| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:16
- Nahlásit
Děcka,
dívali jste se na zprávy TV Nova? Jak utekl ten pavián? Tam chodíme každej den venčit! Jestli on mi spapá Giordinku Ale co to je za "profíky", že na něho jdou jak lovci "Pampalíny" a ještě to v půl páté zabalí... Mi mohli říct a já jsem tam dnes s Giordi mohla lákat paviánka domů... To ho jako nechají v tom lese a kde ho zítra budou nahánět... Chápete to??? Nebo jsem to blbě slyšela... Chudák pavián!
Tommy Gun
nevím co tam za tím vším bylo, nějak jsem to nesledovala, je fakt, že ten předkus je dost špatnej, ale způsob jakým to prezentují - to je na Chocholouška... - ten ultrazvuk se zoubky... hm, jestli to měl být vtip... asi nějakej kanadskej žert, asi tam mají jinej druh humoru...
Ada
có? tak vy budete mít mimi zpátky? no to pak budete mít doma teprv rodeo! to se někdo má!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:18
- Nahlásit
Ada
Takže bude u vás zase veselo, co? Těším se na fotečky.
SIO Apalucha
Nedělej Zagorku
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:20 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Denisa
am chodíme každej den venčit! Jestli on mi spapá Giordinku Ale co to je za "profíky", že na něho jdou jak lovci "Pampalíny" a ještě to v půl páté zabalí... Mi mohli říct a já jsem tam dnes s Giordi mohla lákat paviánka domů... - ujisti se, co jsi si přivedla domů z procházky na konci vodítka. Raději prvně koukni na lustr ....
Ty "kanadský ftípky" jsou fakt trapně ubohý - mně fakt přijde, že MK jsou zralí na psychiatra .....
Jednou větou něco konstatují, druhou to popírají - fcelku asi rozpolcená osobnost. Nejsem sice žádnej "Sikmunt Frojt", ale blázna poznám.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:25
- Nahlásit
Denisa
ola
No mímo ne.Jsou jí dva roky a kousek
Rodeo to bude.Ale určitě né v dobrém.Je to Adelaidy ségra.Takže bude Aduš žárlit a Fatty taky nadšená nebude,Balů to zatím nevnímá.Ten si hraje s každým psíkem.Kotce už jsou postavené.Barunka nebyla socializovaná a pere se.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:28
- Nahlásit
Tommy Gun
na lustru sice nic, ale byla by tu jedna šimpanzice, která si právě hraje s nejoblíbenější hračkou plyšovou opičkou...
Martin asi taky dorazí s opicí, až se v noci vrátí z pivka...
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:28
- Nahlásit
Tommy Gun
No zda jedete všichni do Vranové,tak já určitě do Vrbové.
Už se těším jak tam stojím sama s těma koláčema!!! A ty by ses chechtal jak najatej,co?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:30
- Nahlásit
Ada
vy to zmáknete!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:30
- Nahlásit
Ada
Barunka nebyla socializovaná a pere se
Ó jéé, radši zvol Baškovskou metodu a val koupit zásobu mopů!!
Denisa
ujisti se, co jsi si přivedla domů z procházky na konci vodítka
Nebóój, paviána mám doma já! Kuba dnes na školkové zahradě na písku chytil "vlka", takže pokud tvora s rudou pr... zadkem hledají u vás na jihu, jsou špatně!
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:31
- Nahlásit
Tommy Gun
Už kuju pomstu!!!!!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:34
- Nahlásit
ola
no nevím, ale na Kubíka teda podobnej ten pavián nebyl...
no ale hele, pokud ho nenajdou a bude v kleci volné místo, tak ho Kuba může zastoupit!
ale nezmiňuj se o tom Matesovi nebo chudák zas nebude moct usnout... brácha zavřenej v ZOO...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:36 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Denisa
ola
Kotece i mopy mám.Uvidíme jak půjde seznamování.Ale 4 psiska doma Mám stoho celkem strach.
