Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1332 . 1333 . 1334 . 1335 . 1336 . 1337 . 1338 . 1339 . 1340 . 1341 . 1342 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
blažena
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 15:20
- Nahlásit

Stýnka
hilfe, hilfe - emil poslán - prosím o zhodnocení jedné prekérní záležitostičky

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 15:21
- Nahlásit

ola
že by už??? - mno je to njáký podezřelý

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 15:31
- Nahlásit

blažena
provokatére!!! bych šla spát hnedka...
Večír to sesmolim.

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 15:31
- Nahlásit

Lenda
jo jo, už min. týden jsem byla doma... V práci jsem tento rok ani jeden den nechybila a udělala nějaký důležitý věci pro vlast , takže mám dovoleno i náhradní volno až si vyčerpám dovču!
blažena
articek
hmmm, tak to bude asi taky ono, ona by to nejradši shrnula vše pod sebe... tak jak s tou opicí... tu furt měla pod bradou a štěňuli už si tam taky cpala...

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 15:35
- Nahlásit

Jo a s tou opičkou i rodila, byla do ní zakouslá anebo ji měla pod bradou anebo ji zahrabávala jak hrabala a včera ji urputně hledala a až ji našla, tak ji chtěla dát ke štěňatům! jsem ji ale sebrala, ale vždy když jde kolem skříně kam jsem ji zavřela, tak tam přešlapuje...

a štěňata se na té váze děsně vrtí... snad to budu moct dobře zvážit.

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 15:53
- Nahlásit

Denisa
a s opičkou i rodila - byla do ní zakouslá
to měla místo dřívka mezi zuby - aby líp překonala návaly porodních bolestí

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 15:56
- Nahlásit

Stýnka
já věděla - že tě to nas*re
hlavně se prosím vyjádři k těm financím - bych nechtěla vypadat jak zlatokopka - ale zase na druhou stranu - dyk víš, ni

Lenda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 16:17
- Nahlásit

Denisa
To máš dobrý.Si takhle těch mimin krásně užiješ.
To slyším poprvé,že někdo rodil s opičkou.

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 16:58
- Nahlásit

blažena
Lenda
no chovatelka kníračkářka na to civěla, že to taky ještě neviděla a furt s opicí všude chodila...

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 17:07
- Nahlásit

Denisa
mno a gde je avizovaná fotenka mimíska mojho Alotrijáčka???
esli je to jen mázlá čmouha - tož flakni to do emila - ať možu jihnout,plíííís

articek
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 17:11
- Nahlásit

Denisa
známe to od Irisy, museli jsme pár dní hlídat, protože jsme jedno našli štěňata srolovaný do deky a měli na mále, prostě přehnaná péče

ola
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 17:12
- Nahlásit

Denisa
Hoď tu fotečku sem, ať můžem blažence tiše závidět!

Markét
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 17:18
- Nahlásit

Ahoj děcka,
omlouvám svou delší nepřítomnost, ale holt už je tu sezóna... teď jsme cvičili týden na Šumavě (Charley splnila vodní zkoušku 1. stupně) a zítra zase frčíme na 10 dní na boxery... je toho zkrátka moc.

Takže gratuluju Denise a Giorďasce k zlatíčkům a zpětně také zlaté trojce od Corleony (jména jsou fakt super)
To ostatní jsem bohužel nestíhala dočítat.

A kdybyste chtěli vidět, jak zachraňuje Charley a Laka na vodě (a jak já o tom dokážu blábolit), tak tady je odkaz na pořad Chcete mě?, kde jsem "si zahrála" se Zdendou Srstkou
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1095970013-ch cete-me/34680.html

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 17:53
- Nahlásit

articek
jéžkovy voči, no já právě dávám teď do bedny jen kusanec prostěradla, aby nemohla nic "balit". Marťas by jí tam furt chtěl dávat deky a polštářky, prý jí to tam musí být děsně nepohodlný. No jo no, naše peřinkovatá princezna to bude muset vydržet na "holé zemi".
blažena
jo, tak já tu šmohu pošlu.
Jen co ještě odepíšu všem zájemcům co na ně nezbyla zlatá feńulka... je jich dost. Nenápadně se v závěru zeptám, zda by nechtěli radši psíka!
ola
nafotím pak lepší, snad.

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 18:01
- Nahlásit

Markét
pjekný, moc pjekný
mluvila jsi tam jak kniha
mno a Lakinka jak utáhne člun

Lenda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 18:19
- Nahlásit

Markét
hezký
taky jsem koukala jak takovej mrňousek utáhne člun

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 19:55
- Nahlásit

Konečně mám fotky štěníků v Nechybě

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 20:00
- Nahlásit

Tommy Gun
Pomoooc, mám i solo fotky, a chci to dát na web, ale já nepoznám, který je který Jak to mám udělat?
Až budu mít svoje, tak mě z toho asi klepne, takovej stres už z těhle a to nejsou moje

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 22:21
- Nahlásit

ola
tak mi přišel před chvílí na mail tenhle odkaz takže holka začni něco dělat ať je Bugatka taky než přijedu z dovči on-line!!!

blažena

ještě tak hoďku než to tady doma všechno zpohlavkuju (přijela sem před chvilkou ze cvičáku), napíšu pár žádostí na úřady a pak se vrhnu na maily -s nad do tý doby neusnu u klávesnice...

Adina
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 23:27
- Nahlásit

corleona
smělý dotázek-kampak se chystá "Baška" na tábor?

ola
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:54
- Nahlásit

Stýnka
Jůůů, to je Bugginčin bráška! To´s mi udělala radost, že´s to sem dala! Že to je ale fešáček!
Se stránkama musím něco podniknout. Sama jsem na to blbá, tak si budu muset někomu říct. Nejdřív musím počkat, až mi přijde to ofiko oznámení názvu CHS!

Markét
ad TV
Teda jsem na tebe byla hrdá. Mluvila jsi suprově klidně. Kam se na tebe se*ou někteří profíci!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:36
- Nahlásit

Adina
no přece do Lukové..

Mipooo
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:42
- Nahlásit

Ahojte vsichni, neni tady nekdo z Brna? Uz dlhsiu dobu hladame boxerieho kamosa na prechajdy sice mame o nieco mensie naburane ksichtiky, ale to vobec nevadi...
Zatial v Brne stretavame niekolko boxerov, oni by sa tak chceli hrat, akorat panickovia su vacsinou nasrdeni a nemaju cas, tak utecu a odvlecu psika prec...

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:45
- Nahlásit

ola
Mluvila jsi suprově klidně
No, díky za pochvalu, já se na sebe nemůžu dívat... ale on mě ten Srstka vždycky rozesměje a já se pak celou dobu musím culit jak Olinka Šípková a Stáňa Lekešová dohromady

ola
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:51
- Nahlásit

Markét

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:52
- Nahlásit

Markét
Stáňa Lekešová
Stáňa, to je moje favoritka..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:56
- Nahlásit

Markét
bylo to skvělý, hlavně jsi mluvila jak profík, já být na tvym místě tak tam asi hrozně žblebtám. A ten mrňous jak táhnul ten člun to mně dostalo.

Úha tak teď se mi docela ulevilo, protože jsem si volala na výsledky krve co mi dělali dvoje odběry na nějaký vady už, a mám to zatím vše v pořádku.

ola
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 09:00
- Nahlásit

Vcelka
mám to zatím vše v pořádku
Tak to je super. Vždycky se s tím člověk nervuje, ale pak dobrý výsledek dokáže skvěle potěšit. Kdy máš vůbec termín porodu?

Adina
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 09:05
- Nahlásit

corleona

no přece do Lukové..

to je bezva,a ví "Baška-team" s kým bude mít tu čest trávit tábor?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 09:14
- Nahlásit

ola
oni mi zatím do průkazky termín nenapsali, ale podle výpočtů na internetu a i svých vypočtů mám termín 10.12.
Teď jsem si teprv všimla že tu máš v galerii fotku synátora s Nunýnkem, moc hezká, sluší jim to. Vsadim se že až bude větší tak si pořídí taky boxera.

<< 1 ... 1332 . 1333 . 1334 . 1335 . 1336 . 1337 . 1338 . 1339 . 1340 . 1341 . 1342 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání