| Autor |
Zpráva |
mistr
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 10:40
- Nahlásit
Cituška
tam máš jen půl hodinky.....myslím na IPO 2
ale mám pro tebe návrh, na konci října je mistr. slovenska, to by si stihla ne??? a výsledek se počítá
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:01
- Nahlásit
Lenda
mistr
ono se to vymlouvám na těhiš, ale má to marný, vzhledem k mé urputnosti (a bohužel i její) ji teď čekají stopy a stopy a stopy a stopy a .....
na konci října?
tak to teda nevim, to budou štěnda cca 5týdenní a fena mimo kondici bez jakéhokoliv tréninku
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:15
- Nahlásit
Stýnka
corleona
Děkuju za potěšující odpovědi. Mě totiž došlo, že sice máme za sebou už 10 výstav, ale z toho jednu v dorostu a 9 v mladých , v otevřený žááádnou
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:17
- Nahlásit
Adina třeba bych předčila i Kolju
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:18
- Nahlásit
kkathy
Tobě napsala Stýnka potěšující mailík??? Mně teda ne.... Chce nechat chudáka Bonču běžet x kilometrů za autem.. A co chce provést mě je snad ještě horší....
Stýnko, víš jak je ta klec těžká??? to by mi ručička upadla.. Což by pak bylo špatný pro tebe -jak bych tě mohla nosit na jedné ruce??
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:20
- Nahlásit
Cituška
jestli to nebude lepší, když bude bez tréninku
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:20
- Nahlásit
Dannie
nene, kkatky sem psala jen potěšující odpověď.
Ale neřikej mi že tebe moje zprávičky nepotěšily - dyť já to vymyslela úplně hlavou!!!
Jo a mimochodem, jak těžká je to vim moc dobře a fakt ti to holka nezávidím
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:28
- Nahlásit
Stýnka
fakt ti to holka nezávidím
buď hodná,jooo?! nebo nikam nepojedu... A Bonča taky ne... A budeš tam sama samotinká, nikdo tě nebude na rukou nosit, nikdo ti nebude kukat....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:34
- Nahlásit
Dannie
přišel, až dneska mi Jožka odepsal, že bude až po 28.8., takže zatím obrany nic
Mistr
až doučím a nebo aspoň zkusím přepad ze zadního doprovodu a odčuchá aspon jednu lehkou cizí stopu bez mého vedení a očí, klidně pojedu bez tréninku
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:35
- Nahlásit
Dannie
Stýnka
Hoj holky Jedete na Ošíkov???
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:38
- Nahlásit
Ada
jedééééém!!!!! teda bonča běží za autem, má dobrou kondičku, tak ta možná na Ošíkov dorazí... a já možná odpadnu pár metrů za naším barákem (mám mít ruku vystrčenou z okýnka a držet v ní klec na Bonnie)....takže já asi nedorazím...
a ty jedeš? že bych Amušce udělala radost a vzala ji sebou?? Vy se máte totiž tak rády.... radost na vás pohledět
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:41
- Nahlásit
kkathy
tak se subito presto přihlas do Hradce!
Letos je na výročku mnohonásobně víc zahraničních účastníků, než Čechů. Fuj, ostuda..
Gdepaksou ti ocacibovaní čeští žampioni a pracovní psi????????
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:43
- Nahlásit
Cituška
Já stejně pondělky chodím do práce, tak nevím, jak bych to stíhala...Tak dej pak vědět.... Už se nemůžeme dočkat..
Cituška + mistr
na co chodíte stopovat? Na trávu asi moc ne,že? U nás jsou docela dobrý terény (většinou ale jen tráva), tak kdyby se vám někdy chtělo přijet, ráda vás přivítám..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:46
- Nahlásit
Dannie
Amušku jooo??? No jasně že ju vem prdelku.Si celkem s Bončou máknete. Já dojedu v pátek.Beru jen Aduš.Konečně si to užiju jen s jedním hafíkem.To bude pohoda.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:52
- Nahlásit
Dannie
Jo a pamatuješ na Gastonka?Tak Gastonek si včera vzal Adušku do parády.Bez náhubku.Dobruška je odvážný člověk.Já už tak odvážná nejsu.
Ale skončilo to celkem ok.Psíci nějaké škrábance(aspoň Aduš jo)
Dobrušce Aduš prokousla prst a mě Gastonek koust do nožičky.To bude na Ošíkově veselo až se Ti dva potkají
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:53
- Nahlásit
Dannie
klíďo přijedem hned dnes..........a kam že to je??
corleona
tak puste kupíráky a je to
Cituška
můžeme na tom začít hned dnes pracovat našlapeme si navzájem???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:55
- Nahlásit
mistr
to bych chtěla vidět, kolik by jich z těch Čech přijelo.
Vždyť je to sem lááááááááááááááán cesty, jak někteří říkají.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:55
- Nahlásit
mistr
jasnačka!!!
Ada
jéé, já Vám tak závidím, že jedete ještě na Ošíkov, já už teda fakt nikam nemůžu, mám vyčerpanou dovču na fest
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 11:59 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
A co děláš za 14 dní v neděli?Přijede nám figurant a budem trénovat a trénovat.Chci udělat jedničku at' můžen do pracovní třídy.Jen teda nevím co ten náš aport.Tak kdyby jsi chtěla dojed'.
Třeba mi poradíš jak ju mám donutit obíhat makety.I když u nás na cvikoši je obíhá.Ale jinde se jí nechce
Samo že i s mistrem
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:00
- Nahlásit
mistr
Jedovnice (asi 25km severne od Brna) - Cituška tu myslím jednou byla u vody na nějakým soustředění, že?
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:07
- Nahlásit
Cituška
co vím, tak Ošíkov je jen na víkend
corleona
no láááán to teda je, ale třeba Tetka by vzala psa a tak.......... oni by se našli
uvidíme teď to slovensko, tam myslím že se bude určitě na co dívat
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:22
- Nahlásit
Ada
ahojky,
já jedu v tom samým složení jako v červenci, jen po cestě budu nabírat jednoho vychrtlíka, jednoho pošahance a mooožná jednoho tvého miláčka čtyřnohého potrefeného
Teda Dobrunka je odvážná...Jo a vyři´d ji, že ji konečně přivezu tu naušnici - nějak sem ji ještě nestihla poslat poštou a teď už to nemá cenu - předám osobně.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:24
- Nahlásit
Stýnka
jednoho vychrtlíka, jednoho pošahance
Jak to o nás mluvíš????
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:25
- Nahlásit
Stýnka
odletěl k tobě mail ty sprosťáku....
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:28
- Nahlásit
Dannie
no a ještě mě chtěj přesvědčovat o opaku!!!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:32
- Nahlásit
Stýnka
sem se jenom ptala...
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:33
- Nahlásit
Dannie
no a ještě mě chtěj přesvědčovat o opaku!!!
ale to byla reakce na toho vychrtlíka a pošahance, ne na mailík - teda mám tady už z toho dneska nějakej zmatek v hlavince...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:35
- Nahlásit
Stýnka
aha....
Stýnka
Ada
Tak Amuška nikam nejede... Bude v domácím lečení, protože je magor a má díru v noze... Stýnka - jsem ti psala že bude terorizovat kocoura a jak to nakonec dopadlo..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:37
- Nahlásit
Stýnka
Jasně vyřídím.Dnes máme jít na stopu.Ale mám trošku obavy.No prostě se bojííím Gastonkovi se Aduš nelíbí(A Adušce Gazik taky ne)
Tak nebud' na ty holky zláá Přece nenecháš Bonušku běžet za autem.TAk svez Bonušku a Danču nech běžet za autem.Jo a Amuška můj miláček jo?Myslíš Je to malá teroristka.Několikrát se mi pokusila vylíznout oko.A málem se jí to i několikrát povedlo. Ale jo je to můj miláček.Ona je tak správně prdlá.Hlavně když mi ju její pánička hodí rovnou do obličeje.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2007 12:40
- Nahlásit
Dannie
Amuška nebude???? Teda to je ale velká škoda.Sem se na ní tak těšila.No ale když se musí léčit to se nedá nic dělat A od čeho má díru v nožince?Od kocoura?
|