| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 10:26
- Nahlásit
impact
Zatím co pár jiných už x příspěvků jenom statečně rejpe.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 10:26
- Nahlásit
impact
Já myslím, že to vyřešila. Čuba má novou majitelku
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 10:27
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Proč ti jenom nevěřím
taky mi to nejde do hlavy, ale jestli chceš, jsem ochotná nahrát videjko a dát sem odkaz pro všechny myši z žumpy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 10:28
- Nahlásit
Eninka
ale já brečím smíchy nad baico
Tak si to užij
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 10:31
- Nahlásit
Eninka
jsem ochotná nahrát videjko a dát sem odkaz pro všechny myši z žumpy
Tak sválně, nahraj videjko s těmi tvými myškami
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 10:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no nevim essi to bé o něčem od někoho kdo tu nedávno rozvíjel své konspirační teorie
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 10:35
- Nahlásit
Alexa
no nevim essi to bé o něčem od někoho kdo tu nedávno rozvíjel své konspirační teorie
Držte huby, sestry
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 10:39
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Držte huby
čteš mi mé myšlenky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 10:55
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Budou bílý? Pardon, býlý? Delýrijový?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 12:01
- Nahlásit
BiluškaBudou bílý? Pardon, býlý? Delýrijový? Hele počkej eště chvilku a hmyzáková vykope pramyšku http://danajasa1.rajce.idnes.cz/kute#003.jpg
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 12:25 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Přece tomu nebudete věřit?! Nikdo není tak dementní...
Mno vzhledem k tomu, co občas potkávám naživo... zrovna nedávno nějaká čuba šla do mýho štěníka natvrdo, ocas strnule vzhůru, vrčení a v očích smrt, zvedla jsem ho v poslední chvíli - a panička na mě volala "nebojte, ona si chce jen hrát, psi si to přece musejí spolu vyříkat a pak budou v pohodě, ale nebojte, ona mu neublíží, já jí dávám rány, aby mu neublížila..." a ukazovala mi ovladač od elektriky, který celou dobu, co se k nám blížili, preventivně mačkala. Takže já už se nedivím vůbec ničemu...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 12:28
- Nahlásit
lamalucni
Takže já už se nedivím vůbec ničemu...
Já taky ne. Když ty exoty vidím tak bych brečela. Poslední dobou se dost stydím, že patřím mezi pejskaře. Asi se na to radši vykašlu a začnu chovat želvy
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 12:31
- Nahlásit
lamalucni
ukazovala mi ovladač od elektriky, který celou dobu, co se k nám blížili, preventivně mačkala.
někteří lidi jsou fakt dementi, tohle je fakt moc
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 12:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Proč ti jenom nevěřím
Proto??
Eninka
to byl dočasný stav, bordera hárala a měla falešku...od tý doby se chová zcela přátelsky, myško
Moje borderka Terka, která je už 3 měsíce u nové paničky, a bude mít teďka tři roky (což už je dospělá), ještě víc přitvrdila v tom svým útočení na ostatní psy a děcka.
Ona jí útočí na každýho psa, na každý děcko co potkají, i v rodině co mají. Když jde s ní na návštěvu, kde je dítě, musí mít košík.
Když přijdou spolu ke mně (Eninka tady nemůže být v to odpoledne), tak startuje na Báru (což nikdy nedělala) a naposledy, teďka na Silvestra Báru regulérně napadla a ta truhla Bára sklonila hlavu k zemi a nechala se ohryzávat (než jsem Terku odvolala - spíš teda odvlekla).
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 12:35
- Nahlásit
Eninka
jo...... v tom s tebou souhlasim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 12:37
- Nahlásit
lamalucni
Takže já už se nedivím vůbec ničemu...
taky mám zážitek. Z pátku, ale opačnej. Jdeme a proti nám postarší chlápek- spíš starší, než postarší. Na flexině RR s košíkem /dost natěsnačku/. Viděl nás zastavil, zatuhnul. Zatuhnul i pes. Vzala jsem Ešusa k noze, že ho obejdeme a nestačila se divit, jak jsme se přiblížili a jeho pes se nepatrně pohnul, chlápek ho chytil za kůži na hlavě a tahal ho tak k sobě. pes chudák voči jak Hurvínek, celej zcepenělel . děsnej pohled, celkem moc nepřeháním, když řeknu, že to byl bolestnej pohled teda . Vypadlo ze mě jen : "Ne, ne, to přece ne, to mu nemůžete dělat tohleto!" Tak jsem Ešusa odeslala napřed, páč po ataku RR je nemá rád /a já ve svý podstatě taky moc ne - nebo resp. jim moc nevěřím/ a šla jsem k tomu pánovi. Pes se ukázal býti fenkou. Devítiměsíční. Neútočnou. Jen prostě chtěla normální kontakt se psy. Jenže pán to vyhodnocoval jako útok na lidi, psy, tak se snažil jí v tom stůj, co stůj zabránit..... Fenka byla plachá, nejdřív se bála, pak jsme si hrály. Psa si přála jeho paní, on jaksi vůbec nic neví. Vysvětlila jsem mu, že tímhle, jak psu ubližuje, pokaždý, když vidí jiného psa, způsobí akorát to, že ta dosud kontaktní fenka půjde následně ve svým strachu po všem co bude psa jen připomínat. Snažila jsem se mu vysvětlit, jak psa odměňovat, motivovat, moc jsem ho prosila, ať zajdou dolů na cvičák, že mu tam vysvětlí základy, naučí ho správně psu rozumět, protože to on opravdu neumí, nezlobil se, říkal že je rád, tak uvidíme.... byla jsem zmrzlá jak houno u cesty, páč mrzlo a já měla vodu v botě, jak sem v polích propadla do kaluže, ale říkala jsem si, že tohle nemůžu nechat jen tak. snad si páníček vezme něco z toho za svoje??????????
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 12:39
- Nahlásit
bonc
tos nemusela kopírovat, četl to prve každej....jak říkám, borderka hárala a vzápěti přišla faleška, tak se takto chovala, což jsem já netušila a nová panička si to do souvisloti nedala, takže jak říkám, v současnosti se chová k mým psům zcela normálně, v únoru jsem ji hlídala skoro týden a neuskutečnila jedinej náznak čehokoliv vůči nikomu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 13:10
- Nahlásit
bonc
jo...... v tom s tebou souhlasim
Blbý je, že blb prostě nevidí, že je blb páč je na to moc blbý
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 13:36
- Nahlásit
Eninka
v únoru jsem ji hlídala skoro týden a neuskutečnila jedinej náznak čehokoliv vůči nikomu
Eninko, prosím tě a proč si ji teda dávala pryč k nové majitelce? To u tebe celou dobu měla falešku nebo hárala?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 13:40
- Nahlásit
PetraK
V poslední době se tu bavil Benda se Sízrou, vyrojilo se tu spousta velmi, nebojim se říct, dementních nicků, na který ani nemělo cenu reagovat, tak proto jsem to psala. To, že jsou lidi jaký jsou nezpochybňuju ani se tomu už nedivím.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 13:41
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
u tebe celou dobu měla falešku nebo hárala?
po tisící už se mi to opakovat nechce, je to k dohledání...
Asi jsi ještě nikdy neslyšela o tom, že když se dvě feny rozhodnou....že jenom jedna zůstane ve smečce a druhá musí nevratně "zmizet", ale nemám vplánu to řešit stále dokola
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 13:54
- Nahlásit
Eninka
po tisící už se mi to opakovat nechce, je to k dohledání...
Asi jsi ještě nikdy neslyšela o tom, že když se dvě feny rozhodnou....že jenom jedna zůstane ve smečce a druhá musí nevratně "zmizet", ale nemám vplánu to řešit stále dokola
Tohle vysvětlení mi naprosto stačí...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 14:25
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jo v poho, já jen psala laměluční svůj čerstvej zážitek. To jsem pochápla, co fakt ale nepobírám, je ten rej tady, škoda toho.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 21:46
- Nahlásit
Koukám, že někdo zapomněl zavřít kurník, co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 22:10
- Nahlásit
Vlčáčková
Koukám, že někdo zapomněl zavřít kurník, co?
Táhne ti domů?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2013 04:38
- Nahlásit
Ač nevlastním tuhle rasu tak z nudy jsem si přečetla co pak jste zase tady kopretinky mastily a můžu Vám jen zatleskat, že zase jste perlily. Když tady bylo vlákno už ani nevím jak se jmenovalo nějaké to Jablíčko nebo co já vím tak jsem jim chtěla napsat, že moc rejpou a to dost až provokativní, ale zašly časem samy, dobře, ale to co zase vy tady děláte no teda to je věc to už není ani na zasmání už fakt mi až ukápla slza hlavně si uvědomte to, že kdo nezná vaše předchozí témata tak v jeho očích vypadáte vy jako ty trubky protože neví o co se jedná. Tak, že dámy příště se radši povzneste a radši dejte lepši radu než se jen osočovat a vytahovat staré rány co jsou už dávno zapomenuty.
To je jen pohled z venčí jak to vidí druhá strana která jen čte a kouká nevěřícně na to co a jak. S pozdravem Dája a BB.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 12:08
- Nahlásit
Biluška
Táhne ti domů?
Správně. Zasmrdělo mi to z kurníku až do monitoru v obýbáku.
Darina1
Jablečný mošt myslíš, ne? Ten se nejspíše přesunul na FB. To bylo témátko žvanící pro skupinku kamarádek, tak si myslím, že si mohly psát, co jim libo. Nebylo to témátko pro někoho dalšího nebo pro rady ohledně pejsků a povětšinou nedělaly žádné trestné výpravy jinam.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 12:33
- Nahlásit
To bylo témátko žvanící pro skupinku kamarádek,
.......
povětšinou nedělaly žádné trestné výpravy jinam.
KONEČNĚ se od rána zastavím a strčím PRVNÍ kousek jídla do huby a hned ho mám na monitoru.
Poprskala jsem si ho slušně. Skupina kamarádek. Co nedělala trestné výpravy. LoL Celý tohle vlákno je fákt vostrý.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 12:39
- Nahlásit
impactCo nedělala trestné výpravy. Tak pomineš li ty na živo,co málem moch někdo včetně psů zaplatit životem,tak celkem nic závažnýho,nečinily
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 13:06
- Nahlásit
MANIPULACE je neférový způsob chování a jednání.
Manipulátor lže a podvádí, abyste neviděli pravou podstatu věcí.
Manipulátor „nechce rozumět“ vašim argumentům, aby vás znejistil, zda víte, co vlastně říkáte.
Manipulátor napadá určité osoby, aby on vypadal lepší.
Manipulátor tříští pozornost, odvádí ji jinam, abyste moc nepřemýšleli o tom, o čem se mluví.
- trvá na svém stanovisku
- odmítá vysvětlení
- neodpovídá na otázky
- schovává se za neexistující zájmy
- úmyslně nerozumí
- provokuje, uráží
- štve a intrikuje u ostatních
Adieu "správňačky".
|