Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
alli
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 19:47
- Nahlásit

Paja s Tinou
Vše nejlepší k narozeninám

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 20:01
- Nahlásit

ola
Ještě nic nepřišlo.Nepamatuješ si,jak to trvalo dlouho?

Paja s Tinou
Všechno nejlepší a vše naprav večer.

ola
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 20:08
- Nahlásit

Lenda
Mně připadalo, že zapsaný na FCI to bylo dost brzy, ale pak než to došlo z ČMKÚ - cca 1 měsíc (myslím od mého zjištění, že to je na FCI).

Paja s Tinou
Happy narozeniny! Proč jste se nestavili? Vyfasovala bys montérky, stěrkovačku na spárovačku a už bys jela!

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 20:22
- Nahlásit

articek

hehe, no jo , ani Vy naštěstí

děkuju všem za gratulace k březosti, já už se táááák těším

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 20:28
- Nahlásit

Cituška
Na kdy to vlastně vychází?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 20:59 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Teta
Právě jsem jednu foto poslala Tommymu, třeba se bude líbit/hodit - NIC NEDORAZILO. Posílej domu, ne do práce. Zřejmě jsi to poslala do práce. Nevím zda to projde. Pošlí plíz ještě jednou na soukromou adresu. Měl jsem neska dovolenou.

ola
"To radši choď s*át na kompost!" - byli jsme dnes v Siku taky něco vybírat, takže vím, vo čem to je.

Paja s Tinou
Gratulace.

Cituška
Tak zdravá štěnátka vinšuju, hladký porod a bezva majitele.

mistr
Už se ozvaly Hrotovice a chtějí inzerovat v bulváru. Už z toho mám hrůzu teď. Vím, o čem to bylo minule. Pán byl jakýsi nechápavý.

ola
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 21:03
- Nahlásit

Tommy Gun
v Siku taky něco vybírat
Děsus, co? Já teď řeším světlo nad zrcadlo! Nic pěknýho nemají a ceny astronomický!

ola
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 21:05
- Nahlásit

Óóóo jéééé!
http://pocasi.chmi.cz/index.html/

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 21:08
- Nahlásit

Lenda

kolem 25. září

Tommy Gun
já taky poslala, snad mě nezabiješ

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 21:26
- Nahlásit

ola
U nás už je pořádná bouřka.

Cituška
To budou dárečci pod stromeček.

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 21:42
- Nahlásit

Tommy
Nejsem blbá blondýna ne. To víš že věci ohledně boxerů posílám pouze na soukromou adresu ni! Mělo to ale 5 MB protože to je foceno děsným dělem. Určitě to odešlo ale bůh ví kde to coura?

Bubu
Správně, jednou zač vystřízlivět neuškodí. Ale jen jednou za čas

Pája s Tinou
Tak vše nej. Dávám si na tvé zdraví rum s kolem

Cituška
Minimálně 4 kousky, to je bomba!

ola
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 21:47
- Nahlásit

Lenda
U nás leje, bouří, blejská. FeeBee furt čumí do okna, má asi pocit, že ji někdo fotí!

iceman
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 21:48
- Nahlásit

Teta
Dobrý večer Teta
info o kalendáři najdete na www.boxerklub.cz a tam je napsáno toto
Fotografie zasílejte prosím výhradně v elektronické podobě, v původním rozlišení, neupravené a v tiskové kvalitě na e-mailovou adresu tompf@seznam.cz
Max. velikost 1 zprávy 10 MB (příp. fotografie rozložte do více e-mailových zpráv).

takže to má vaše dělo ještě rezervu

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 22:01
- Nahlásit

cituška
já taky poslala, snad mě nezabiješ - ne, neboj. Jen jsem tady povykoval - "ta cituška se snad poslala, poslat mi takovej mega .... " - byl jsem celý odpo pryč a čekal jsem důležitej mail. Do toho tvoje mega fotek a dalších x a x a x mega fotek dalších a ten podstatnej mail se stáhnul až snad jako poslední. Ale přežil jsem to. Díky.

Teta
Mělo to ale 5 MB protože to je foceno děsným dělem. Určitě to odešlo ale bůh ví kde to coura? - hm, furt nic. Asi to bude tím děsným dělem. Zkus schválně poslat jeste jednou, plíz. Díky.

iceman
takže to má vaše dělo ještě rezervu - to je fakt, to má. To je děsnej blb, ten co si to tagle navymejšlel. Takovejch podmínek ..... Už jsem mu taky posílal nějaký fotky a 3x se mi to vrátilo.

iceman
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 22:10
- Nahlásit

Tommy Gun
Už jsem mu taky posílal nějaký fotky a 3x se mi to vrátilo
a já podle indícií už myslel že tompf@seznam.cz je tommy gun ,
to jsem zase mimo .

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 22:37
- Nahlásit

iceman
Hmmmm.
No a co ty Tvoje indicie - chybí tu už hodnou chvíli nějaká předhozená indicie.

