Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Můj štěník spolkl čerta...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 15:05
- Nahlásit

BiluškaSeberu jí klíče od lítacího talíře
Tak se na ně musí

jindra 22
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 15:08
- Nahlásit

Bože, to je úroveň. Pak se člověk diví, proč jsme tam, kde jsme...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 15:12
- Nahlásit

jindra 22
Pak se člověk diví, proč jsme tam, kde jsme..
V Bohnicích? To by leccos vysvětlovalo. Ty, Jindro, popros je ať ti upraví dávkování léků. To co máš ti evidentně nesedne

jindra 22
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 15:14
- Nahlásit

Biluška

V Bohnicích?

Ne. Nedivím se, že jsme v prdeli. S tímhle voličským vzorkem...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 15:24
- Nahlásit

jindra 22
Myslím, že máme na víc, než hmyz.
Tak Ti nevím, když se tak koukám kolem.

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 15:29
- Nahlásit

jindra 22
S tímhle voličským vzorkem...
Ať žijí invektivy, že?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 15:33
- Nahlásit

Vlčáčková

Tak Ti nevím, když se tak koukám kolem.

Vlastně máš pravdu. Člověk nechce vidět realitu. Pořád dokola věří. Celý život je o "věření".

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 15:39
- Nahlásit

jindra 22
Celý život je o zavírání očí před pravdou především.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 15:50
- Nahlásit

Vlčáčková

Já vím. Když mně to někdy nejde.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 15:52
- Nahlásit

jindra 22
Ovšem je to pohodlnější. Jdu vyvenčit marůdka, zatím zdar.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 16:14
- Nahlásit

Vlčáčková

Zdar. Ať se marůdek uzdraví.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 18:01
- Nahlásit

jindra 22
Díky. Ve středu jsem marůdka vezla už po čtvrté na utracení. A mám ho zase zpět.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 18:11
- Nahlásit

Vlčáčková
Ve středu jsem marůdka vezla už po čtvrté na utracení.
Vet nemuze dojet k vam?? Jinak Bekce teda pohlazeni posilam.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 18:15
- Nahlásit

Vlčáčková

Tak to je mi líto. Trápíte se oba... Je strašně těžké nechat uspat kámoše.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 18:37
- Nahlásit

Fifi
Tak já doufám, že mi to nějak připraví a pak si to udělám sama. Vozit veta k nám je stejně stresující pro psa, protože on nesnáší veterináře, ať jsou kdekoliv. Pozná je i na ulici. Takže být doma nic neřeší. Nejlepší by bylo to udělat v autě před veterinou, protože auto je u nás bráno stejně jako "doma", kolikrát si psiska zalezou do otevřeného auta před barákem, místo aby byli doma nebo venku. Tam by to měl vet. pod kontrolou a pes měl dojem, že je to v pohodě, protože je "doma".

jindra 22
Těžké to je. Jenže v jejím případě už jsem já byla rozhodnutá to udělat, ale bylo mi to rozmluveno (asi 3x už, když počítám i dobu před rokem a půl). No a vidíš. Dala jsem na veta a pes tu měl skoro rok a půl spokojeného života.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 18:49
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak já doufám, že mi to nějak připraví a pak si to udělám sama.
Prosim, na to zapomen! Umis zakanylovat psa? To uz je lepsi volba opravdu to auto.
Jen si rikam, co to dela s psychikou feny, ktera teda nesnasi veta a ty ji tam 4x vozis.. Ty psiska to VEDI, sakra, co se chysta, vzdycky vyvinou nejakou aktivitu, aby tomu utekli. To i Foxidlo vedelo, nezral, prujem s krvi, nepil (jatra v hajzlu, ledviny v cudu) - a vedel to a zkusil tomu utyct. Stacila jen mirna sedace a to telicko zhuntovany s povdekem vydechlo. Dorota mela bolesti nepredstavitelny, a taky bojovala...
Ja ti psala uz driv, ze to je na tobe, tohle rozhodnuti. Urcit kvalitu zivota feny, urcit ten okamzik. Takze se ROZHODNOUT a udelat to. A ne smlouvat, o den, dva, tri, tyden.. A sama fakt vim, jak moc je to tezky, nebyt sobecka mrcha a ten krok v ramci ukonceni trapeni udelat.
Huf, radsi uz mlcim, myslim na vas a az se teda rozhodnes, tak hodne sil.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 18:52
- Nahlásit

Fifi
obdivuju tvou trpělivost..mě se chce jen blít už delší dobu takovou snůšku kydů jeden aby pohledal s lucernou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 19:27
- Nahlásit

Fifi
Když to tu s Tebou budu řešit, tak to akorát vyvolá reakce od všeználků, kteří stanovují diagnozy, aniž by měli vet. vzdělání a vůbec kdy toho psa viděli.
Ale jen takhle: Tvoje psiska měla diagnozu, se kterou se nedalo nic dělat. Moje na tom takhle není, ta má šanci na uzdravení. Takže nejde o dny či týden.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 19:28
- Nahlásit

davidkova renata
No vidíš a mě je na blití z žumpy, jen nemám potřebu to stále všude prezentovat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 19:30 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

jindra 22
Obávám se, jindro, že jsem Ti tu zlikvidovala témátko. Pokud tedy hejno bude reagovat jako obvykle.
Už sem nepůjdu, nemám chuť číst jejich bláboly, tak kdybys třeba něco chtěl, tak mi napiš na "pro Vlčáčkovou".
PS: mimochodem 23. 5. se v plném zdraví u hodných lidí dožilo jednoho roku 5 štěňat, která chtěla žumpa utratit. A jejich matka, dle žumpy strašně poškozená těmi štěňaty, je vůbec nejaktivnější a nejakčnější ze čtyř mých psíků.

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 20:02
- Nahlásit

Vlčáčková
dožilo jednoho roku 5 štěňat, která chtěla žumpa utratit.

Jojo, ty si budeš s Jindříškem rozumět, paušalizovat, to ti jde.
Nemusím být veterinář, abych věděla, že tu fenku už jen trápíš a ten veterinář musí být celkem prase, když z tebe je furt schopnet tahat peníze za léčení.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 21:35
- Nahlásit

Vlčáčková

Obávám se, jindro, že jsem Ti tu zlikvidovala témátko.

Nic se neděje. Klidně povídej, jak libo. Však máme tú demográcijú, no ni?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 21:39
- Nahlásit

Pěkný, pěkný, koukám, že se scházej tady

jindra 22
Odpovídat na slušně položené dotazy ti dělá problém nebo je problém někde jinde?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 07:28
- Nahlásit

Eldoguero

Odpovídat na slušně položené dotazy ti dělá problém nebo je problém někde jinde?

Něco mi asi uniklo. Jak zněl ten slušně položený dotaz?

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:45
- Nahlásit

jindra 22Něco mi asi unikloTi toho uniká hodně,ale nezoufej zkus todle a už ti nic neunikne,fakt je to i proti ůniku mozků to dáš

jindra 22
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:50
- Nahlásit

danajasa

Kolik ti je? Že s tebou tak stříli puberta... musej mít chudáci rodiče s tebou vodvaz.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:52
- Nahlásit

jindra 22
Co konkrétní jsi tím chtěl říci? Že nemám pravdu ohledně mravenců, kosatek a kočkovitých šelem?
Je na tomhle dotazu něco závadného?
Kolik ti je? Že s tebou tak stříli puberta...
Hele, že zrovna zadavatel tématu s názvem "Můj štěník spolkl čerta" napíše tohle
Ve tvém věku ...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:58
- Nahlásit

Eldoguero

Neříkám, že na dotazu ohledně mravenců, kosatek a kočkovitých šelem je něco závadného. Jen si prostě myslím, že člověk má na víc, než na co mají zvířata. Pokud tedy nechce opět spadnout na jejich úroveň, ze které klopotně vzešel.
Ale třeba někomu vadí představa, že by se měl chovat líp, než kočkovitá šelma, nebo kosatka dravá...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:05
- Nahlásit

jindra 22

Ale třeba někomu vadí představa, že by se měl chovat líp, než kočkovitá šelma, nebo kosatka dravá...

ono by stačilo, kdyby se člověk choval ASPOŇ tak dobře jako kočkovitá šelma nebo kosatka dravá, které sice z našeho pohledu jednají krutě, ovšem neberou si z přírody víc, než je nutno.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:09
- Nahlásit

jindra 22
myslím, že člověk má na víc, než na co mají zvířata.
Proč si to myslíš? Jsme stejný zvířata jako ty kosatky, kočky, mravenci, sloni, švábi ... jen jsme to v evoluci dotáhli o chlup dál než oni.
Pokud tedy nechce opět spadnout na jejich úroveň, ze které klopotně vzešel.
Nerozumím tvým myšlenkovým pochodům, na jedné straně kritizuješ lidstvo pro jeho samou podstatu a to poměrně dost silně, pak napíšeš takový nesmysl, že být a chovat se jako vrcholový prdeátor je hřích a nakonec skončíš u toho, že člověk má na víc než zvířata, protože tedy v té evoluci došel nejdál. Možná bys ve svém věku už mohl mít v těcho věcech jasno, ale to je jen můj náhled na svět, netřeba si z toho dělat vrásky
To nevím, ale je to docela dobře možné V každém případě například ta "nedokonalá" kosatka nebere úplatky a kočka rozhodně nepovažuje svá eventuální kryptorchidní koťata za méněcenná. Řekla bych, že toto jsou vlastnosti, kterých by jsis mohl zrovna ty vážit, soudě dle tvých dosavadních projevů.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání