| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 09:46
- Nahlásit
Cituška
kdy budou los fotos " A " Starboxs puppies????
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 09:53
- Nahlásit
ola
Blade je na jednu stranu docela oprsklý, že třeba bráchovýho psa se ani nebojí když na něj zavrčí a na druhou stranu když Viky třeba začne štěkat a utíkat ven k plotu, tak Blade se otočí a rychle utíká domu a nejlíp se k tobě přitisknout aby byl v bezpečí.
Já sem si furt myslela že kdyby jsme někdy toho labradora a Vikyho pustili k sobě na volno že by byli v pohodě, protože na sebe vždy hrozí přes ploty nebo z vodítka, ale věkově jsou na stejno, tak sem furt doufala že by to mohli být kámoši, ale asi ne, asi s nima bude problém.
Adina
já náhodou furt nějak nevim kdo je Adina, asi sem propásla tu chvíli kdy se to tu řikalo, tak sem akorát pochopila že si asi veterinářka ale jinak fakt vůbec nevim. Tak kdyby se ti to tu chtělo zopakovat budu ráda.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 09:55
- Nahlásit
blažena
dneska odpoledne, jedu tam kolem 16.00. Včera jsem mluvila s paní Jindrovou a shodly jsme se, že jsou tam 2 moc hezká zvířátka, jeden pes a jedna fena, zbytek normál, ale uvidíte samy!
|
Boxerka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 09:57
- Nahlásit
Cituška
už jsem tu, nějak to všeco nestíhám. Mám zlatého boxera, jedináčka a bohatě stačí ..............
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 09:57
- Nahlásit
Vcelka
Naše Buggina je taky oprásklá. Řádí s Fee na zahradě, já oknem slyším kňuknutí, tak letím, aby ji Fee nemordovala a ona prťavá Buggiše vlaje FeeBee na uchu a ta řve jak pavián.
Pak zase ale pod pergolou spadlo Martinovo kolo, rána jak z děla a Buggi se staženým zadkem letěla domů až jí nožičky předbíhaly! Komedie!
Denisa
Dej 100% vědět, budeme netrpělivě čekat!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 09:58
- Nahlásit
Boxerka
zlatého boxera, jedináčka
Je z Ringu?
|
Boxerka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 09:59
- Nahlásit
Cituška
Jinak jsem z Dobříva - u Rokycan a boxíčka mám od své budoucí švagrové a je to také synáček jedné tady z nás, šampionky, mistrině světa........hádejte kdo je to?
|
Boxerka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:01
- Nahlásit
ola
Ano je z Ringu a proč ten zamračený pohled?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:09
- Nahlásit
Boxerka
Tě vítám, super nick
Ano je z Ringu a proč ten zamračený pohled?
Protože jsme nejhezčí, nejchytřejší, nej nej nej. Si z toho nic nedělej, nám jenom závidí
|
Boxerka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:10
- Nahlásit
blažena
slečnu boxerku jste nepoplašily, jen to tu vše nějak nestíhá....práce je dost, lidi lezou a pořád něco chtějí, jsou neodbytní a vyhodit je nemůžu........
|
Boxerka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:14
- Nahlásit
Nemáte někdo chuť na skvělou bábovičku? Mmmmmmm.......ta je........
A nechtěli by jste mi všicí o sobě také něco sdělit? Odkud jste, co máte za pejsany? Je mi tu s vámi fajn!!!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:19
- Nahlásit
Boxerka
z ringu? u dobriva?
su asi spatne informovana..... jsem pochopila, ze spis tatinek je z ringu, ze?
Denisa
tak drzime palecky!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:19
- Nahlásit
Boxerka
Nééé, to není zamračenej pohled? Teda aspoň já to tak nevidím! Tohohle smajlíka vnímám jako dítě, když nadrženě sleduje maminu, jestli v kabelce to lízátko má nebo ne? Jakože JO a nebo NE? Ringáči tu povšechně mají můj obdiv!
|
Boxerka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:25
- Nahlásit
Artroza
Ano, tatínek je z Ringu. Já napsala snad něco nepravdivého?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:25
- Nahlásit
Ahojda všem
Boxerka
Vítám tě v tomhle blázinci A jak že se tedy jmenuje tvůj haf ?A jaké je tvé jméno?
|
Boxerka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:27
- Nahlásit
ola
Tak to jo, když se teď na toho smajlíka dívám, tak mi připadá ten jeho pohled takový šibalský
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:29
- Nahlásit
Boxerka
jo tak to tatínek tvého boxíčka bude asi njákej Cipís z Ringu, ne
a maminka je......???
|
Boxerka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:29
- Nahlásit
Ada
Můj hafík se jmenuje Akim Xebor Czech. Moje zlatíčko milované. A moje jméno je Radka. Blázinec je tu docela pěkný, ze začátku jsem měla problém se tu zorientovat.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:30
- Nahlásit
Vcelka
já náhodou furt nějak nevim kdo je Adina,
týýýý jo,to mě mrzí(ale my dvě se neznáme určitě) možná buděš vědět-corleona mi dělá a spravuje webovky,doma mám boxerku Skorotetu a 3 killerky
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:33
- Nahlásit
Boxerka
jinak vítej západočeško!!!
já su taky vodsamsaď - jen ještě víc k imperialistickým hranicím -(TC)
|
Boxerka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:33
- Nahlásit
blažena
Tatínek mého boxíčka je Impísek z Ringu a maminka je Bellis Jiskrné oko. Teď je zrovna Akimek celý týden s maminkou a sdílí spolu společnou lóži, protože Bellisky panička odjela do Egypta. Takže je po cvičení a po všem, protože Akimek je do své matinky celý litý.........ale já mu to přeju, pak bude mít tvrdý výcvik.........ne, já jsem hodná panička
|
Boxerka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:35
- Nahlásit
Artroza
Kde jsi, si tu? Tak nám také něco pověz?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:35
- Nahlásit
Boxerka
šibalský
Přesně - to je ten výraz! Kurňa nemohla jsem si vzpomenout!
A co fotečka Akima? Nebyla by?
Ada
jak že se tedy jmenuje tvůj haf ?A jaké je tvé jméno?
No vida, my tady pomaloučku, polehoučku a ty hned "zvostra"!
Co dělají mimísci?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:37 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Boxerka
mé jméno je překvapivě Denisa a doma mám taky jedináčka, taky zlatíčko zlaťáčka, ale fééénečku! a téměř vše o nás je na webovkách www.boxer-giordi.com a jsme z Brna.
to je dobře, že je tu někdo taky jen s jedním psem, už jsem si tu připadala ale hóóódně trapná jen s jedním... hm, ale teď koukám, že zrovna "máš" taky 2!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:38
- Nahlásit
Boxerka
a kdepa Akimka odborně krotíš - přímo v Rokycanech nebo dojíždíš do Zruče, Dobřan......?
a paní matka Jiskrné oko, ta vede krev Harryho od Ivetky bo su vedle jak ta jedle
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:40
- Nahlásit
Boxerka
a co bys chtela slyset???
a hec! ja mam fotku tvyho dablika!!
|
blažena
Člen |
- Nahlásit
Denisa
ty ale nemáš jednoho psa - jste minimálně osmidruzí
|
ola
Člen |
- Nahlásit
blažena
http://www.volny.cz/boxerplzen/fenabellisjiskrneok o.html
Hewe Colombo...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:41
- Nahlásit
Artroza
heč a my ne - tak to koukej rychle napravit
|
Boxerka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:41
- Nahlásit
ola
Fotečku Akima brzy dodám. Musím nejprve zjistit, jak se sem fotky vkládají........ nebo si nechám od vás spíše odborně poradit, protože jsem koukala, že jste se nějaké ty fotečky už také vkládali.
|