Adina
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 22:49
- Nahlásit

iceman

ty indicie

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 22:52
- Nahlásit

Tomu se říká mít pech: URL

bubu
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 22:52
- Nahlásit

iceman
to jsem zase mimo

Adina
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 22:56
- Nahlásit

Tommy Gun

bubu
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 23:01 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit

Tommy Gun
to je pech
jsem kdysi založila do palubní desky v papírovém sáčku...po půl roce jsem založila chlebíčky zakoupené cestou, po dojezdu na místo jsem vzala papírový sáček v domnění že mamince nabídnu chlebíček.... dodnes se mi o tom zdá, ten výraz nezapomenu nikdy

Adina
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 23:06
- Nahlásit

bubu

jsem kdysi založila do palubní desky v papírovém sáčku....po půl roce
a jaké bylo aroma ve fárokáře

bubu
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 23:15
- Nahlásit

Adina
a jaké bylo aroma ve fárokáře
no právě že kupodivu žádné, ono to úúplně uschlo!

Adina
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 23:19
- Nahlásit

bubu

ono to úúplně uschlo
chudák mamka,to musel být teda pro ni šok

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 23:22 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Teta, mistr II
Už máš Image kartu. Dobrej nápad - dát si na kartu motiv, jakej chceš!

bubu, Adina
..... a pamatuješ, co říkal Škopek Škopkovej ve Slunce, seno .... když "bába Tutovka Valerie Kaplanová" nechtěla otevřít dlaň, aby ukázala, co v ní má? "Beztak tam má hovno" .... "No jo, má ho tam .... !"

bubu
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 23:26
- Nahlásit

Adina
pro ni šok
néé, napřed úžas a pak záchvat smíchu a pak dumání, kde se to tam vzalo a od kdy

Adina
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 23:27 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

Tommy Gun
Už máš Image kartu
Teta mi ji ukazovala-hezký ale asi jen pro zaměstnance těchto ústavů

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 00:04 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Adina
Nini, nejen pro zaměstnance, ale i pro běžné smrtelníky .....

Žijete všichni? Jak jsem tak koukal na družici, Sodoma Gomora v Čechách i na Moravě - u nás sucho, bezvětří, pohoda, klid.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 00:27
- Nahlásit

Soudružka učitelka se ptá dětí: "Děti, kdo ví, jak se jmenoval nejvýznamější člověk našeho století?" Nikdo se nehlásí.
"No děti, ten kdo správně odpoví, dostane čokoládu.
"Přihlásí se Pepíček a říká: "Vladimír Iljič Lenin."
"Výborně, pojď si vzít čokoládu!"
Pepíček vezme čokoládu a když si sedá do lavice, říká si potichu:
"Sorry, Rambo, ale obchod je obchod."

Novakovi, kteri bydli v malem panelakovem byte, na sebe dostanou chut a tak reknou malemu Pepickovi, aby se dival chvili z okna a hlasil, ce se venku deje, aby ho nejak zamestnali. Pepicek tedy hlasi: "U Ptacku se divaj na televizi, U Kralu vecerej, U Horvatu se pani Horvatova sprchuje a u Kroutilu se soulozi." Novakovi se zarazi a ptaji se Pepicka, jak na to prisel. A Peicek odpovi: "No, Honza taky kouka z okna..."

Paní učitelka chce, aby děti při hodině českého jazyka říkali souvětí, ve kterých bude obsaženo dvakrát přídavné jméno - pěkný, pěkná nebo pěkné.
Hlásí se Anička :"Pěkně jsem si uklidila doma pokojík a za to jsem dostala pěknou pochvalu".
"Výborně, a další?" Honzík se hlásí: "Včera jsem udělal při tělocviku pěkný kotoul a dostal jsem pěknou jedničku!"
Do třetice se hlásí Pepíček :"Včera večer se táta vožral jako prase, doma vyrazil dveře, padnul mámě do fíkusu, ušpinil koberec a usnul!"
Učitelka na to :" Ale Pepíčku, tys mě nepochopil. Vždyť se tam nevyskytujou ta správná slovíčka!"
" Počkejte paní učitelko", povídá Pepča na to, "potom přišla do obýváku máma a povídá - pěkný, Karle, pěkný!!!"

Vzducholod leti a najedou kapitan rve klesame klesame musime neco vyhodit a pasazer rika vsechno uz jsme vyhodily tak musime nekoho obetovat pride rom a vypije rum a zarve rumonsko a skoci a potom zase kapitan rve klesame musime nekoho obetovat pride rus vypije vodku a zarve za rusko a skoci a potom kapitan zase rve klesame musime nekoho obetovat pride cech vypije dve piva a zarve za cesko a vykopne dva cikany.

kkathy
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 00:36
- Nahlásit

Důležitý dotaz
Prosííííím nevíte někdo, jestli výbornou z otevřený třídy musim mít ještě před zkouškou chovnosti nebo jestli to stačí až před krytim?

<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání