| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 17:57
- Nahlásit
VlčáčkováNo hezky jsi to popsala moc hezky,výjmečně ti musím dáti velmi za pravdu
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 03:43 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Vlčáčková
Jablečný mošt myslíš, ne? Ten se nejspíše přesunul na FB. To bylo témátko žvanící pro skupinku kamarádek, tak si myslím, že si mohly psát, co jim libo. Nebylo to témátko pro někoho dalšího nebo pro rady ohledně pejsků a povětšinou nedělaly žádné trestné výpravy jinam
Ať si to nazýváš jak chceš je to to samé s pohledu s venčí to bylo to samé taky takové urážlivé osočovaní a hnusné napadaní jak tohle a dokonce mohu napsat, že i drsnější. Co je někde vedle mě vůbec nezajímá já chodím jen sem a třeba na nějaké jiné stránky veřejné, ale mě zajímá co se děje a jak se veřejně píše a jak se vše prezentuje a co někdo píše vedle v tajných mě absolutně nezajímá to už je jejich svědomí a jejích starost, ale veřejné stránky jsou veřejné stránky to mi nevyvrátíš a podle toho by se člověk a ještě k tomu dospělý měl chovat pokud má trochu rozumu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 12:24 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Darina1
Jablečňák měl prostě nějaké nevyřízené účty s určitou skupinou. Což plně chápu. Podle toho se choval. Zákon akce a reakce. Jinak nevím o tom, že by vypjatě diskutoval i s jinými lidmi.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 12:35
- Nahlásit
Darina1
veřejné stránky jsou veřejné stránky to mi nevyvrátíš a podle toho by se člověk a ještě k tomu dospělý měl chovat pokud má trochu rozumu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 12:39
- Nahlásit
Vlčáčková
já myslím, že Darina1 reagovala svým příspěvkem na minulé stránce sice z důvodů, které jsou popsány, ale na trochu jinou situaci, která se týkala konkrétněji tady na tom témátku.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 13:29 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Eninka
No ano, ale tady Jablečňák nebyl, že. Byla tu stará dobrá známá partička. Kdyby tu byl Jablečňák, nikdo by například do Tebe nezačal vysírat, protože tohle povětšinou Jablečňák nedělal ani Tobě ani komukoliv mimo výše zmíněnou partičku. Tak jsem prostě, i když se tomu sama divím, měla potřebu se Jablečňáku trošku zastat, neb mi připadlo, že k tomu v tomto případě přišel jako slepej k houslím.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 02:52
- Nahlásit
Eninka
Eninko vždy je mi líto lidiček do kterých se pouští jiní lidi a ještě k tomu když jich je hodně prostě to nesnáším nemám to ráda, dokážu pochopit některé situace, že se to prostě děje, ale já jsem typ člověka který tohle nikdy nepochopí já jdu tou cestou smířlivou a vždy hledám jen to pozitivní a nikdy nevytahují něco zlého to vše zahrabu kdesi daleko v mozku a zavřu vrata. Taková jsem já, ale pokud vidím, že se něco děje a je mi to nemilé dokážu se ozvat slušnou formou pokud to nepomůže pak najedu druhou fázi což je razantnější a tu třetí už nechtěj vidět ani slyšet havíř je proti mě prd.
Vlčáčková
Tak a já reagovala na tuhle věc co se tady zase zvrhla proti Enince je mi jedno jestli ji mají rádi nebo ji vyčlenily s kolektivu to je jich boj, ale Jablečňák když jsem ho pročítala a měl náladu si rýpnout do žumpy tak to musím konstatovat, že to byla teda síla to i já se kolikrát červenala za to co dokážou napsat veřejně ty dávaly do toho grády. Žumpa proti ním je tady veřejně ještě slušná ty jejich výpadky nejsou až tak razantní.
Toď vše k čemu jsem se chtěla vyjádřit a už nebudu svoje myšlenkové pochody rozvíjet páč zbytečně jen píši a ty ze svého pohledu to stejně nebudeš akceptovat ty máš svoje brýle před očima a konec. Já mám proti tobě jednu výhodu a to v tom, že já mám známe na obou frontách a přitom zůstanu vždy nad věcí.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 05:12
- Nahlásit
Darina1stejně nebudeš akceptovat ty máš svoje brýle před očima a konec. http://youtu.be/8520VXgWmMU
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:44
- Nahlásit
Darina1
co se tady zase zvrhla proti Enince
Správně. To "zase" je tam důležité. Už cca dva roky je to stále stejné kolektivní napadání tu či onde. Tyhle pogromy Jablečňák nikdy nedělal. Jen bych připomněla, že Eninka padla v nemilost tím, že se zapojila do akce proti zašantročení feny majitelce a utracení jejích štěňat.
Žumpa proti ním je tady veřejně ještě slušná ty jejich výpadky nejsou až tak razantní.
Nesouhlasím. Jsou razantní dost, především jsou však velmi zlé, neustále opakované, s překrucováním skutečností, lživé. Je to evidentní snaha ublížit. To je mi tedy milejší Jablečňák se svými peprnými výrazy, než tahle "slušnost" snažící se co nejvíc ublížit, uškodit, ponížit. To je podle mého mnohem horší prasárna. Ale nechci se o Žumpě bavit, znechucuje mě to.
ty ze svého pohledu to stejně nebudeš akceptovat
Já ze své ZKUŠENOSTI. Naprosto hmatatelné, která mi tu běhá po obýváku a pět dalších těchhle zkušeností bydlí u nových páníčků. S tím prostě nehneš, to máš pravdu, když vidím člověka, který mi do očí něco říká a pak tady píše něco jiného, tak s mým pohledem prostě nehneš.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 13:11
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak ještě jednou a polopatě se k tomuhle vrátím. Jsme na veřejné diskuzi jsme, jsme dospělý lidé jsme, víme jak se máme chovat víme a pokud někdo začne někoho jen požďuchovat a je to jen taková nadsázka fajn, ale pokud to přeroste v urážky a sprosté vyjadřování od dokonce žen tak tohle mi není absolutně milé. Chápeš už ten rozdíl mezi těma dvěma tábora mi? Co jste měly mezi sebou je jen vaše věc na to abyste si to vyříkaly jsou jiné možnosti než veřejné diskuze, nikoho to okolo a hlavně nikoho kdo přijde nový a neví co se vlastně děje tak nikoho takové vulgární osočováni nikoho nezajímá jen to vypovídá o povaze dotyčné osoby. Chápeš už ten rozdíl? Jedna poznámka já nestojím ani na jedné straně, ale Jabloňový byly o mnoho vulgárnější a šly až na doraz.
To byl poslední můj příspěvek k tomuhle tématu, tohle vlákno bylo založeno ohledně jiného problému tak prosím kohokoliv kdo má co říct ať se zadavatelce vyjádři a ty asi 2strany přeskočí nepatří to k tématu. Velice se omlouvám.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 14:53
- Nahlásit
Darina1
pokud to přeroste v urážky a sprosté vyjadřování od dokonce žen tak tohle mi není absolutně milé. Chápeš už ten rozdíl mezi těma dvěma tábora mi?
Myslím, že už chápu. Chápu to tak, že s Tvou neobjektivností těžko bojovat. Sama jsi viděla, kdo se tu ZASE do Eninky obouval, že. Po Jablečňáku ani vidu, ani sledu, přesto to nakonec odnesl on. No nic.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 14:54 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
Darina1
Buď tak laskavá a neber si nás do úst.....vůbec jsi nebyla u ničeho co se semlelo a že třeba moje výpady proti žumpě nikdy nebudou s bryndákem,za to si můžou samy "dámy".
Ve většině případů začaly výpady od nic a já si na hlavu srát nenechám,kór od takové špíny,jakou je paní Libuše Kotková.A když ona mě a mou rodinu zmíní ve veřejné diskuzi,nemůže očekávat,že já si tohle odpustím,nebo kdokoliv jiný,kdo ví co je to za póvl,co dokázala udělat se spoustou nezvěstných psů a leží v jim v žaludku ona i její "kámošky".
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 14:55
- Nahlásit
Vlčáčková
Po Jablečňáku ani vidu, ani sledu, přesto to nakonec odnesl on.
Tady to tak bude,dokud tu bude špína z žumpy.
A fakt tu nemusí nikdo z nás ani být.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:00 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Jebloň
A fakt tu nemusí nikdo z nás ani být.
Vtipný je, že to stále funguje stejně. Někdo začne vandrovat, ale špatný je nakonec ten druhý.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:04
- Nahlásit
Vlčáčková
Vtipný je, že to stále funguje stejně. Někdo začne vandrovat, ale špatný je nakonec ten druhý.
Ale no tak.....asi myslely,že se nebudem bránit.To že ony už nikomu nestojí ani za odplivnutí je jistě mrzí,ale evidentně mají neustálou potřebu ukazovat na jiné.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:09
- Nahlásit
Jebloň
To že ony už nikomu nestojí ani za odplivnutí je jistě mrzí,ale evidentně mají neustálou potřebu ukazovat na jiné.
To mají. A nejlepší na Eninku, protože ta právě je slušná.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:34
- Nahlásit
Vlčáčková
A nejlepší na Eninku, protože ta právě je slušná.
A že se vyjadřuje zrovna Kotková,která jednu čubu kvůli agresivitě nakryla,druhou dala k Desenskýmu a borderu nechala střelit myslivcem.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:38 - Změnil/a: Adiddaska
- Nahlásit
Jebloň
hej, když se nás tak bojej, proč se nepomočej?
(trvalo mi asi hodinu vzpomenout si na heslo kurva drát )
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:41
- Nahlásit
Adiddaska
hej, když se nás tak bojej, proč se nepomočej?
Ale pomočej,jen si to řeknou jen mezi sebou
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:42
- Nahlásit
Jebloň
A že se vyjadřuje zrovna Kotková,která jednu čubu kvůli agresivitě nakryla,druhou dala k Desenskýmu a borderu nechala střelit myslivcem.
Nezapomeň, že drzej nos je polovina úspěchu. Jestli ne víc!
Adiddaska
Ahoj.
Už jsem tomu jejich hejnu věnovala příliš mnoho času. Jdu si po svým.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:47
- Nahlásit
smazáno adminem...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 16:33
- Nahlásit
od Grin, která si na heslo už nevzpmněla :
smazáno adminem...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 17:44
- Nahlásit
nebýt toho, že jsem musela odjet pracovně do Ostravy, něco bych řekla, a taky řeknu, ale až později
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 18:08
- Nahlásit
Darina1
# Zasláno: 6 Bře 2013 04:38
Citát - Nahlásit
Ač nevlastním tuhle rasu tak z nudy jsem si přečetla co pak jste zase tady kopretinky mastily a můžu Vám jen zatleskat, že zase jste perlily. Když tady bylo vlákno už ani nevím jak se jmenovalo nějaké to Jablíčko nebo co já vím tak jsem jim chtěla napsat, že moc rejpou a to dost až provokativní, ale zašly časem samy, dobře, ale to co zase vy tady děláte no teda to je věc to už není ani na zasmání už fakt mi až ukápla slza hlavně si uvědomte to, že kdo nezná vaše předchozí témata tak v jeho očích vypadáte vy jako ty trubky protože neví o co se jedná. Tak, že dámy příště se radši povzneste a radši dejte lepši radu než se jen osočovat a vytahovat staré rány co jsou už dávno zapomenuty.
To je jen pohled z venčí jak to vidí druhá strana která jen čte a kouká nevěřícně na to co a jak. S pozdravem Dája a BB.
Poslechni ty jedna spravedlivá,prd víš co dělají slípky z žumpy a jejich hnusoby nebudou nikdy zapomenuty.
Třeba ta hra,kde hlavní roli hraje nemakačenkokulowiak.... :zbavsepsaatmámmístonaštěně....nebo : čoklměseremyslivci htějguláš.
Kde bereš vůbec odvahu se navážet do jablečnýho moštu!! Laskavě opět zacouvej do rekta Kotkové..nebo ty nevíš jak množí na týraných psech,psech z útulku?Jak se zbavuje psů ,kteří jsou navíc,staří....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 21:00
- Nahlásit
ahoj, musela jsem si to třikrát přečíst, abych vůbec pochopila...
původně jsem chtěla nějak reagovat, ale víc nedokážu, než jen konstatovat: tohle je vážně silná káva, navíc s pachutí hořkosti. Ať už tu padlo cokoliv, a všichni zúčastnění ví, co myslím, tak jedna věc mě osobně dostala jakožto milovníka psů a to: ty máš prej bišona voe, tak to je vůbec nejtrapnější plemeno, mít takovýho nahovnózního psa......................
každej pes je pro svého páníčka, který si jej vybral, ten nejlepší pes na světě a já prostě výše citovaný názor absolutně nedávám, nejde mi vůbec do hlavy. To ostatní, co se strhlo na hlavu Dariny1, to nepobírám vůbec, asi jsem hloupá holka.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 21:39
- Nahlásit
Eninka
Myslím, že jsme na tom dost podobně.. Taky už jsem měla párkrát rozepsaný komentář, ale vždycky jsem šla od toho tady. Snad jen - tohle je přesně to, o čem Darina mluvila . . .
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 21:50
- Nahlásit
Eninka
impact
Hele,to co tu píš Maruš a kdokoliv jiný,je jejich věc,ale za svým si půjdu a krom toho připíšu ještě maličkost......Impakt je klasik s paronoiou spojenou se syndromem spravedlivejch,ale plácá se v tom,páč neví kde bejt dřív.Enika mě mrzí jen v jedný věci.......má pocit,že se musí obhájit za každou cenu a někdy si víc škodí.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 21:59
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
V poslední době se tu bavil Benda se Sízrou, vyrojilo se tu spousta velmi, nebojim se říct, dementních nicků, na který ani nemělo cenu reagovat
Hele Lucko, naprosto vazne ti muzu rict ze taky zadny novy nick nemam. Jsem tady jako Benda, Benda2, Tondas (ten nick jsem predal jednomu muzi ktery hopouzil jednou a potom si sel spokojene zit bez cz-psa soukromy zivot), dale jeste hodne davno Blanka Mlada ( k te uz nemam prihlasovaci udaje a vznikla kdysi davno pro zabavu nekterych lidi tady).
pisu ti to proto, ze mozna badas nad tim kdo je pod nejakym novym nickem )taky jsem to delal) ale osobne sam za sebe mam svych starosti i radosti dost na to abych mel potrebu zakladat nove nicky na cz-psu.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 22:08
- Nahlásit
mě baví, jak to tu některý berou smrtelně vážně, jak tim žijou ste všichni nahovnózní kynologové, tak!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 22:20
- Nahlásit
Jebloň
Buď tak laskavá a neber si nás do úst....
Hele,to co tu píš Maruš a kdokoliv jiný,je jejich věc
Taky jenom jak kdy se ti to hodí, viď.
|