| Autor |
Zpráva |
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 21:21
- Nahlásit
Adina
Pokud mi řeknou, že je potřeba to šít, tak bych ráda jela k němu. Už mi o něm říkala dnes Iveta... Taky ho moc chválila... a pokud by se to mělo šít několikrát jak psala corleona, tak to raději zajedu hned za kovářem a nebudu ztrácet čas i peníze u kováříčků...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 21:34
- Nahlásit
Ahojda, tak jsem konecne nahazela nejake fotecky tech nasich piran ...
a tak dale, a tak dale
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 21:39
- Nahlásit
Paja s Tinou
no hezkýýýýýý
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 21:45
- Nahlásit
Paja s Tinou
to jsou krásné prdelky! Škoda že moje maminka už nechce jezevčíka, měli jsme je celé moje dětství a poslední Betynka se dožila 14ti let. Máme vše zadané?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 21:49
- Nahlásit
Adina, dekuji, dekuji
zitra jedeme uz na ockovani...jaksi to utika
Cituska, no to tedy je ale skoda, bych vam jedno dovezla snad i osobne Jinak nastesti mam vse zadano a kdybych jich snad i mela dvacet, tak udam vsechny...je nejaky nedostatek a vsichni mi volaji jeste ted...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 21:52
- Nahlásit
ola
Ucpávám okna mechem, louče a svíčky v pohotovosti. - u nás trochu taky. Doufám, že dnes není středa.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 22:09
- Nahlásit
Cituška
prosím zítra na tu poslušnost mě omluv............musím jít něco vyřizovat............snad jindy
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 22:15
- Nahlásit
mistr
v pohodě, aspoň můžu být líná a pospat si
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 22:22
- Nahlásit
artíček
tak co matko bosimko ??? už se nám zjev a povídej.....povídej......povídej
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 07:41
- Nahlásit
Paja s Tinou
No ti jsou krásní! Mají šibalský očička a jsou pěkně vybarvení. Kolik nakonec bylo holek a kolik kluků?
U nás se naštěstí v noci nic nedělo. Trochu vítr, ale jinak v poho.
Jo, Buggi se snaží udržet ušiska nahoře, ale už to má dajaké pošramocené!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:05
- Nahlásit
Ola, no nakonec to otec nejak blbe spocital, takze fenky mame jenom dve a ctyri chlapiska. Dneska je vezu na ockovani a pristi tyden uz si asi prijedou pro prvniho pesana...tak nam to zacne Vcera jsem mluvila s pani co ma nejsvetlejsiho kratase a rikala jsem ji ze je to nejvetsi milacek rodiny, tak se zhrozila a pak z ni vypadlo, ze to nas teda bude muset zasobovat foteckami pro zmenu zase od nich
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:19 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Tvůj příběh s upírem
ad uši: Zalep to znova! To přece zvládneš, nic na tom není!
Paja s Tinou
jééééé, pani Majeři!!!!!
a ty fotky..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:20
- Nahlásit
Paja s Tinou
to je ten Nikonek, co? Já jsme se konečně dočkala, ale je to nakonec Kanonek
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:23
- Nahlásit
corleona
Jak dlouho to teď mám nechat "na volno"? Určitě to zalepím, snad to zvládnu. Včera večer jak Buggi spala s hlavou v polštáři, tak pak měla jedno ucho stojaté a jedno jí klaplo, ale za chvilku už jí stálo taky. Po spánku mají asi ty ušiska tendenci být povolená, ne?
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:24
- Nahlásit
brýtro
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:25
- Nahlásit
bubu
Jakto, že eště nešláfuješ?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:29 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
lepit budeš dlouho (si myslím) protože nezapomeň, že ještě bude měnit zuby. Až potom, pokud se ti to bude zdát oukej, můžeš přestat. Ale měmo by to stoprocentně držet, až pak bych přestala lepit. Ale fakt nejsem bostonář, tak snad jsem tu neplácla pitomost s Adina poradí..
Naší Bubě uši taky po odlepení drží, ale nechám ji jen proběhnout a "provětrat" a zalepuju to okamžitě znovu. My budem lepit /když bude dobře!!!!/ tak do minimálně do roku.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:31 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Kde máme tak dlouho pecha - že by došlo kafe?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:40
- Nahlásit
Tommy Gun
je to srab
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:40
- Nahlásit
Tommy Gun
jak to že už nejsi f kolbence - ty pracante
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:49
- Nahlásit
Corleona, no neee, takze si nakonec nejak zapusobila
Tak to je super!!! A co ze je to za canonek? 400D? A objektiv?
To mam radost, tak dlouho si si ho uz prala!!!
No muj ale kolikrat ani na paaany Majery nestaci, kdyz jsou hooodne zakcneny Jak kdy
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:51
- Nahlásit
corleona
lepit budeš dlouho
Uuááá! Já vím. Hlavně, aby to bylo ku prospěchu!
To víš, kluci pláčou, že ji mučím, sousedi se ptají, co se stalo Buggince s ušima atd. Chjo, chjo.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:01 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Paja s Tinou
Mám dva (shodou okolností jedni lidi, co si od nás brali štěně, jsou přes focení a poradili nám) jeden canon 17-85 a druhý sigma 70-300. No a při focení úplně chrochtám blahem. Nesrovnatelné!!! Nejen kvalita fotek a pochopitelně u zrcadlovky úplně jiné fotky, než z klasika digitálu, ale i ta rychlost, zkrátka pro mě bomba.
Ježíšek na mě zapomněl, ale ještě, že jsem měla ty narozeniny..
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:04 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
ola
lep uši určitě,máš hezkou čubinu,byla by škoda,aby ty uši neměla dobře postavené
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:07
- Nahlásit
Corleona, no to se nedivim ze chrochtas blahem To ja chrochtam tez a hlavne nad tou rychlosti, ta je proste uzasna. Ikdyz rozmazana fotka se mi taky povede! Ja ted tunim stale ten manual a uz se tim prokousavam, ikdyz nekdy to ono neni. Ale je to o tom to zkouset, jinak si to clovek do ruky nedostane. A nejhorsi je kdyz mas chvili slunecno a pak zase zatazeno...to je pak skoro na zblazneni. No ale je fakt ze pri pomysleni, zkouset to na klasiku, tak bych mela asi hodne po... filmecku
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:13
- Nahlásit
Paja s Tinou
Ten hošan mi říkal, že se může stát, že ze začátku budu mít možná horší fotky, než předtím se starým foťákem, než se s novým naučím. Tím mě teda dost vyděsil.. Ale nic takového se naštěstí nestalo. Samozřejmě se s tím budu muset ještě hodně a hodně učit, ale vidět mě a můj užaslý obličej, jak bouchám jednu fotku za druhou a jen každá desátá je mázlá, to bych ti mě přála vidět Mr. Bean hadra Předtím jsem měla víc fotek trávy, než psů, než můj foťák "zabral".
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:14
- Nahlásit
bubu
nazdárek tak jak dopadla včera stopajzna?-
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:28
- Nahlásit
Corleona, no rozhodne na takovou zrcadlovku nic nema. Rychlost zaverky je opravdu neskutecna. Uz jen kdyz se nahodou otres o spoust, jak maka. Prosimte ja mela taky neskutecne uzasly vyraz kdyz jsem si ho privezla...to ma asi kazdy. A kdyz si tam da clovek "sekacku" tak to je fakt narez
Tak to si me udelala opravdu radost!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:36
- Nahlásit
corleona
Paja s Tinou
teda, vy mě dráždíte, narozeniny mám až v září, ježíšek k nám nechodí, a manžel i tak prudí, že trávím u počítače a fotek víc času než s ním v posteli....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:38
- Nahlásit
Artíček už bude dneska doma!! Asi potrvá, než se připojí a zapojí, ale hurá!!!!
|