Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1197 . 1198 . 1199 . 1200 . 1201 . 1202 . 1203 . 1204 . 1205 . 1206 . 1207 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 07:20
- Nahlásit

Artroza
Dodatečně všechno nej oběma.

Boxerka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 07:20
- Nahlásit

Artroza
Také se připojuji ke gratulaci!!!! Vše nej, nej, nej a ještě jednou nej!!!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 07:36
- Nahlásit

mistr
Jinak vám musím prásknout, že Boxerka má velikost 38 možná ještě i míň, tak 36 - ááá, tak to máme téměř shodnou velikost, je-li tu řeč o kolících (stopovacích). Bo to už je jiné téma.

Boxerka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 07:42
- Nahlásit

mistr
Ještě mi řekni, co je na tom nechutného?

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 07:45
- Nahlásit

Boxerka

nechutné je, že většina z nás takovou velikost nemá a v některých případech dokonce ani nikdy neměla

Boxerka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 07:49
- Nahlásit

Cituška
A jakou máte tedy velikost?

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 07:57
- Nahlásit

Boxerka

jejda, já vlastně ani nevím, kupuju kalhoty na gumu a volná trička
mám 40 až 41

P.S. ono to není nechutné, jen bledá závist

Boxerka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:00
- Nahlásit

Cituška
Ale tady není opravdu co závidět. Každý jsme nějaký.....

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:07
- Nahlásit

At s kyslíkem nebo bez - je to borec: URL

ola
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:08 - Změnil/a: ola
- Nahlásit

Boxerka
Neboj, já mám taky velikost 38. Sice si musím vybírat kalhoty typu "rajtky", abych tam prdel a stehna vlezla, ale jinak pohoda. Když vidím některý holčiny v 16ti, tak si říkám, že po dvou dětech mám postavu pořád ještě v OK.

alli
Buggi si taky zásadně vybere to nové, netknuté. Ze dvou utěrek si vždycky neomylně vybere tu zachovalejší, no a pak už z ní je leda hadr na ťapky!

Tommy Gun
Dneska se mi o těch tvých černých kolících zdálo. Ach jo! Už blbnu...

bubu
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:21 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit

ahoj, dobré ráno, teda tohle se nedá, leda mít počítač uvázaný kolem krku, já bych se tak ráda zapojila do keců, ale kdy???
tak jsem zase prošvihla něčí narozeniny, něčí kolík, něčí odjezd kamsi na cosik kde bude třeba veškerých krupičných zásob, ale copak se to dá stíhat??
kromě toho je dnes pátek a to je den kdy je třeba nacpat knedlo zase do pračky a pověsit na šňůru okapat a požádat o laskavou krupičnou nebo mixovanou podporu zde přítomných. jenomže jak to budem vlastně v sezoně dělat, když všichni o víkendu někde zápolí?? kdo bude vlastně sosat??
HA!! už VÍM!!! NIKOLKA!! ta ruce k jídlu ještě nepotřebuje, tak bude držet pěstičky pro všechny co to potřebujou a může u toho v klidu sosat

Boxerka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:21
- Nahlásit

ola
Ale já nemám velikost 38, to musíte ještě slevit
Teda to je téma Nebudeme se raději bavit o našich milačcích?

ola
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:26
- Nahlásit

Boxerka
Ale já nemám velikost 38, to musíte ještě slevit
Tak to je zrada! Přidávám si tě tedy do skupiny třtin ve větru se klátících (Pája, Denisa, Dannie atd.)

bubu
Sosat bude Nikolka a nikdo nemusí ani nic vařit, neb Artiček funguje jako termoláhev, super nápad!

alli
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:27
- Nahlásit

bubu
Já jsem na tom obdobně, také to tu nestíhám HA!! už VÍM!!! NIKOLKA!! ta ruce k jídlu ještě nepotřebuje, tak bude držet pěstičky pro všechny co to potřebujou a může u toho v klidu sosat-

Adina
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:30 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

bubu

je dnes pátek a to je den kdy je třeba nacpat knedlo zase do pračky
tak si dej s tím praním záležet a pěsti budu držet ,to je jasný a nejen Knedlovi,také Citušce,Blaženě a všem ostatním ,kdo jedou do Litoměřic i jinam

Boxerka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:31
- Nahlásit

ola
Ale to není zrada, to je skutečnost
A ještě něco, mě jen tak něco neodfoukne

Adina
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:34
- Nahlásit

Boxerka

mě jen tak něco neodfoukne
no to je jasný,když máš doma placatku

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:42
- Nahlásit

Boxerka,ola
taky sem kdysi měla velikost 36 i dávno 34, no teď už se přestávám vejít i do 38, ve středu už sem musela nutně vyrazit do města, bo mně vše škrtilo, i když teď mně to tak netrápí, teď si to můžu dovolit
Artroza
tak ode mně opožděná ale i přesto velká gratulace k narozkám, hlavně přeji ať ti letos vše vyjde tak jak má.
ola
a ty máš Buggi přes den zavřenou v kuchyni? My jsme proti tomuhle udělali hned na začátku opatření že když jdeme do práce, tak dáme mezi chodbu a kuchyň sádrokartonovou desku, takže se do kuchyně ani obýváku nikdo nedostane a psi jsou teď jen v chodbě, napřed sme jim nechávali otevřeno i do děcáku protože tam má Viky udělaný výhled do ulice, jenže Blade se naučil kadit na gauč co tam je, takže to musíme teď zavírat. Takže maji pelechy na chodbě a maji přiotevřeno do dílny odkud můžou pak chodit okýnkem ven a musim zaťukat že nemáme nic zničeno, protože tam vlastně ani neni co ničit.

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:57
- Nahlásit

Vcelka
když teď mně to tak netrápí Že by nějaká dobrá zpráva?????????????????

Mimochodem, který ****** tady vymyslel tu hovadinu s krupicí he???? Nesnáším jí! A hlavně se ta krupica má vždy sosat na víkend což je největší blbost. To je čas hostin, grilovaček atd!

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:58
- Nahlásit

Vcelka
Blade se naučil kadit na gauč
hewe to bych ho v Bašce reklamovala

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:00
- Nahlásit

Teta
hewe jseš v očekávání - Giordana jde dnes na sono

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:00
- Nahlásit

Vcelka

že by dobrá zpráva???
tak to blahopřejeme

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:01
- Nahlásit

blažena
Teta

no jo, doufám, že to tu Denisa uveřejní před mým odjezdem, jinak nebudu moc o víkendu nic, jak budu napjatá....

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:09
- Nahlásit

blažena
Já vím a jsem napnutná k prasknutí. Už jsem holkám včera emilovala že ty a já očekáváme zprávu jako první formou sms.
Když jsem ale viděla video z coursingu tak jsem se úplně lekla. Jestli tam něco je tak aby to nebylo vyklepané

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:14
- Nahlásit

Teta

a co puding?

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:17
- Nahlásit

Cituška
čokoládový pudink, v něm oříšky a rozinky v rumu, navrch kopice šlehačky.... to já rád - lepčí než krupice

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:19
- Nahlásit

Teta
počkej to mi nják uniklo - to nebyl archivní snímek, to tam meteleskumbleskum řezala zatáčky G. s malýma Legoslavama v pupíku???- neslýchané

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:23
- Nahlásit

Teta,Cituška
sem to tu chtěla nějak nenápadně nadhodit, sem čekala kdo se schválně chytí. No chtěla sem to ještě chvíli vydržet s tim to tu prozradit, tak snad už se nic nestane. Jo vypadá to že budu ta co tu tenhle miminkovský rok začátkem prosince uzavře.
Jen tak pro zajímavost první test co mi vyšel pozitivní sem si dělala to ráno co sme si jeli pro Bladea.
blažena
no na tu reklamaci to by se našlo víc věcí. Nevim co se to naučil, ale fakt tam začal chodit pravidelně a to se prostě nedalo, takže teď se tam zavírá a když přídem z práce tak doma neni jediný bobek ani loužička, už prostě když tam nemůže tak to dělá venku.

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:27
- Nahlásit

Vcelka
úúúúžasná zpráva, moc a moc gratuluju

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:38
- Nahlásit

Vcelka

to bude miminek, hurá

a mimochodem, Klanicovi, co si odvezli pejska ode mě, tak paní také obratem přišla do jiného stavu, čekají to v září
prý konečně po dlouhém snažení...

<< 1 ... 1197 . 1198 . 1199 . 1200 . 1201 . 1202 . 1203 . 1204 . 1205 . 1206 . 1207 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání