velika...ale zatim jsem tuto mistni atrakci nestihla
Topgun
hotový X-Files v městě nad Vajgarem co, Scullyová?
Ada
dekujeme
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:46
- Nahlásit
Dannie
Gratulace!!!!
Nápodobně! Jestli jsem správně pochopila tak jste suprově zvládly s Bončou ZCH, že jo?
SIO Apalucha
Já to hladovění dohnala zelňačkou! Stála v ní lžíce a stála za to. Zítra mě sice budou v kanclu shrabovat od stropu, ale neva!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:54
- Nahlásit
Artroza
oči
Tommy Gun
to je tam, co jezdite mejt auto
hele, co našel Mišanek:
http://www.super.cz/vtipky/8827-aby-bylo-jasno-kdo -je-tu-sef.html
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 21:11
- Nahlásit
beru to jedním vrzem, všem zkouškařům a všem úspěšným vystavovatelům moc a moc a moc blahopřeju
Tommy Gun
od nás tam jela ze cvičáku na kukandu celá výprava, tak dnes po návratu povídali a povídali a povídali
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 21:13
- Nahlásit
Mistr
no teda, sedí u mě na čaji a vůbec neřekne.... no počkej, zítra to Cipískovi vynahradím
Artroza
krásný
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 08:17 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Cituška
Tohodle maníka jsem viděl trénovat lajf. Koncert.
Viz. video zde: http://www.esadera.wbs.cz/index.php?menu=2&podmenu =48&flash=
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 08:20
- Nahlásit
Tommy Gun
ty jo, vopravdu koncert, já mám pak vždycky takovou depku a pak si říkám, mušíš se holt holka moč a moč učit....
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 08:30 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Tommy Gun
Tohodle maníka jsem viděl trénovat lajf. Koncert.
Mě to ukazuje fotbalové umění malinoisky. Kde je ten chlapík?
Tak na druhý pokus už jsem to uviděla. ;o)
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 10:16
- Nahlásit
Čau, nestíhajda, dočtu si vás zítra...
jen Dannie, mistr, Cituška
užijte si dnešních obran, já opět valím k zubaři, dnes kanálky atd., takže nepředpokládám, že dorazím...
bohužel jsem tam obden, výborný pro ty kdo by chtěli zhubnout, kousat můžu jen na 2 stoličkách...
Giordiska v neděli běhala coursing s boxerkou a běžel i boxeří klučina, tak jsme byli 3 placatky na tréninku
|