Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1350 . 1351 . 1352 . 1353 . 1354 . 1355 . 1356 . 1357 . 1358 . 1359 . 1360 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 09:36
- Nahlásit

Ahojda, tak konecne mam v nove praci trochu volneji
Vy jste teda ale strasni pisalci

U nas se nic nedeje, Tina ma falesku, tak minuly tyden rano to v mem pokoji vypadalo jako po boji...mezi vsim moznym, kartacem na srst, voskem na packy, spulkama do usi, ovladacem, a nevim cim jeste vsim se Tina rozvalovala s velkym plisovym opicakem a vypadala naramne spokojene

Jinak v nedeli jsme se byli inspirovat v asku a zatim jen ocima hsme vybirali nejake to vybavenicko. Pak jsem kousek objevila new yorker a hned tam nabehla. Nasla jsem tam super dziny a pri pohledu na cenovku jsem z nich mela radost jeste vetsi...staly 149Kc, tak jsem hned letela do kabinky, ze se do nich proste musim nasoukat...pri pohledu na velikost 27 jsem si tim ale extra jista nebyla No ale mam je doma, narvu se do nich, ale doufam taky trochu v to ze krapek povoli

Denisa, uz jsem skoukla mimisky a nadhera!!! Hned jsem si tam jednu mysandu vyhledla ach jo...

Cituska, nejak jsem to nidke nenasla, ale ten tvuj krasny zlaty prirustek je doma naporad? Je nadherna!!!

Ola a co u vas holky, vsechno v pohode?

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 09:48
- Nahlásit

Paja s Tinou

no jasně, Quin je prostě naše, takže máme v paneláku 4 krásné pejsky

ola
děkuju za pochvalu

ola
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 09:57
- Nahlásit

Paja s Tinou
pri pohledu na velikost 27
Ty riskuješ!!! (bodejť by nebyly za 149,- Kč, když na nich je materiálu jak na jedný kapse na mým zadku! )

Holky jsou v poho. FeeBee je zlato a Buggina je rarach a provokatér. Nemít Fee tak klidnou povahu, tak už je to malý smrádě na tři půlky (jak říká Kuba)

A co páni Majeři? Už jsou všici fuč?

ola
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 09:59
- Nahlásit

Adina
Včera večer si naše pididáma hrála s plyšovou slépkou a světe div se, zdálo se mi, že na ní provozuje kopulační pohyby?! Je to možný??? Taková malá... U Fee to neznám, tak jsem z toho byla vedle. Ani nevím, jak na to reagovat?

Adina
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 10:10
- Nahlásit

ola

Ani nevím, jak na to reagovat?

ola
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 10:25
- Nahlásit

Adina

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 10:46
- Nahlásit

Ola, no vis jak je to s tim znacenim...normalne mam tak 36-38, takze to srovnovam s touto velikosti zase takovy hubeny nadeje si uz nedavam Ale myslim ze ty taky s velikostma nebudes mit extra problem!

Jinak pani Majeri? No jasne uz jsou pryc vsichni asi mesic. Ale lidicky mi mailujou a posilaj fotecky, tak jsem rada. A z nekterych rostou pekni pesaci
No tak to je dobre, to u nas by asi Buggi neprezila, vzhledem k tomu ze Tina zavrcela i na stenisko, tak se obavam ze k ni si prirustek nebudu asi moct poridit nikdy
Jinak o Tina rikam ze je ku...va, protoze ta teda kopulacni pohyby delala tez odmala a jak se stale nastavuje a chce drbat co nejnize, koza jedna...

Cituska, jee tak to je super! A jak ze si k ni prisla? Urcite si si musela vykompenzovat ze manza ma pesany dva a ty kednoho Jeste dva Pajovi a bude to vyrovnane

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 11:58
- Nahlásit

Paja s Tinou

víš, já mám tři celkem, Kendík je totiž můj, je mu 11, pak Cita a teď Quin, takže manžel je vlastně chudák

a přišla jsem k ní jak slepý k houslím, přijela jsem se mrknout na štěňata, a bylo to jasný

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 12:23
- Nahlásit

Cituska, no jak to to teda v tom pripade delas?!? Ja se chci taky jet nekam na mrnousky podivat a neodjet s prazdnou...
Auuu

Markét
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 12:41
- Nahlásit

Corleona
Krásná aktualizace!
PS: Já jsem stejně vždycky věděla, že žíhaný koušou líp...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:08
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=7wLlE8241YQ&eurl=ht tp%3A%2F%2Fdigitalne%2Ecentrum%2Ecz%2Fcz%2Fmomentk y%2Fart%5F509%2Fco%2Drikal%2Dctvrtnicek%2Dpo%2Dnat aceni%2Do%2Dvodafonu%2Dslavna%2Dreklama%2Dnaruby%2 Easpx

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:17
- Nahlásit

Tommy Gun
Ufff.. Tak fčil.
Kdybys tam našel nějakou fatální botu, tak plís dej vědět.

Markét
No jo.. To říkali i na táboře A dokonce prý hlavně ti bez bílých znaků Zkrátka černí ďábli. No ono se Bubě ani jinak neřeklo, než "Čert".
Baruška chodila na obrany jen do středy, pak už to flákala, asi to pro ni bylo moc, tak jsem jí dala radši oraz. Má čas. No ale Buba se zlepšovala den ze dne a dostali jsme i pochvalu. Víc si zvykla na psy, už si to nechtěla rozdat s každým, ale jen s každým druhým (dost pokrok ), ale figuranti (ona ale ví, že to jsou "TI HAJZLI") ji zajímali čím dál víc. Chlapíky v oblečcích už zkrátka rozeznávala na dálku a sápala se k nim. Pak ji ještě strašně vytáčely ty přívěsné vozíky se psy, ze kterých se ozýval rachot. S těma si to byla ochotná rozdat kdykoliv
Barunka zas byla lepší na stopičce, byla preciznější, vytrvalejší, to pro Bubu to bylo málo akční i když zájem tam byl taky velký. Zkrátka můžu srovnáva, když mám "dvojčata".
Čekám ještě hlavně na pěkné fotky od Poláků, tam by měla být i Baru. O těchhle jsem ani nevěděla, dali mi je na CD při odjezdu.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:20
- Nahlásit

corleona
Dobrý .... jednoduchý, výstižný.
Festabend bude taky? Co nějaký ohňostroj, třeba ?
Jo a zásadní otázka - ta slečna u toho bazénu bude taky?

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:23
- Nahlásit

Tommy Gun
Fšecko bude.. i 6 medvědů s Cibulkou.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:33
- Nahlásit

corleona
m a i l
V rychlosti jsem to prolítnul - zdá se, že ok. Počkej na dochtora - třeba tam najde nějaké zásadní chyby neslučitelné se životem.

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:43
- Nahlásit

Tommy Gun
ten to profáral už fčéra večer a NIC

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:53 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Tobě to profáral a na korektury se mi vyflákne ....
Asi máš na něj lepší vlif.

Adina
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 14:30
- Nahlásit

blažena
tak co les a houby? Tě dneska pozlobím-zasejc plný košík(a to jen v rámci prochajdy s psékama-takže houbaření to bylo hala-bala)

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 14:42
- Nahlásit

Tommy Gun
Nevím, jestli víš, že nebyl doma a pak když to pošleš po půlnoci, tak lidi znavení cestováním již spí. To bys mohl pochopit..

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 15:20
- Nahlásit

corleona
Markét

jejej, to abych přimalovala Citě pruhy tedy chci říci žíhání

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 16:28
- Nahlásit

Adina
a ještě jednou
tady chčije a chčije - tak leštím kuchyň do vysokého lesku, achjo

Markét
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 17:03 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

corleona
Kruci, ty si to umíš naplánovat - takže se zlatou budeš dělat stopařské speciálky a se žíhanou obranářské...

Všem
Pozor na štěňátka - viz. nová epizoda Happy Tree Friends http://happytreefriends.atomfilms.com/

Lenda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 17:10
- Nahlásit

Markét
corleona
Cituška
Asi na tom něco bude.
Brau to taky potvrzuje.

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 17:18
- Nahlásit

Markét
ha-ha

bubu
šoumenská kniha návštěv spuštěna

Adina
Vím o nich!

ola
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 17:54
- Nahlásit

Chčije a chčije... Humus!
Holky se válí doma, každá si hlodá kost (aspoň mají zábavu).
Buggině je asi zima, protože při nacvičování postoje se klepala jak sulc. Doufám, že to bude dělat i na výstavě! Jo, a už je jasný, že budeme druhý, protože konkurence bude velká (podle nejnovějších zpráv to bude Bugginčina ségra! )

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 17:59
- Nahlásit

corleona
m a i l

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 19:14 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona, ola
http://www.youtube.com/watch?v=BgoOihBb78w

http://www.youtube.com/watch?v=4S0n9GHld6A&NR=1

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 19:17
- Nahlásit

Markét
Happy Tree Friends - ty jsou hustý jako vždy.

ola
Revizorů bojim, bojim ....

ola
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 19:24
- Nahlásit

Tommy Gun
Nesmíš jezdit na ostro!

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 19:25
- Nahlásit

Adina
jsem vyštvala Pepína do lesa - déšť nedéšť a výsledek : obr proutěný košík narvaný pravými hřiby a křemeňáky
do půlnoci mám co čistit a zpracovávat

<< 1 ... 1350 . 1351 . 1352 . 1353 . 1354 . 1355 . 1356 . 1357 . 1358 . 1359 . 1360 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání