| Autor |
Zpráva |
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:15
- Nahlásit
Gratulace vsem co o vikendu uspesne vystavovali
Corleona,
opet super fotos. Je videt ze to je presne to co ti v ruce chybelo Si s canonkem skvele sehrana a mas super hloubku ostrosti!!!
Market a Cituska, ja dnes dostala pochvalu na nefrologii od pana doktora ze si svou vahu stale tak nejak drzim stejnou Tak to bylo fajne poslouchat
Jinak plavaci versus neplavaci boxeri - my jsme teda neplavci. Kdyz uz se nahodou Tinu ozkusi vyzkouset hloubku, tak je to na hodne kratkou dobu a jeste s vyrazem "pomoc topim se!!!" Kolikrat ma pocit ze by se opravdu utopila. Jde hrozne zadkem ke dnu, pred sebou si dela gejzir vody, pres ktery jsou videt maximalne tak jeji extra vykulene oci
Jo a dneska nam odchazi posledni pani Majerova, takze budeme doma opet ve trech
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:21 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
corleona
to by si rozumněli ty tvoje mrňata s naší Corli, by jsme se mohli dát na zápasy, u nás občas taky veselo , viník je bohužel ale jen jeden, mrňavka jedna už nám vevodí smečce , taky jsem zvědavá co bude v roce, tuhle došla trpělivost i Bučovi, ale chudák neměl jí čím pokousat
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:26
- Nahlásit
Paja s Tinou
moje první fena byla to samé, měla stejný styl: trčela kolmo ven z vody půlkou těla, máchala tlapama, oči vytřeštěné a kolem ní gejzíry vody a všechno si cákala do očí a do uší. Ta mladší, když svou šílenou matku viděla, tak radši do vody ani nikdy nevlezla.
dík za kompliment.. i když já jsem osobně čekala víc těch lepších fotek. Ale byl problém udělat "portrétní" foto, všude spousta jiných paparazzi chtivých snímku, takže se před objektivem furt někdo míhal nebo mával na psa. Pak ve finále šli psi v rychlém sledu a zapisovat výsledky a ještě fotit, to bylo fakt moc.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:32
- Nahlásit
articek
No fakt mě to děsí. Že teda budem krmit odděleně už tak malé štěňata, to by mě v životě nenapadlo!
No a nestraš, zatím si dovolujou jen na Nunýka, protože vědí, že strýček si to nechá líbit. Se ale pustí do ostatních a ti je sežerou
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:42
- Nahlásit
Corleona, uplne chapu. Ja tuhle fotila vystavu ovcaku a ez to bylo neco a to jsem jako jedina mela pristup do kruhu. Ale i tak se to moc nedalo. Me se libi, jak mas na vetsine fotkach rozmazle pozadi...jsem byla i mile prekvapena, ze ti ta bila paska neprehlusila popredi, obvykle to tak totiz s bilou byva! To me se tedy takova hloubka ostrosti moc nedari
Nejaky spesl figl? Nebo stale fotis na automat. Ostreni mas asi nastevene na stred, nebo ostris rukou?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:43
- Nahlásit
Markét
Já bych taky potřebovala toho ledničkového strašáka, taky jedu za měsíc na dovču. A to bohužel takovou kde se nosí bikiny!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:46
- Nahlásit
Teta
bo monokiny?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:46
- Nahlásit
corleona
no u nás si taky nechali hodně dospěláci líbit, ale jak se říká hrníček už přetekl. Většínou je to u žrádla, tak už musíme stát hlídku, včera suvereně šla mrňavka vzít Bučovi hračku a to neměla dělat. Pak už bylo jen klubko a řev. Začíná to být tak, že se dospěláci radši začínají před ní uklízet, naštěstí štěňata bijou jen v nouzi a neradi a vyhýbaj se konfliktum, tak to řeší takhle.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:48
- Nahlásit
Teta
A to bohužel takovou kde se nosí bikiny!
Pani, nekecejte, já jsem dobře informovaná, že už jste jak laňka
To jsou tu jiní, strašáka potřebnější! No prostě - nevydám!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:53
- Nahlásit
Teta
Jestli deš letos do nových plavek, tak tady máš tip: URL
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:54
- Nahlásit
Markét
Myslím že každá máme jinou představu o tom jak vypadá laň!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:56
- Nahlásit
Tommy Gun
Tedy, ty jsi ale hrozný. Jak takové stránky vůbec najdeš ty prasáku ))
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:06
- Nahlásit
Teta
Hewe, bikini jako bikini, ne?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:09 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
pak kdo je tady čunek, co.. ?
Tommy Gun
Takové prachy za barevné šňůrky? My psary si to "spíchnem" z vodítek Něma prabljema. Akorát že mě se to zařeže do faldíků a jinde a bikini budou fprdeli a to doslova.
Paja s Tinou
automat, portrét a jen si hlídám těch devět ostřících bodů. Když mi pár bodů bliká na tom, který objekt chci mít ostrý, tak to teprv odbouchnu.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:13
- Nahlásit
Market, vzhledem k tomu ze na dovolenou odjizdim uz pristi tyden, tak si strasaka uz asi nestihnu pujcit co
Jo a bacha po vikendu ze me bude mozna televizni hvezda
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:14
- Nahlásit
Kulajda
díky za focení - nejlepší fotka Artovo koupání pod hadicí , inzerát vložen
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:17
- Nahlásit
Corleona, toz to mas uz svuj fotoaparat jakysi vice namakany Me tam zadne bodiky neblikaji, mam poze na vyber ruzne typy poli v hledacku a to nekdy jak naschval mam nastavene ostredni treba na stranu a ne a ne to dat na stred...tak tomu se pak rika ze si v p...li
Jinak na manual existuji super stupnice, podle kterych to i vidis zdali je tve nastaveni ok...ale to mas jiste take...jen ten sport na manual se zatim nedari moc dopilovat
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:27
- Nahlásit
Děcko s provinilým výrazem ve tváři přijde večer do ložnice: "Tati, umíš psát ve tmě?"
"No, myslím, že jo. Co mám napsat?"
"Svoje jméno do mojí žákovské knížky."
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:43
- Nahlásit
corleona
http://www.boxerclub-bg.org/index.php?option=com_s mf&Itemid=28&topic=45.msg111&topicseen=1&lang=en#n ew
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:46
- Nahlásit
Euro Dog Show - Best in show:
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:48
- Nahlásit
Festabend při příležitosti Euro Dog Show Zagreb:
URL
Nějak mi tam chybí oslintaný zabahněný Gappay vesty.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:50
- Nahlásit
Klikněte si na jednotlivý dny pro zobrazení fotek: URL
Jsem nevěděl, že Gappay už začal dělat společenský modely.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:56
- Nahlásit
Tommy Gun
Pcha, co kdybychom si z toho vzali přiklád he?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 17:43
- Nahlásit
Teta
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 17:56
- Nahlásit
Teta
Pcha, co kdybychom si z toho vzali přiklád he?
moje slova.. moje slova..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 18:13
- Nahlásit
corleona, Teta
Vzhledem k tomu, že boxer je sporťáček, tak sportovně-elegantní hadry klidně. Ale oblek a kravatu .... Kravaty si užiju dost přes tejden .....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 18:25
- Nahlásit
corleona
Jsem ted dokoukal film Roming s B. Polívkou a M. Labudou. Docela dobrý - by se ti mohlo líbit .....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 18:29 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
no to nevim, morgoši prý tam hrajou na housle. To je jak v USA filmech mají černoši povětšinou kladné role.
hrajou na housle
Bo ti co znám a vídám, na housle rozhodně nehrajou..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 18:31
- Nahlásit
corleona
Je to takový tragikomický ..... některý scény fakt dobrý.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 20:49
- Nahlásit
Tak jsem dočetla cca dvanáct stránek a jsem zralá na oční!
Všem úspěšně vystavujícím a kousajícím gratuluju! Pořád mě ještě mrzí, že jsem v Práglu nebyla.
Ale rodinná oslava se vydařila a moji hoši tam byli za hvězdy, neboť při zpěvu "Byl jeden pán, ten kozla měl..." a "Pííííjte vodu, píííjte vodu, pííjte pitnou vodu a nepííjte rum..." se moje babička chechtala až jí tekly slzy jak hrachy a tak to má být!
corleona
Tak holčičky si jdou po krku? Mno, u nás jsem dnes dala oběma děfčatům ven kousat kost. Fee tu svoji ohlodala rychlostí blesku a pak si "vzala" Buggininu. Ta si to nenechala líbit a kousala kloub aspoň z té strany, co čuměla Fee z huby. Myslela jsem, že mě šálí sluch, když na ní FeeBee zavrkala. Tak jsem se rozběhla, že jí vyplesknu, uklouzla jsem po zahradní hadici a kopla Fee do p*dele, že z toho bude mít týden stolici jak tibetská doga. Ovšem pochopila to ihned!
|