| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:28 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Původně asi jo, ale teď je to Doňa Izabela a chce svůj doutník.
No a Daktari jsem musela dát. Můj oblíbený seriál z dětských let. Doktor Daktari, opička Judy a šilhavý lev Clarence Vzpomínáte někdo?
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:29
- Nahlásit
corleona
na stránkách Insurace B to vůbec není
a kdo za to může ? ,necháme si poradit od slečny L.S.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:33
- Nahlásit
Stýnka
sem eště nevěděla co to boxer je..
neva,taháním kačera na provázku to začíná
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:37
- Nahlásit
corleona
Jo a co na dětičky říká papínek? Don Juan Keríno?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:37 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Adina
no jo, ale zadavatel nedodal víc infa, než k jednotlivým vrhům je..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:41
- Nahlásit
ola
Don stojí ve výběhu a čumí právě jak puk a o tom, že má nějaké děcka, vůbec neví. Jemu stačí ty dvě malé fúrie, se kterými výběh sdílí a které ho furt prudí.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:47
- Nahlásit
corleona
díky, no ona je taková ta přeopatrná až hysterka, asi jak já! spíš mi přijde, že ještě neví jak si je tam naskládat a nejradši by si je nacpala až do chřtánu a ublízala na kost... no hlídat radši budu. A polohy naštěstí nemění často!
akortá škoda, že se na tom hlídkování nemám s kým střídat M. může vlastně hlídat od 20h do půlnoci...
jdu krmit matku.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:06
- Nahlásit
bubu
jo atypické pneumonie- toť prekérka
to může udělat jakejkoliv brabouk, záleží na spoustě faktorů, hlavně na imunitním systému jedince - esli je dlouhodobě hospitalizován, esli je na umělé plicní ventilaci - streptokoky, veškeré g- tyčinky, obzvláštní "hitovka" jsou legionelly.....
teda mluvím o lidských pacientech - jak u zviřátek nevím
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:10 - Změnil/a: blažena
- Nahlásit
Denisa
hewe z toho si nic nedělej - já sem na to úplně sama samička a ještě chodím do práce
vždycky přilítnu z práce se sevřeným zadkem...., naše matka má totiž obzvláštní zálibu - vše co má v bedně : deky, prostěradla shrne na jednu hromadu a do toho úhledně zavine mimina - mno maj lavinový výcvik od outlého věku
teda aby si někdo nemyslel - že je tam nechám na pospas osudu 8 hodin - to nee, max. mezi 6:OO - 9:OO - ale stejně
jinak pokud jsem mívala možnost si brát klasickou dovolenou - samozřejmě 1. týden jsem je nespustila z oka ani na okamžik
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:24
- Nahlásit
Denisa
Nevím,jestli jsi to tu už nepsala.Ty máš dovču na štěníky?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:26
- Nahlásit
ola
To je škoda,že nejedeš.Já teda taky nedostala dovču,ale mám v tom týdnu jen tři noční,tak to nejak popatlám.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:33
- Nahlásit
Teta
ticho po pěšině!
jojo, tady je těď trochu ticho
blažena
toť prekérka
jo, tak tu prekérku máme...
ale jinak díky, za info, jsem si myslela že to tak je..
corleona
nízké sebevědomí
Daktari Vzpomínáte někdo?
bohužel
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:54
- Nahlásit
bubu
Co máš proti tomu afrikouvšeoblíbenému výbornému vet. lékaři? Bylo to něco jako je teď (nebo to bylo loni, nebo kdy) Doktor z hor
A propos, Doktor z hor a Doktor z Hor. To jsou vlastně dva seriály, jeden z Rýbrcoulova a druhý z Mariánek.
Hele, čumím do vytištěného xls a je tu: Gianrcole Mentasti, Polsko. V PL to bylo, ale to nebude Polák. A to jméno je taky nějaké čudné, není tam překlep?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:56 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit
Tommy Gun
Hm, na fotky čekám už od neděle
Mluvila jsem s ní taky, takže vim.Stejný vkus tu má i někdo jiný, kdo má nakryto
Musim říct, že ty štěníci po tom psovi byli fakt úžasný, ale sama bych si ho nevybrala, teda né v případě, že si chci z vrhu nechat fenku.
Dáša má nevýhodu v tom, že se nedostane na internet a zná opravdu jen ty psi, co byli za poslední tři roky jako inzerce ve zpravodaji Nebo ty, co jí bydlí kousek u nosu, že jo
O tomhle psovi nikdy ani neslyšela prej, ale poradce chovu je poradce chovu, no. Slíbila jsem jí, že jí přivezu pár fotek, až tam pojedem.A vemu i jiný psy, než jeho.Ona měla i jiný favority, mnohem lepší.Například Ring "miss březen", ale to by asi musela mít jinýho poradce,protože tenhle je lehce zaujatej.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:10 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit
kkathy
předpokládám že jde o CJNM....nebo ne?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:14
- Nahlásit
Stýnka
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:17
- Nahlásit
Stýnka
Jinak dotaz: toho poradce chovu se musim ptát? By mě docela naštvalo, dva roky pracně vybírat ženichat a pak poradce řekne "nééé, ten se k Agátě nehodí, musíš tohodle"
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:19
- Nahlásit
kkathy
mě ani jednoho nikdy nerozmlouvala, natož aby mi doporučila někoho ze svých "oblíbenců", to bych asi moc nerozdejchala
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:24
- Nahlásit
Stýnka
Tak to se mi ulevilo
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:26 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit
Stýnka
já nevim, sou určitý poradci, od kterých bych si nechala poradit, ale ne od někoho kdo má přehled v okolí 150 km a dál ani "Ň" -jo to před nějakými 20 lety to u ní určitě bejvávalo mnoooohem lepší a ku prospěchu ale dneska už bohužel ne.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:37
- Nahlásit
corleona
gianecole mentasti je ital, to dá rozum ne? ale já to v ikselu mám správně
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:44
- Nahlásit
Stýnka
okolí 150 km - možná spíš 50 km
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:47
- Nahlásit
kkathy
no dobře tak sem to trošku nadhodnotila
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:54
- Nahlásit
bubu
tak proč jsi mi poslala toho Poláka-Gianrcole?????
Jsi doufala v mou přirozenou yntelygenci? Když něco opisuju, tak vypínám mozek a tluču pichmenka a nic fic.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 13:07
- Nahlásit
corleona
Jsi doufala v mou přirozenou yntelygenci
no v tu nedoufám, jsem si jí jistá
ale mimochodem ital nebo polák, to bylo fuk, byl to vůl a ti jsou nadnárodní
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 13:10
- Nahlásit
bubu
byl to vůl a ti jsou nadnárodní
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 14:24
- Nahlásit
Teda tady je černo. Doufám, že nebude ta samá větrná hrůza jako včera. Já jdu večer na Hallo Dolly, tak aby nám nespadla zámecká jízdárna na hlavu!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 14:49
- Nahlásit
ola
Jsem jukla z okna a fakt od vás sem míří nějaké černo a to jsem chtěla jít venčit.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 14:53
- Nahlásit
blažena
deky, prostěradla shrne na jednu hromadu a do toho úhledně zavine mimina to znám
teta
corleona
mám dneska skvělou náladu, tak na vás budu hodná a nebudu psát svojí váhu
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 14:57
- Nahlásit
Šmarjá a co Artroza???? Úplně ve mě hrklo! Nevíte jestli je ještě 2 v 1? Nějak dlouho tu nebyla!!!
|