| Autor |
Zpráva |
Adina
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 21:50
- Nahlásit
Teta
pomoc
neboj,vždyť jsme kamaládky
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 22:02
- Nahlásit
corleona
m a i l
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 22:09 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
Adina a Artíček
Co jste nám to sem poslali za počasí? Asi nastal konec Prahy 10!
Adina a Corleona
Jo, jo, echt kamaládky!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 22:14
- Nahlásit
Adina
Ne, to myslím "tvoje" příbuzná na té fotce ...... z Kopce zebína.
Adina
240km/h na D1 - bio-hazard
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 22:15 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta
U nás to asi taky nebude zrovna moc v pohodě: URL
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 22:27
- Nahlásit
Tommy Gun
- bio-hazard
kecičky-čím rychleji jedeš,tím kratší dobu trávíš v provozu,a tím pádem je menší riziko nehod
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 22:50
- Nahlásit
Adina
To je sice pravda, ale ty následky, když se v téhle rychlosti něco malinkého "nepovede" ......
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 23:36
- Nahlásit
Übrigens;kennen Sie den Unterschied zwischen einem Boxer und einer anderen Hunderasse?
Eine andere Rasse schaut seinen Besitzer an und denkt bei sich:"Wow,dieser Mensch füttert mich,spielt mit mir,hält mich sauber und giebt mir Schutz. Er muß Gott sein!!!
Ein Boxer dagegen denkt:
"Diese Leute geben mir Futter,spielen mit mir,halten mich sauber und geben mir Schutz". Ich muß Gott sein !!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 08:01
- Nahlásit
Artroza
blahopřání k vrhu V - krásný štěňátka, Orínkovi ke zkoušce - tolik jsme na obraně v životě neměli, španělovi také a super fotky z víkendu s přáteli - prostě úžasná aktualizace a já jenom závidím, že jsem tam nebyla.....
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 08:45
- Nahlásit
Dobre rano vsem!!!
Tak jestli se nekdo tento vikend vyspal, tak moc gratuluji...ja jsem teda totalne K.O.
Vcera jsme jeli s veterany do Police nad Metuji, tak jsem vzpominala na Lendu, jestli ji treba po ceste nekde nepotkam a zpatky jsme jeli pres Opocno...ale bohuzel damu s boxerem a jejim cernym stenatkem jsem tedy take nevidela
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 08:47
- Nahlásit
Tommy Gun
super vtípek
Cituška
a u tebe bude taky nějaká aktualizace ??
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:11
- Nahlásit
corleona
fotky jsou skvělý, škoda že tam Blade nebyl s nima, ten by byl ve svym živlu. Ani mi nepříde že by Berenika byla takový dalmatin jako on.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:18
- Nahlásit
Ahóóój!
Tak jsme bez štěňátek...
Bylo to s nima úžasný, překrásný... prostě 2 měsíce... achich ach...
Mrňousci však potřebovali už každý svou rodinku, viděla jsem to od 7. týdne jak potřebovali intenzivní individuální kontakt, no prostě rozumbrádci, to už prostě byli hotoví pejsci. Dokončili u nás 8 týdnů a 2 šli v sobotu a 3 v neděli.
Po posledním jsem sbalila Giordinu, naházela krámy do auta a zbaběle jsme zdrhli do Brna... Naši jeli hned po nás, pak mi mamka volala, že tam taky nemohli zůstat...
Giordinka byla moc hodná maminka, do konce chtěla kojit, ale pak už nebylo co, ale stejně si ještě poslední Anarchijka před odjezdem pocucala cecíky...
Jinak majitelé super, mám fakt klid na duši, že jsem vybrala hodný lidi, všichni stále píšou a jsou ze štěňátek hotoví a všichni psali, že štěnda v autě spala a doma pak hned žrala a šmejdila a v noci nikdo nesmutnil a hlavně, že čučí, že štěnda chodí neomylně na noviny...
No oni byli šikulky ve všem... moje zlatíčka...
Teď si v Brně cosi povyřizuju a jedeme na pár dní s Giordi na plavčení a tak, abychom přišli taky na jiný myšlenky...
Blažena
moc pusinek Lotynce Lotrince!!!
jsem ráda, že když jsi tam byla, tak mi zrovna supr zabíral Lexaurin, sice jsem občas nedala dohromady souvislou větu, že ,... ale u tebe jsem to brala i tak, že ji dávám jak kdyby tetě či tak... u Fufáčka zas, že ho mám blízko a můžu se na něj jet kdykoli mrknout...
Nejhorší to bylo u Baddynka, Aurinky a Freyinky, stokrát jsem si mohla říkat, že vím, že se budou mít dobře, stejně...
chjo chjo...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:32
- Nahlásit
Denisa
ranní hlášení:
Lotynka mi spala celou noc pod peřinou - až ve čtyři ráno jsem jí vytáhla na čůru na zahradu, pak jsme šli kouknout do psince na velký holky - no ty mi daly jasně najevo, že štěňat už pár viděly - tak co jako.
baštíme bez problémů, nesmutníme - teď spíme s pánečkem na gaučíku, já rychle dokrotím bacile a valím dom
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:34
- Nahlásit
Blažena
jé, koukám, že Lotynka už je u vás zabydlená i na webu!
pak pošlu nějaký fotky z 8. týdne, ale až budu mít zpracovaný...
a pak to DVD...
už mi došla fota od Fufátkovatých... s Adolfem, božíííí! 6 kilový Fufu ani nevypadá tak malý oproti dobrmanovi.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:36
- Nahlásit
blažena
Denisa
taky jsem už k Blaženě jukla na webík, že má Lotynku založenou
moc hezký
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:39
- Nahlásit
blažena
kukujíííí!
ostatní ještě psali, že štěňátka už mají obojčíčky a vodítečka a že na nich i pěkně umí chodit... no však měla výcvik... nejvíc ale jim šel výcvik střapečkový alias coursing... to jsem musela navazovat střapců neb každý hned jeden zničil...
chjóóó, budu doživotně vzpomínat...
a času najednou mám, že nechápu co budu jen s jedním psem dělat... no až půjdu do hokny, tak mě to přejde...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:40
- Nahlásit
Cituška
achój! tak už to nevyšlo co?!
sím tě kdy jsou na Zetoru nějaký obrany?
že bych příští týden Giordinku oprášila...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:07
- Nahlásit
Denisa
víš co, já měla docela hnusnou angínu a s tou ke štěňatům nemůžu!
Ale Lotynka je naprosto úžasná!
Co se týče obran, figuruje nám teď Jožka Šesták (Radovan má prozměnu zlomenou nohu), ale bude moci až koncem srpna, tak dám vědět, jsou to pondělky navečer, cena mezi 100 - 120 dle počtu kousajících
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:19
- Nahlásit
Cituška
a od kterýho pondělka???
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:35
- Nahlásit
mistr
to se právě úplně ještě přesně neví
zavolám mu a zjistím to
jinak Pavel Job má opět koleno v háji (ale tentokrát nejsem na vině já, ale nějaký těžký labrador)
tak Citinka má v sobě nejméně 4 miminka
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:45
- Nahlásit
Cituška
jůůů moc gratuluju, budou zlaťáčci
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:45
- Nahlásit
Denisa
tak ty už máš dětičky pryč, bylo to s nima určitě moc krásný viď. Třeba ti to časem nedá a ještě jednou si to z G. zopákneš. Tak hlavně že jsi jim vybrala hodný páníky a je skvělý že budeš mít jednu fenku u Bláži. Tak ať se bobískum dobře daří.
Cituška
gratuluju k budoucím miminkům.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:00 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Stýnka
moc gratuluju, budou zlaťáčci - jak to můžeš vědět?! Můj tip - 5 žíhaných štěňat.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:02
- Nahlásit
Cituška
no nekecej to je teda v háji a to jsme se tak pěkně zžili........ takže víkend s Pavlem není ??
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:06
- Nahlásit
Tommy Gun
teeeda ty seš, bejt Cituškou tak si todle teda nenechám líbit. Fuj seš ošklivej, zlobivej kluk a styď se!!!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:08
- Nahlásit
Tommy Gun
Stýnka
no já teda nevím............jestli se neurazíme ale my s cipísem
..............i když, Cituška říkala, že se kolem nich nějak motali i knírači s rotvíkem
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:14 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
mistr
no jo, třeba to budou harlekýni!
jo, a aktualizace je hotová
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:19