| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:05
- Nahlásit
corleona
cos měla dobrého k snídani?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:15
- Nahlásit
Teta
rýžovou kaši s jabkem a teď rajčata s mozarellou. Ale nevím, co bude večer. Asi HLAD
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:20
- Nahlásit
corleona
Jo, a máš jeden odkaz v mailu!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:23
- Nahlásit
Teta
už jsem to profárala
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:25
- Nahlásit
corleona
tak to tě holky procvičili schválně aby si se hned pěkně probudila. Ty ženský jsou horší než chlapi co?
Musim moc pochválit Blejdíka, jak už si hezky umí říct že chce na záchod. Dneska v pět ráno si stoupnul v obýváku ke dveřim na zahradu a zakňoural. Hned jak vyběhnul tak se vyčural a akorát mu pak nějak nešel vytlačit bobík, furt to zkoušel a nic, tak doufám že nemá zácpu, nevim jak to mam poznat když teď nejsem doma a nevidim jestli se vykadil.
A taky už mu padaji zoubky.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:28
- Nahlásit
Vcelka
No to je šikula!
Naše holčičky udělají louži a vytlačí bobek vždy, když vběhnou třeba jen na 5 minut do domu
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:41
- Nahlásit
corleona
My už jsme bez loužiček docela dlouho, jak furt dělal bobíky na tom gauči, tak tam teď přes den nemůžou a můžou jen do chodby a ven a v chodbě nic neudělá a když jsme doma tak jak je teplo tak máme furt otevřeno z obýváku do zahrady, takže to se naučil venku a v noci už v pohodě vydrží, po desátý hodině ho ještě pustíme vyčurat a do těch šesti většinou vydrží a když ne tak si řekne.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:50
- Nahlásit
Tak jsem se po mnoha letech stala majitelkou malého kulatého bazénku(abych nemusela závidět těm co mají větší,třeba Corli),mám napuštěno a budu doufat,že mi ho Brau neprotrhne. A jdu se vykoupat.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:02
- Nahlásit
Lenda
á další provokatérka která nás smažící se v práci bude provokovat. Včera jsme o tom ale zrovna mluvili, řikám Zdeňkovi že jsem jak sejrák a on že taky musim vylést na sluníčko, tak řikám že jen tak to mi nedělá dobře ale že kdyby jsme aspoň měli ten bazének tak to by byla jiná, tak prý že příští rok už nějaký pořídíme, když budu na tý mateřský tak abych se měla kde válet. To pak vás tady taky budu provokovat
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:16
- Nahlásit
Lenda
no já si snad na balkoně napustím lavorek
corleona
tak já jsem naštěstí měla kartu prázdnou a právě jsem hodila na stránky do fotoalba plavení zvěře
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:23 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Lenda
ale my máme taky jenom majinkej..
No nic, jdu dělat Béďu Trávníčka.. už mě ta tráva sele, furt roste jak blbá, kdyby se to aspoň dalo hulit..
Cituška
pěkné plaveníčko! a Kája plavala dobrovolně, nebo jste ji museli popostrčit. Naše holčičky dobrovolně nic.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:28
- Nahlásit
Cituška
Lavorek jsem měla včera,ale nestačil mě.Rozhodla jsem se tedy pro bazén.
Včelka
Pravda,pak budeš několik let provokovat ty nás.
Já si vynahradím v červenci,to sloužím tři víkendy a oba svátky.Už teď mám depku.
corleona
122 jako já asi né
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:32
- Nahlásit
corleona
dobrovolně ale jedině za Citou, až pak za náma lidma, no jo, máma je máma!
Ale takovej vodník jak byla Cita není, tak šla dobrovolně už ve 4 měsících a skáče jak magor a potápí se, jedna fotka s tou otevřenou tlamou to bylo těsně předtím než se potopila skoro celá, jenže digitál je prostě pomalej, šmejd jeden
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:32
- Nahlásit
Taky jsem byla nechat vykoupat holky.Otevřela jsem branku a holky byli v rybníku na to tata.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:33
- Nahlásit
Cituška
Fotky jsou krááásnééé
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:35
- Nahlásit
Lenda
jako hloubka? To nevím, ale asi něco přes 150. Ale když zapnu protiproud, tak mi to vždycky urve plavky
No a klasicky je nejlepší Nuny. Vydrží celé minuty čumět na ponořený teploměr na šňůrce a houpající se na hladině. Loni jsme ho zblbli a řekli mu, že je to "žabička" a už si to nenechá vysvětlit.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:38
- Nahlásit
corleona
Nuny je prostě nejlepší.Takový pes se rpdí jednou zaživot.Když jsem viděla fotky se štěnikama tak jsem žasla.Jééé tak to bude mít Nuny zasejc radost.Bude mít doma miminka ))
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:44
- Nahlásit
Ada
Akorát že je problém. Obsadil porodní bednu a Heduš tam s ním někdy je, ale on se tam strašně rozvaluje, tak je radši zalezlá v kennelce. Odnesl si tam navíc i Gertrudu a raněnou Henriettu a tráví tam veškerý čas.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:45
- Nahlásit
corleona
já ho vidím
chudák Heduš
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:48
- Nahlásit
corleona
cc,já mám tak 25 a plavky mi to moc nerve
To si pro ní ani neskočí?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:49
- Nahlásit
corleona
Teda vážně chudák Heduš.On by to Nunýnek za Heduš nejraděj i odrodia a odkojil ne?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:54
- Nahlásit
Lenda
achááá
To si pro ní ani neskočí?
Už to kolikrát vypadá že jo, ale nic. Jen tam stojí a "pláče".
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:58
- Nahlásit
No nic.Já jedu do Vržanova se koupat )) a psisinky beru sebou.FAtty už je hnusná na štěňata tak at' si od nich odpočine ))
Mějte se tu fajn.A těm pracujícím at' to v práci rychle uteče!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:30
- Nahlásit
corleona
Blade zatim plavání taky nic, stojí na břehu pozoruje Vikyho, občas se nakloní jako že už jo a zase si to rozmyslí. Maximálně vleze do vody jen tak na krajíčku.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:37
- Nahlásit
Vcelka
to přijede, Kája taky nejdřív nechtěla
Ada
děkuji, vyjímečně foťák nestávkoval
tak hezky vykoupej
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:44
- Nahlásit
Vcelka
Brau nechce plavat vůbec.Strašně ráda se rochní ve vodě a hrozně ráda kouká pod vodu co tam je ,ale do větší hloubky nejde.Dokonce jsme na ni hráli,že se topíme a ona místo záchrany začala štěkat.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 13:02
- Nahlásit
URL
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 13:05
- Nahlásit
Cituška
no snad jo, Viky ten skočil do vody hned ve čtyrech měsících co jsme k ní přišli prvně, byl tam s náma brácha se psem a ten tam skákal tak Viky hned skočil za nim a od tý doby vodu zbožňuje, může se přetrhnout když mu hážeme klacek a on pro něj plave.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 13:28
- Nahlásit
Artroza
moc hezká aktualizace
|
pech
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 13:47
- Nahlásit
Dobry den preji...
dodatecna gratulace pro Bubu k uspechu!!
|