| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:42
- Nahlásit
kejtlin
Vlčáčková se hodí vždycky. Jsem hrdá. Koukej se snažit, ať dosáhneš taky takové obliby!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:46
- Nahlásit
Vlčáčková
Sabinka odpověděla tak, že bez problémů odrodila, vychovala všech 5 štěníků, kteří mají nyní fajn páníčky, Sabku to zdravotně nijak nepoškodilo a navíc si užívala zřejmě prvních svých štěňat, které dovychovala, ne že jí je po měsíci před očima pozabíjeli. Změnilo jí to psychicky k lepšímu, mnohem lepšímu. Vše zcela v duchu toho, jak řekli veterináři, kteří jí ošetřovali a kteří dle Vašeho hejna byli úplně špatní.
myslim že v tomhle případě nikdo soudnej nemůže říct nic jinýho než že si jí a štěňata zachránila,ikdyž se někteří snažili aby tomu tak nebylo....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:48 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo? Tak mě to takhle strašné v původním popisu nepřišlo. Jestli Ty si trošku neupravuješ své výpovědi podle toho, jak se Ti to zrovna hodí.
Ne, neupravuju. Mám schované lékařské zprávy a cd s výsledky rtg a CT. Původně jsme si mysleli, včetně vetrináře, že se jedná o vyhřezlou ploténku. Až CT v rámci přípravy na operaci odhalilo to, co to ochrnutí způsobilo. Nemám problém jsem vložit dokumenty oscanované.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:52
- Nahlásit
Vlčáčková
kejtlin
jo vy si ted´jedete Vlčáčkovou aby se jako rychle mluvilo zase o něčem jiným??? to je moc ubohý.....
Jo tak já už nikoho nezajímám, tak to zase asi jo
Stará dobrá strategie,jak zaspamovat téma čímkoliv o komkoliv jiném,pokud je v něm vyjádřen názor na kohokoliv z nich.
Ale jo,ať si to jedou jak chtějí,to že jsou to ubožačky,co mají ve svém středu zrůdku,jim nikdo neodpáře!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:56
- Nahlásit
Sízra Milanová
myslim že v tomhle případě nikdo soudnej nemůže říct nic jinýho než že si jí a štěňata zachránila,ikdyž se někteří snažili aby tomu tak nebylo...
Dík. Já si dobře pamatuju, že Ty jsi v tom s nima nejela. Taky mi tu Sabka kvůli tomu zbyla. Protože se na mě hrozně fixovala.
Už jsem se odreagovala dost, jdu makat.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Dík. Já si dobře pamatuju, že Ty jsi v tom s nima nejela
hele já trovna přišla do žumpy a upřímně sem se o to nějak víc nezajímala,nevěděla jsem o co vůbec šlo...až te´d jsem se na to zpětně informovala...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:00
- Nahlásit
Jebloň
Stará dobrá strategie
jenže ted´ už jim na to nikdo neskočí, zas tak dobrá strategie to není
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:22
- Nahlásit
Sízra Milanováhele já trovna přišla do žumpy a upřímně sem se o to nějak víc nezajímala,nevěděla jsem o co vůbec šlo...až te´d jsem se na to zpětně informovala... Marush
Člen # Zasláno: 20 Kvě 2011 12:08
Citát - Nahlásit
jbat
jakej škandál s tou rodící fenou ,co kdo chce udělat?!!! Musíš mi okamžitě vše vysvětlit,nedočítám nemám na to vůbec nikdy nic nedočítám totiž!!! Ve zkratce prosim co se tu dějéééééééééé????
jbat
Člen # Zasláno: 20 Kvě 2011 12:14
Citát - Nahlásit
Marush
Biluška ji chce vrátit té bábě, co se o ni starala před tím, než začla bába komunikovat s Vlčákovou a ta dohodla převoz k bilušce.
Jenže bilušce dělaj naschvály nějaký pizdy, co se v tom asi nějak angažujou (to nevim, neznám,a el jsou to čupky!!!!) a intrikujou, až se biluše rozhodla čubu odvézt zpět. v těch vedrech a vysokobřezí ( to se řiká u koní, nevim, jestli i o čubkách...). při čemž se jí ale není co divit podotýkám!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:24
- Nahlásit
Neříkám ani popel ani nic jen kopíruji nemám vlastní názor rači
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:25
- Nahlásit
danajasa
No a co to jako dokazuje...? Jinak obdivuju tvoji schopnost zmrvit do nečitelna i kopírovaný text... smekám.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:27 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
jbatTak já nic jinýho neumím,ale neupravila sem ani písmenko to taky neumím můžu ti sem dát vodkaz na stránku celou ale tak si chytrá dohledáš si ni ale tak na at nemáš práci http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_7644.html
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:28
- Nahlásit
danajasa
Biluška ji chce vrátit té bábě, co se o ni starala před tím, než začla bába komunikovat s Vlčákovou a ta dohodla převoz k bilušce.
Jenže bilušce dělaj naschvály nějaký pizdy, co se v tom asi nějak angažujou (to nevim, neznám,a el jsou to čupky!!!!) a intrikujou, až se biluše rozhodla čubu odvézt zpět. v těch vedrech a vysokobřezí ( to se řiká u koní, nevim, jestli i o čubkách...). při čemž se jí ale není co divit podotýkám!!!!
no vidiš měla jsem pravdu, nic jsem o tom nevěděla jen to co mi řekla Jbatka(případně někdo další),který měla asi info od žumpy,ne..nechápu čemu se směješ opět jako mentálně opožděná,což teda jsi,tak nevim jestli debata s tebou má nejakou budoucnost
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:29
- Nahlásit
danajasa
Hele já nevím, jestli jsi to jakoby pochopila, ale já jsem rozhodně stran těch štěňat názor nezměnila, nikde to tu nepíšu, takže tohle není úplně dobrej matroš si myslím...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:29
- Nahlásit
Sízra MilanováVšak já nic neříkám ani nevím kdo je vlastně ta Marusch
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:32
- Nahlásit
danajasa
Však já nic neříkám ani nevím kdo je vlastně ta Marusch
seš už aspon na supertajný?(Já byla ) myslim že ne,ne že bys nebyla dost loajální,ale podle mě seš superarbitrována pro blblost...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:35
- Nahlásit
jbat
podle mě si myslela že to jsem psala já tobě a ne ty mě...ale to už nekomentuju...nemá to význam,stejně jí to našel někdo jinej,kdo byl zase předposranej to sem dát za sebe..tak poslali nejslabšího pěšáka,chudáka...smutný
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:35
- Nahlásit
Sízra Milanovásuperarbitrována pro blblostNevím du rači zametat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:36
- Nahlásit
Sízra Milanová
podle mě si myslela že to jsem psala já tobě a ne ty mě.
aha.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:36
- Nahlásit
už se poprali, už se poprali?
to je prča, jak se to zase svedlo - ta debata - úplně na jiný lidi,
Vlčáčková a její "akce" je vždycky vděčný téma, přejde se přes ni jak přes řeku Kwai úplně jinam
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:38
- Nahlásit
Eninka
ta debata - úplně na jiný lidi,
příště vytáhnou jak se ti rvou čuby, to už tu dloooouho nebylo
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:38
- Nahlásit
Sízra Milanová
jbat
nejlepší na tom je, že na vás se vyhrabe směšnej prd a
kopie těch opravdovejch sraček se tady neobjeví - myslím z kauzy "Sabina"
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:41
- Nahlásit
kejtlin
příště vytáhnou jak se ti rvou čuby, to už tu dloooouho nebylo
tak ať, aspoň budu chvíli na výsluní, a snad nezapomenou na ten počuranej koberec před telkou, to by mě mrzelo.
Na tebe dneska taky nějak zapomněli, ale třeba příště
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:42
- Nahlásit
Eninka
nejlepší na tom je, že na vás se vyhrabe směšnej prd
ne ne, nejlepší na tom je, že ať se na nás vyhrabe cokoliv (ideálně něco, co si zoufalky vydedukovaly a vysnily), tak to nikdy nebude horší, než jejich spolupráce s hitlerem.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:43
- Nahlásit
Eninka
kopie těch opravdovejch sraček se tady neobjeví - myslím z kauzy "Sabina"
horší je to co se dělo...napíše se milion hoven, to mě vůbec nezajímá, hlavně že fenka žije a štěňata taky a jsou udaný...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:44
- Nahlásit
jbat
tak to nikdy nebude horší, než jejich spolupráce s hitlerem
hele, neměl by tam bejt napsanej někdo jinej? Hitler měl psy rád
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:45
- Nahlásit
Eninka
ted´ jsi mi to vzala z pusy.....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:46
- Nahlásit
jbat
spolupráce s hitlerem.
kopulace s hitlerem?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:46
- Nahlásit
Eninka
tak já nevím, víš co, jsem ráda, že se podepíšu, no... tak jí říkejme třeba velká poradkyně chovu a zastánkyně eliminace nechtěných psů.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:50
- Nahlásit
jbat
tak jí říkejme třeba
anebo...nehodící se škrtněte
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:51