Nebo bych mohla Barču kodit v Bašce za plot.Třeba by si tam ani nevšimli že maj o boxoše víc No a že se jim to tam začne mydlit tak stříska Corlí i Báru a já to budu mít bez práce.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:40
- Nahlásit
SIO Apalucha
No zda jedete všichni do Vranové,tak já určitě do Vrbové. - jestli ve Vrbovém nikoho nepotkáš, nedif se. Zkus se pak případně přesunout do té Vranové (co se tam vlastně koná? ) .....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:41
- Nahlásit
ola
Jeden syn v děckým domovje, druhej v ZOO - to je rodina, to je rodina .... Homolkovi hadr ....
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:51
- Nahlásit
Tommy Gun
To s tou fenou je smutné.Je škoda,že není v někde,kde ji mají rádi takovou,jaká je(nebo není?). V každém případě je mi z těhlech tahanic nanic.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:54
- Nahlásit
Tommy Gun
Homolkovi hadr ....
Přesně! Tuhle v lese na houbách kluci furt pokřikovali a já úplně viděla Homolkovic! Zařvala jsem na Zdenka do houští "Luuudááánkůůůů!" a on pohotově zaječel "To sou panoramata".
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:57
- Nahlásit
ola
Dyk to říkám, dyk to říkám ....
"A což až budeme nahoře, to teprve budou panorámata!"
Lenda
Jj, já bych si třeba štěně aniž bych ho neviděl, nekoupil. Ale je to bohužel každého věc, ale ať pak nebrečí na špatným hrobě. Já mám dotyčné za blázny. Víc k tomu nemám.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 21:02
- Nahlásit
Tommy Gun
aj já
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 21:32
- Nahlásit
Tak jsem si říkala že nějak není nikde vidět Balů.Ten potvor se dorval k pytli s granulema a vypadá jako koule.To bude zasejc noc.Už se dvakrát poblul(jednou ke mě do postele) a vypadá že asi praskne.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 21:43
- Nahlásit
Jéé, málem bych zapomněla... hele, co je u nás nového!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 21:44
- Nahlásit
ola
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 21:47
- Nahlásit
Sio od Papoucha
škoda, já taky jedu v neděli na Slovač, ale do Vrbového nee
škoda, se neuvidíme
Tommy Gun
koláčky by nám mohla nechat na hranicích u celníků, což ???
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 21:50
- Nahlásit
mistr
ty přece držíš dietu?
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 21:52
- Nahlásit
Cituška
jáááá????? já teď mám fyzickou námahu, takže hubnu sama od sebe
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 22:39
- Nahlásit
ola
hezký,hezký (to se Kolja nadřel
SIO Apalucha
tož jasně
(jen nevím,kam to s blaženou vlastně jedeme-Vrbové,Vranové..... )
Stýnka,corleona
uuuuuuuuž?????
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 23:32
- Nahlásit
mistr
ahááááá
...já chci takýýý...
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 23:49
- Nahlásit
mistr
koláčky by nám mohla nechat na hranicích u celníků, což ???
To teda nemohla!!! Já pojedu jinudy,vezmu to kolem Aše.
Vůbec nikoho nenapadlo že to je moje hlavní tah na bránu!!!!???? Jak mít co nejmíň konkurence.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2007 07:15
- Nahlásit
Dobré ránko
Tak u nás se celou noc blulo a sra*o.Balů jak se napapkal těch granulí tak mu bylo zle.Blboun jeden.Bylo m ho líto.Ale když jsem viděla pokaděnej a poblitej celej barák tak jsem měla co dělat abych ho na celou noc nevyhodila ven.Stejně jsem ho každou chvilu ven musela vystrkat.TEd' chrápe v posteli a už i trošku splaskl.Dnes bude o hladu.Doufám že zítra nebude chtít hlady spapat Lotynku
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2007 07:22
- Nahlásit
ola
Jéé, málem bych zapomněla... hele, co je u nás nového! Máte nový umyvadlo?
SIO Apalucha
Jo, tááák, to měla bejt mystifikace konkurence .... !
Adina, Stýnka,corleona
Eště ne?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2007 07:32
- Nahlásit
ola
Tommy Gun
hele, co je u nás nového!
Máte nový umyvadlo?
To není umyvadlo, to je absolutní novinka - automatický napájecí systém pro psy!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2007 07:35 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Markét
Normální psi nepijou z takovýho umyvadla co má ola doma, ale z bidetu. To je napájecí systém pro psy u mojí skorotchýně doma.
I když z toho oly umyvadla musí prýštit také výborná pramenitá voda.
|