| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 14:43
- Nahlásit
Jsem ráda, že si tu i hezky počtu!! Včera jsem to jen přelétla a byla jsem značně zklamaná, dnes už paráda! Jen tak dál a hodně radosti s Vašimi zlaťáčky!
Majduskabb
Jinak souhlas s Irča - s Charlotte se věnujeme jak lovecké praxi, tak canisterapii. A když není zvěř, tak práce s dummy taky super.
|
michna
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 17:39
- Nahlásit
bilksa
a zapomnela si dodat flyball, lovecke zkousky a ja nevim co jeste
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 19:12
- Nahlásit
michna
Hele nepřeháněj, jo???
|
Majduskabb
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 19:34
- Nahlásit
Neumi
no jooo ted na to koukám, co jsem napsala za slátaninu. Měly tam být lokty ne klouby pardon, psala jsem to napůl v polospánku, byla jsem po 12 hodinách v práci
|
Majduskabb
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 19:39
- Nahlásit
Já se s naším dědkem ze všeho nejvíc věnuji gaučingu a procházkování, teď jsme to po kastraci nepřeháněli, ale pomalu zase začínáme chodil i trochu delší prochajdy. On by se mile rád věnoval i lovecké disciplíně prohnat, co nejvíc kačen po řece a co nejvíc srnek, zajíců atd. ale to se mu snažíme zakazovat, seč nám síly stačí.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 10:35
- Nahlásit
Majduskabb
A to je taky krásný!! Gaučing a procházkování taky nezanedbáváme. Feňule je naprosto zdravá, tak je fakt, že toho děláme hodně a nijak ji nešetřím, ale jak znáte zlaťáky - je jí jedno, co dělá, hlavně, že je s páníčky, a že se baví.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 15:02
- Nahlásit
Tak ještě se tu ukážu, páč tohle mě vážně pobavilo, kdyby to nebylo na ránu.
Někdo tu pod anonym. nickem píše hnůj na chovatele a pak rozesílá zprávy jiným, že je to Magda Němcová ( CHS Touch of Heaven )...... Co k tomu říct ... do cihelny, ať ví co je práce.Chocholoušek asi už neordinuje.
|
Majduskabb
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 15:39
- Nahlásit
Zuzana T
Drby se šířily vždycky a šířit se budou. Nejhorší je hold srážka s volem. Touch of Heaven byla jedna z mých favorizovaných CHS při výběru budoucího štěňátka, ale zrovna měli štěnda po té krásné fenečce, co se mi líbila u nich nejvíc, k odběru teď v říjnu a to jsme měli psa na kastraci a navíc jsem narazila na Brdské zlato.
bilksa
Přesně tak, hlavně být ve středu dění. Náš pes se mnou i vaří - lehne si do prostřed kuchyně a paničko překračuj mě. Co by pro něj člověk neudělal, spousta lidí se mi směje, že ho mám jako dítě, ale já říkám, že kdo má retrívra, ten to chápe.
|
michna
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 19:04
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko Zuzko, klidek, nebo ti praske cefka a budes tahat haxnu
|
EnnyForMe
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2013 11:49
- Nahlásit
Majduskabb
Majdi,jak Dykouš?Dobrý?
A máme v nedaleko v sousedství malé nové "zlatíčko",fenka 4měs.Vypadá opravdu dobře a páníčci láskyplní.Ale bez PP,zaručeně čistokrevný,no,co dodat.A za cenu téměř psa s PP.Tak jsem zvědavá.Jen jsem se snažila nevtíravě doporučit,nepřetěžovat a nespěchat na růst a občas navštívit vet.
|
Majduskabb
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2013 17:07
- Nahlásit
EnnyForMe Enny, dobrý, ale stále přetrvává nás granulovej problém. Už teda ne v takové míře, ale pořád to není to nadšený chroupání, co dřív. Pomalu si normálně chystám místo v mrazáku Co se týče zdraví, tak bys nepoznala, že je to týden a pár dní, co byl na kastraci. Veselej, čilej a hlavně na něm jde pomalu poznat, jak se mu ulevilo. Do postele už nelezeme, do postele zásadně skáčeme. Je fakt, že trošku víc spí, vydrží s náma dýl v místnosti a zdá se mi, že se mu snad zjemnila srst, ale to může být jen nějakej subjektivní dojem.
|
Majduskabb
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2013 17:09
- Nahlásit
Nejlepší na tom je, že jsem rozdělala 12kg pytel Calilbry Salmon and Potatoe a milost pán se na to prostě nějak netváří. Musí ho pobídnout páníček k jídle a pak se v tom teda trošku ponimrá - ale kroutí při tom ocasem. Zkusím nějaký stylem dokrmit tenhle pytel a pak asi objednám malé balení Taste of the Wild, měla jsem je od kamarádky na ozkoušení a docela mu chutnaly...záleží, jestli by se mu taky po dvou dávkách nezprotivily.
|
EnnyForMe
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2013 21:36
- Nahlásit
No vidíš!!Úlevu asi pociťuje,proto se to taky dělalo.Nic ho teď neruší,netlačí a nemá pocit častého nucení čůrat,a to určitě měl a bylo by to čím dál zřetelnější.Tak jsi dobře udělala.A s tím krmením.Majdi nic špatného nekupuješ,různě přilepšuješ,a on se nažere až bude potřebovat.Nech mu to ať si vezme kdy chce,ať si třeba ubírá po troškách.Nemá žádný výdej energie a nebude futrovat jak za mlada.Naopak,starý pes,když začne hodně žrát,tak přestává něco fungovat.A pořád zkoušet,které granule mu budou chutnat?Většinou z počátku žádné,protože na každé si musí zvyknout.A srst kterou už měl,ta se po týdnu nemůže změnit.Popřípadě po přelínání ta nová by mohla být jiná.Ale proč by měla.Hoď se do klidu Steewe!!!!haha
|
Majduskabb
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2013 19:55
- Nahlásit
EnnyForMe
Enny, už papáme granulky docela s chutí!
