| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 14:26
- Nahlásit
ola
Naštěstí jsme včera zavřeli ortopedické sály,tak toto valíme do RK.Ale jinak je to docela divočina.No ale dnes mám poslední noční a pak tři týdny dovču,tak to snad vydržím.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 14:33
- Nahlásit
Ola, tak taky velka gratulace k prirazeni chovne stanice!!! Nazev je takovy hezky tajemny
Jsem tedy zvedava i na ten tvuj nazev
To mi poslala jedna znama: http://psi.sbazar.cz/daruji-boxera-pardubice-o8965 64.html
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 14:36
- Nahlásit
Lenda
Neplatila jsi při převzetí 170Kč?
Ftipe! Platila jsem téměř 1.900,- Kč!!!
tak to budu mít trochu jinak
Kurňa, jsem napnutá jak struna.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 14:38
- Nahlásit
Tak jsem se prave docetla, ze se ma na vikend ochladit a ma temer cely proprset zrovna kdyz jedu poprve v zivote na vodu...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 14:48 - Změnil/a: Lenda
- Nahlásit
ola
Já mám něco na poště a mám za to dát těch 170,tak jsem si říkala,jestli to není ono a neplatím jen nějaký poplatky a na zbytek budu mít složenku či co.
A teď jsem si vzpoměla,že jsem kdysi objednávala tabulku na plot,to by taky nebylo špatný.
Tommy
Tak tohle mě nenapadlo.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 15:01
- Nahlásit
Paja s Tinou
ola
No to je pěkně na prd počasí.Já jedu na Sázavafest a pak na Trutnov.Tak doufám že počasí bude trošku přijatelné
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 15:26
- Nahlásit
ola
V italštině to znamená "psí světýlko". To v sobě totiž má každý hafan, v očích, v srdci. v duši. Moc krásně řečený a ten název je v překladu moc hezký.
Kuboj přeji taky vše nejlepší, taky jsem měla Jakub na seznamu jmen, ale nějak mi to divně pasuje k tomu našemu příjmení, sem zvědavá co vymyslíme, protože jména pro kluky nic moc. Tak třeba to bude holčička a budeme to mít vyřešený. jinak tvoje rady si také znamenám a třeba jednou ráda použiju a určitě až bude potřeba tak se na tebe s důvěrou obrátim o nějakou radu ohledně miminka.
Já přijela s hafanama před chvíli od našich tak je od nich aspoň na chvíli klid a chrápou. Sem tenhle týden doma a připadám si jak na výletě se třídou malých dětí, protože je snad tisíckrát denně musim napomínat aby něco nedělali a oni furt zlobí a zlobí.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 15:51
- Nahlásit
Teta
v práci žádné leháro? ,že tu máš na diskuzce absenci
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 15:55
- Nahlásit
Vcelka
Zrovna nedávno ukazovali tuhle obec v TV, tak jsem si říkala, že byste se měli přestěhovat...
http://www.mapy.cz/?query=v%C4%8Del%C3%A1kov#
A jména pro holky mi přijdou taky lepší než pro kluky. Já měla prvně v merku Veroniku a místo Jakuba Emu. Mno, dopadlo to tak, že holky máme doma jen psí. Ovšem k tomu vašemu příjmení to bude fakt oříšek! Napadá mě jen Čmelda nebo Brumda...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 15:58
- Nahlásit
Paja s Tinou
zrovna kdyz jedu poprve v zivote na vodu... - přeju pěkné "pokoupáníčko". Budeš mít vodu zespoda i zeshora. Tomu se říká voda. Musíš se zahřívat dostatečný přísunem tuzemáku.
Vcelka
ale nějak mi to divně pasuje k tomu našemu příjmení, sem zvědavá co vymyslíme - a co jméno Vilém? To byste pak malýmu mohli říkat "Vilíku". Já vím, blbá sranda.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 16:40
- Nahlásit
Tommy Gun
kdyby to byl Vilém, Viktor, Vít tak by jsme mu mohli řikat Viky
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 17:18
- Nahlásit
Vcelka
Co Daniel , Jakub nebo Erik ?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 17:20
- Nahlásit
blažena
něco mi říká, že je ve středočeské pobočce jakýsi "napnelismus" - tak ten je tam už asi dlouho, jen se konečně přestávaj lidi bát říct, že jim něco vadí Bohužel ale myslím, že to bude zas jen planý poplach a vše se vrátí k normálu (v tom lepším případě) ...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 17:30
- Nahlásit
kkathy
Vcelka
Když jsem mojí bábince (té stoleté) říkala, jaký jsem vybrala jména, tak vždycky omdlévala a pak pravila : "Proč nedáš nějaký pěkný meno, třeba jako dědeček byl Cyril a když byl malej, tak mu říkali Metůdku!"
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 17:36
- Nahlásit
Vcelka
Nene, Vilém by byl Vilík. A víš proč - dyk to byl kámoš včelky Máji, ni?!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 17:38
- Nahlásit
Všimněte si, jak to smrádě sedí Fee na klíně!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 17:44
- Nahlásit
ola
No když máte tak malý křeslo se nedif
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 17:49 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
ola
To ten náš malej smrad buldoččí dělá taky. To jsou hajzlíci malí.
kkathy
No když máte tak malý křeslo se nedif -
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 18:28
- Nahlásit
ola
Všimněte si, jak to smrádě sedí Fee na klíně!
starší a větší "ségra" je pro ni oporou
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 18:35
- Nahlásit
Adina
Spíš opěradlem ....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 18:42
- Nahlásit
Jo, jo, FeeBee je fakt zlato. Kdyby ležela uprostřed pouště, tak ta malá opice si jí sedne na hlavu, aby ji náhodou nepálil zadek!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 18:50
- Nahlásit
ola
U nás to funguje naopak. Vyměněj se ostře názory a pak malej dolejzá a chce se přitulit, když je mu třeba zima. Naopak, aby velkej přišel za malým - nikdyyyyy! To se ještě nestalo.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 19:36
- Nahlásit
Zajímavý středeční příspěvek na Novinkách: URL
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 22:37
- Nahlásit
Stýnka
Jé, já mám (teda Agáta) na tvym webu odkaz, to jsem ani nevěděla, děkuju Jo a jen za dnešek z toho odkazu přišlo od tebe 5 lidí, to je pěkný.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 08:07
- Nahlásit
to tu jako ještě nikdo není??
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 08:18
- Nahlásit
bubu
Já už tu jsem! Jak je na tom Knedlo?
Dnes jsem si přivstala, čekám kupce na skútra. Choť si koupil čtyřkolku (další krám do baráku ), tak prskolet musí z domu. Asi to bude komedie, protože to horko těžko nastartuju, natož abych předvedla nějakou jízdu. Tyhle akce fakt miluju.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 08:29
- Nahlásit
bubu
ale dobré ranko tak jak Knedlo? ,jsem čekala,že dáš vědět
ola
Dnes jsem si přivstala, čekám kupce na skútra
tak vzhkedem k tomu,že máš dovču,tak je to od Tebe oběť ,a co rekonstrukce koupelny-už se začalo?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 08:41
- Nahlásit
Adina
rekonstrukce koupelny-už se začalo?
Zdeněk má dovču až od pondělí, takže to teprve vypukne. Já si pořád nemůžu vybrat obklady! Už jsem z toho na mrtvici. Kdyby měli dvoje jako za totáče, tak vyberu zelený s bublinama a fertig!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 08:57
- Nahlásit
ola
zelený s bublinama
pamatuju hnědé s bublinama
bubu
Tak ako?
Artroza
Tommy Gun
Furt to nejede Jsou to neskuteční kreténi
Asi to celé natáhnu na naši doménu. Ale nemám teda ještě srovnaný v hlavě postup, kam všude to rozeslat, že z důvodů potíží na serveru došlo ke změně adresy stránek Jahressiegera. Asi to poslat na boxernews, amare, PL fórum, D fórum, na BK a jeho pobočky, ... kam ještě? Po ránu mi to nemyslí.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 09:22
- Nahlásit
Tommy Gun, uz se na to zacinam pomalu pripravovat ze proleju ze vsech stran...jen mam problem s tim tuzemakem...to budu asi muset nahradit necim jinym...
Ola, tak to me ani neprekvapuje. U nas je to tak, ze bassetka si lezi na trave a jezevcice aby ji nahodou neco neomrzlo od spoda, tak ji lezi na zadech a je desne spokojena
A nebyla si se podivat v SIKU na obklady??? Nebo nedaleko od nej je taky jeste jeden docela slusnej obchod s obklady. My si snad nakonec vybrali v tom Siku.
Jo a vcera jsme byli za duvernici naseho domu, davali jsme ji navrh nasi rekonstrukce a hned ve dverich mi sdelila at se zastavime aby nam rekla neco o uklidu a tak...tak to si uz asi musim poridit smetak
|