| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 20:30
- Nahlásit
Maya
no právě Eninka je ta australačka, borderka je Terezka, nebo-li Terka, nebo-li Terísek, a je to ta Angel, takže od každýho něco je ta kombinace, Angel-Angelo, Eninka- Enínek....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 21:46
- Nahlásit
Eninka
Tak to jo, ale i tak dobrá náhoda.
|
Tery89
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 11:40
- Nahlásit
Eninka
Ta je suprová já moc černobílý nemusím, líbí se mi málokterá a když už právě jo, tak mě vždycky zaujme, když nemá klasický irský vzor, ale třeba flek jen přes jedno oko, apod. Takže ta tvoje je fakt super hrozně roztomilá. A nejlepší je ta fotka, jak si tam všichni tři pejsci hoví na gauči
Tady je ještě ta moje akorát nemám fotku kde je sama asi žádnou. Teda doma jo, ale teď jsem v práci
Někdo říká, že je to hyena, nebo liška, mamka nadává že jsem si měla vzít černobílou, že ty jsou nejhezčí. A lidi co nás potkávájí, tak málokdo si tipne, že je to borderka. Ale má naprosto klasickou správnou borderčí povahu a pro mě je nejhezčí
|
helps
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 12:09
- Nahlásit
mě se líbí černobílý, ale taky záleží na konkrétním psovi. nijak z nich nečůrám, ale KaTachyon přijela na víkendovku s tatínkem a měli s sebou nějakýho bordeřího mladíka a to byl překrásnej pes. Měl naprosto boží výraz atd... budu muset někde zjistit, co je to za psíka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 12:10
- Nahlásit
Lee
trochu jsem si dala práci, abych to našla, ale tady:
http://www.psipokec.cz/viewtopic.php?id=28
máš odkaz, kde najdeš pár knížek /ten šikovnej člobrda to tam nandal tak, že ač jsou staré, dá se to stáhnou / ze kterých se dá při výchově ohaře vyjít. Myslím tím i to, když s ním nebudeš myslivcovat, ale budeš potřebovat jen návod na to, jak ohaře naučit být ohařem. Některý knížky jsou starý, takže i metody tam jsou nevyhovující - z mýho pohledu, ale jde o postup, jak na to jít. Odtud jsem si vytahala hodně, udělala si postup svůj uzpůsobený a podle toho jela. I jsem to tady několikrát popisovala jak, ale .... neumím to najít. Není to ve své podstatě složité, ale je to o spoustě tvého času a trpělivosti, to bez debaty. Toho obojího bys potřeobovala hodně. Navíc, ohař je extrémně inteligentní, být o krok napřed člověku někdy přijde hodně nemožný
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 12:14
- Nahlásit
Tery89
náhodou ta tvoje je strašně krásná, mně se taky líbí když je netypicky zbarvená, než "klasika". Moc se mi barevně líbili ti dva pejsci, co má v rubrice "odchov A" tak chovatelka, co mám od ní borderku, ale chtěla jsem fenečku a právě ta moje mě moc zaujala, že i když je černo-bílá, že nemá symetrické zbarvení ale právě nesymetrické. No a právě ti její dva pejsci jsou přesně takoví, jak ta tvoje. Moje mamka zase hyenou nazývala tu australačku, co jsi viděla na fotkách, protože je strakatá všelijak (ono to až tak na těch fotkách není tolik vidět), tak si z toho nic nedělej, mně to s tou hyenou náhodou
přijde vtipný a roztomilý. A buď ráda taky, že máš tuhle varietu, černobílou má skoro každej, aspoň jste vyjímečný holky
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 23:09
- Nahlásit
helps
Táta má O'Quark Rubínové srdce, je to příšerná hyena
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 23:22
- Nahlásit
KaTachyon
jééé díky né jakápak hyena. strašně se mi líbil a taky působil, že je hodně šikovnej. měl takovej krásnej výraz, to se mi na něm líbilo.
|