|
Majduskabb
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:43
- Nahlásit
Hádejte odkud jsme právě přijeli? No z veteriny. Dědka chytl "houser", zdrhnul mi do vody a už není nejtepleji a takhle dopadl. A máme prý zcela určitě dysplazii kyčlí - což se dá předpokládat, naše sestřička má DKK 2/2
|
EnnyForMe
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2013 13:36
- Nahlásit
Co na to říct ,z gauče v listopadu do rybníka.Copak ho neznáš?Do léta se tím směrem už ani raději nedávej.A displazie.No,v tomhle věku už je to jen konstatování a asi to nebude tak hrozné,když s tím je celkem bez vážných problémů celý život.Tak to chce pohyb spíš kratší a častější,než nějaké dlouhé tůry.Aby neochabovávaly svaly,ale při tom se nadmíru nezatěžovaly klouby.A žádný "housery".Hele je to mužskej,a ti potřebují dohled,haha!!!
|
Majduskabb
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2013 14:11
- Nahlásit
No nastolila jsem mu víckrát denně krátké venčení. A až dobereme Alavis Triple Blend tak máme doporučenou nějakou lepší dražší výživu, tak zkusíme tu.
A Enny, neznám. V létě se mu do vody pomalu vůbec nechtělo, max se tak napít ale nehrnul se tam. Najednou na konci října mu rupne v palici a jde do řeky.
|
EnnyForMe
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2013 19:40
- Nahlásit
Třeba se teď cítí opravdu dobře,tak dovádí.Co my víme,jaké měl potíže.A třeba se některým věcem instiktivně vyhýbal.Studené,namáhavý pohyb a podobně,možné je všechno.
|
Majduskabb
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2013 14:58
- Nahlásit
Je to ňouma Ale dělá mi jen radost, už krásně papá granulky, včera jsem mu udělala vepřové ledvinky s rýží - trochu jsem je povařila, aby se z toho nepos*al. Čekala jsem, že maso sní, rýži nechá, ale mile mě překvapil, zlato moje.
|
EnnyForMe
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2013 19:26
- Nahlásit
Majduskabb
Majdi,co takhle mimčo,nejlíp trojčata,aby tem Dykouš už měl konečně od tebe pokoj
/ne,dělám si s tebe srandu.Vím jak ho máš ráda/
|
Majduskabb
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:11
- Nahlásit
EnnyForMe
Nestraš, děti zatím fakt ne! teda vlastně jo, ale ty čtyřnohý chlupatý konkrétně to jedno zlatý, co plánujeme
|
Majduskabb
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2013 15:39
- Nahlásit
Zhruba před 3 týdny jsem se domluvila s mojí dobrou kamarádkou na focení našeho Dykouška. Rozjeli jsme se proto směr Žďár nad Sázavou, kde jsem strávila 18 let života. Tu přírodu, kterou vidíte na fotkách, jsem měla téměř za barákem, ačkoliv jsem žila na sídlišti
http://magicka16.rajce.idnes.cz/Venceni_zlateho_Dy ka/
|
EnnyForMe
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2013 20:17
- Nahlásit
Majduskabb
To jsou pěkné fotky!!!!Majdi,a ten Dykoušek,on vypadá jak malďoch a i se tváří,teda výraz,veselý,se zájmem,fakt pěkný Je vidět,že mu je dobře.Ještě má vidět oholený packy po narkóze,chudák.My jsme to mazali Infadolanem,nebo něčím výživným.Ale on by to stejně asi slízal.
|
Majduskabb
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 13:46
- Nahlásit
EnnyForMe
Teď už to má skoro zarostlé, bylo to týden po kastraci
|
Majduskabb
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2013 15:46
- Nahlásit
Jak se říká nejhorší je srážka s blbcem. Narazila jsem na facebooku na jednu opravdu zajímavou skupinu - název je fakt docela dlouhej, takže pokud by byl zájem, dodám odkaz. Slečna se tam ptala na vhodné plemeno vůči jejím požadavkům. Dočetla jsem se až do fáze, kdy jedna paní napsala něco v tomto smyslu- "Já bych zase nedoporučila retrívra vetsinou jsou to z 90 % agresivni magori co jsem se setkala na cvicaku. Tak pratele, všichni co máte retrívry, vlastníte vlastně neuvěřitelně agresivní plemeno. Napadá mě, jestli paní ví, že agresivita záleží na výchově ne na plemeni, ale to už je zase jiné povídání.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 21:00
- Nahlásit
Majduskabb
S takovými lidmi se nemá cenu vůbec bavit... Já si své agresivní retrívry ráda nechám!!
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 12:18 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
Ahoj,
přišla jsem se jenom zeptat, kolik má tak cca fena goldena obvod krku? Chcu kámošce pro její fenu objednat obojek, ale má to být překvápko... Díky moc za odpověď!
Edit: spíše hubeňour, co nechce moc žrát...
|
Majduskabb
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 15:39
- Nahlásit
Dáška
Klidně můžu změřit našeho, ale to je zas takovej obr spíš ale myslím, že často jsou u obojků a velikostí vypsané příklady plemen
|