| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:19
- Nahlásit
mistr
néééééé, já jsem měla krásný trénink (stopu a poslušnost) a teď už pracuju
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:31
- Nahlásit
Cituška
co to je "trénink" ???
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:37
- Nahlásit
Cituška
v 16 h je začátek, mám tam být 20 min před, se těším
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:38
- Nahlásit
mistr
vy už jen nabíráte síly, ne?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:50
- Nahlásit
mistr
to je to, co jsme do úterního odpoledne dělali spolu
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:24
- Nahlásit
iceman, mistr
haha si tady kdysi psal, že si rozvedenej, he ?? tož co kdyby jsi měl pozval??? sis to pěkně uvařil icemane!
Markét
Gastonek C. Lud. ???
Co se stalo?
Cituška
spodní vedení - nevím proč, ale z těhle slov jsem pojal podezření na zánět močových cest ......
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:34
- Nahlásit
Teta a ostatní obyvatelé a návštěvníci hlavní stolice
Bacha, bacha, bacha - URL
Nebo už to máte vychytaný?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:45
- Nahlásit
Tommy Gun
predpokladam ze z Ungeltu...
blažena
tak to je mi moc lito
mistr
co to je "trénink" ???
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 14:36
- Nahlásit
Markét,blažena
tak to je Gastonka moc velká škoda, ani nebyl ještě tak starý. To byl nějaký nemocný?
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 14:37
- Nahlásit
articek
Artroza
Cituška
my už máme leháro a děláme si v hlavě pořádek, proč běhat všech 6 maket, když ten blbej chlap s tím rukávem se krčí až v té poslední
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 15:14
- Nahlásit
Tommy Gun
Gastonek C. Lud. ???
Nene, jak psala Artroza, Gastonek z Ungeltu. Já jsem teprve u "déček". A znamená to, že Michly Aida už je vdova...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 15:39 - Změnil/a: blažena
- Nahlásit
Včelka
ano byl to můj Gastonek z Ungeltu.....
bylo mu 6,5 roku. Cca rok u něho probíhalo onemocnění, pravděpodobně onkologické. Život už mu přinášel jen bolest. Včera byl převeden přes Duhový most
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 15:51
- Nahlásit
Sláva nazdar výletu....
Tak náš výlet byl super - příjemná procházka lesem směr domeček mojí babičky. Babička bohužel nebyla doma, tak jsem lezla sklepním okýnkem dovnitř do domečku (bohu díky že nemám o pár kilo navíc jinak bych neprolezla). A pak jsme se ještě pozvali na návštěvu boxích miminek k našim příbuzným - chystám se dát fotečky na web, tak pak můžete kuknout
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 15:53
- Nahlásit
blažena
Gastonka jsem neznala, ale je mi to líto.... Škoda každé psí dušičky co musí předčasně do psího nebíčka...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 15:58
- Nahlásit
blažena
...te'd už mu je dobře...
Klarucha
ad papíry - no on úřední šiml na ČMKU... oni jsou někdy zpomalení... zasláno vše mají, tak snad se budou činit!
supr, že s Freyou tak pěkně začínáte...
omlouvám se, na mejl odpovím později...
kkathy
G. byla taky do činky tak zblázněná, že mně překusovala a spravilo se to tím, že jsem jí z činky udělala až druhořadou kořist, tzn. donese ji proto, aby dostala ještě něco lepšího, tzn. výměna za balonek nebo koko... a vůbec ji na činku nesmím dráždit a motivovat, neb je přemotivovaná sama od sebe...
Cituška
prosímtě, na 90% se mnou nepočítej můžu ale půjčit auto!
dnes jsem nebyla celý den v práci, ale u zubařů a na rtg... mám nateklou půlku držky a mám tam zánět a 2 zuby otevřený a "vyvložkovaný" či co... zatím jen... a čeká se jak se to bude chovat... zatím to bolí furt... jsem pod práškama a dělá mi dobře teplo, pouštím si na to elektr. přímotop... no skvělý... zítra jdu na křeslo zas...
s Giordinkou jdeme chrupkat do peřinek...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 16:58
- Nahlásit
Denisa
to nevadí, v pohodě, hlavně, ať jsi v pořádku!
blažena
taky je mi to líto.....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 17:06
- Nahlásit
Denisa
Lotynka ti prej posílá pusu na tu zdravou polovinu tváře a ať už tě žuby nebolej
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 17:50 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Zdravím srdečně. Zůstala jsem šám, tak nějak nestíhám. A to ráno vstávám v pět.. - já, sova
blažena
Zítra bych konečně měla slavnostně navštívit tu naši poštu. Před Albiho odjezdem po vlastech číňanských se toho nějak moc nahrnulo a nakupilo, že jsme nestiháli nestiháli, zmatkovali a předevčírem jsme si dokonce zabouchli barák, tak jsme se asi dvě hodiny vloupávali do vlastního domu..
Albi mi vyrobil troje náhradní lítací dvířka, kdyby je ty dvě malé ludry zničily. Seděl ještě v Pendolinu směr Praha - padly první. Přiletěl včera do Amstrdamu - padly druhé. Třetí nemám odvahu nasadit. Dnes jsem přijela z Ovy a tradičně vytáhly z boudy deku, pochcaly ji, posraly a rozšlapaly. Baruna měla od hoven i hubu. Prase. Buba neměla zalepené uši. Náplasti i molitan z uší nikde. Baruna jí to patrně opět servala z uší a sežrala, protože to je asi ohromná zábava.
Viktorka hárá a vyvaluje na Kerina přes plot oči a pipinu. Doufám, že se ani jeden nepodhrabe..
Ještě musím napráskat Mišana:
Mají ve škole novinku, mají místo šatny každý svou skříňku. Klíč dostali 6. září a já jsem ten den pobaveně podotkla, že jsem zvědavá, kdy ten klíč ztratí, jak ho znám.. Ztratil ho VČERA. Bylo dvanáctého..
Tak mě aspoň potěšily dovolenkové fotky Britaniky.
Zvlášť tahle:
Komické na tom je, že barevný bezpapírák dělá sluhu bílé slečně s rodokmenem..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 18:18
- Nahlásit
corleona
Bezva fotka!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 18:55
- Nahlásit
corleona
Já si dnes málem smíchy cvrkla, když mi Martin s vážnou tváří povídá "Mami, David se ptal maminky co to je orgasmus?" Nastražila jsem uši a povídám mazaně "A co na to jeho maminka?" A Mates povídá "Prý mu řekla : NEVIM!!!"
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 19:10
- Nahlásit
ola
Tak to je dobrééééééé!!! Možná fakt neví. Ale to bude muset "reklamovat" jinde
Včera jsem Mišanovi sáhodlouze vysvětlovala, že by měl máknout a konečně by se měl pokusit o samé jedničky. N ato mi řekl, že na rozdíl od jedničkářů v jejich třídě, má ON (!!!) nejlepší všeobecné znalosti a toho si cení víc. No tak co mu na to chcete říct..
Tak jsem mu aspoň řekla, že za tři roky půjde na gympl, na kterém už několik let učí babička matiku, fyziku a že by jí tam neměl dělat ostudu. Tak chvilku mlčel a pak navrhl, že by teda kvůli ní šel na nějaký jiný..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 19:25
- Nahlásit
corleona
Mišan je teda borec!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 19:31
- Nahlásit
ola
"Prý mu řekla : NEVIM!!!" - chudák maminka, tatínek musí být pěkný "chudák".
corleona
na rozdíl od jedničkářů v jejich třídě, má ON (!!!) nejlepší všeobecné znalosti a toho si cení víc. - naprostej souhlas s Mišanem !!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 19:37
- Nahlásit
corleona
tak tak ta fotka nemá chybu
a to ostatní co se u vás děje taky, jo holt když se to sere tak se to sere a aspoň můžu mít teď pocit že u nás to ještě neni tak nejhorší, že u vás je to víc na palici
Blade se zatim v hovnech neválí, tak to máme štěstí, ten mi zase denně nosí domu chcíplí myši, nevim kam na ně furt chodí.
ola
taky dobrý hlášky
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 19:40
- Nahlásit
corleona
buřtík má 28 kilo
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 19:44
- Nahlásit
Bomba videa:
http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=32793
http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=31432
http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=28406
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 19:53
- Nahlásit
Vcelka
Jezusmarja.. já tu naši kobylu ani nevážím. Je nějak strašně velká. Je už vysoká jako Queros..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 19:57
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 19:57
- Nahlásit
Tommy Gun