Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1503 . 1504 . 1505 . 1506 . 1507 . 1508 . 1509 . 1510 . 1511 . 1512 . 1513 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
blažena
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:00
- Nahlásit

corleona
tož jeď, ni
Teta je kamaládka, tě s sebou jisto jistě vezme a ráááda

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:02
- Nahlásit

Markét
supr, trupr - tak se v sobotu uvidíme
my budem vystavovat o kategorii níž a tam bude tradičně narváno

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:03 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak tady to máš (fotek habakuk):
Национальниa монопородная выставкa 15-16.09.07г.
Эксперт: И.Сухи (Чехия):
(+ Novikov - baby, puppy, veteráni)

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:15 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

corleona
A pročpak bych se měla stavět k Márošovi he?

A zdegenoravaní jsou náhodou fajn, člověk aspoň ví co od nich může čekat. Zlatá vesnice!

Eeeeh, nepleteš si tu klasiku trochu? Není to náhodou být či nebýt? Takže když nepojedeš tak to bude jako že v boxerkářským světě ani nejsi. Hmm, to ale občas také není špatné. Tak ti neporadím...... Že bychom zůstaly doma a navzájem si předvedly své psy a udělala "Rumunsko" na zahradě na Bašce

Blažena
Místo v autě má volné, ale rozhodnout se musí sama. To víš, není to jednoduché. Albi je pryč a musí se někdo starat o celou smečku psů a lidské mládě.

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:27 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
Ják proč??? Víš, jakou bude mít radost!? A co teprv jeho žena!

Ja, ja su neni kulturni bahno, nechodím jen do Jednoty, ale i do divadla, ni..
To be, or not to be: that is the question!

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:29
- Nahlásit

ola
No to je v pohodě,jako překvapení kup všem ještě jeden nocleh na Slovensku a ráno můžete všichni vyrazit na výstavu.
Já jdu právě taky něco shánět,protože se mi nechce ráno brzy vstávat.

ola
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:44
- Nahlásit

Lenda
To by asi rodičové čučeli!

protože se mi nechce ráno brzy vstávat
My vyjíždíme taky v pátek, protože se chci mrknout do Freeportu, přespíme někde "na jihu" a v sobotu razíme směr Bratislava.

Kde je iceman?

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:46
- Nahlásit

ola
tak to přespání si zařiď i na sobotu a pojď se podívat na placatky

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:52
- Nahlásit

corleona
To be, or not to be: that is the question Moravia Box??!
No, a taky ještě umíme:
Romeo, Romeo. Where aret thy Romeo. Thy name is but my enemy....atd. atd.

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:57
- Nahlásit

Teta

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 11:10
- Nahlásit

chvíli tu nejsem a 2 strany na dočtení

tak za prvý všem vystavující držíme mooc palce, ať Vám to vyjde

Denisa
krásná ocásková!!!!
a co se týče kaše a mléka všeho, můžeš mi to vzít v pátek na kousání, jestli teda dojdeš?

Mistr
se bojim, že by Cituška omylem překousla nejen pupeční šňůru, ale i Cipíska, ona je v těchto věcech taková nemoderní
ale vypadá trošku jako dyně

ola
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 11:23
- Nahlásit

Lenda
Rodičové přiletí z Chalkidiki a pokud má být nějakých 15 stupňů, tak budou asi na mrtvici.

Jo, novinka od nás ze cvičáku - rozrostlo se to u nás o tři nová štěňátka a teď se držte nad volbou plemen - jeden bernardýnek (majitel má asi 150 cm a 47kg ), jedna bordeauxská doga (bez PP ) a jedna fenka Tosa Inu (s PP za 30.000,-), která má ve čtyřech měsících 25kg! To bude za pár měsíců veselo!

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 11:36
- Nahlásit

Cituška
potřebovala bych nějak naplánovat brigády na cvičáku.......napadá tě něco???

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 11:37
- Nahlásit

mistr

to je nejlepší se zeptat paní Liškové, co je potřeba udělat a kdy a ona to má v merku

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 11:38
- Nahlásit

blažena
Cituška
jó, Ocásková, ta se uměla nosit, ocáskem si pošvihávat a tvářit se jak princezna...

Cituška
v pátek chci dorazit, jestli mi držka (myslím opravdu svůj rypoň ne Giordinku) dovolí, tak sbalím ranec na kousání, ranec s březulověcma a Chrochtu a jsme tam!

achjo, to jsou zas inzeráty... mimochodem na mejl mi přišla nabídka amer.buldoka a ang.buldoka... nechápu proč?
ale toto, co slovo, to perla:
Výmarský ohař prodám kvalitní 1,5 letou fenku s PP,nyni po štěňatech,pečlivá,matka,je velmi temperamentní,do dobrých rukou,cena 6 000 Kč nebo za dvě štěňata labradora,zl.retrívra.

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 11:40
- Nahlásit

Denisa

ty lidi jsou fakt neuvěřitelní!
u nás začalo pršet a to jsem se chtěla vykopat na stopu, no asi to zase odložím

Dannie
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 11:49
- Nahlásit

Cituška
u nás už začíná kapat... ale já mám stopičku už za sebou...

Denisa
to je hnus ten inzerát

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 11:56 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

cetli jste tady na webu...?
nadpis:
ani google nenajde vse:

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 11:59
- Nahlásit

Artroza
rasisto

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 12:03
- Nahlásit

corleona
Tak tady to máš (fotek habakuk): - ekspertovy boty zdají se býti ok, ladí s koženkovou bundou i s prstenem z kočičího zlata.
V Rasíji óčeň krasívye sabáky (lučše kak u nas) ..... někatórije

Artroza

ola
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 12:31
- Nahlásit

Artroza

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 12:42
- Nahlásit

Markét
blažena
Teda holky já taky budu v Dobřanech.Ale v otevřené.No a bohužel asi budu muset vystavovat já.Takže to vidím tak na VD a taky jsem koukala kolik nás je ve třídě.11 a na celé výstavě je 70 boxošů.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 13:21
- Nahlásit

corleona
Tý jo, tak teprve ted jsem se dostal na ty bulharský stránky a fotky. Výborná boxer garden-party-járeszígrcuchtšau!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 13:49
- Nahlásit

Druhá třída po prázdninách.

Paní učitelka vítá děti ve škole a ptá se, co dělali o prázdninách. Hlásí se Alenka: "Prosím, já jsem si hrála na písku." "Výborně , Alenko. A když napíšeš na tabuli bez chyby PÍSEK, dostaneš kousek koláče." Alenka se soustředí, napíše PÍSEK, a za chvilku si už pochutnává na velkém slaďoučkém kousku koláče. Pak se hlásí Pepíček: "Prosím, já jsem si hrál na písku s Alenkou!" "No to je pěkné, Pepíčku. Teď napiš na tabuli HRA, a když to bude bez chyby, dostaneš také koláč ." Pepíček na druhý pokus napíše třesoucí se rukou HRA a už cestou do lavice se zakusuje do koláče. "A copak jsi dělal ty, Dežíku?", ptá se paní učitelka. "Prosím, chtěl jsem si hrát s Alenkou a Pepíčkem, ale oni po mně házeli kamení!" "No to se tedy opravdu zachovali nepěkně ! Ale když napíšeš bez chyby
BEZPRECEDENTNÍ DONEBEVOLAJÍCÍ RASOVÁ DISKRIMINACE ROMSKÉ MENŠINY, dostaneš koláček
ty."

ola
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 13:57
- Nahlásit

Tommy Gun

Zrovna jsem tu jednoho menšinu měla. Chtěl si pronajmout byt (za 9.000,- Kč na měsíc ). Na můj obvyklej dotaz, kolik by jich v bytě bylo, začal vypočítávat : "já, Eržika, Bártoloměj, Ribana, Dežo, Geman, Božka, Esmeralda, Katarína, Gejza...."

Markét
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 14:01
- Nahlásit

blažena
my budem vystavovat o kategorii níž a tam bude tradičně narváno
Ada
a taky jsem koukala kolik nás je ve třídě.11
No právě, já su tak šťastná, že jsem tomu otevřenému žíhanému mumraji unikla... Vlastně dali jsme si zákaz vystavování dokud Charley nebude v pracovní třídě. Jinak to fakt nemá cenu. Těch V2 v mladých jsme si užili dost.... Tak makejte, makejte, ať se můžeme utkat spolu jako "pracáci"

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 14:05
- Nahlásit

Markét
No su stoho akasi otrávená.Uvažuju jestli vůbec jezdit.Ale doufám že za 14 dní už budu moct do pracovky

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 14:55
- Nahlásit

Tommy Gun
Jo jo, ekspjert se vyfik. Eslipak byl v mavzaljéji? Nebo to už něpremáva? Že by se veliký Vladimír Iljič natolik scvrk? Tak ale určitě mu ukázali krásnuju plóščaď a car půška a car kalakól.

garden-party-járeszígrcuchtšau
Jsem taky byla trošku v šoku.. Co takhle zřídit boxerklub v Číně a Vietnamu mě napadlo. Kontakty tam máme.. Byl by to více gurmánský než kynologický spolek, ale Járezígra by mohli uspořádat.. Akorát na závěr by neudělovali BOBa ale BÓBIKa

mistr
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 15:19
- Nahlásit

corleona

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 15:30
- Nahlásit

corleona
Čoveče, mám takovej pocit, že jsem před časem někde četl, že Velký Vladimír Iljič byl v opravně. Tak nevím ... ale třeba ho viděl.
To nejni špatná myšlenka - ale pojal bych to spíš jako detašované pracoviště českého BK v Číně - to nezní špatně.

<< 1 ... 1503 . 1504 . 1505 . 1506 . 1507 . 1508 . 1509 . 1510 . 1511 . 1512 . 1513 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání