Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1485 . 1486 . 1487 . 1488 . 1489 . 1490 . 1491 . 1492 . 1493 . 1494 . 1495 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:33
- Nahlásit

Denisa

ty jo, zuby nejsou žádná sranda! Nedělej si hlavu, přinejhorším bychom fandili Mistrovi z Brna, ty z postele s ovázanou pusou
a já bych konečně dodělala resty v domácnosti
Stačí, když dáš vědět v pátek během dne, ale jak říkám, nedělej si hlavu nepojedu - li, svět se nezboří

mistr
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:38
- Nahlásit

Cituška
to ani nezkoušej................nejet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:40
- Nahlásit

ad oblečení
Dobré ráno lidičky.
S oblečením si nedělejte starosti. Měl to být původně "ples" = dosti slušný ohoz. Byla jsem varována že by to mohlo hodně kynologů odradit, takže celá akce je nakonec "taneční zábava"= slušné a čisté oblečení které ale nemusí být složeno z večerních rób. Tj. pro pány oblek nebo slušné kalhoty a nějaká košile. Pro dámy cokoliv slušného kromě džín (moje oblíbené řčení, černé kalhoty a na to nějaký vršek lesk blesk). Když ale někdo dorazí v džínách tak ho určitě nevyrazí, spíš to bude trochu jeho/její ostuda. Samozřejmě si každý může dělat co chce

Do hotelu budu volat dnes odpoledne nebo večer a:
1) jim zkusím taktně a diplomaticky vysvětlit že by měli zlepšít svou komunikaci,
2) vyžádám si seznam jmen osob které mají rezervaci a dám vám pak vědět.

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:50
- Nahlásit

mistr

jsem chtěla zkusit, jestli tu náhodou nejsi

Denisa
co se týče matky, bude sobota 56. den, a kukni na stránky do štěňat, jsou tam dvě fotky ze včerejška, jaký už je milý balonek

mistr
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:00
- Nahlásit

Cituška
Denisa
mám bezva prášky proti bolesti, který se zapíjí burčákem
takže v SO vás očekávám

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:01
- Nahlásit

mistr

aha, tak to abychom si najali řidiče

ola
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:09
- Nahlásit

Teta
vyžádám si seznam jmen osob které mají rezervaci a dám vám pak vědět.
Skvělý nápad!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:19
- Nahlásit

Dannie
ahá...
Cituška
mistr
no já udělám vše pro to, abych jela...
Cituška
klidně ti zapůjčím fáro, kdybych fakt nebyla schopná...
už jsem viděla mamču, no jó, tak to má ještě čásek...
Teta
tak to je fakt "na slušno"... to se bude Marťas divit co to je za "psí" akci!? to mi neuvěří!

mně volal pan Roztokáč dnes dopoledne, že rezervace potvrzena...

Cituška
jo a v to pondělí volali ještě jedni lidi a večer pak ještě jedni... fakt úroda... dnes zatím jen jedni...

mistr
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:19
- Nahlásit

Cituška
takže snad konečný počet závodníků: 14
5 IPO 3
3 IPO 2
6 IPO 1

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:30
- Nahlásit

mistr

hm, tak to je taky slušný, snad přijedou všichni

Denisa
má , vidím to nejdřív kolem toho 25.9.
ale mně se stejně nikdo neozval
jo a to mlíko a kaši beru - projistotu

mistr
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:34
- Nahlásit

Cituška
no na to, že to je MR, tak celkem účast nic moc
ono těm čecháčkům se na Moravu nechce

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:45
- Nahlásit

mistr

no jo, to tak bylo vždycky! jsem tu ráno měla zájemce na okouknutí čubinky, padl pytlík piškotů a obě čubinky teď spí s plným břichem - ach jo, já bych taky spala

mistr
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:15
- Nahlásit

Cituška
okouknutí čubinky??? ty prodáváš nějakou čubinku???

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:20
- Nahlásit

mistr

to by bylo, co?
ale neboj, je to jen zájemce o štěňátko, tedy potenciální, a přinesl dárečky pro pejsky, takže jsou tu přežráni a znaveni
za chvíli budu mít pauzu, tak poběžím venčit a pak zase pracovat a pak zase venčit atd.......

iceman
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:45
- Nahlásit

mistr
no na to, že to je MR, tak celkem účast nic moc
ono těm čecháčkům se na Moravu nechce

No my se tam uvidíme , ikdyž nezávodím tak se snad přijedu podívat .
Chybu bych hledal někde jinde a to jak u výstav tak u závodů.

mistr
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:58
- Nahlásit

iceman
no u výstav je chyba blbej zákon ohledně kupírace............
ale u závodů??? to je takhle už pár let, málokdy se sejde víc než 20 psů na závodě to je děs.....
lidi zapomínají, že BX je hlavně pracovní plemeno a ne gaučák

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:02
- Nahlásit

mistr
iceman

já bych řekla, že je boxer "pracovní gaučák"

u závodů MSKS je to lehké - Moraváci mají dojem, že je v Čechách neradi vidí a Čechům se nikdy nelíbilo posuzování našich moravských rozhodčích - pár let jsem po výběrácích a mistrovství MSKS jezdila a užila jsem si těchto názorů dost a dost

iceman
a Vy na to máte jaký názor?

iceman
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:19
- Nahlásit

Cituška
mě se vždy otvírá nůž v kapse když čtu inzerát
předpoklad výborných povah : otec ZVV1 povaha 6 matka zm výborná atd .

moraváci jdou víc s dobou , podle mě jsou přispůsobivější novím metodám , hlavně parta kolem Glisníka MUDr.Tichého atd .
v čechách si ještě někteří rozhodčí co posuzují zavody u treninku IPO tleskají o stehno při obratech.

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:05
- Nahlásit

iceman
u treninku IPO tleskají o stehno
to já tleskám furt a o všechno (taky do toho pištím a vydávám spoustu dalších divných zvuků -abych to psovi dostatečně vysvětlila), psice po mně skáče a nechápe vocogou.... z čehož vyvozuji závěr, že ne všichni moraváci jsou osvícení.... (i když naše IPO je stejně tak trošku upravený ) a to jsem prosím prošla školením u obou zmiňovaných pánů

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:16
- Nahlásit

iceman

tak to máme na věc stejný názor, pan Tichý je pro mě pojem a figurování pana Glisnika jsem zažila na týdenním soustředění kdysi s erdelem, ještě za doby, kdy dělali ve dvojici Glisnik-Gruna a byl to přímo koncert
jinak se teď bavím se štěňátkem tím, že jsem si nechala vysvětlit metodiku "očního kontaktu" a pilně jednou denně trénujem

Dannie

kecko, na videích chodíš docela normálně a o stehna si rozhodně nepleskáš

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:22
- Nahlásit

Cituška
no joooo, videjka.... to je kapitola sama pro sebe...
hele - mám moooc dobrou zprávu - v pondělí nemám školu až do večera, takže budeme kousaaat!!!!! (zatím teda musím počkat do zítřka na všechny předměty,ale snad mi tam už nic nevleze)... a přemýšlím, že bych přijela už teĎ v pondělí

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:24
- Nahlásit

Stýnka
Slečno Arwinová, odpoutejte se prosím na chvíli od práce a potěšte mne mailíkem... Já tu smutním a smutkem teskním....

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:33
- Nahlásit

Jeden muž jel do Afriky...
Vzal si s sebou svého psa. Pes začal honit motýly a ztratil se.
A jak se tak toulal po Africe, vidí, jak se k němu řítí leopard a chce ho sežrat. Pes se lekne, ale všimne si kostí, co jsou kolem, usadí se a jednu začne žvýkat.
Ve chvíli, kdy se leopard chystá skočit říká: "To vám řeknu, to byl ale chutný leopard, mňam, mňam! Jestlipak je jich tu víc?"
Leopard to zaslechne a zarazí se uprostřed skoku. Odplíží se do křoví a říká si: "Fuj, ale to bylo o fous!"
Viděla to opice a usoudila, že tohle všechno by se mohlo hezky zpeněžit.
Jde za leopardem a za mírnou odměnu mu vykecá, jak to bylo doopravdy.
Leopard se rozzuří, že si z něho pes dělal srandu a říká: "Víš co, opice, vlez mi na záda a pojď se podívat, co provedu s tím psem!"
Pes uvidí leoparda, jak utíká s opicí na zádech k němu:"Co udělám teď, proboha?"
Místo útěku si sedne zády k leopardovi, předstírá že ho ještě nevidí právě v okamžiku, kdy se k němu leopard přiblíží na doslech povídá: "Do prdele, kde je ta opice, už před hodinou jsem ji poslal pro dalšího leoparda!"

Stýnka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:44
- Nahlásit

Dannie
se dneska asi nudíš před chililinkou něco letělo....

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:46
- Nahlásit

Stýnka
nudím nudím... ale už mám nakrmeno,vyvenčeno, pocvičeno a psice spí,tak se nudím

jůůů, takovej dlouhej!!!! jdu číst

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:54
- Nahlásit

iceman
Dannie
Cituška
hmmm, já jsem se ještě nedávno hlásila k vyznavačům nových trendů... pak jsem vystřízlivěla... do budoucna mě docela zajímá kam to ve sportovní kynologii bude dál spět... jaké trendy v PIPO, pomůcky, atd. copak nového a co se změní... buď se totiž můj nový pejsek bude mít na co těšit nebo se s ním budu věnovat radši dogdance!

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:59
- Nahlásit

Dannie
já myslím, že to další pondělí tam není, že je místo toho v pátek. a pak zas normál v pondělí. aspoň jsem to tak pochopila.
ale jinak super, další placatá tlama do počtu!

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:02
- Nahlásit

Denisa
Dannie

jojo, příště je to pátek 21., a pak už tradičně v pondělí od 17.00

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:19
- Nahlásit

Denisa
Sem si kolikrát říkala, proč neexistuje PIPO pro malý plemena... Amuška krásně stopičkuje a ještě raději kouše... No ale jezdi někam s bostonem na obrany

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:20
- Nahlásit

Cituška
Tak pátek je taky ideální i když pátek 21. mám mít asi zase brigádu No uvidím, třeba to nějak domluvím

<< 1 ... 1485 . 1486 . 1487 . 1488 . 1489 . 1490 . 1491 . 1492 . 1493 . 1494 . 1495 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání